Ju jätteroligt

Friday, 21 September, 12:22

Nyheter om Ju jätteroligt

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 29 aug 18 kl. 14:28

Nu blir Gekås större

I två år har bygget pågått och trots en del förseningar är Gekås nya butiksyta nu redo för invigning. – Självklart är det alltid jätteroligt att inviga nya saker, säger VD Boris Lennerhov..

Skånskan - 28 aug 18 kl. 16:08

Malmö kan få 900 nya Icajobb

MALMÖ Tekniska nämnden har sagt ja till ett markreservation som kan innebära 900 nya arbetstillfällen om allt går vägen. Ica har planer på att bygga en ny distributionsanläggning i stadens ytterkant.– Det här är precis den typen av jobb som vi behöver, kommenterar tekniska nämndens ordförande Andreas Schönström (S).

GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 10:54

Nu blir Gekås större

I två år har bygget pågått och trots en del förseningar är Gekås nya butiksyta nu redo för invigning.
– Självklart är det alltid jätteroligt att inviga nya saker, säger vd Boris Lennerhov..

GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 09:38

Nu blir Gekås större

I två år har bygget pågått och trots en del förseningar är Gekås nya butiksyta nu redo för invigning. – Självklart är det alltid jätteroligt att inviga nya saker, säger VD Boris Lennerhov..

Skånskan - 28 aug 18 kl. 05:00

Magda vill bli första kvinna att tävla i rallycross-VM

Hörby/löberöd 20-åriga Magda Andersson från Löberöd har hållit på med motorsport i mer än halva sitt liv. Allt började i SMK Hörby för elva år sedan. I sommar tilldelades hon utmärkelsen ”Årets idrottare” av Hörby kommun.

Expressen - 24 jul 18 kl. 19:41

Det avgör Sanna Nielsens fortsatta framtid på SVT

Måns Zelmerlöw var programledare för ”Allsång på Skansen” i tre säsonger, Petra Marklund i två – Sanna Nielsen är nu inne på sitt tredje år.Många tittare är nyfikna på Nielsens framtid i programmet, artisten berättar att hon har löpande diskussioner med SVT – det som slutligen avgör är magkänslan.– Det är jätteroligt att folk frågar.

Västerbottens Folkblad - 22 aug 18 kl. 17:02

[PLUS] Roger skrev en motion – och fick träffa ministern

Socialminister Annika Strandhäll kom till Åsele och bad att få en kram. - Jätteroligt, säger Roger....

Blekinge Läns tidning - 17 aug 18 kl. 07:18

Nu utökar den populära salongen

Snart utökar skönhetssalongen Beauty by Lina sin verksamhet. – Jag har länge letat efter en större lokal så det här känns jätteroligt, säger Lina Swärd, grundare av skönhetssalongen..

Länstidningen i Jämtland - 20 aug 18 kl. 17:34

Efter fjolårets krasch – Martin Olsson från Fjällsta segrade och fick revansch i Ironman: "Jätteroligt"

Han tvingades avbryta fjolårets Ironman i Kalmar efter en krasch på cykeln. I lördags var Martin....

Expressen - 11 jul 18 kl. 11:33

Klart: Andreas Granqvist är Årets Skåning 2018

Årets skåning 2018 är korad – och det är hela Sveriges favorit-Granen som har vunnit.  Fotbollsspelaren och landslagets kapten, Andreas Granqvist, 33, har röstats fram av Kvällspostens läsare och tar emot priset i Staffanstorp på söndag.  – Det känns jätteroligt.

Sydsvenskan - 19 aug 18 kl. 18:49

Fullt med poliser, barn och politiska samtal i Malmedalen

"Man ser ju att det står en massa människor här och pratar politik. Det är jätteroligt!".

SmålandsPosten - 19 aug 18 kl. 17:06

Musik: Världsrekord av sällskap med sällsynt instrument

Nordiska Psalmodikonförbundet satte världsrekord i helgen. Det var nämligen 42 stycken musiker som samlades för att spela det ovanliga instrumentet under årsmötet. – Det är jätteroligt att man slår ett slag för ett sådant gammalt instrument som de flesta inte ens känner till, säger Vidar Lundbäck..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 05:00

Delsjöns amatör vill utmana proffsen

Bland många proffs finns ett gäng amatörer som utmanar i årets Nordea Masters. En av spelarna som hoppas kunna överraska är Delsjö Golfklubbs Fredrik Niléhn.
– Det ska bli jätteroligt att få kliva ut och spela inför hemmapubliken, säger Niléhn som imponerade på Barsebäck i fjol..

Kristianstadsbladet - 21 jul 18 kl. 12:46

KDFF:s F18-lag vann B-slutspelet i Gothia Cup – 13-årig talang blev finalhjälte

Kristianstads DFF:s F18-lag vann B-finalen i Gothia Cup mot Medkila IL från Norge med 1-0. 13-åriga Valentina Metaj blev lite av en matchhjälte genom att göra matchens enda mål. – Det känns jätteroligt att få vara med om det här, sa Valentina, som alltså är fem år yngre än de äldsta spelarna i den här klassen..

