Johansson

Saturday, 23 June, 18:05

Nyheter om Johansson

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 03 jun 18 kl. 20:10

Så gick det i söndagens matcher

Färjestaden tog sin tredje raka seger. Fofanah sänkte tord med ett riktigt klassmål. Och dubbla pallplatser för Philip Johansson.

Alingsås tidning - 31 maj 18 kl. 13:01

Webb-tv: Diana och Lana om studenten

Fredagen den 1 juni är det studentfirande på Alströmergymnasiet. Idolia Johansson och Wilma Sommar från AT the moment-redaktionen har intervjuat två av dem som tar studenten, Diana Olofsson och Lana Hakmet. Se intervjun här ovanför.

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 18 kl. 04:00

”För barnen ska det vara givet att tänka: Stopp din kropp.”

Martina Skrak, Sara Svensson och Emma-Lina Johansson, Vänsterpartiet..

Skånskan - 02 jun 18 kl. 12:00

OS-yra drabbar Ribersborg under hela helgen

Malmö För fjärde året i rad anordnas Olympic Day på Ribersborgsstranden. Här får barn som går i tredje till sjätte klass prova på olika OS-grenar. Barnen får testa allt från skytte till handboll och de som håller i de olika grenarna är idrottsföreningar från Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 18 kl. 19:30

Specialistläkaren finns i Ängelholm – men skånska bäckenpatienter skickas till Stockholm

Christina Johansson är en av patienterna som protesterar efter uppsagt avtal med Aleris..

Skånskan - 25 maj 18 kl. 17:21

Barnen skapar till sin egen skulpturpark

ROSENGÅRD Nästa år får bostadsområdet Herrgården i Rosengård tre nya skulpturer. Barnens skulpturpark skapas av 17 barn och flera konstnärer. Idéer finns det gott om och i det här projektet är det barnen som har mest att säga till om.

DN - 31 maj 18 kl. 13:59

Tågbolag polisanmäls efter gräsbränderna

Räddningstjänsten i Karlstad polisanmäler det tågbolag som misstänks ha orsakat bränderna längs banvallen söder om Filipstad. – Vi vill få prövat om det har begåtts ett oaktsamhetsbrott, säger brandingenjör Björn Johansson till SVT Värmland..

Barometern - 28 maj 18 kl. 15:57

Kommunen om skadegörelsen: "Helt sanslöst tråkigt"

Det kommer att ta tid och bli kostsamt att laga basketplanerna i Långviken efter skadegörelsen. – Det är sanslöst tråkigt, säger Per-Ola Johansson, chef för idrottsenheten..

NSD - 17 maj 18 kl. 16:07

Bodentjejer med dubbla bronsmedaljer

Bodentjejerna Alma Johansson och Josefin Rönnqvist tog två bronsmedaljer i VM i Orlando..

The Local - 30 maj 18 kl. 15:39

New arrivals in Sweden 'should be taught more about Swedish laws'

Anyone moving to Sweden - from asylum seekers to expats - should be made to study the laws that make up the Swedish way of life, says Sweden's Integration Minister Ylva Johansson..

BT - 02 jun 18 kl. 20:47

Johansson hjälte i Dalstorp med sitt tredje mål

Dalstorp gjorde ett mål för sjunde matchen i rad. Den här gången höll laget dessutom nollan och tog därmed tre tunga poäng..

Dalarnas tidningar - 02 jun 18 kl. 19:39

Se höjdpunkterna från Avesta–Rimbo – nytt hattrick av skyttedrottningen

Avesta tog emot Rimbo i vad som inför avspark var ett viktigt möte för bägge lag. Matchen vanns i stora drag tack vare ett imponerande hattrick av RIF:s Michaela Johansson. Slutresultatet efter 90 minuter landade på 1–4 till Rimbo..

