Jon

Wednesday, 19 December, 02:41

Nyheter om Jon

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 27 nov 18 kl. 11:59

Startfältet i Melodifestivalen – en andrahandsvalens parad

Jon Henrik Fjällgren, Wiktoria och Dolly Style.
Klart de ska vara med i Melodifestivalen. Vad ska de annars göra?.

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 13:33

Fjällgren: "Kommer bli en liten chock"

Vinnarna från förr gör comeback i Melodifestivalen och måste slåss mot flera andrapristagare. I startfältet finns bland andra Anna Bergendahl, Martin Stenmarck och Arvingarna. Dessutom är Jon Henrik Fjällgren tillbaka – i en ny genre..

Kristianstadsbladet - 27 nov 18 kl. 09:45

Nästa års Melodifestivalartister presenteras

Det har ryktats om alla från Jon Henrik Fjällgren och Anna Bergendahl till Linda Pira och Dolly Style. I dag får vi facit då SVT presenterar alla artister som kommer att tävla i Melodifestivalen 2019..

GöteborgsPosten - 24 nov 18 kl. 12:58

Lådor på stan mäter var och när vi går

De står placerade runt om i centrala Göteborg, fastkedjade små lådor. Människor som flanerar förbi tittar undrande på de udda träboxarna, några stannar till och läser på lappen för att få en förklaring.
– Vi mäter för att få veta hur många som rör sig till fots på stans gator under olika tider på dygnet, säger Trafikkontorets Jon Angelbratt..

BT - 23 nov 18 kl. 11:40

”Vi såg inte faran med den svenska skatterabatten”

Regionrådet Kristina Jonäng (C) är en av politikerna i Väst- och Sydsverige som lobbat hårt mot regeringen att göra något åt den snedvridna biogaskonkurrensen från danskar och holländare. Men hon var också med om att skapa problemet, medger hon för BT..

DI - 22 nov 18 kl. 17:07

Closing Bell sammanfattar dagens stora börshändelser och följer stängningen

I Closing Bell går programledaren Jon Åsberg igenom de stora händelserna på torsdagens Stockholmsbörs. I dag tillsammans med Swedbanks aktiechef Fredrik Warg.  Dessutom får vi en direktsänd intervju med Fredrik Tiberg, vd för Camurus.

Skånskan - 22 nov 18 kl. 13:30

Tomt i Höörs kommun såld till nya ägare

Jon Axelsson, 32, och Tanja Karlsson, 28, från Lund, är nya ägare till fastigheten Stenskogen 3:104 i Höörs kommun. Säljare är Jordens Barn Skåne AB. Tomten är 2 272 kvadratmeter stor.

DI - 21 nov 18 kl. 16:57

Closing Bell sammanfattar dagens stora händelser och följer börsstängningen

I Closing Bell går programledaren Jon Åsberg igenom onsdagens stora börs- och marknadshändelser. I dag tillsammans med Linda Lyth, investeringsstrateg på Söderberg & Partners samt Martin Nilsson från Nyhetsbyrån Direkt. Programmet börjar klockan 17.

Skånskan - 19 nov 18 kl. 13:04

Tre fick fäng­el­se i Brf Idas mut­här­va

Malmö Fyra per­soner döms för mut­brott i här­van kring bo­stads­rätts­fö­re­ningen Ida på Ro­sen­gård. Den ti­digare ord­fö­ran­den har tagit emot de största får 1 år och 3 må­naders fäng­el­seÄren­det handlar om en fö­re­ta­ga­re och en verk­sam­hets­chef som un­der flera år fak­tu­rerat Ida mång­mil­Jon­be­lopp för olika fastigehtsprojekt, som deras res­pek­ti­ve bo­lag ska ha ut­fört åt fö­re­ningen.
För att få ige­nom pro­jektet har den ti­digare ord­fö­ran­den och en an­nan sty­rel­se­le­da­mot mutats med lyx­gå­vor och hyr­bilar, fast­slår tings­rätten i sin dom.

GöteborgsPosten - 19 nov 18 kl. 12:00

Game of thrones-experternas favoritkaraktärer

Arya, Jon och Tyrion i all ära. Författaren George R.R.

Expressen - 10 okt 18 kl. 21:32

Mauler får drömmatch – mot stora ärkerivalen

Alexander "Mauler" Gustafsson får sin drömmatch.På årets sista UFC-gala ställs svensken mot sin ärkerival – omstridde Jon Jones.Matchen går av stapeln 29 december i Las Vegas..

Expressen - 18 nov 18 kl. 23:13

Belgien kollapsade totalt: ”Inte värdigt”

Belgien fick en drömstart i måstematchen mot Schweiz.Sedan tappade världsettan allt.Nu missar Eden Hazard, Vincent Kompany och resten av stjärnorna slutspel i Nations League.