Expressen - 16 aug 18 kl. 09:37

”Han avgjorde hur enkelt som helst...”

Ett tungt lopp utvändigt ledaren i högt tempo bekom inte Charrua Forlan. Hans-Owe Sundbergs elithäst bjöd på V86-kvällens sportsliga höjdpunkt i Eskilstuna. - Han har blivit ännu bättre i år och det är jätteroligt, sa Solvallatränaren om sin åttaårige hederstravare..

Västerbottens Folkblad - 15 aug 18 kl. 13:50

Semesterflygare måste också ställas till svar

Statsminister Löfven intervjuades i P 1 den 14 augusti. Bland annat fick han frågan om vad han ville säga till unga människor som vill flyga till Thailand. Han svar var ungefär ”Om ni vill ska ni flyga till Thailand och ha jätteroligt, men vi har höjt flygskatten (med några hundralappar) så att ni betalar för […].

GT - 07 aug 18 kl. 15:50

Så bra är Lisebergs nya vrålåk Valkyria

Lisebergs dyraste projekt någonsin slår upp portarna för allmänheten på fredag.På tisdagen hade den smygpremiär och entusiasterna Olle Särnholm, 10, och Miriam Isho, 9, hängde på låset.– Jag var jättenervös men det var jätteroligt, säger Miriam..

Skånskan - 14 aug 18 kl. 17:46

Studs i både benen och bollen

MALMÖ Efter en kvarts introduktion i basket får jag veta att jag behöver träna på att dribbla i fart och att jag måste ha en bättre båge i skottet.Jag lyckas få bollen i korgen på 3,05 meters höjd och känner mig jättenöjd i duggregnet. Så höga korgar fanns inte på våra gymnastiklektioner och där gjorde jag aldrig mål.

Expressen - 11 aug 18 kl. 18:51

Göteborgs enda lag i guldstriden

Göteborgs allsvenska herrlag har halkat efter.Men Göteborg FC:s damer slåss för första gången på länge om det allsvenska guldet.På söndagen är det seriefinal mot Piteå.

Skånskan - 10 aug 18 kl. 14:00

Första dagen på Svalövs BK:s sommarcamp

Svalöv Under torsdagsförmiddagen drog det årliga fotbollscampet i Svalöv igång. I år samlas runt 85 barn och ungdomar för att få fotbollslektioner från erfarna ungdomstränare.Träningarna drog igång under torsdagsförmiddagen, och ute på Svalövs BK:s anläggning fick spelarna börja med att öva på att träna finter och göra passningsövningar.

GöteborgsPosten - 24 jul 18 kl. 05:00

Radarparet hoppas på succé i Ponny-EM

Fanny Kullmyr från Lindome, och hästen Vox Pop de l'aulne, är framme i sitt första internationella mästerskap. När Ponny-EM i brittiska Bishop Burton går av stapeln 7-12 augusti är ekipaget ett av tre svenskhopp.
— Jag har varit på SM förut, men aldrig på EM.

Nyan - 07 aug 18 kl. 17:05

MSF gör ÅSS sällskap i CL-finalen

SEGLING. Finland kommer att representeras av två åländska klubbar i Champions League-finalen.
Under måndagen säkrade nämligen Mariehamns seglarförening (MSF) sin plats bland de 32 bästa.

GöteborgsPosten - 05 aug 18 kl. 07:00

Målsprutans nya verklighet i GFC

Från ett topplag till ett annat.
Karin Lundin, 23, har bytt Kungsbacka DFF mot Göteborg FC – ett val som låter enklare än vad det är.
– Det är jätteroligt och samtidigt jättetråkigt, säger anfallaren..

Skånskan - 07 aug 18 kl. 09:13

Ellen kastar ljus över Höglund

Med grubblande texter som på ett ytterst personligt vis dissekerar det mänskliga tillståndet karvade Kjell Höglund ut ett alldeles eget utrymme i den svenska musikhistorien.
Höglund må numera ha pensionerat sig från scenen: hans musik lever än, inte minst genom Ellen Sundberg som kommer till Skåne för två spelningar i slutet av veckan.För Ellen Sundberg, från byn Bjärme utanför Östersund, började resan med Kjell Höglund på Storsjöyran 2015.

Dagensanalys.se - 06 aug 18 kl. 15:33

Kurrpa Hosk gör om Nyheter24

I höst fyller nyhetssajten Nyheter24.se 10 år, och lagom till det har sajten fått en ny design. Den nya looken har tagits fram tillsammans med designbyrån Kurrpa Hosk.

Expressen - 31 jul 18 kl. 20:32

Kvällspostens succésommar – slår nya digitala trafikrekord

Vilken succésommar! Kvällsposten har under sommaren fördubblat (!) sin trafik i mobilen, från motsvarande tid föregående år.

Skånskan - 25 jul 18 kl. 14:00

Silvia Bengtsson lär Höörsborna att dansa

Höör Silvia Bengtsson ville fortsätta dansa när hon flyttade till Höör – men det fanns ingen dansskola. Därför startade hon en egen.Höörs danscenter Aktiv Ungdom startades under våren 2014.

