Jobbade

Tuesday, 01 December, 11:58

Nyheter om Jobbade

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

Dalarnas tidningar - 14 sep 20 kl. 15:41

Insändare: public service lever inte upp till sitt uppdrag

Jag Jobbade tidigare i energisektorn där beredskapsfrågor var en integrerad del av det dagliga....

Vestmanlands Läns Tidning - 14 sep 20 kl. 12:41

Fick för mycket från Försäkringskassan – måste betala tillbaka

Kvinnan fick ersättning från Försäkringskassan – men det visade sig att hon Jobbade samtidigt. Nu....

GöteborgsPosten - 14 sep 20 kl. 08:19

Älvsborg fixade en poäng borta mot Landvetter

Landvetter ledde med 1–0 efter första halvlek hemma mot Älvsborg i division 2 västra Götaland dam i fotboll. I andra halvlek Jobbade sig Älvsborg in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 3–3..

Expressen - 13 sep 20 kl. 21:00

Winslet ångrar att hon jobbat med regissörerna

Skådespelaren Kate Winslet säger att hon ångrar att hon jobbat med två filmregissörer – även efter att de anklagats för sexuella övergrepp.– Vad fan höll jag på med när jag Jobbade med Woody Allen och Roman Polanski? säger skådespelaren i en intervju med Vanity Fair..

SVT - 13 sep 20 kl. 09:01

Hela familjen jobbade på Polarbröd – lågorna tog deras framtid

Hela familjer har drabbats efter branden i Polarbrödsfabriken. Benny, Ylva, deras dotter och dotterns sambo arbetade alla på fabriken som brann ner för exakt tre veckor sedan. – Många säger att dom har som kvar en bit av sig själva där inne, säger Ylva Lindström..

GöteborgsPosten - 13 sep 20 kl. 08:45

Hisingen hämtade i kapp underläge och kryssade mot Björndammen/Öjersjö

I halvtid ledde Björndammen/Öjersjö matchen på hemmaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll mot Hisingen med 1–0. Men i andra halvlek Jobbade sig Hisingen in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2..

Aftonbladet - 12 sep 20 kl. 21:57

Kastas ur ’bubblan’ inför ödesmatchen

▸ Bjöd in kvinna på rummet ✓ Jobbade i området.

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 19:43

Oskar Stejdahl räddade poäng när Oskarshamn kryssade mot Lunds BK

I halvtid ledde Lunds BK matchen på hemmaplan i Ettan södra herr i fotboll mot Oskarshamn med 1–0, efter mål av Viktor Wernersson. Men i andra halvlek Jobbade sig Oskarshamn in i matchen, och kvitterade genom Oskar Stejdahl. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 18:25

Johan Oremo räddade poäng när Ängelholm kryssade mot Varbergs GIF

I halvtid ledde Varbergs GIF matchen på bortaplan i division 2 västra Götaland herr i fotboll mot Ängelholm med 1–0, efter mål av Rasmus Cronvall. Men i andra halvlek Jobbade sig Ängelholm in i matchen, och kvitterade genom Johan Oremo. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 17:37

Mikael Mörk räddade poäng när Skövde AIK kryssade mot Torn

I halvtid ledde Torn matchen på bortaplan i Ettan södra herr i fotboll mot Skövde AIK med 1–0, efter mål av Dardan Mustafa. Men i andra halvlek Jobbade sig Skövde AIK in i matchen, och kvitterade genom Mikael Mörk. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 17:38

Yonis Hussen poängräddare för Kortedala mot Gerdsken

Gerdskens Valentino Trumstedt gjorde 1–0 i första halvlek hemma mot Kortedala i division 3 nordvästra Götaland herr. I andra halvlek Jobbade sig Kortedala in i matchen, och kvitterade genom Yonis Hussen. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 17:39

Jafet Menghestab poängräddare för Komarken mot Gårda

Gårdas Alexander Bergman gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Komarken i division 4 Göteborg A herr. I andra halvlek Jobbade sig Komarken in i matchen, och kvitterade genom Jafet Menghestab. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 17:52

Fredrik Alm poängräddare för FC Linköping mot Eskilsminne

Eskilsminnes William Nilsson gjorde 1–0 i första halvlek borta mot FC Linköping i Ettan södra herr. I andra halvlek Jobbade sig FC Linköping in i matchen, och kvitterade genom Fredrik Alm. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 18:16

