KÅgerÖd

Saturday, 24 June, 05:27

Nyheter om KÅgerÖd

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 28 maj 17 kl. 16:44

Sålde sin lottokupong på fest – missade vinsten på 1,4 miljoner

Mannen säger att han är glad ändå..

Barometern - 31 maj 17 kl. 16:05

OS-hjälte seglade i (O) hamn

1992 tog hon OS-guld i storslalom i Albertville. På onsdagsnatten var hon nära gå på grund i Oskarshamn. – Det har varit både heaven and hell, säger Pernilla Wiberg..

LV - 03 jun 17 kl. 01:18

Delad poäng i Kindaderbyt: "Det bästa vi presterat på bra länge"

Glädje i Slätmon, besvikelse i Hägerstad. Så var känslan efter att division 6-derbyt slutat 1–1. – Just nu kan jag inte vara något annat än missnöljd.

Alingsås tidning - 03 jun 17 kl. 05:30

Elever tvekar inför förändringen

Vårgårda bibliotek intill Sundlergymnasiet ska nu bli en ny mötesplats för Vårgårdaborna och ungdomarna på skolan. Men eleverna verkar inte vara så positiva till den nya förändringen. Efter problem med mycket stök och bråk i biblioteket intill Sundlergymnasiet ska nu biblioteket bli en ny mötesplats för ungdomar.

YLE - 05 jun 17 kl. 09:41

Erkki Tuomioja: Socialdemokraterna kunde stöda Sauli Niinistö i presidentvalet

Socialdemokratiske veteranpolitikern och riksdagsledamoten Erkki Tuomioja föreslår att partiet överväger att stöda Sauli Niinistö i presidentvalet. Tuomioja skriver i ett inlägg på Facebook att Socialdemokratiska partiet allvarligt borde överväga om Sauli Niinistö kunde vara den kandidat som partiet stöder. - Det finns inget socialdemokratiskt intresse som talar för att landet borde byta president.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 17 kl. 15:28

Granne: "Litar inte längre på människor här"

Männen som greps efter attentatet i London är trevliga och brukade spelade fotboll med barnen och bjuda på muffins, säger invånarna på King's Road i Barking i östra London. – Tur är det enda som skyddar mot terrorism, säger en nybliven pappa som bor i sa.

ÖstersundsPosten - 05 jun 17 kl. 16:50

Ägir tvingades ställa in säsongsavslutningen på grund av bristfälliga lokaler: "Drabbar alltid ungdomar"

SK Ägir var i helgen tvugna att ställa in söndagens klubbtävling som skulle vara en avslutning för de yngsta simmarna i klubben. Detta på grund av att vattenreningen på Brunflo havererat samtidigt som Storsjöbadet stängt för renovering.
– Det är jättetråkigt, det drabbar alltid ungdomar och föreningen i helhet, säger Dennis Wikström..

Expressen - 05 jun 17 kl. 17:14

Gaslarm i centrala Göteborg: "Vi letar efter källan"

Räddningstjänsten är på plats i en stor byggnad nära Göteborgs Centralstation. Detta efter ett larm om misstänkt gaslukt.– Vi är på plats och söker efter källan just nu, säger Johan, larm och ledningsoperatör vid Räddningstjänsten i stor-Göteborg.

Expressen - 05 jun 17 kl. 23:31

Avspärrat runt krog efter larm om rök och "konstig lukt"

Polisen har spärrat av ett område runt en bar på Sveavägen i Stockholm efter larm om rök och "konstig lukt".– Vi befinner oss på platsen och har evakuerat baren, säger Carina Skagerlind på polisens ledningscentral..

Expressen - 05 jun 17 kl. 23:39

"De som vinner nu tar hem Stanley Cup"

NASHVILLE. Pittsburgh leder Stanley Cupfinalen med 2-1 i matcher inför nattens fjärde möte i Nashville.- De som vinner den här matchen tar hem Stanley Cup, säger svenske NHL-legendaren Daniel Alfredsson, 44.