PrivataAffärer - 15 nov 18 kl. 10:00

Analys: Börsen fortfarande bäst för långsiktiga investerare

Resonemanget stöds av ett räkneexempel som utgår för 100 investerade kronor på toppen 2007, före finanskrisen, hade i dag tjänat cirka 100 kronor – vilket motsvarar 6 procent per år. Det är ett av de sämsta utfallen i modern tid, men det är ändå bättre än vad en tioårig svensk statsobligation erbjuder just nu, konstaterar Anders Wilson, chef för ränteförvaltning och makroanalys på Enter, samt Jon Hyltner, aktieförvaltare och analytiker, som båda är författare till analysen. Ännu bättre har det gått för den som prickade botten på marknaden under 2009 med en investering på 100 kronor.

Expressen - 28 sep 18 kl. 21:00

Bahnhof fälls för reklamen: ”Könsdiskriminerande”

Reklambilden från internetleverantören Bahnhof kritiserades hårt tidigare i år.Petra Lindblom, 33, var en av de som anmälde bilden till Reklamombudsmannen.– De bidrar till ett sexistiskt klimat i branschen, säger hon.

Skånskan - 06 nov 18 kl. 01:00

Dela SUS ome­del­bart

Skånes Uni­ver­si­tets­sjuk­hus (SUS) är i fritt fall. Hel­års­pro­gnosen pekar nu på en för­lust på mi­nus 700 mil­Joner. Pro­gnosen visar även att den in­hyrda per­so­nalen väntas upp­gå till cir­ka 148 mil­Joner.

Dagens PS - 15 nov 18 kl. 10:21

Analytikerduo hissar Stockholmsbörsen

Fortfarande är Stockholmsbörsen ett bättre investeringsalternativ än räntemarknaden, anser de. Privata Affärer återger marknadsanalysen från Enter Fonders experter: Anders Wilson, chef för ränteförvaltning och makroanalys på Enter och Jon Hyltner, aktieförvaltare och analytiker på Enter. Även om Stockholmsbörsen tappade historiskt i oktober, över 10 procent, är aktiemarknaden enligt deras resonemang hetare än olika alternativ på räntemarknaden.

BT - 27 okt 18 kl. 16:03

JUST NU: Utfärdar klass 1-varning i Sjuhärad – kyla och snö slår till

SMHI har gått ut med en klass 1-varning för Sjuhäradsbygden. – Det kommer bli stråk med snöbyar, säger Jon Jörpeland, meteorolog. Ska man ge sig ut på vägarna bör man ta det försiktigt..

Skånskan - 14 nov 18 kl. 14:45

Övertygande men stundtals långrandig sydstatsrock

Recension Black Stone Cherry, Pumpehuset, Köpenhamn
Tisdagen den 13 november 2018Säga vad man vill, men sydstatsgenren behöver verkligen en föryngring, och det beror nödvändigtvis inte på musikaliska brister. Däremot går det inte att komma ifrån att klassiska band som Blackfoot, Lynyrd Skynyrd och Molly Hatchet bokstavligt talat sjunger på sista versen. Men det finns hopp.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 01:00

Re­vi­sors kri­tik måste få kon­se­kvenser

Malmedalen var ett spännande ar­ran­ge­mang i Malmö före valet. En fö­re­ning ordnade en po­li­tisk vecka i Ro­sen­gård med tal av par­tierna och olika se­mi­na­ri­er.
Ar­ran­ge­manget blev knappast nå­gon pu­blik­suc­cé, vilket kan­ske inte ska be­gäras den första gången.

DI - 12 nov 18 kl. 17:06

Closing Bell om dagens stora börshändelser

I Closing Bell sammanfattar programledaren Jon Åsberg dagens största händelser på Stockholmsbörsen och följer stängningen. I dag medverkar även Di:s analytiker Agnehta Jönsson och USA-korrespondenten Frida Wallnor. Dessutom blir det fokus på investmentbolagen och oljeprisets stora svängningar.

SVT - 15 okt 18 kl. 20:13

Ny dom: Telia tvingas blockera fildelningssajter

Telia tvingas blockera fyra fildelningssajter efter ett beslut i Patent- och marknadsdomstolen. – Jag ser det som ett angrepp på hela operatörskollektivet. Frågan berör oss alla, säger Jon Karlung, vd på internetleverantören Bahnhof.

Expressen - 24 okt 18 kl. 08:09

Artisten föll mot sin  död från flygplan i luften

Den kanadensiska rapparen Jon James McMurray har dött efter att ha fallit från ett flygplan.Olyckan inträffade i lördags då artisten filmade ett stunttrick för en musikvideo, skriver The Mirror. ”Jon höll fast i vingen tills det var för sent och när han släppte taget hade han inte tillräckligt med tid på sig att utlösa fallskärmen.

IDG - 09 nov 18 kl. 15:14

Så volymstark ska din mix vara 2018


Välkommen till Fredagstipset, en återkommande serie där Studios bloggare Jon Rinneby delar med sig av olika inspelnings- och mixningstips..

Västerbottens Folkblad - 08 nov 18 kl. 09:27

[PLUS] Hör av er när ni har bestämt er

Samhället stannar inte bara för att vi inte har en regering, skriver Folkbladets Jon Jonsson..

