Jimmie

Friday, 19 January, 02:45

Nyheter om Jimmie

Sortering: Relevans | Senaste
Uppsalanyheter.se - 26 dec 17 kl. 23:19

Storvretas boxplay vände derbyunderläge mot Sirius

Superligan: Sirius var fem minuter från en derbyskräll och när Storvretas Albin Sjögren drog på sig en utvisning kunde blåsvart "stänga" matchen - men det var Storvreta som gjorde mål och vände till seger.Sirius var fem minuter från en derbyskräll och när Storvretas Albin Sjögren drog på sig en utvisning kunde blåsvart "stänga" matchen - men det var Storvreta som gjorde mål och vände till seger.   Ett defensivt Sirius var på väg att besegra tabelltvåan Storvreta inför ett nästintill fullsatt IFU Arena.

Expressen - 20 nov 17 kl. 01:54

Åkesson: Löfven har bättre politik än Lööf

Det blir inget passivt stöd till alliansen.Det säger Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson i en intervju med SvD.Invandringspolitiken blir avgörande för var SD lägger sina röster – och Stefan Löfven lockar mer än Annie Lööf..

Expressen - 12 dec 17 kl. 21:47

Uppgifter: Ericsson nära en återkomst

Jimmie Ericsson är på god väg att återvända till SHL.Enligt Norran förhandlar han med Skellefteå AIK..

DN - 27 nov 17 kl. 16:12

Hatet är aldrig en avvikelse i SD

DN 28/11 2018. Jimmie Åkesson kommer aldrig att utmana sin egen rörelse, sina medlemmar eller väljare. En verklig uppgörelse med hatet vore att göra våld på den egna själen..

SVT - 02 jan 18 kl. 17:40

Jesper Ganslandts ”Jimmie” öppnar filmfestivalen i Rotterdam

Den svenska filmen Jimmie får sin världspremiär den 24 januari då den inleder den internationella filmfestivalen i Rotterdam i Nederländerna..

DN - 23 nov 17 kl. 16:43

Landsdagar med guldfiskarnas parti

DN 24/11 2017. Jimmie Åkessons maktstrategi är att alla ska glömma vad hans parti under lång tid och på ett konsekvent sätt har visat sig gå för..

Västerbottens Folkblad - 02 jan 18 kl. 19:41

Succé direkt för Jimmie Ericsson

Jimmie Ericsson är tillbaka i SHL. Och han behövde bara 15.23 på sig innan han var tillbaka i poängprotokollet.

GöteborgsPosten - 26 nov 17 kl. 21:45

Martin Strid lämnar SD efter muslimuttalande

SD-politikern Martin Strids uttalande om att muslimer inte fullt ut är människor har fått partiet att reagera. Jimmie Åkesson kallar uttalandet "det värsta jag har hört i sådana här sammanhang". Nu lämnar Strid SD på egen begäran..

Expressen - 22 nov 17 kl. 06:40

13 SD-bråk som plågar Åkesson

Tomma stolar, politiska vildar, interna bråk och försök att sparka ut rivaliserande partikamrater.Här är de 13 bråken som plågar partiledaren Jimmie Åkesson inför Sverigedemokraternas landsdagar i Norrköping i helgen.– Det finns alltid personer som av olika skäl hamnar i konflikter eller gör fel eller som inte ska vara på de positioner där de befinner sig, säger Åkesson..

Expressen - 22 nov 17 kl. 06:40

13 SD-bråk som plågar Åkesson

Tomma stolar, politiska vildar, interna bråk och försök att sparka ut rivaliserande partikamrater.Här är de 13 bråken som plågar partiledaren Jimmie Åkesson inför Sverigedemokraternas landsdagar i Norrköping i helgen.– Det finns alltid personer som av olika skäl hamnar i konflikter eller gör fel eller som inte ska vara på de positioner där de befinner sig, säger Åkesson..