GT - 20 jul 18 kl. 12:39

Pandan Hulken har fått ungar: ”Det är jätteroligt”

Det har fötts två ungar av arten röd panda på djurparken Nordens Ark. Ungarna är väldigt efterlängtade, eftersom arten är starkt utrotningshotad.– Om vi sätter in ordentliga insatser nu så har vi en chans att rädda dem, men vi kan inte vänta, säger Eva Wikberg, zoologisk chef på Nordens Ark..

Skånskan - 29 jul 18 kl. 17:20

90 storkar släpptes ut

HEMMESTORPS MÖLLA
Minst 1 100 betalande besökare såg 90 unga storkar flyga ut till friheten på Hemmestorps mölla, när hägnet öppnades klockan 13.40 i lördags.
Några storkar stack ut direkt men sedan dröjde det en stund innan en hel grupp klev ut.

GöteborgsPosten - 03 aug 18 kl. 08:38

Dags för inspelning av Auktionssommar

På lördag är det full rulle ute på Ekebro bygdegård, då både den stora auktionen och tv-inspelning väntar.
– Det känns jätteroligt att vi fick med Dalsland denna gången, säger Gunnar Hofverberg, producent för programmet Auktionssommar..

GöteborgsPosten - 02 aug 18 kl. 19:13

"Jätteroligt att det ordnas allsång här"

Allsången på Slottsparken i Ström är ett bra bevis på att uthållighet lönar sig. Verdandis initiativ har blivit ett stabilt återkommande arrangemang som lockar många gäster till den vackra parken..

Nya Wermlands Tidningen - 29 jul 18 kl. 17:50

Orionkaptenen vill ta nästa steg

Trots sin ringa ålder gör hon nu sin fjärde säsong i Degerfors Volley Orions A-lag. 19-åriga lagkaptenen Vilma Rosengren har varit en viktig kugge i Degerfors trupp.– Jätteroligt att få det förtroendet, säger junioren..

GöteborgsPosten - 26 jul 18 kl. 21:13

Direkt succé för Billdals junior

Första kvaldagen på Utomhus-SM i hoppning.
Då rivstartade arrangören Billdals RK genom en kvalseger på juniorsidan.
– Det är mitt första SM så det är jätteroligt, säger vinnaren Linnéa Larsdotter..

Skånskan - 17 jul 18 kl. 08:46

Babylycka på terrarium

MALMÖ Malmö reptilcenter har välsignats med babylycka.
– För första gången på sex år har det kläcks grön mamba-ungar, säger Joakim Bokblad, medarbetare på terrariet.I ett kvavt terrarium i Folkets park sitter djurskötaren Joakim Bokblad på huk och följer en lysande grön orms hackiga rörelser från en metallkrok, vilken han håller på någon decimeters avstånd från sitt ansikte.

Blekinge Läns tidning - 19 jul 18 kl. 14:44

Piruetter i sommarhettan

Det är mitt i sommaren och solen skiner där ute - men inne i NKT Arena pågår Karlskrona ASK:s sommarläger. – Det är jätteroligt att komma ner hit, säger Vivianne Hencz, Luleå KK..

GöteborgsPosten - 22 jul 18 kl. 16:03

Familjetriumf i Smögen offshore race

Det blev jackpot för familjen Wrenkler. Båda ekipagen vann sina respektive klasser i Smögen offshore race.
– Det var jätteroligt att vara med och vinna EM, säger Annika Wrenkler..

Skånskan - 04 jul 18 kl. 14:00

Lämnar uppdrag i förtid

MALMÖ Vänsterpartisten Martina Skrak slutar ett par månader tidigare än planerat som kommunalråd. Från mitten av augusti börjar hon arbeta som jämställdhetsutvecklare på länsstyrelsen.Sedan tidigare har hon meddelat att hon inte ställer upp för en ny mandatperiod.

Barometern - 17 jul 18 kl. 15:49

Sommarens höjdpunkt: Familjärt ridläger på Kvilla Sörgården

För många barn är ridlägret på Kvilla Sörgården sommarens höjdpunkt och för tredje gången deltar 6-åriga Alice Johansson. – Allt med ridning är jätteroligt, säger hon..

Sydöstran - 20 jul 18 kl. 13:04

Hov1 tolkar Seinabo Sey

Hov1 är dubbelt låtaktuella. Dels med en nyversion av deras egen låt "Hon dansar vidare i livet" - men också med en tolkning av Seinabo Seys "Still". "'Still' är en remix vi skrev för längesen, så det känns jätteroligt att få möjlighet att släppa den nu", berättar bandet i ett pressmeddelande.

Barometern - 20 jul 18 kl. 13:04

Hov1 tolkar Seinabo Sey

Hov1 är dubbelt låtaktuella. Dels med en nyversion av deras egen låt "Hon dansar vidare i livet" - men också med en tolkning av Seinabo Seys "Still". "'Still' är en remix vi skrev för längesen, så det känns jätteroligt att få möjlighet att släppa den nu", berättar bandet i ett pressmeddelande.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.