GöteborgsPosten - 05 jun 17 kl. 23:44

Talangen trivs med tillvaron: "Har tagit kliv"

Första tiden i Gais präglades av lite speltid och endast några korta inhopp. Men på sistone har Rickson Mansiamina etablerat sig i den grönsvarta startelvan. – Jag är inte hundra procent än, men det blir sakta men säkert bättre och bättre, säger han..

Kristianstadsbladet - 06 jun 17 kl. 00:01

Maxida Märak till Kristianstad

En av landets mest intressant rapartister ger konsert på Kristianstad Bokfestival..

Dagens PS - 07 jun 17 kl. 11:02

Minister: Jag ger inte pengar till tiggare

”Jag vill inte acceptera att människor sitter på marken och ber om pengar för sig och sina barn. Tiggeri är inte en väg ur fattigdom.” Så skriver Åsa Regnér, barn-, äldre- och jämställdhetsminister (S) i en debattartikel på Aftonbladet på onsdagen och förklarar att hon inte ger pengar till tiggare på svenska gator eftersom det leder till att ”upprätthålla den och den kriminalitet och beroendeförhållanden som kan följa”.

DN - 10 maj 17 kl. 17:00

Gympa varje dag ska ge bättre skolresultat

Sämre kondition, sämre styrka och ökad fetma. Larmrapporterna om skolelevernas fysiska status duggar tätt. Men ingen ansvarig gör något åt det.

Helsingborgs Dagblad - 18 maj 17 kl. 10:45

Sökte jobb i tung industri – fick besked om att hon såg för bra ut

”Jag var i chock först”, säger Josefine Westelindh..

YLE - 27 maj 17 kl. 14:42

Ny student skeptisk till digitaliserad studentexamen

Våren 2019 ska alla prov i studentexamen skrivas på dator. Men kan man digitalisera alla ämnen? Nej, säger Hannes Holmlund i Vasa som får sin studentexamen på lördag.

GöteborgsPosten - 30 maj 17 kl. 21:48

Uppgifter: Vill få bort Anna Kinberg Batra

Enligt Dagens Industri arbetare tunga företrädare för Moderaterna aktivt för att få bort Anna Kinberg Batra som partiledare. Flera inom partiet uppger att avgångskrav kan komma redan de närmaste dagarna och dessutom görs nu försök för att få henne att avgå självmant, uppger DI. - Hon funkar inte längre.

GöteborgsPosten - 30 maj 17 kl. 22:09

Uppgifter: Moderater vill få bort AKB

Tunga företrädare inom Moderaterna arbetar aktivt för att få bort Anna Kinberg Batra som partiledare, enligt Dagens Industri. Flera inom partiet uppger att avgångskrav kan komma redan de närmaste dagarna. - Hon funkar inte längre.

Expressen - 01 jun 17 kl. 15:16

Attack vid svenskbas i Mali

FN:s läger i Timbuktu i Mali, där de svenska FN-soldaterna har sin bas, utsattes för ett väpnat angrepp i morse, enligt Försvarsmakten..

YLE - 02 jun 17 kl. 15:09

Bilskolelärare: "För mycket fokus på pengarna"

Om kommunikationsministeri Anne Berner får som hon vill blir det lättare och billigare att ta körkort. Bilskolelärare Peter Wendell tycker att fokus ska ligga på säkerheten, inte på priset. Det nya lagförslaget går i korthet ut på att de sammanlagda teori- och körlektionerna ska halveras.

Realtid - 05 jun 17 kl. 08:35

"Företagen har mycket att vinna på att prioritera IR-arbetet"

Trots att en klar majoritet angav uppfattningen att kontinuerlig IR-kommunikation är viktigt för att stabilisera aktien, är det endast 9 procent av de IR-ansvariga på oreglerade handelsplatserna som ansåg att de hade tillräckligt med tid för sitt IR-arbete. Bland bolagen på de reglerade handelsplatserna är motsvarande siffra 26 procent. "Jag tror att IR kommer att prioriteras högre i takt med att konkurrensen hårdnar", säger Ingmar Rentzhog, vd på Laika Consulting, till Realtid..

