Just

Sunday, 22 July, 23:45

Nyheter om Just

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 03 jul 18 kl. 11:33

Just nu: Lurades på hundratusentals kronor av blufföretag

En Kalmarkvinna ska ha blivit lurad till att investera hundratusentals kronor till ett företag på nätet. När hon nu försöker kontakta företaget verkar det inte längre finnas. Polisen varnar nu allmänheten för att gå på liknande investeringsbedrägerier..

SmålandsPosten - 03 jul 18 kl. 18:12

Länet: Brandmän lyckades rädda byggnad vid skogsbrand

Räddningstjänsten Östra Kronoberg bekämpar Just nu en skogsbrand i Tingsryds kommun..

SVT - 02 jul 18 kl. 14:48

Efter den spektakulära rymningen – jagas av 2 900 poliser

Jakten på den ökände brottslingen Redoine Faïd fortsätter. Tusentals poliser i Frankrike jagar Just nu mannen som under söndagen lyckades rymma under spektakulära former med hjälp av en helikopter. Samtidigt försöker myndigheter räkna ut hur Redoine Faïd lyckades rymma..

Nyan - 03 jul 18 kl. 10:16

Tross fastnade i propeller

En tross fastnade i propellern på en båt under måndagen. Båten befann sig under Vårdöbron, där det är väldigt strömt Just nu, enligt Ålands sjöräddningssällskap. Vårdö sjöräddning tog båten till lugnare vatten och hjälpte till att ta bort trossen.

GöteborgsPosten - 02 jul 18 kl. 17:23

Skogsbrand vid tv-mast i Göteborg

Just nu pågår en räddningsinsats vid tv-masten i Brudaremossen i Göteborg. En skogsbrand på ungefär 80 kvadratmeter rasar nämligen i terrängen..

BT - 02 jul 18 kl. 17:26

JUST NU: Stopp på RV40

SR - 03 jul 18 kl. 15:16

"Wolf of Wall Street"-producent i korruptionsutredning

Producenten för filmen "Wolf of Wall Street", Riza Aziz, har kallats till Malaysia för att förhöras i den korruptionsutredning som Just nu pågår mot landets tidigare premiärminister Najib Razak, som anklagas för att ha stulit pengar från statliga investeringsfonder..

Skånskan - 03 jul 18 kl. 15:49

Svenska fans på plats för att lyfta laget mot kvartsfinal

– Det är mycket svenskar här, säger Markus Nilsson som är på plats i Sankt Petersburg inför åttondelsfinalen mellan Sverige-Schweiz. Vinslövssonen Markus Nilsson är i Sankt Petersburg för att se sin första VM-match på plats. Runt tvåtiden på tisdagseftermiddag har han fullt upp att försöka lokalisera sig i staden: – Vi kom hit för 40 minuter sen med taxi från Helsingors och Just nu är vi vilse mitt i Sankt Petersbrug.

Nyan - 03 jul 18 kl. 08:00

Litteraturdagarna har ny projektchef

Mariehamns litteraturdagars nya projektchef heter Matilda Nordberg. Hon är från Mariehamn och är kulturvetare med litteraturvetenskap som huvudämne. Hon har tidigare jobbat med projektarbete vid Göteborgs litteraturhus.

Skånskan - 03 jul 18 kl. 14:56

Stressfritt surfkafé årets glädjespridare

MAlMÖ Jubel och glädjetårar blandades om vartannat när beskedet nådde August No Stress Surf Café: Ni har blivit utsedda till Årets glädjespridare!
Priset ska delas ut under Malmöfestivalen och caféets ägare, Lars Nyström, är både stolt, glad och rörd.– När kommunalrådet Kent Andersson ringde, så hajade jag till, det är ju inte varje dag man blir uppringd av honom, skrattar Lars, vars surfintresse avspeglar sig i caféets namn.

Nya Wermlands Tidningen - 03 jul 18 kl. 10:32

Lastbil i krock med personbil – stopp på E18

En trafikolycka orsakar Just nu stopp i trafiken på E18 i höjd med Östra Fågelvik..

UNT - 03 jul 18 kl. 13:36

Obehöriga på tågspåret orsakar förseningar

De som pendlar Uppsala-Tierp-Gävle upplever Just nu förseningar på grund av obehöriga på spåret..

