KÅgerÖd

Saturday, 24 March, 03:04

Nyheter om KÅgerÖd

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 07 feb 18 kl. 09:05

Ungefär 700 bråk i tvättstugan rapporterades till Hyresgästföreningen 2017

Hyresgästföreningen fick in ungefär 700 samtal om bråk i tvättstugan under 2017. Det handlade om allt ifrån illaluktande tvättmedel till djurhår i maskinerna – och buller. – Det händer att grannar smiter ned till tvättstugan och tvättar utanför tidsramen, säger rådgivaren Johanna Lundmark..

Expressen - 08 feb 18 kl. 10:52

30 000 back i månaden – spelar vidare på nätet

Tvåbarnspappan Magnus, 38, har skulder på 2,5 miljoner kronor och familjen riskerar att förlora sitt hem.Samtidigt spelar han på nätcasinon, köper elektronik – och tvingas ta sms-lån för att ungarna ska ha mat på bordet.– Det känns för jävligt att man varit så fruktansvärt korkad, säger Magnus i veckans avsnitt av Lyxfällan i TV3..

DN - 12 feb 18 kl. 17:53

Ny rapport: Extremister hotar kommunanställda i Göteborg

I Göteborg hotas personer inom kommunen och civilsamhället av våldsbejakande extremister. Det framgår i en ny lägesrapport från kommunen.  – Det är ett hot mot demokratin, säger Zan Jankovski, samordnare mot våldsbejakande extremism i Göteborg..

Supermiljöbloggen - 22 feb 18 kl. 10:17

Luftfartsverkets medverkan i Svenskt Flyg kan bryta mot grundlagen

Det stormar kring Svenskt Flyg.  Luftfartsverkets medverkan i branschorganisationen Svenskt Flyg gör att de bryter mot grundlagens nionde paragraf om att den som gör offentliga förvaltningsuppgifter ska vara opartisk, säger statsvetarprofessorn Bo Rothstein till DN. Rättsläget är, vad jag kan förstå, solklart.

SR - 22 feb 18 kl. 13:40

OS-silver i stafetten efter jätterunda av Hanna Öberg

Sveriges skidskytte-damer tog silver i stafetten efter en jätterunda av Hanna Öberg på sista sträckan. – Vi hade en kanon på sista sträckan som kanske gjorde sitt livs lopp, säger Radiosportens expert Torgny Mogren..

Kristianstadsbladet - 24 feb 18 kl. 00:00

Niklas Larsson: Drar någon igång ”Bra vibrationer” av Kikki så är alla ute på dansgolvet

Politiker, vigselförrättare och Mellofantast. Niklas Larsson, 29, oppositionsråd för Centerpartiet i Osby kommun, har många strängar på sin lyra. Nu ser han fram emot Andra chansen i Kristianstad Arena.

DI - 25 feb 18 kl. 10:26

SEB:s vd Johan Torgebys viktigaste tips till elever inför gymnasievalet

Som jobbmentor på högstadiet vill SEB:s vd Johan Torgeby peppa ungdomar inför deras gymnasieval. ”Det viktigaste är inte alltid att vara smart eller duktig i skolan, utan att aldrig ge upp”, säger han..

Dagens Medicin - 27 feb 18 kl. 13:40

Facken: Enbart fler vårdanställda räcker inte

– Det räcker inte. Det säger Sineva Ribeiro, ordförande för vårdförbundet, om Socialdemokraternas vårdlöfte..

Sydöstran - 03 mar 18 kl. 06:00

Roger Jönsson aktuell för KHK:s organisation

Allt var i det närmaste klart att han skulle bli sportchef i Troja/Ljungby. Men nu vill Karlskrona HK ha Roger Jönsson i sin sportsliga organisation. – Vi behöver få in en erfaren person och Roger skulle vara perfekt för oss, säger sportchefen Patric Larsson..

Nya Wermlands Tidningen - 03 mar 18 kl. 06:00

Vi vill ha en rättvis handelspolitik

Att en socialdemokratiskt ledd regeringen så okritiskt säger ja till ett avtal som riskerar att slå hårt mot arbetstagares rättigheter är anmärkningsvärt, skriver Håkan Svenneling och Mina Jakobsson..