UNT - 11 dec 17 kl. 19:33

Klart: Målkungen gör comeback

Han har missat sju matcher på grund av skada men nu är Storvreta snajper Jimmie Pettersson äntligen redo för comeback..

Expressen - 02 dec 17 kl. 13:44

"Är därför jag har hållit mig undan"

För några veckor sedan gjorde Jimmie Ericsson comeback med SK Lejon i hockeyettan.För Norran berättar han nu att drömmen om spel på elitnivå lever.– Från början kändes risken större att jag skulle vara tvungen att sluta än att spela.

Expressen - 31 dec 17 kl. 14:10

Skellefteås nya plan för Jimmie Ericsson

SKELLEFTEÅ. Skellefteås plan för Jimmie Ericsson kan komma att skrivas om.Med flertalet spelare borta kan Ericssons comeback komma tidigare än väntat.

BT - 21 dec 17 kl. 09:13

Alla högerpopulisters moder tar plats i Österrike

I januari 2017 fick Österrike i Alexander van der Bellen en president ur det gröna partiet. Han hade vunnit över en kandidat som kunde ha lanserats av Jimmie Åkesson..

Sydsvenskan - 23 nov 17 kl. 12:51

Åkesson redo ta den långa vägen till makten

SD-ledaren Jimmie Åkesson hoppas på 20 – 30 procent av rösterna i valet 2018. Men han drömmer inte om att få sitta i en regering. Sverigedemokraterna har börjat backa från tidigare toppnoteringar i opinionsmätningar.

Barometern - 16 dec 17 kl. 06:00

Stora politiska skillnader

Landstingspolitik/ ”Sverigedemokraterna föreslog besparingar, trots att Jimmie Åkesson pratar om att SD ska vara det nya sjukvårdspartiet. Över 130 miljoner kronor ska skäras bort.”.

Dalarnas tidningar - 20 dec 17 kl. 14:35

Hockeypuls SHL #9: Profilernas återkomst, Djurgårdens fortsatta succé och höstens drömfemma – de har varit bäst

Hockeypuls SHL är tillbaka! Den här veckan diskuterar vi Per Ledins och Jimmie Ericssons återkomster till ligan. Kan de höja Karlskrona, respektive Skellefteå?

DN - 25 nov 17 kl. 13:16

Ewa Stenberg: Åkessons hårda linje får alliansens plan att vackla

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson har bytt linje i regeringsfrågan. I sitt tal på partiets landsdagar gick han till hårda angrepp på Moderaterna och Centern och kallade det en plikt att försöka avsätta varje regering som inte samarbetar med SD.  Det får också alliansens strategi i regeringsfrågan att vackla betänkligt, säger DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

Expressen - 19 nov 17 kl. 06:26

Paula Bielers mål: Ta över efter Åkesson

 SD-toppen Paula Bieler jagar LO-kvinnornas röster och siktar högt, kanske mot den absoluta partitoppen, om Jimmie Åkesson lämnar. – Den dag han kliver av så beror det helt på hur läget är då, vilka personer som finns.Expressen träffade SD-ledamoten för en längre intervju om SD:s egna #metoo-skandal, utbrändheten, de interna maktstriderna, hatet från nazisterna och aborthotet: "Man borde göra en abort i efterhand på dig"..

DN - 01 nov 17 kl. 06:00

Ulf Kristersson: ”Nej, jag tänker inte samtala med Sverigedemokraterna”

○ Moderaternas nya partiledare Ulf Kristersson sänder ett tydligt budskap till statsministern: Regeringens dagar är räknade. ○ Men han tänker inte ta hjälp av SD-ledaren Jimmie Åkesson för att nå regeringsmakten. ○ – Jag tänker inte samtala eller förhandla eller kompromissa med Sverigedemokraterna, säger Ulf Kristersson i en stor DN-intervju..