Blekinge Läns tidning - 05 jun 17 kl. 22:07

Linderoth: ”Mycket går emot oss”

Noll poäng efter sju matcher. Goda råd börjar bli dyra för Lörby IF. – Vi måste börja plocka poäng så enkelt är det, säger tränaren Anders Linderoth..

GöteborgsPosten - 05 jun 17 kl. 22:43

Trots succéstarten: Gais vill ha ny tränare

Patrik Ingelstens första match som huvudtränare i Gais slutade med seger – men klubbens förhoppning är att ha en ny huvudtränare på plats inom en snar framtid. – Just nu är han inte den vi söker, säger klubbchef Erik Bergkvist..

GöteborgsPosten - 05 jun 17 kl. 23:08

"Vi har varit med om värre år i Gais"

Det har varit en stökig säsongsinledning i Gais med flera svaga prestationer på plan och en sparkad tränare – men Malkolm Moenza försöker ta det hela med ro. – Vi har varit med om värre i Gais, säger trotjänaren..

GöteborgsPosten - 05 jun 17 kl. 23:08

Trots succéstarten: Gais står fast – vill ha ny tränare

Patrik Ingelstens första match som huvudtränare i Gais slutade med seger – men klubbens förhoppning är att ha en ny huvudtränare på plats inom en snar framtid. – Just nu är han inte den vi söker, säger klubbchef Erik Bergkvist..

Dagensanalys.se - 05 jun 17 kl. 23:28

Här är det viktigaste från Apples utvecklarkonferens WWDC

Om du inte är en tekniknörd utan bara vill veta vad Apple har på gång som kommer att påverka ditt kontorsliv eller privatliv så har vi samlat det viktigaste från årets WWDC här. Alla mac-datorer ska bli snabbare, starkare och tjolahoppsan. Även trotjänaren Macbook Air ska få sig en renovering under huven.

GöteborgsPosten - 10 apr 17 kl. 07:07

Bergenheims löfte: "Vi ska visa vilket lag Frölunda är"

Brynäs gav Frölunda en hockeylektion senast uppe i Gävle. Nu ska Frölunda studsa tillbaka och planen är enkel. – Vi ska visa vilket lag Frölunda är, säger Sean Bergenheim..

Expressen - 20 apr 17 kl. 17:57

Hyséns ilska: "Gå inte på matcherna"

Föräldrar som pressar sina barn inom ungdomsidrotten är vanligt förekommande visar en undersökning som SVT Sport har gjort. Detta har fått Glenn Hysén, 57, att reagera och i ett klipp på SVT ger han sin syn på hetsande föräldrar. – Kan du inte hålla käften så gå inte på matcherna, ryter Glenn Hysén..

Expressen - 07 maj 17 kl. 21:35

Elias Lindholm aktuell för spel – mot USA

Han fick bryta Tysklandsmatchen efter ett fult överfall. Men Elias Lindholm kan vara tillbaka i spel – redan i måndagens möte med USA. – Vi hoppas på det, säger förbundskapten Rikard Grönborg till DN..

DN - 17 maj 17 kl. 05:56

Martin Gelin: Oron tilltar bland Trumps medarbetare

Enligt nya avslöjanden under onsdagen försökte Donald Trump få FBI att stoppa undersökningen om de ryska kopplingarna till Michael Flynn, Trumps säkerhetspolitiska rådgivare. Dramatiken kring Trumps beteende gentemot FBI får nu allt fler av hans medarbetare att oroa sig över presidentens framtid. — Det är svårt att förneka att det ser helt kört ut för Trump, säger en högt uppsatt anställd i Vita huset, i en anonym intervju med nyhetssajten Daily Beast..

GT - 30 maj 17 kl. 16:27

Flyktbilen dumpad – på Gunnars tomt

Den BMW som jagades efter att en polisman blivit påkörd i Göteborg hittades dumpad hemma i Gunnar och Gunnel Wikendals carport i Sävedalen. – När jag skulle in och parkera själv var platsen upptagen, säger Gunnar, 83.Men den sega, nästan timmeslånga telefonkön till polisen, gav de dråpförsöksmisstänkta ett stort försprång.