Dalarnas tidningar - 02 jun 18 kl. 19:39

Straffmiss i stolpen och hattrick i 30 grader – se alla höjdpunkterna från Avesta–Rimbo

Avesta tog emot Rimbo i vad som inför avspark var ett viktigt möte för bägge lag. Matchen vanns i stora drag tack vare ett imponerande hattrick av RIF:s Michaela Johansson. Slutresultatet efter 90 minuter landade på 1–4 till Rimbo..

DN - 29 maj 18 kl. 18:49

Nytt förslag ska göra det lättare att riva domar

Regeringen lämnar nu ett förslag som gör det möjligt att riva upp gamla domar när nya uppgifter om ålder kommer fram. Bakgrunden är en uppmärksammad våldtäkt i Stockholm. – I dag är åldern inte en grund för resning – med det här förslaget blir det möjligt, säger Morgan Johansson, (S) justitie- och migrationsminister..

UT - 02 jun 18 kl. 18:49

Dalstorp segrade – knapp förlust för ÅT

Det satt långt inne. Men Dalstorp kunde till slut gå segrande ur matchen mot Österlen efter ett sent mål av Anton Johansson..

Sydöstran - 31 maj 18 kl. 19:21

KHK-värvningen: ”Ska göra mina medspelare bättre”

Niklas Johansson var den spelare som gjorde Karlskrona HK:s första hockeyallsvenska mål någonsin. Nu är han tillbaka i klubben. – Jag är en helt annan spelare nu än vad jag var förra gången jag var här, säger han..

Kristianstadsbladet - 29 maj 18 kl. 20:00

Uppgifter: KIK-stjärnor stannar: ”Spelare som vi vill behålla”

Här är två glädjebesked till Kristianstads IK-supportrar. Enligt uppgifter till Bladetsporten är KIK och målvaktsstjärnan Joel Gistedt överens om ett fortsatt samarbete. Dessutom ska även powerforwarden Mikael Johansson bestämt sig för fortsatt spel i KIK.

Nyan - 01 jun 18 kl. 06:00

”Vi gav henne chans till nytt möte”

Axel Jonsson säger att Birgitta Johansson fått möjligheten att ha ett nytt möte efter att hon menat att det varit så få närvarande när beslutet togs om att hon inte längre åtnjuter förtroende från Ålands framtid stadsgrupp som representant i stadsstyrelsen. – Men det är hon inte intresserad av, säger Jonsson, partiordförande och gruppledare för Ålands framtid i Mariehamn. Axel Jonsson säger att alla var kallade till mötet, där beslutet togs om att de ville byta ut Birgitta Johansson i stadsstyrelsen.

SVT - 16 maj 18 kl. 06:30

Justitieministern om de utsatta företagarna: Ett stort problem

SVT Nyheter har intervjuat 101 handlare i alla 23 särskilt utsatta områden. Två av tre företagare vi intervjuat uppger att de har utsatts för något brott under det senaste året, men många har ändå inte gjort en polisanmälan.  – Det är ett stort problem, säger justitieminister Morgan Johansson (S) om företagarnas situation.

SmålandsPosten - 02 jun 18 kl. 11:48

Svågrarna gjorde sin drömresa – i öknen: ”Utanför det vanliga”

Tänk dig att sova under bar himmel i Saharaöknen. Eller att komma nära zebror, giraffer och bufflar i Senegal. För Paul Gren och Marwin Johansson gick drömmen i uppfyllelse i vintras..

Helsingborgs Dagblad - 02 jun 18 kl. 10:00

Hon fixar frisyrer och bedömer hästar

Karin Johansson klipper kunder på dagarna. Övrig tid är det hästar som gäller, bland annat som b-domare i SWB..

SmålandsPosten - 02 jun 18 kl. 08:00

Världstenor på blixtvisit i hemstaden

Daniel Johansson var inbiten hårdrockare, men när sångpedagogen Sylvia Mang–Borenberg spelade upp ett stycke ur Puccinis ”Tosca” bytte han sida. – Jag var 22 år och det gjorde så starkt intryck på mig att jag inte sjungit rock sedan dess, säger Braåssångaren som gästar domkyrkan på söndag..