Skånskan - 03 jul 18 kl. 14:00

Medborgarhusets hemliga rum

ESLÖV
Sedan broschyren om kris och krig nyligen trillade in i brevlådorna har medborgare börjat fundera mer över sin säkerhet. I Eslöv finns 223 skyddsrum. Under Medborgarhuset finns två av dem.

Nyan - 03 jul 18 kl. 09:26

Bättre tider, men för litet plan

Flygbolaget Air Leap, som trafikerar mellan Arlanda och Mariehamn, erbjuder nu bättre flygtider – men i ett för litet plan.
Från och med i går måndag erbjuder Air Leap tre avgångar var från Mariehamn och Arlanda och tiderna uppfyller den trafikplikt som landskapet upphandlat. – Flyget på morgonen ska landa på Arlanda senast klockan 7 på morgonen och på kvällen mellan halv fem och halv sju på kvällen.

SVT - 03 jul 18 kl. 12:39

Följ SM-veckan

SM-veckan i Helsingborg har börjat – se tävlingarna i spelaren ovan. Just nu: karting..

DN - 03 jul 18 kl. 12:37

Svensk VM-kvartsfinal ändrar allsvenska schemat

Fyra lördagsmatcher i den allsvenska omstarten kan komma att få ändrad matchtid. Det sker om svenska landslaget tar sig till kvartsfinal i VM, en match som i så fall spelas Just på lördag.  .

GT - 02 jul 18 kl. 16:54

JUST NU: Mc och lastbil i krock – en till sjukhus

En mc-förare har förts till sjukhus efter att ha krockat med en lastbil.Olyckan har skett på E4 vid en vägarbetsplats.Vägen är avstängd i båda riktningarna..

Sydöstran - 03 jul 18 kl. 10:34

Just nu: Tågen stilla mellan Karlshamn och Mörrum

På grund av signalfel har flera tåg ställts in mellan Mörrum och Karlshamn under tisdagsförmiddagen..

YLE - 03 jul 18 kl. 11:11

Jokinen redo att ta mindre roll för att förlänga NHL-karriären – spel i Europa intresserar inte

NHL är fortfarande målet. Där vill jag spela och det tränar jag för, säger Jussi Jokinen som Just nu är utan kontrakt och letar efter en ny klubb. Jokinen var med om ordentlig flyttrumba förra säsongen då han spelade för fyra olika klubbar..

Skånskan - 03 jul 18 kl. 10:58

Ambulanstranport från Hässleholm till Malmö SUS

På riksväg 23 mellan Hässleholm ner till Malmö kör Just nu en ambulanstransport – ha uppsikt och väj undan. Trafikredaktionen P4 Kristianstad gick vid klockan 10.56 ut med att en ambulanstransport kör på riksväg 23 från Hässleholm till Malmö SUS.

Cornucopia - 03 jul 18 kl. 11:11

Flera nya Öresundsförbindelser aktuella

Det pågår Just nu arbete för flera nya Öresundsförbindelser, men åsikter och önskemål går isär. Helsingborg vill ha tunnlar Helsingborg-Helsingör och Malmö vill ha tunnelbana Malmö-Köpenhamn.
Öresundsbrons kapacitet går i taket år 2030.

SVT - 27 jun 18 kl. 11:29

Stölder av offentliga konstverk i brons ökar

Offentliga konstverk i brons försvinner i Sverige: Växjö, Stockholm och Ängelholm är några av de platser där skulpturer stulits under den senaste tiden. – Vi ser en klar ökning, men vi vet inte exakt varför de sker Just nu, säger Filippo Bassini, chef för polisens nationella enhet för kulturarvsbrott till Kulturnyheterna..

Expressen - 28 jun 18 kl. 13:05

Pensionsmiljarder flödar in till storbankerna

Tusentals svenskar flyttar Just nu sina pensioner från försäkringsbolagen in i bankerna, visar ny statistik. Bara under förra året sattes 5,5 miljarder i pensionskapital in hos bankerna. Men var tredje som flyttat vet inte ens om att de gjort det.

