Johan

Wednesday, 23 January, 21:27

Nyheter om Johan

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 02 jan 19 kl. 15:39

Första dagen som kommunalråd

Näringslivsklimatet och kommunens bemötande. Det är de frågor som det nytillträdda kommunalrådet Johan Jonsson (C) först kommer att ta tag i..

Skånskan - 02 jan 19 kl. 17:24

Nya kommunalrådet känner sig säker på posten

Skurup Under onsdagen höll Johan Bolinder (M) sitt första kommunstyrelsemöte som ny ordförande.
Trots sin nya roll tyckte han innan mötet att han har koll på läget.– Då jag suttit som vice ordförande har jag ett flertal gånger hållit i möten, när ordinarie inte närvarat.

Kristianstadsbladet - 04 jan 19 kl. 00:01

Entreprenör med nya mål i sikte

Från 3 000 korv med bröd till cirka 30 miljoner kronor i årsomsättning. Johan Rosenlund har alltid haft entreprenörsådran i sig. Nu bygger han ett fjärde ben för familjeföretaget Norje Sambruk, för att fortsätta framgångssagan..

Expressen - 21 sep 18 kl. 05:00

Så slösade staten bort våra miljarder och miljön

För en hundradel av pengarna som regeringen lägger på elcyklar, solel och så kallad klimatångestterapi hade Sverige kunnat låta brunkolet stanna kvar i marken och gjort skillnad på riktigt, skriver Slöseriombudsmannen Johan Gustafsson..

GöteborgsPosten - 09 dec 18 kl. 17:00

Stefan Anderssons sånger om Andra världskriget berör

Det där med att ett krig fortsätter skada och skava lång efter att elden slocknat och bomberna slutat falla återkommer på flera ställen, skriver Johan Lindqvist..

Nyan - 02 jan 19 kl. 07:32

Posten avbryter utdelning

Posten meddelar att utdelningen avbryts på grund av det svåra vädret. Det betyder bland annat att de prenumeranter som väntar på Nya Åland inte kommer att få sina tidningar. Det är en stor mängd post som inte heller har nått Åland på grund av inställda turer.

SR - 03 jan 19 kl. 06:00

Svårsmälta, men starka dikter i "Marginalia/Xterminalia"

Den kritikerrosade och prisbelönte poeten Johan Jönson kommer nu ut med två nya böcker publicerade tillsammans: "Marginalia" och "Xterminalia". Martina Lowden har läst..

Barometern - 03 jan 19 kl. 06:00

Jubilaren: ”Jag har starkt behov att uttrycka mig”

Buren av föräldrarnas enorma kärlek har Johan H:son Kjellgren inte lidit av någon större brist på bekräftelse. Det är suget efter kreativitet som driver honom som skådespelare..

GöteborgsPosten - 27 dec 18 kl. 14:34

Ärligt talat är jag nog mest förälskad i idén om nyårsafton

"Nyårsafton blir bra för att hedra de som förlorats och fira de som ännu finns nära", skriver GP:s Johan Lindqvist vars nyårsaftnar fått en mer bittersöt smak..

Expressen - 12 dec 18 kl. 06:15

Ta bort arvsrätten för barn som plågar sina föräldrar

Med dagens lagstiftning kan ett brottsoffer tvingas låta stora delar av sin kvarlåtenskap tillfalla sin värsta plågoande.Detta duger inte. Föräldrars ansvar och förpliktelser måste någonstans ha sin gräns, skriver Johan Pehrson och Lina Nordquist..

Corren - 28 dec 18 kl. 16:53

LHC-duo om JVM-starten: "Är coolt"

LHC-duon Johan Södergran och Adam Ginning stortrivs på junior-VM..

YA - 03 jan 19 kl. 00:00

Begravning: Johan Jönsson

Alingsås tidning - 20 dec 18 kl. 06:00

Mossbergska får arkitekturpriset

Alingsås kommuns nyinstiftade arkitektur- och byggnadsvårdspris går till den om- och tillbyggda Mossbergska friluftsskolan.
– Det är jättejätteroligt att få dela ut det här priset, som i år delas ut i kategorin anpassa, sa Aila Hirvonen Bremefors, stadsarkitekt, under prisutdelningen.
Det var på tisdagskvällen som priset delades ut.

