Julkampanj

Wednesday, 27 January, 20:32

Nyheter om Julkampanj

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 08 nov 19 kl. 13:01

Happy socks tar hjälp av barnskådislegenden i jul

Happy socks samarbetspartner till sin Julkampanj är ingen mindre än skådespelaren Macaulay Culkin. Skådisens Ensam hemma-filmer är populära på julen och i en nya kampanjen ”Naughty or nice” han sälja de svenska strumporna.  Ensam hemma-filmerna utspelar sig över jul och svenska företaget Happy Socks drar nytta av detta faktum när de nu lanserar en ny kampanj med skådespelaren Macalulay Culkin, vars insats i filmerna har blivit smått ikoniskt.

DI - 14 dec 18 kl. 05:02

Hemmafrun: "Jag hade inte en tanke på affärer"

KAJIADO, KENYA De pengar som svenska företag och privatpersoner bidrog med till Hand in hands Julkampanj 2017 är satta i arbete i Kajiadoregionen i Kenya.  Di besökte två av självhjälpsgrupperna som har startats där de behövs som mest..

Alingsås tidning - 12 dec 18 kl. 05:30

Bidrar till sökande efter försvunna

– Vi känner oss utvalda och hoppas på ett bra resultat.
Så säger Petra Palmgren på Best El om det lilla elbolagets Julkampanj tillsammans med den ideella organisationen Missing People.
Det började med ett telefonsamtal från Missing People för en och en halv månad sedan.

DI - 30 nov 18 kl. 05:35

Flygande start för fjolårets kampanj

De företag och privatpersoner som stöttade Hand in hands Julkampanj 2017 - Jobs for change - får en extra julklapp av Di detta år. Ett reportageteam kommer att besöka Kajiado i december för att skildra framstegen på plats..

Dagensanalys.se - 27 nov 18 kl. 15:47

H&M satsar på ny reklamserie till jul

Klädjätten H&M har haft det tufft senaste tiden, inte minst på börsen. Nu satsar de på en ny Julkampanj med sex avsnitt. Kampanjserien heter Hotel Mauritz och vi ser bland annat skådespelerskan Aubrey Plaza.

Expressen - 11 nov 18 kl. 19:53

Den förbjudna reklamfilmen har fått miljoner visningar

En tecknad kampanjfilm om skövlingen av regnskogen var tänkt att bli mittpunkten för en av Storbritanniens livsmedelskedjors Julkampanj. Nu har livsmedelskedjan bestämt sig för att inte använda filmen efter att den blivit ”förbjuden” att sändas i reklamsammanhang av organisationen Clearcast.Anledningen: Filmens politiska budskap, enligt USA Today..

Dagensanalys.se - 14 nov 18 kl. 13:15

Här är Sveriges mest rekommenderade varumärken

YouGov BrandIndex lanserar nu Sveriges mest rekommenderade varumärken 2018. Det är den mobila betaltjänsten Swish som är det mest rekommenderade varumärket och Huawei är varumärket med den största positiva förändringen. Swish är återigen det mest rekommenderade varumärket enligt YouGov BrandIndex men är i år tätt följt av det trådlösa hemmaljudsystemet Sonos, som är ett nytt varumärke på tio-i-topplistan.

DI - 13 okt 18 kl. 19:11

Anja Pärson och Filippa Rådin gör goda affärer

Skidlegendaren Anja ­Pärson och Filippa Rådin, designer och ­bloggare, frontar en Julkampanj för e-handels­företaget Ellos. Det äkta paret ­driver också ett eget bolag, som gör en ­duktig vinst­marginal  på 39 procent. .

Världen Idag - 05 nov 19 kl. 17:44

Nu drar Världen idags julkampanj igång

Årets bästa prenumerationserbjudande från Världen idag ska nu spridas per telefon, när tidningens Julkampanj drar igång i november. – Det är de billigaste prenumerationerna man kan teckna, konstaterar tidningens prenumerationsansvarige, Peter Klint..

DN - 13 dec 17 kl. 13:00

Lindex tunnelbanekampanj får kritik för att vara stereotyp

Reklamforskaren Nina Åkestam riktar hård kritik mot Lindex Julkampanj i tunnelbanan, som hon tycker representerar en förlegad och stereotyp syn. – Gör inte underklädesreklam i tunnelbanan utan ha dem på ett ställe där folk är inställda på att se sådana här bilder, säger Åkestam till Expressen..

Dagens Media - 11 dec 17 kl. 15:04

Friends vill uppmärksamma sexuella övergrepp

Ny Julkampanj kastar ljus på vuxnas sätt att bemöta sexuella övergrepp, misshandel och hot mot barn..

DI - 04 dec 17 kl. 07:46

Hand in hand: Här får även männen chansen

Kvinnor och ungdomar står i fokus i Hand in Hands Julkampanj Jobs for life. Men i Kenya får även män chansen att utbilda sig till entreprenörer och starta egna företag..

DI - 20 nov 17 kl. 20:02

Di stöttar julkampanj för Kenya

Hjälporganisationen Hand in hand riktar nu sina hjälpinsatser mot Kenya. Tillsammans med det svenska näringslivet ska tusentals få hjälp att starta egna företag i Kenya. Dagen industri kommer att följa projektet..

Dagens Media - 30 nov 17 kl. 07:00

Människor samlas kring musiken i Sonos jul

Sonos Julkampanj är regisserad av Grammy-vinnaren Jason Koenig, känd för sina musikvideos för bland annat Ed Sheerhan och Macklemore..

Dagen - 30 nov 17 kl. 13:15

Nu lanseras julkampanj till stöd för förföljda kristna

Extra bön, omtanke och kärlek vill EFK i år ge alla utsatta kristna. – Vad den förföljda kyrkan får utstå övergår allt förstånd, säger Bernth-Åke Ottosson, t f missionsdirektor för EFK..

