John Howchin

Friday, 16 November, 02:49

Nyheter om John Howchin

Sortering: Relevans | Senaste
SvD - 16 apr 16 kl. 12:30

AP-fondernas etikråd tillbakavisar kritiken

Svenska pensionsfonders investeringar i gruvan Cerrejón kritiseras för att orsaka lidande för den colombianska lokalbefolkningen. John Howchin, generalsekreterare för pensionsfondernas Etikråd, tillbakavisar kritiken..

DN - 24 feb 16 kl. 19:03

AP-fonder försvarar investeringar i kritiserade gruvbolag


RIO DE JANEIRO. Den brasiliansk polismyndigheten anklagar chefen för gruvbolaget som orsakade dammolyckan i Brasilien för mord på 19 personer. Han och sex andra chefer kommer att häktas inom kort.

SvD - 01 jun 15 kl. 08:00

”Tydlig koppling mellan hållbarhet och avkastning”

John Howchin, generalsekreterare för AP-fondernas etikråd, ser tydliga kopplingar mellan hållbarhet och avkastning – han förvånas inte över SvD Näringslivs resultat. Men etiska fonder som utesluter hela sektorer ger han inte mycket för..

DN - 10 sep 13 kl. 08:47

AP-fondernas etikråd försvarar valet av bolag

AP-fonderna har inga planer på att sälja aktierna i bolagen med kopplingar till tillverkning av kärnvapen. ??Vi gjorde en översyn för tre år sedan och gjorde då ett ställningstagande om de här bolagen, säger John Howchin, generalsekreterare för Etik­rådet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.