GT - 04 mar 18 kl. 15:14

Våldsam brand i garage – stor spridningsrisk

Det brinner i ett större garage i Falköpings kommun.Fastigheter i närheten är potentiellt hotade.– Det brinner i ett stort garage.

Blekinge Läns tidning - 05 mar 18 kl. 11:00

Lukas sköna segersvit

Olofströms Bowlingkille Lukas Andersson, 17 år, är het just nu. Flera turneringssegrar, bra spel i Qatar och två serier så nära drömgränsen man kan komma. – Nu får jag betalt för all träning, säger Lukas..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 18 kl. 12:19

Främlingsfientliga utropar seger i Italiens val

Det främlingsfientliga partiet Legas ledare Matteo Salvini utropar seger för mitten-högerkoalitionen i det italienska valet – och säger att hans parti är koalitionens ledare. Det styrande Demokratiska partiet erkänner sig besegrat. Matteo Salvini säger.

Barometern - 05 mar 18 kl. 18:24

KFF-backens bakslag: ”Allvarligt”

Emin Nouri kan bli borta länge. Hamstringsenan ser ut att vara av. – Det kan bli långvarigt, säger Kjell Svensson..

Blekinge Läns tidning - 05 mar 18 kl. 21:18

Han blir ny ordförande för SD i Sölvesborg

Robert Lindén är Sverigedemokraternas nye ordförande i Sölvesborg. Det stod klart efter måndagens extramöte. – Nu ska vi titta framåt och inte bakåt, säger han..

DI - 05 mar 18 kl. 21:27

Volvo Cars vd: Inte inblandad i Geelys köpräd

Volvo Cars vd Håkan Samuelsson säger sig inte alls ha varit inblandad i ägaren Geelys överraskande köpräd i konkurrenten Daimler.  Att affären ledde till att han petas ur AB Volvos styrelse visar han förståelse för..

Dalarnas tidningar - 05 mar 18 kl. 21:28

Stort firande i Åre när Vasaloppsvinnaren Lina Korsgren kom hem till byn

Tårta, vackra buketter och hurrarop väntade Lina Korsgren när hon kom hem till Åre på måndagskvällen. Omkring 50 personer hade samlats för att ta emot Vasaloppssegraren. – Det är så himla kul att folk tycker att det är lika stort som jag tycker att det är, säger hon..

Länstidningen i Jämtland - 05 mar 18 kl. 21:28

Stort firande i Åre när Vasaloppsvinnaren Lina Korsgren kom hem till byn

Tårta, vackra buketter och hurrarop väntade Lina Korsgren när hon kom hem till Åre på måndagskvällen. Omkring 50 personer hade samlats för att ta emot Vasaloppssegraren. – Det är så himla kul att folk tycker att det är lika stort som jag tycker att det är, säger hon..

GöteborgsPosten - 05 mar 18 kl. 21:44

Livstidsledare i Kina ger skrämselhicka

Xi Jinping väntas utses till president på obegränsad tid och Kina flyttar fram sina positioner alltmer. Det borde få omvärlden att ta sig en funderare på hur man ska förhålla sig till den mäktiga jätten i öst, anser Kinakännaren Kristina Sandklef..

UNT - 05 mar 18 kl. 21:44

Livstidsledare i Kina ger skrämselhicka

Xi Jinping väntas utses till president på obegränsad tid och Kina flyttar fram sina positioner alltmer..

Barometern - 05 mar 18 kl. 21:42

IKO spanar in Vikings målkung

Han har tagit stora steg i Nybro Vikings de senaste säsongerna. Nu är Fabian Ilestedt aktuell för IK Oskarshamn. – Han är intressant för oss kommande säsong, säger Per Kenttä..

Expressen - 22 jan 18 kl. 08:11

"Löjligt" – men nu är det verklighet...

PLANICA. Calle Halfvarsson är tillbaka i världstoppen igen.Hans metod?

Jönköpingsnytt - 17 feb 18 kl. 16:13

Magui tar sikte på proffsboxning

Efter åtta år som ordförande i BK Ringen har Tomas Magui bestämt sig för att avgå. Nu tar han istället sikte på proffsboxningen.
- Det var inga hard feelings och BK Ringen kommer alltid finnas i mitt hjärta, säger Magui till Jnytt.