Dagen - 30 nov 17 kl. 13:15

Nu lanseras julkampanj till stöd för förföljda kristna

Extra bön, omtanke och kärlek vill EFK i år ge alla utsatta kristna. – Vad den förföljda kyrkan får utstå övergår allt förstånd, säger Bernth-Åke Ottosson, t f missionsdirektor för EFK..

Dagens Media - 28 nov 17 kl. 09:36

Mediamarkts julkampanj introducerar nya karaktärer

Figurerna "Eko-tyskan", "Opera-tysken" och "Modelltyskan" gör entré. Se filmen här..

Dagens Media - 22 dec 16 kl. 09:22

Mindshare i nytt samarbete med Unicef Sverige

Kontraktet innefattar strategi, planering och köp. Unicef:s aktuella Julkampanj är det första gemensamma uppdraget..

Nyan - 24 dec 16 kl. 13:30

Ålandsättlingar bakom både Jultomten och Jesus

De allra flesta är bekanta med den frodiga, rödklädda jultomten med vitt skägg och glada ögon. Vad få vet är att det var en konstnär med rötter på Föglö som tecknade den på uppdrag av The Coca-Cola Company år 1931. Eller att han var gift med systern till en annan Föglöbo som också blivit världskänd konstnär – som upphovsman till världens mest spridda Kristusbild.

Dagens Media - 22 dec 16 kl. 14:30

”En ovanligt tyst julkampanj från Volvo Bussar”

Se Valentin&Byhrs senaste reklamfilm för Volvo Bussar..

GöteborgsPosten - 14 dec 16 kl. 11:03

Högerextrem demonstration efter Åhlénskampanj

Åhléns Julkampanj fick i år stor uppmärksamhet. En bild på en svart pojke som lucia fick mängder av rasistiska kommentarer. Under tisdagskvällen demonstrerade högerextrema Nordisk Ungdom utanför varuhuset i Stockholm..

Dagens Media - 06 dec 16 kl. 07:30

Mood Stockholm önskar lycka till inför julfirandet med familjen

Moodgallerian vill visa på julfirandets olika sidor i årets Julkampanj..

Nerikes Allehanda - 07 nov 16 kl. 17:06

Fest för att fler ska få fylla fem

Orientalisk buffe och underhållning står på programmet när svenska kyrkan har församlingsfest i Nora på lördag. 100 biljetter finns till försäljning och alla pengar går till kyrkans Julkampanj..

Dagens Media - 29 nov 16 kl. 07:00

Hos Friends är årets julklapp en vän

Med Friends stora Julkampanj vill man påminna om alla barns rätt till en vän..

Dagens Media - 28 nov 16 kl. 11:43

Lidl slår ett slag för alla julhjältar

Med sin nya Julkampanj ska Lidl hylla alla hårt arbetande julhjältar. Santa Clara, företagets egen julhjälte, står i fokus..

Dagens Media - 25 nov 16 kl. 14:59

De vill stoppa näthandeln med barn

"Stoppa näthandeln med barn" är det tydliga budskapet i ECPAT:s Julkampanj som görs tillsammans med Gullers Grupp och Ligistfilm som går under hashtaggen #stoppanäthandeln. Medverkar gör Joel Kinnaman och Noomi Rapace..

Västerbottens Folkblad - 03 dec 18 kl. 15:12

Avion i ny julkampanj för barnen

Shoppingcentret Avion i Umeå startar nu en Julkampanj för ekonomiskt utsatta barn. En ny undersökning från Rädda Barnen visar att mer än 185 000 barn i Sverige lever under ekonomiskt utsatta förhållanden. Avion Shopping startar därför ett samarbete med välgörenhetsorganisationen Giving People, för att fler barn ska kunna få julklappar på julafton.

DI - 25 nov 18 kl. 22:56

Zimbabwes kvinnor målet för årets julkampanj

Hjälporganisationen Hand in hand fortsätter att utveckla sitt arbete i Afrika. Årets Julkampanj ska locka svenska företag att bidra till att nya företag startas i Zimbabwe. .

SmålandsPosten - 04 feb 16 kl. 14:46

Växjö stift givmildast i Sverige

Det blev rekord i Svenska kyrkans Julkampanj med 45 miljoner insamlade kronor. Växjö var det stift där man gav mest per medlem i hela landet..

SVT - 18 dec 15 kl. 09:14

Varningen: Se upp för pensionsbluffare i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår, helt felaktigt, att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten..

DN - 18 dec 15 kl. 09:05

Pensionsmyndigheten varnar för julbluff

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår – felaktigt – att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten..

DI - 18 dec 15 kl. 17:04

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår – felaktigt – att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten..

GöteborgsPosten - 18 dec 15 kl. 09:01

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår - felaktigt - att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten.Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten..

SvD - 18 dec 15 kl. 09:01

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår – felaktigt – att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten..

Helsingborgs Dagblad - 18 dec 15 kl. 09:01

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår — felaktigt — att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten.
Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten..

Trelleborgs Allehanda - 18 dec 15 kl. 09:00

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår - felaktigt - att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten.(TT).

YA - 18 dec 15 kl. 09:00

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår - felaktigt - att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten.(TT).

Blekinge Läns tidning - 18 dec 15 kl. 09:00

Pensionsbluffare satsar i jultider

Oseriösa företag som vill sälja dyra pensionstjänster ringer just nu sparare och påstår - felaktigt - att Pensionsmyndigheten har en Julkampanj om fondbyten. Lägg på luren, uppmanar Pensionsmyndigheten.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.