Jills

Thursday, 25 April, 12:46

Nyheter om Jills

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 02 apr 19 kl. 06:00

Jill, 36, förlorade armen efter vanliga injektionen

Jill Hedgren, 36, drabbades av infektion efter infektion i vänsterarmen. Trots antibiotikakurer och operationer blev det inte bättre.Hon reste till USA för att få en annan läkarbedömning – där såg man ingen annan utväg än att amputera Jills arm.

Expressen - 13 mar 19 kl. 07:00

Jill Johnson avslöjar SVT:s blixtändring

Jill Johnsons möte med Doug Seegers i SVT:s ”Jills veranda” var nära att aldrig bli av.Nu avslöjar artisten den plötsliga vändningen i programmet som ändrade allt – och berättar om framtidsplanerna för ”Jills veranda”.– Planerna för dagen bara tvärnitade, berättar Jill Johnson i podcasten ”Nemo möter en vän”..

Expressen - 16 dec 18 kl. 10:00

Jills personliga hälsning på scenen – inför alla

Stjärnan Jill Johnson har en förkärlek till storband och svunna tider.I artistens kritikerrosade föreställning ”That's life” hyllar hon sitt musikaliska arv.– Jag både somnade och vaknade till dåtidens mäktigaste röster, säger Jill Johnson i föreställningen..

Skånskan - 22 nov 18 kl. 06:00

”Precis så kul som jag minns”

Nyligen kom Eagle-Eye Cherrys platta ”Streets of you”. Feedbacken har varit positiv, men att släppa den var en märklig erfarenhet, konstaterar han.
– Jag var i Sverige på releasedagen och det kändes så konstigt: nu har plattan släppts, men var är den, säger han och skrattar.

Expressen - 05 okt 18 kl. 05:00

Jills livsförändring – med nya kärleken

Jill Johnson har hittat kärleken igen i pojkvännen Mattias Elg, efter skilsmässan från maken Håkan Werner i mars 2017.I radioprogrammet "P4 Extra" med Titti Schultz berättar artisten om sin nya kärlekslycka, och hur mycket hennes liv har förändrats sedan hon blev tillsammans med Mattias Elg.– Det är en lyx att mitt i livet få en ny chans tycker jag, säger Jill Johnson i radioprogrammet..

Expressen - 14 aug 18 kl. 12:20

Doug Seeger avslöjar framgången – efter alla år

Countrysångaren Doug Seegers blev känd i Sverige i samband med inspelningen av "Jills veranda".Artisten som inledde sin musikkarriär i New York och hamnade i ett tragiskt missbruk på gatan. Nu berättar han om hur allt förändrades.

Expressen - 14 aug 18 kl. 12:20

Doug Seegers avslöjar framgången – efter alla år

Countrysångaren Doug Seegers blev känd i Sverige i samband med inspelningen av "Jills veranda".Artisten som inledde sin musikkarriär i New York och hamnade i ett tragiskt missbruk på gatan. Nu berättar han om hur allt förändrades.

Uppsalanyheter.se - 12 aug 18 kl. 12:28

Recension: Variationsrik Country i Parksnäckan med Dylan Earl och Doug Seegers

Recension: Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen. Det blev en kväll fylld av countrymusik av flera olika stilar som publiken i Parksnäckan fick njuta av under fredagskvällen.   Dylan Earl and The Reasons Why och Doug Seegers och hans svenska band bjöd på ett brett spektrum av musik.

UNT - 10 aug 18 kl. 12:00

Tre tips i helgen

Mycket mer än en gatumusikant1 Inte ett öga var torrt när den hemlöse gatumusikanten fick sin upprättelse i tv-programmet ”Jills veranda”..

Expressen - 25 jul 18 kl. 06:00

Jills kärleksuppvisning med nya mannen

Jill Johnson visar upp Instagrambilder från sin semester på spanska solkusten – en resa hon inte gjorde på egen hand.Med sig hade hon nya kärleken Mattias Elg och på bilderna strålar paret av nyförälskelse.”Tänk vad man kan hinna med på bara några dagar!

Expressen - 28 jul 18 kl. 07:00

Jills revansch – efter skilsmässan

Efter 17 års äktenskap skilde sig Jill Johnson, 45, förra året. Nu berättar hon om hur skilsmässan förändrat hennes tänkande om relationer – och att hon numera befinner sig på en ny plats i livet: – Det har tagit tid att resa sig från skilsmässan samtidigt som jag är på en behaglig plats i karriären., säger hon till Länstidningen Östersund.

Expressen - 11 aug 18 kl. 19:51

Jills fina hyllning till Kristian Gidlund

Musikern Kristian Gidlund gick bort i sviterna av cancer 2013 endast 29 år gammal. Samma år var han en av gästerna hos Jill Johnson i Nashville i SVT-programmet "Jills veranda".När programmet sänds i repris hyllar artisten Gidlund i ett fint inlägg på Instagram.

Uppsalanyheter.se - 24 jan 18 kl. 01:52

Gabriel Kelley till Hijazz Klubb

Den amerikanska musikern Gabriel Kelley är på turné i Sverige. På måndag 29 januari når den Uppsala och Hijazz Klubb. Den amerikanska musikern Gabriel Kelley är på turné i Sverige.

Nya Wermlands Tidningen - 24 jan 18 kl. 16:32

Salig blandning av amerikansk musik

I helgen stundar åter igen Indoor Country Music Festival i Karlstad.Bland artisterna i år märks Gabriel Kelley från ”Jills veranda”..

GöteborgsPosten - 21 dec 17 kl. 19:34

Nu hittas Dregen och Jill Johnson på Google maps

Med Google maps gatuvy-funktion kan man hitta de mest besynnerliga ting, som flygplanskyrkogårdar och misstänkta mordgåtor. Nu finns ytterligare en märklig vy: Den över de svenska stjärnorna Dregen och Jill Johnson, sittande på "Jills" veranda i Nashville..