Sydsvenskan - 22 feb 18 kl. 09:00

"Man inser hur viktigt det är att kunna flera språk"

Under en veckas tid besökte tre språkelever från Spyken en skola i Italien för att tillsammans med andra språkelever i Europa öva sig i sina valda språk. – Jag blev själv väldigt motiverad, säger Mathilde Grand..

SmålandsPosten - 22 feb 18 kl. 10:26

Den sjungande lanthandlarens dänga till Trafikverket

Den sjungande lanthandlaren i Tolg, Pär Renevall, har tröttnat på svårigheten att hitta till byn. I en nykomponerad låt ger han Trafikverket en känga..

Skånskan - 26 feb 18 kl. 17:14

IFK Lund gjorde succé på JSM

lund Den gångna helgen avgjordes JSM i friidrott i Uppsala och det blev minst sagt succé för IFK Lund.
17-åringarna Maja Maunsbach och Ellen White tog nämligen var sitt guld. ERWP.

Dagensanalys.se - 05 mar 18 kl. 12:14

Årets bästa strateger

Handelshögskolan har tagit fram nomineringslista för årets Strategy Awards, Den 21/3 är det seminarie och prisutdelning på Handels! Under en heldag på Handelshögskolan har Strategy Awards jury diskuterat sig fram till vilka bidrag som kommer att belönas den 21 mars. I ledning av juryordförande Jerker Winther tittade de 43 jurymedlemmarna på årets inskickade bidrag, först genom egen bedömning och sedan genom diskussioner i grupper i varje kategori.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 18 kl. 13:37

Eva Rydberg regisserar "Annie" i Malmö

I november är det premiär för en ny svensk uppsättning av den klassiska musikalen "Annie" på Nöjesteatern i Malmö. För regin står den folkkära underhållaren Eva Rydberg. – "Annie" ligger mig så varmt om hjärtat, säger hon.

Sydsvenskan - 05 mar 18 kl. 12:19

Italiens val "en jordbävning"

Både populisterna i Femstjärnerörelsen och främlingsfientliga Lega utropar sig till segrare i det italienska valet. – Det här valet har varit en riktig jordbävning, säger statsvetaren Gianfranco Baldini till TT. Legas ledare Matteo Salvini säger att mit.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 18 kl. 12:19

Italiens val "en jordbävning"

Både populisterna i Femstjärnerörelsen och främlingsfientliga Lega utropar sig till segrare i det italienska valet. – Det här valet har varit en riktig jordbävning, säger statsvetaren Gianfranco Baldini till TT. Legas ledare Matteo Salvini säger att mit.

Blekinge Läns tidning - 05 mar 18 kl. 14:12

Krifs kris innan Boden-matchen

Det blev Boden som står för Krifs motstånd i playoff 2. Något som omgående skapar problem inför torsdagsmatchen. – Det blir inget fokus på att scouta motståndare, all fokus handlar om logistiken, att komma dit och hinna hem till lördagsmatchen.

Sydöstran - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

YA - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

Barometern - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

Blekinge Läns tidning - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

BT - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. – Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. – Jag.

Kristianstadsbladet - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

SmålandsPosten - 05 mar 18 kl. 20:21

Trump "kan" närvara när ambassad invigs

USA:s president Donald Trump kanske kommer att närvara när landets nya ambassad öppnar i Jerusalem. - Jag kan göra det, vi får prata om det, säger han, vid en presskonferens tillsammans med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu i Vita huset. - Jag gör det om jag kan.

Länstidningen i Jämtland - 05 mar 18 kl. 20:30

Åtta miljoner i vinst för Östersunds FK: "Nu kan vi kanske handla på andra hyllor"

Tidernas bästa säsong gav också tidernas största plusresultat. Östersunds FK gjorde en vinst på 8,5 miljoner kronor i fjol och ökar därmed det egna kapitalet till cirka 15 miljoner kronor. – Det måste jag vara jättenöjd med, säger omvalde ordföranden Daniel Kindberg efter måndagens årsmöte..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.