Expressen - 30 dec 18 kl. 20:37

Leon Bristedt hjälte igen – när Rögle slog serieledarna

Rögle gillar att möta serieledare. För tredje gången i år besegrade man laget i tabelltoppen och kunde åka hem till Ängelholm med en stor skalp i bagaget.Men det krävdes förlängning innan Leon Bristedt kunde avgöra och sätta 3–2 bakom Frölundas Johan Gustafsson..

NSD - 02 jan 19 kl. 15:33

Beskedet: Forsberg fortfarande borta

Johan Forsberg missar andra matchen i rad..

Affärsvärlden - 02 jan 19 kl. 14:33

Handelsrekord för Nordnets kunder

"Privatspararna har under stora delar av året varit mycket aktiva ", säger Johan Tidestad, kommunikationschef på Nordnet..

Dalarnas tidningar - 01 jan 19 kl. 10:00

Johan Rosén om förra årets kaotiska kvalrepris – och SMS:et från Ulf Lundberg: "Nu är vi inne i torktumlaren"

Med 16 omgångar kvar skiftade Mora, ganska tumultartat, tränarduo i januari 2018. In för att....

Dagens Medicin - 02 jan 19 kl. 09:00

Ny myndighet ska ge enhetlig etikprövning

I dag slår Etikprövningsmyndigheten upp dörrarna. Den nya myndigheten ska göra etikprövningar snabbare, enklare och mer enhetliga, enligt den nya chefen, Johan Modin..

DI - 02 jan 19 kl. 06:36

Storm orsakar stora problem i Stockholms lokaltrafik

”Vi har varit tvungna att ta beslutet att stänga Roslagsbanan på grund av flera nedfallna träd på olika ställen på banan”, säger Johan Nordenblank, presstalesperson vid SL..

Skånskan - 22 dec 18 kl. 05:00

Fel av församling att sparka kyrkoherden

SKANÖR-FALSTERBO Kyrkorådet gjorde fel som avskedade kyrkoherden i Skanör-Falsterbo församling utan att domkapitlet hade gett sitt godkännande.
Därför upphäver nu domkapitlet kyrkorådets beslut om avskedandet. Beskedet välkomnas av kyrkoherden Patrik Ahlmark.

Skånskan - 31 dec 18 kl. 15:00

Otrygghetsfrågor dominerade

mellanskåne Otrygghet, reptiler, VM-fest, bromskloss, konstgräs, mässkrig och parkeringsavgifter.
Det är några av orden som behövs när det mellanskånska nyhetsåret 2018 ska summeras.Men vi börjar väl med det som på många sätt präglade det lokala nyhetsåret: kommunvalet.

Barometern - 22 dec 18 kl. 19:30

Julen bär på en aura av ren och skär hygglighet

Två dagar kvar till julafton och precis som min kollega Johan Gyllensten, som gjorde en klockren debut som krönikör förra veckan, kan jag inte hitta någon bra anledning att skriva om något annat än julen..

GöteborgsPosten - 22 dec 18 kl. 05:05

Bristen på arbetskraft gör anställda sjuka

Bristen på arbetskraft får stora konsekvenser och utvecklingen är allvarlig. Därför behöver kompetensförsörjningen säkras för att garantera de anställdas hälsa, skriver Johan Berg, arbetsförmedlare..

Skånskan - 01 jan 19 kl. 15:00

Dagen när pizza är guld

Malmö På nyårsdagen, då de flesta är lite dagen efter, är det rush på pizzeriorna. En dag som denna smakar den italienska maten extra gott, och vem orkar gå till livsmedelsaffären och ställa sig vid spisen.– Jag trodde inte att ruschen skulle komma så tidigt.

GöteborgsPosten - 29 dec 18 kl. 05:00

Göteborgs 50 hetaste idrottsstjärnor

Vilka idrottare har varit de allra hetaste idrottsstjärnorna i Göteborg? Jo, det har GP-sportens Johan Rylander listat för nionde året i rad. Kolla in vilka som platsar på årets lista..