Edward Chifuya räddade poäng när Djurgården kryssade mot Elfsborg

I halvtid ledde Elfsborg matchen på bortaplan i Allsvenskan i fotboll mot Djurgården med 1–0, efter mål av Jesper Karlsson. Men i andra halvlek Jobbade sig Djurgården in i matchen, och kvitterade genom Edward Chifuya. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 12 sep 20 kl. 16:57

Mallbacken fixade en poäng borta mot IFK Kalmar

IFK Kalmar ledde med 2–1 efter första halvlek hemma mot Mallbacken i Elitettan i fotboll. I andra halvlek Jobbade sig Mallbacken in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 21:38

Öster hämtade i kapp underläge och kryssade mot Akropolis

I halvtid ledde Akropolis matchen på hemmaplan i Superettan i fotboll mot Öster med 2–1. Men i andra halvlek Jobbade sig Öster in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2..

ÖstersundsPosten - 11 sep 20 kl. 13:21

Hund på jakt bet lodjursunge så den dog

På onsdagen så ville det sig inte bättre än att en jakthund som var ute och Jobbade i skogen i....

Länstidningen i Jämtland - 11 sep 20 kl. 13:21

Hund på jakt bet lodjursunge så den dog

På onsdagen så ville det sig inte bättre än att en jakthund som var ute och Jobbade i skogen i....

GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 09:08

Inter Linné hämtade i kapp underläge och kryssade mot FC Härlanda

I halvtid ledde FC Härlanda matchen på hemmaplan i division 6 Göteborg A herr i fotboll mot Inter Linné med 1–0. Men i andra halvlek Jobbade sig Inter Linné in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2..

Aftonbladet - 10 sep 20 kl. 14:06

Kvinna häktad för mord på kollega

▸ I fredags hittades en man i 30-årsåldern död i Trollhättan. Mannen Jobbade som personlig assistent och hittades hemma….

GöteborgsPosten - 10 sep 20 kl. 07:00

Edvin Crona räddade poäng när Kalmar kryssade mot Helsingborg

I halvtid ledde Helsingborg matchen på hemmaplan i Allsvenskan i fotboll mot Kalmar med 1–0, efter mål av Max Svensson. Men i andra halvlek Jobbade sig Kalmar in i matchen, och kvitterade genom Edvin Crona. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 09 sep 20 kl. 21:42

Marwin Leidewall räddade poäng när Gauthiod kryssade mot Ahlafors

I halvtid ledde Ahlafors matchen på hemmaplan i division 2 norra Götaland herr i fotboll mot Gauthiod med 1–0, efter mål av Niclas Elfving. Men i andra halvlek Jobbade sig Gauthiod in i matchen, och kvitterade genom Marwin Leidewall. Matchen slutade 1–1..

Cornucopia - 09 sep 20 kl. 10:36

Påminnelse: Föreläsning på Anderstorps bibliotek ikväll onsdag - Hestra bibliotek i morgon torsdag

Dags för en liten påminnelse om att jag håller en författarföreläsningar i regi Gislaveds kommun ikväll och i morgon kväll. Ikväll 18:00 är det Anderstorps bibliotek som gäller och i morgon är det Hestra bibliotek samma tid. Föranmälan sker på grund av pandemibegränsade platser till Anderstorps respektive Hestra bibliotek.

Aftonbladet - 08 sep 20 kl. 07:58

Vårdare våldtog brukare från hemtjänsten – fängslas

▸ En man döms till fem års fängelse för våldtäkt på en äldre kvinna som han vårdat medan han Jobbade i….

GöteborgsPosten - 06 sep 20 kl. 18:50

Sandra Johansson poängräddare för Landvetter mot Eriksberg

Eriksbergs Wilma Jensen Berg gjorde 1–0 i första halvlek hemma mot Landvetter i division 2 västra Götaland dam. I andra halvlek Jobbade sig Landvetter in i matchen, och kvitterade genom Sandra Johansson. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 06 sep 20 kl. 18:52

Assyriska Turabdin IK hämtade i kapp underläge och kryssade mot FC Linköping

I halvtid ledde FC Linköping matchen på bortaplan i Ettan södra herr i fotboll mot Assyriska Turabdin IK med 2–1. Men i andra halvlek Jobbade sig Assyriska Turabdin IK in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 06 sep 20 kl. 17:38

Syrianska/Arameiska Göteborg hämtade i kapp underläge och kryssade mot Gamlestaden

I halvtid ledde Gamlestaden matchen på hemmaplan i division 6 Göteborg A herr i fotboll mot Syrianska/Arameiska Göteborg med 2–1. Men i andra halvlek Jobbade sig Syrianska/Arameiska Göteborg in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 3–3..