Expressen - 02 jan 18 kl. 19:28

Jimmie Ericsson gör succé i comebacken

Jimmie Ericssons succécomeback är ett faktum.Mot Malmö stod han för en drömassist - som gav Skellefteå 2-0..

SVT - 25 nov 17 kl. 11:51

Jimmie Åkesson till attack mot Moderaterna ”De är komplett skamlösa”

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson riktade hård kritik mot Moderatarena under sitt tal på partiets landsmöte. Och höjde ett varande finger inför höstens val. – Känn dig inte alltför säker, sa Jimmie Åkesson..

Sydsvenskan - 26 nov 17 kl. 21:05

Martin Strid lämnar SD efter muslimuttalande

SD-politikern Martin Strids uttalande om att muslimer inte fullt ut är människor har fått partiet att reagera. Jimmie Åkesson kallar uttalandet "det värsta jag har hört i sådana här sammanhang". Nu lämnar Strid SD på egen begäran.

Expressen - 06 dec 17 kl. 18:58

Lööfs nya angrepp mot SD: "Aggression"

Centerledaren Annie Lööf går i kvällens "Bara Politik" till nytt angrepp mot Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson: – Deras aggression följer ett mönster som vi kan se i hela västvärlden, säger hon. Samtidigt kallar hon Åkesson för "en väldigt duktig debattör". .

Västerbottens Folkblad - 01 jan 18 kl. 16:31

Klart: Jimmie Ericsson gör comeback mot Malmö

Jimmie Ericsson är redo för spel. Hans första match med Skellefteå AIK blir borta mot Malmö under tisdagen. Det är Norran som meddelar att Skellefteå AIK-ikonen, som ju skrev på kontraktet för knappa tre veckor sedan, nu är redo för spel.

Expressen - 27 nov 17 kl. 16:26

Jimmie Åkessons reaktion: "En praktskandal"

S och MP har gjort en överenskommelse om att flertalet ensamkommande unga ska få tillfälliga uppehållstillstånd för att få studera klart.Nu kommenterar SD-ledaren Jimmie Åkesson de nya förslagen:– Det är skrämmande i vilken snabb takt Sveriges invandringspolitik åter har börjat liberaliseras igen..

DN - 13 dec 17 kl. 11:04

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå..

Expressen - 10 okt 17 kl. 06:00

I vårt Sverige möter vi polisen med respekt

SD presenterar nu fyra fokusområden som vi anser vara de viktigaste politiska områdena att fokusera på över valåret och den närmaste framtiden, skriver Jimmie Åkesson tillsammans med fyra andra ledande Sverigedemokrater. .

NT - 13 dec 17 kl. 09:30

Ericsson är nära en SHL-comeback

Jimmie Ericsson närmar sig allt mer en comeback i SHL..

Barometern - 13 dec 17 kl. 20:00

Bowlingkung firar med spel

Han har varit bland de bästa i Sverige på bowling. En axelskada har sänkt Oskarshamnsprofilen Jimmie Sjöberg men han är bestämd med att det är tillfälligt. ”Jag ska ta mig till toppen igen, jag har för mycket bowling i mig för att låta bli.

Magazin24 - 12 dec 17 kl. 16:45

Jimmie Pettersson redo för comeback

SSL-stjärnan tillbaka efter skada..

YA - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

Barometern - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela. För att komma igång skrev h.

BT - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

Blekinge Läns tidning - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

SmålandsPosten - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

Sydöstran - 13 dec 17 kl. 10:38

Ericsson tillbaka i Skellefteå

Jimmie Ericsson återvänder till Skellefteå. Den 37-årige hockeyforwarden fick inget nytt kontrakt i höstas eftersom han hade varit borta länge på grund av ett krånglande knä, och inte visste om han skulle fortsätta att spela.(TT).

NT - 13 dec 17 kl. 09:30

Bekräftat: Han gör SHL-comeback

Jimmie Ericsson är tillbaka i Skellefteå efter skadorna..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.