Expressen - 06 nov 18 kl. 17:34

Kändisarna som stödjer Trump

Jon Voight fällde tårar av lycka över Donald Trump.Och Kanye West gillar sin röda Make America Great Again-keps.Så det finns kändisar som stödjer presidenten, men han kan vara glad att kändisarna inte avgör valet..

DI - 07 nov 18 kl. 17:11

Closing Bell sammanfattar dagens stora händelser och följer börsens stängning

I Closing Bell sammanfattar programledaren Jon Åsberg dagens största händelser på Stockholmsbörsen. I dag tillsammans med Swedbanks aktiechef Fredrik Warg och Martin Nilsson från Nyhetsbyrån Direkt. Programmet börjar 17.

SVT - 27 nov 18 kl. 17:08

Jon Jones: ”Jag har aldrig fuskat”

Om en månad gör MMA-stjärnan Jon Jones, 31, comeback i UFC efter sin senaste dopningsavstängning. Men Alexander Gustafssons kommande motståndare svär att han aldrig har fuskat. – Jag hade visserligen spår av steroider i kroppen, men testerna visade att det var som en nypa salt i en olympisk simbassäng, säger Jones till ESPN..

Länstidningen i Jämtland - 27 nov 18 kl. 10:36

Jon Henrik Fjällgren tillbaka i Melodifestivalen nästa år

Jon Henrik Fjällgren återvänder till tävlingen med "Norrsken", en låt som beskrivs som "Kygo....

Sydsvenskan - 06 nov 18 kl. 16:17

Kvinnlig kvintett in i svenska hopptruppen

Silverlaget från VM var uttaget sedan tidigare. Nu kompletteras Sveriges trupp till de fyrstjärniga hoppklasserna i Sweden International Horse Show med ytterligare fem ryttare: Irma Karlsson, Petronella Andersson, Evelina Tovek, Stephanie Holmén och Jon.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 18 kl. 16:17

Kvinnlig kvintett in i svenska hopptruppen

Silverlaget från VM var uttaget sedan tidigare. Nu kompletteras Sveriges trupp till de fyrstjärniga hoppklasserna i Sweden International Horse Show med ytterligare fem ryttare: Irma Karlsson, Petronella Andersson, Evelina Tovek, Stephanie Holmén och Jon.

DI - 05 nov 18 kl. 17:09

Röd dag på börsen – Closing Bell sammanfattar dagens största händelser

I dagens Closing Bell sammanfattar programledaren Jon Åsberg dagens största händelser på Stockholmsbörsen. Programmet gästas av Avanzas Nicklas Andersson och Paretos oljeanalytiker Johan Spetz..

Jönköpingsnytt - 30 okt 18 kl. 15:14

Rydell prisades av akademin

Författaren och förra ledamoten av Svenska Akademien Kerstin Ekman har tilldelats Smålands Akademis Linnépris. Övriga pristagare i år är FN-medlaren Staffan de Mistura, författaren Anders Rydell, serieskaparen Jan Lööf samt journalisten Ulrika Knutson som får det nyinstiftade Jon Engströms-priset.
.

Länstidningen i Jämtland - 03 nov 18 kl. 13:00

20 år med Strapatser - äventyrslysten kock sadlade om: "Jag ville inte stå i ett kök hela dagarna"

Nu är det 20 år sedan Jon Wagenius startade upp Strapatser. Det har inte varit en dans på rosor....

Barometern - 03 nov 18 kl. 09:11

Allhelgonahelgen bjuder på sol

November rullar i gång med väder att vara utomhus i. Alla allhelgonalediga kan se fram emot en hel del sol och högre temperaturer än normalt. - Den som inte får sol på lördagen får det på söndagen, säger meteorolog Jon Jörpeland vid SMHI.

Sydsvenskan - 03 nov 18 kl. 09:11

Allhelgonahelgen bjuder på sol

November rullar i gång med väder att vara utomhus i. Alla allhelgonalediga kan se fram emot en hel del sol och högre temperaturer än normalt. – Den som inte får sol på lördagen får det på söndagen, säger meteorolog Jon Jörpeland vid SMHI.

YA - 03 nov 18 kl. 09:11

Allhelgonahelgen bjuder på sol

November rullar i gång med väder att vara utomhus i. Alla allhelgonalediga kan se fram emot en hel del sol och högre temperaturer än normalt. - Den som inte får sol på lördagen får det på söndagen, säger meteorolog Jon Jörpeland vid SMHI.

SmålandsPosten - 03 nov 18 kl. 09:11

Allhelgonahelgen bjuder på sol

November rullar i gång med väder att vara utomhus i. Alla allhelgonalediga kan se fram emot en hel del sol och högre temperaturer än normalt. - Den som inte får sol på lördagen får det på söndagen, säger meteorolog Jon Jörpeland vid SMHI.

Sydöstran - 03 nov 18 kl. 09:11

Allhelgonahelgen bjuder på sol

November rullar i gång med väder att vara utomhus i. Alla allhelgonalediga kan se fram emot en hel del sol och högre temperaturer än normalt. - Den som inte får sol på lördagen får det på söndagen, säger meteorolog Jon Jörpeland vid SMHI.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.