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 20:33

Emil Lindhult poängräddare för Hönö mot Förenad Turkisk Ungdom

Förenad Turkisk Ungdoms Oguzhan Yilmaz gjorde 1–0 i första halvlek hemma mot Hönö i division 6 Göteborg B herr. I andra halvlek Jobbade sig Hönö in i matchen, och kvitterade genom Emil Lindhult. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 18:54

Zenith B fixade en poäng borta mot Älvängen

Älvängen ledde med 1–0 efter första halvlek hemma mot Zenith B i division 3 Göteborg B dam i fotboll. I andra halvlek Jobbade sig Zenith B in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2–2..

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 19:13

Nemanja Savovic räddade poäng när Götaholm kryssade mot Bosona/Bosna

I halvtid ledde Bosona/Bosna matchen på hemmaplan i division 5 Göteborg A herr i fotboll mot Götaholm med 1–0, efter mål av Romano Berisa. Men i andra halvlek Jobbade sig Götaholm in i matchen, och kvitterade genom Nemanja Savovic. Matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 17:34

Cornelis Leckborn poängräddare för Ahlafors mot Lidköpings FK

Lidköpings FK:s Hugo Tilly gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Ahlafors i division 2 norra Götaland herr. I andra halvlek Jobbade sig Ahlafors in i matchen, och kvitterade genom Cornelis Leckborn. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 17:52

Rebin Asaad räddade poäng när Torn kryssade mot Tvååker

I halvtid ledde Tvååker matchen på bortaplan i Ettan södra herr i fotboll mot Torn med 1–0, efter mål av Jakob Adolfsson. Men i andra halvlek Jobbade sig Torn in i matchen, och kvitterade genom Rebin Asaad. Matchen slutade 1–1..

GT - 05 sep 20 kl. 14:10

Personlig assistent misstänkt mördad – hittades av kollega

En man i 30-årsåldern, som Jobbade som personlig assistent, hittades död i Trollhättan under fredagen.Mannens kropp upptäcktes hemma i hans brukares lägenhet.– Han hittades av en annan vårdare, en kollega, som skulle lösa av honom, säger kriminalinspektör Katarina Lyxell.

Aftonbladet - 05 sep 20 kl. 08:00

Personlig assistent misstänks mördad under arbetspass

▸ Under fredagen hittades en 32-årig man död i Trollhättan. Nu visar det sig att mannen Jobbade som personlig assistent….

Corren - 05 sep 20 kl. 08:30

De bärgade lastbilarna på E4: "Då blir det obehagligt"

På en dryg vecka inträffade tre allvarliga lastbilsolyckor på E4. Kenth Ekström och Glenn Löwén var på plats och Jobbade vid alla tre. Här berättar de om händelserna ur en bärgares perspektiv, om otryggheten och om allt annat arbete som faller på deras lott vid olyckor som dessa.

GöteborgsPosten - 05 sep 20 kl. 07:01

Gustav Norin poängräddare för Zenith mot Sandarna

Sandarnas Mikael Johansson gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Zenith i division 4 Göteborg B herr. I andra halvlek Jobbade sig Zenith in i matchen, och kvitterade genom Gustav Norin. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1..

GöteborgsPosten - 04 sep 20 kl. 15:44

Göteborgs SIF fixade en poäng hemma mot Näset/Väster

Näset/Väster ledde med 1–0 efter första halvlek borta mot Göteborgs SIF i division 3 Göteborg A dam i fotboll. I andra halvlek Jobbade sig Göteborgs SIF in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 4–4..

Aftonbladet - 03 sep 20 kl. 08:46

Anställd jobbade 40 dagar i rad – chef varnas

▸ En medarbetare på Försäkringskassan i Norrköping fick jobba för mycket..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.