Skånskan - 02 jul 18 kl. 15:59

Punktering stoppade William Nilss

William Nilsson slutade på en delad sjundeplats i RX2 International Series i Höljes.
– Såklart är jag jäkligt besviken Just nu, för jag hade farten till en bra placering i finalen, säger Nilsson.Under helgen kördes rallycross-VM i Höljes, Värmland.

Västerbottens Folkblad - 03 jul 18 kl. 09:00

LÄNET: Fortsatt varning för skogsbrand

SMHI fortsätter att varna för skogsbrand i Västerbotten. Tidigare gällde varningen Västerbottens kustland, men varningar har nu utökats och gäller även Västerbottens inland. Det är Just nu risk för skogsbrand i stora delar av länet.

PrivataAffärer - 03 jul 18 kl. 07:40

Så sparar du pengar på mobilen under resan

Det är Konsumentverket, Post- och telestyrelsen (PTS) och Telekområdgivarna som gemensamt tipsar konsumenterna inför sommaren. Om du använder en mobil med svenskt mobilabonnemang eller kontantkort för samtal, surf och sms och har ett abonnemang där roaming ingår slipper du tilläggsavgifter inom EU när du kopplar upp dig mot en annan operatörs nät i utlandet. I sället är det din vanliga svenska taxa som gäller.

UNT - 03 jul 18 kl. 08:33

Omfattande signalfel stoppar pendeln

All pendeltrafik mellan Uppsala och Stockholm står Just nu stilla..

SR - 03 jul 18 kl. 08:43

Spelarna minns knappt Sveriges senaste åttondelsfinal

Senast Sverige spelade åttondelsfinal i fotbolls-VM var för tolv år sedan i Tyskland mot Just Tyskland. Men det var så länge sen att spelarna i dagens landslag knappt minns matchen..

UNT - 03 jul 18 kl. 08:33

Stopp i tågtrafiken

All pendeltrafik mellan Uppsala och Upplands Väsby står Just nu stilla..

Dagensanalys.se - 03 jul 18 kl. 07:48

Sorrell drar in över en miljard kronor till sin WPP-konkurrent

När Sir Martin Sorrell menar business så gör han det med råge. Efter att han blev utsparkad från WPP har han jobbat på i kulisserna för att göra en ambitiös comeback och konkurrera med sin tidigare arbetsgivare. Det kommer att bli en riktig bra fajt mellan dessa två.

Västerbottens Folkblad - 03 jul 18 kl. 07:13

Två döda i trafikolycka i Kalix

Räddningstjänsten betecknade tidigt trafikolyckan på väg 356, väster om Morjärv, som allvarlig, rapporterar NSD. armet inkom till räddningstjänsten vid 18.00-tiden på måndagen.

DI - 30 jun 18 kl. 07:23

Stekhett i skogsindustrin - "Svårt att se orosmoln"

Svensk skogsindustri ångar på som aldrig förr. Massapriserna ligger på rekordnivåer, efterfrågan på sågade trävaror är urstark och detsamma gäller efterfrågan på kartong- och förpackningsmaterial. "Det är faktiskt svårt att se orosmoln på himlen Just nu", säger Danske Banks skogsexpert Johan Freij..

Alingsås tidning - 03 jul 18 kl. 05:47

”Alla kan bli serietecknare”

Det är inget du tjänar stora pengar på, men ändå ett drömjobb om man gillar att teckna.
I veckan gästade serietecknaren Malin Biller Vårgårda bibliotek för att inspirera barn.
– Alla kan bli serietecknare, bara man tycker att det är kul…, hävdar hon.

Expressen - 20 jun 18 kl. 08:14

JUST NU: Prinsessan Elisabeth har avlidit

Prinsessan Elisabeth av Danmark är död.Hon somnade in under tisdagskvällen, omgiven av sina närmaste..

The Local - 19 jun 18 kl. 06:59

'We immigrants mustn't silence problems of gender inequality'

Foreign-born men in Sweden need to do more to tackle gender inequality, and that means talking about masculinity and hierarchies rather than keeping quiet or trying to recreate the society we come from, argues Vladimir F Ahmed, who has set up a charity that aims to do Just that..

BT - 03 jul 18 kl. 02:42

Just nu: 30 lägenheter drabbade av brand

En brand i ett soprum har gjort att boende i ett hyreshus i Falkenberg lämnat sina hem under natten mot tisdagen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.