DN - 28 dec 18 kl. 19:09

Risk för spionage bakom att Kaknästornet stängs

Att Kaknästornet stängs för allmänheten beror framför allt på att det finns en risk att främmande makt skulle kunna spionera mot det. – Underrättelseinhämtning mot svenska samhällskritiska byggnader är numera normalläget, säger Teracoms säkerhetschef Johan Petersson..

BT - 01 jan 19 kl. 01:00

Johan Eklöf

Sydsvenskan - 31 dec 18 kl. 23:58

Ännu en JVM-spelare magsjuk

Den svenska sjukstugan har utökats med en spelare. Johan Södergran, Linköping, kommer inte att spela nattens gruppavslutning i JVM mot Kazakstan enligt de officiella laguppställningarna. I morse meddelade landslagsledningen att fyra spelare insjuknat i.

Helsingborgs Dagblad - 31 dec 18 kl. 23:58

Ännu en JVM-spelare magsjuk

Den svenska sjukstugan har utökats med en spelare. Johan Södergran, Linköping, kommer inte att spela nattens gruppavslutning i JVM mot Kazakstan enligt de officiella laguppställningarna. I morse meddelade landslagsledningen att fyra spelare insjuknat i.

Trelleborgs Allehanda - 20 dec 18 kl. 11:55

Storsponsorn ökar sitt engagemang i TFF

TFF trillade ur allsvenskan i år. Men trots spel på lägre nivå kommer huvudsponsorn Mellby Gård att öka sin sponsring till klubben nästa år. Dessutom berättar företagets vd Johan Andersson att de skissar på en ny satsning tillsammans med klubben..

Expressen - 29 dec 18 kl. 11:51

Varnar för kraftiga vindar och stort snöfall: ”Ganska stökigt”

Kraftiga vindar på upp emot 25 meter per sekund har under lördagsmorgonen dragit in över fjällområden i nordvästra Sverige.Det blåsiga vädret i kombination med snöbyar gör att SMHI har gått ut med en klass 1-varning.– Det gäller väl framför allt Lapplandsfjällen, men även Jämtlandsfjällen, som får ganska stökigt, säger Johan Groth, meteorolog på väderinstitutet Storm..

Expressen - 31 dec 18 kl. 16:23

Bil har voltat av vägen – halka på platsen

En bil har kört av vägen och voltat i Lökene i Värmland.– Bilen ligger på taket. Det råder halka på platsen, säger Johan Wallenius, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

BT - 31 dec 18 kl. 17:12

"Jag har starkt behov att uttrycka mig"

Buren av föräldrarnas enorma kärlek har Johan H:son Kjellgren inte lidit av någon större brist på bekräftelse. Det är suget efter kreativitet som driver honom som skådespelare..

Kristianstadsbladet - 31 dec 18 kl. 15:30

Nyårsbomberna i Mjällby: En in och två ut: ”Väldigt märkligt”

Mjällby AIF bjuder på blandade nyårsbomber på årets sista dag. Målvakten Carl-Johan Eriksson värvas in från Jönköpings Södra, men samtidigt står det klart att man tappar både poängspelaren Prosper Kasim och mittbacken Axel Norén..

Barometern - 31 dec 18 kl. 15:19

Ljungströms Ölandsgäng vinnare av Nyårscupen

Ordningen är återställd. Glömminge/Algutsrum är bäst inomhus. – Jag tror det är fjärde segern här, säger kapten Johan Ljungström..

SVT - 31 dec 18 kl. 09:16

SVT:s reporter: Många kommer inte lita på valresultatet

Resultatet från valet i Kongo kommer först i mitten av januari, men enligt SVT:s tidigare Afrikakorrespondent, Johan Ripås, är trovärdigheten för valet lågt..

DI - 28 dec 18 kl. 19:33

Säkerhetshot stänger Kaknästornet

Det är framför allt ett förhöjt hot mot Sveriges säkerhet som ligger bakom stängningen av det välbesökta turistmålet Kaknästornet i Stockholm. ”Vi vill inte att den verksamhet som bedrivs här exponeras för eventuella hot”, säger säkerhetschefen för Teracom, Johan Petersson..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.