BT - 22 dec 17 kl. 09:29

Oväntade upptäckten: Jill Johnson på Google maps

Jill Johnsons program ”Jills veranda” är en stor SVT-succé. Nu syns hon också – tillsammans med Dregen – i Google maps gatuvy-funktion..

Corren - 11 dec 17 kl. 10:25

Så vill han hjälpa gatubarn

Countryartisten Doug Seegers, känd från tv-programmet Jills veranda, spelar på Folkets hus i Boxholm på onsdag den 13 december klockan 19..

GöteborgsPosten - 06 dec 17 kl. 15:00

Hon konfronterar Trump-högern i Jills veranda

GP:s Johan Lindqvist hyllar Lisa Nilssons mod i mötet med rasisten. "Jag vill high-fivea henne genom rutan.".

Expressen - 06 dec 17 kl. 13:58

Lisa Nilsson tvingas avbryta – berättar om svåra livsvalet

Lisa Nilsson träffar en abortmotståndare i Nashville som ifrågasätter hennes livsval – något som rör upp starka känslor. I "Jills veranda" berättar Lisa Nilsson om det svåra beslutet att göra abort, ett ämne som är så känsligt att hon tvingas avbryta intervjun. – Det kan jag inte prata om, det ska inte vi prata om, säger Lisa Nilsson i programmet.

GöteborgsPosten - 29 nov 17 kl. 09:02

Jills veranda fortsätter imponera

Den här gången är det gitarristen Dregens tur att få en smak av livet och musiken i Nashville..

Länstidningen i Jämtland - 18 nov 17 kl. 11:58

Recension: Sápmi Represent med ÖFK och Maxida Märak

Tidigare i veckan var Maxida Märak gäst i ett mycket känslosamt avsnitt av Jills veranda. En samisk artist och aktivist besöker land som nordamerikanska urinvånare tvångsförflyttats ifrån. Det är s....

Expressen - 29 nov 17 kl. 21:44

Stjärnans ärliga ord – efter svåra tragedin

Under åren i rockbandet Backyard Babies tog han "alla former av droger".Som gäst "Jills veranda" berättar Dregen om de hårda feståren med bandet, och hur han tvingades växa upp efter sin pappas självmord.– Vi har testat alla former av droger, säger Dregen i programmet..

BT - 29 nov 17 kl. 22:12

Anna Engström: Inte lika personligt i veckans Jills veranda

The Hellacopters och Backyard babies gitarrist Dregen besöker Jill Johnson i Nashville, men han är inte så sugen på att berätta om rock ‘n roll-livet och avsnittet berör inte..

Expressen - 22 nov 17 kl. 22:02

Skäringers pik mot kollegan Felix Herngren

Mia Skäringer ska tatuera sig i "Jills veranda" - och blir inspirerad till något mer dramatiskt.I programmet skämtar skådespelaren om att hon ska komma hem till "Solsidan"-inspelningen med en huvudtatuering.– Då hade nog Felix Herngren blivit förvånad, säger hon i "Jills veranda"..

Expressen - 22 nov 17 kl. 22:56

Skäringers ärliga ord – efter svåra sorgen

Mia Skäringer växte upp med en alkoholiserad pappa, och förlorade honom för 10 år sedan.I "Jills veranda" berättar skådespelaren om den svåra uppväxttiden – och hur hon lever med sorgen.– Han var världens underbaraste person, och så drack han och så blev det jättejobbigt, säger Mia Skäringer i "Jills veranda"..

GöteborgsPosten - 22 nov 17 kl. 15:00

Jills veranda är urstark reportage-tv

Jill Johnson är bättre ju längre från verandan hon tar sig..

Expressen - 15 nov 17 kl. 21:04

Utbrottet i SVT – som tittarna inte fick se

Maxida Märak bröt ihop under inspelningen av den nya säsongen av "Jills veranda". Men det dramatiska ögonblicket klipptes bort ur premiäravsnittet.– Det kanske kommer visas någon annan gång på något annat sätt, säger Maxida Märak till GP..

BT - 10 nov 17 kl. 17:00

Jill Johnson: ”Jag unnar mig min framgång”

En hyllad krogshow och en ny säsong av ”Jills veranda”. Vi pratade med Jill Johnson om hennes känslor kring recensionerna av ”That‘s life” och vad vi kommer få se på verandan i årets avsnitt..

GT - 29 okt 17 kl. 10:00

Jill Johnsons kärleks- hyllning till pappan

En show i Las Vegas-format med 19-mannaband, gigantisk scen, cirkusartister och låtar som sträcker sig från Sinatra till Beyoncé.Och mitt i alltihop – Jill Johnson. Nu får hon chansen att förverkliga en gammal dröm.

Länstidningen i Jämtland - 31 okt 17 kl. 15:25

Doug Seegers spelar i Klövsjö, Hoting och Alsen

Countryartisten Doug Seegers blev känd i Sverige genom sin medverkan i programmet "Jills veranda". När han uppmärksammades levde han som hemlös gatumusiker i Nashville, men han fick snabbt många fa....

Kristianstadsbladet - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

SmålandsPosten - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

Sydöstran - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

Blekinge Läns tidning - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

YA - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

BT - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 31 okt 17 kl. 15:06

Doug Seegers ger ut självbiografi

Doug Seegers slog igenom som artist genom sin medverkan i SVT-programmet "Jills veranda" 2014, och hyllades av tittare när han framförde sin låt "Going down to the river" i programmet. Samma titel får hans kommande självbiografi, som ges ut den 17 november på svenska, enligt ett pressmeddelande.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.