Expressen - 29 maj 18 kl. 10:29

Polisen misstänker: Våldtog minderårig person i hiss

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt av en minderårig som ska ha ägt rum i en hiss vid en järnvägsstation.Delar av stationen har spärrats av, uppger polisen.– Både offer och misstänkt gärningsman är mycket unga, säger förundersökningsledaren Lars-Ivar Johansson till SVT Norrbotten.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 06:00

Lilla Drevet tar plats på operan

Den populära podcasten Lilla Drevet gör sin första liveinspelning i hemstaden Malmö 31 maj. Då tar poddens producent och programledare Ola Söderholm plats på Malmö Operas stora scen tillsammans med Jonatan Unge och Moa Lundqvist.
– Det blir en speciell inramning.

Barometern - 12 jun 18 kl. 12:35

Lisbeth Johansson

I Mönsterås Skogskapell har begravningsgudstjänst hållits för Lisbeth Johansson..

Expressen - 29 maj 18 kl. 10:20

Misstänkt våldtäkt av minderårig i hiss

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt av en minderårig som ska ha ägt rum i en hiss vid en järnvägsstation.– Både offer och misstänkt gärningsman är mycket unga, säger förundersökningsledaren Lars-Ivar Johansson till SVT Norrbotten..

Expressen - 21 maj 18 kl. 15:47

Här testkör mäster Stig H Maori Time

STORA ALBY.
Under måndagsmorgonen kände Stig H Johansson på det australiska elitloppshoppet Maori Time. Och den svenske mästertränaren är nöjd med vad han kände i tömmarna.

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 19:21

Tilde Johansson tvåmålsskytt för Värnamo i segern mot Mariebo

Värnamo vann mötet med Mariebo hemma med 3–1 (1–0) på fredagen i division 1 mellersta Götaland..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 18:40

Kamelcentret i konkurs – med skulder på 700 000

De skulle bygga stall, husera kameler och sälja kamelmjölk för att främja integration och få folk i arbete. För det fick Angereds kamelcenter en halv miljon i bidrag från Göteborgs stad, som sedan krävdes tillbaka. Nu har kamelcentret försatts i konkurs – med skulder på över 700 000 kronor.

NSD - 01 jun 18 kl. 15:31

Förre Skellefteåbossen har hittat nytt jobb

Lasse Johansson, från Piteå, är klar för topplaget i KHL..

Länstidningen i Jämtland - 01 jun 18 kl. 13:56

85 000 kronor för tomt i Hoting

Försäljningen av fastigheten på Rörström 735 i Hoting är nu klar. Nya ägare är Erik Anders Persson, 31, och Tina Margareta Sköld, 29, från Strömsund, och säljare är Bo Roger Johansson och Ruth....

Skånskan - 30 maj 18 kl. 05:00

Djurplågeridömd kyrkopolitiker hoppas bli frikänd

LÖVESTAD Djurplågeridömde Jan-Erik Johansson ger inte upp utan hoppas nu att högsta instans ska frikänna honom från anklagelserna om vanvård av 77 får.
Varken tingsrätten eller hovrätten har brytt sig om det som talar till Jan-Erik Johanssons fördel.Det skriver Jan-Erik Johanssons advokat i en ansökan om prövningstillstånd hos Högsta domstolen, HD.

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan..

SmålandsPosten - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan.(TT).

Kristianstadsbladet - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan.(TT).

BT - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan.(TT).

Blekinge Läns tidning - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan. – De har varit lite för kaxiga tidigare, men.

YA - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan.(TT).

Barometern - 01 jun 18 kl. 11:20

Calle Johansson om Washington: "Mer ödmjuka"

Det har tagit 20 år och vägen har kantats av en lång rad besvikelser. Till slut får dock Washingtons supportrar se sina stjärnor Alexander Ovetjkin och Nicklas Bäckström spela Stanley Cup-final på hemmaplan.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.