YLE - 01 jun 17 kl. 14:40

Bråda dagar på bagerierna

Skolavslutningstider innebär mycket arbete för bagerierna som ska baka och leverera tårtor och kakor till examensfester. Prinsess- och jordgubbstårtor är fortfarande populära medan smörgåstårtorna minskar. På bageriet Othello i Vasa är det full rulle på torsdagen när hundratals tårtor ska vara klara inför helgen.

Länstidningen i Jämtland - 05 jun 17 kl. 13:47

Fystränaren Joakim Svedberg talar ut om avhoppet från GIF Sundsvall: "Stora samarbetsproblem"

På söndagen kom beskedet att fystränaren Joakim Svedberg, tidigare friidrottstränare i Östersund, lämnar GIF Sundsvall.
Nu ger han sin egen bild av situationen i klubben och berättar varför han väljer att lämna sin roll.
Den tidigare fystränaren riktar skarp kritik mot träningsmetoderna i GIF Sundsvalls A-lag.

Posh24 - 05 jun 17 kl. 12:48

Joakim Lundell dissar Youtube-galan trots att han kammar hem flera priser

I helgen arrangerades Nordens största Youtube-gala ”Guldtuben”. Bland de nominerade till "Årets Youtuber" var Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell. Under Rödamattan-minglet säger han till SVT-nyheter (Aftonbladet):
– Man hoppas ju att det går rätt till under galan.

Dalarnas tidningar - 05 jun 17 kl. 21:02

Viktiga övervakningsfilmen på försvunne Patrik dröjer – Polisen: "Varit klämdagar"

Patrik har nu varit försvunnen i två veckor. Först nu har polisen analyserat övervakningsfilmen från tågstationen i Hallsberg.
– Från mitt sätt att se på saken har vi fått in filmen så snart vi kunnat, säger Karin Eldblom, förundersökningsledare vid polisen i Hallsberg.

Barometern - 05 jun 17 kl. 22:08

Nytt SM-guld för Engberg

Cahootbowlaren Hanna Engberg försvarade på söndagen sitt SM-guld i ungdomsklassen. – Jag låg i ledning i alla serier utom en, så det var en ganska lugn final även om jag var tvungen att hålla mig fokuserad tävlingen igenom, säger 15-åringen..

SmålandsPosten - 05 jun 17 kl. 22:01

Lastbil fastnade under bro

En lastbil körde på måndagskvällen fast under viadukten på Östersjövägen. Bärgningsarbetet blev utdraget och vägen var helt avstängd i flera timmar. – Fordonet hade kilats fast ordentligt, säger Jonas Neldemyr vid räddningstjänsten i Oskarshamn..

Expressen - 05 jun 17 kl. 22:26

Hellner pikar Gunde Svan: "Man ska inte vara dum"

Gunde Svan är med sina fyra OS-guld en av Sveriges största längdskidåkare genom tiderna.Skidprofilen blev också känd för sin envisenhet och vägran att bryta ett lopp - något Marcus Hellner dock är kritisk till.– Jag förstår tänket, men man ska inte vara dum, säger han till NSD.

Västerbottens Folkblad - 05 jun 17 kl. 22:21

Stopp på E4 sedan lastbil kört in i kraftledning

E4 söder om Nordmaling har stopp i båda körriktningarna sedan en lastbil körde av vägen strax före 21-tiden på måndagskvällen. Olyckan inträffade i höjd med Salusands camping, cirka en kilometer inom länsgränsen för Västernorrland. – Det var en lastbil som av okänd anledning körde in i en kraftledning, säger David Levy, RLC-befäl vid polisen.

BT - 05 jun 17 kl. 22:25

Sista natten med gänget på Rockborgen

I kväll arrangerades det som kan vara den sista konserten i Rockborgens nuvarande form. "Det är möjligt att det är den sista konserten i den här lokalen", säger arrangerade Stefan Arontzon..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.