Jeffrey

Sunday, 25 October, 02:21

Nyheter om Jeffrey

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 31 jul 20 kl. 16:05

Epsteins kontakt med svenska ambassadören

Jeffrey Epstein uppmanade Ghislaine Maxwell att ”gå ut och hålla huvudet högt” trots all negativ publicitet kring dem båda.I ett mejl skriver han 2015 att Sveriges havsambassadör Lisa Svensson försäkrat att ”ingen i hennes havspanel tar de här sakerna seriöst” – och att Maxwell därför fortfarande är välkommen till en internationell vattenkonferens.”Påstående i emailet är helt felaktigt”, skriver Lisa Svensson i sms till Expressen..

Expressen - 27 jul 20 kl. 23:52

Ghislaine Maxwell vill tysta vittnen under rättegången

Ghislaine Maxwell, 58, vill lägga munkavel på vittnen under rättegången mot henne. Samtidigt vill hon ha reda på det identiteten hos de som redan klivit fram och talat om hennes roll i sexköpshärvan kring finansmannen Jeffrey Epstein. Det visar domstolsdokument som tidningen Daily Mail fått ut.

DN - 25 jul 20 kl. 07:00

Societetskvinnan blev Epsteins högra hand

”Hon gillrade fällan.” • Ghislane Maxwell var Jeffrey Epsteins glamourösa följeslagare – misstänks för övergrepp och grooming..

Expressen - 24 jul 20 kl. 00:02

Hemliga dokumenten om Maxwell släpps fria

Fler än 80 dokument med privata detaljer om Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein kommer att göras tillgängliga för allmänheten inom en vecka, enligt Daily Mail.Handlingarna kommer från rättsfallet kring den då 17-åriga Virginia Giuffre som anklagar Epstein för att ha tvingat henne ha sex med brittiske prins Andrew..

Expressen - 23 jul 20 kl. 17:00

Prinsen skyndade från dotterns bröllop – kopplas till skandalen

Prins Andrew har uppmärksammats för sina kopplingar till framlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein. På dottern prinsessan Beatrice bröllop höll han låg profil och syntes inte till på de officiella bröllopsfotografierna. Under måndagen sågs han lämna bröllopsfaciliteten i en bil.

Aftonbladet - 22 jul 20 kl. 08:39

Trump om koppleri-misstänkta Maxwell: ”Önskar henne bara väl”

▸ Ghislaine Maxwell misstänks ha värvat minderåriga flickor till Jeffrey Epsteins pedofilpyramid i flera år..

Expressen - 22 jul 20 kl. 00:05

Presidenten om Maxwell: ”Önskar bara henne väl”

Ghislaine Maxwel har gripits i koppling till sexhärvan runt Jeffrey Epstein.Under en pressträff på tisdagen får Donald Trump frågan om han tror att hon kommer att ange mäktiga personer.– Jag önskar henne bara väl, uppriktigt sagt, svarar presidenten..

Expressen - 21 jul 20 kl. 22:10

Ghislaine Maxwell hade svenska kontakter – kan intressera utredare

WASHINGTON DC. Ghislaine Maxwell, 58, har gripits och är nu inlåst i väntan på rättegång – och åklagare uppges vara intresserade av andra i Jeffrey Epsteins närhet.I amerikanska medier pekas miljardären Glenn Dubin och hans svenska hustru Eva Andersson-Dubin ut bland dem som kan bli intressanta för utredarna.

Expressen - 16 jul 20 kl. 12:08

Väninna: Maxwell fejkade att hon var Epsteins flickvän

Ghislaine Maxwell fejkade att hon var flickvän till Jeffrey Epstein.Det säger Christina Oxenberg, släkting till den brittiska kungafamiljen, som tidigare var en av deras goda vänner.

Expressen - 14 jul 20 kl. 22:11

Ghislaine Maxwell nekas borgen – måste stanna i häkte

Ghislaine Maxwell ”drev på” miljardären Jeffrey Epstein att begå sexbrott.Det hävdade en målsägande i rätten i New York på tisdagen.Maxwell hade begärt att släppas mot borgen – men tvingas stanna i häkte..

GöteborgsPosten - 14 jul 20 kl. 22:56

Maxwell nekas borgen – rättegång om ett år

Det brittiska societetslejonet Ghislaine Maxwell nekas borgen av en domstol i New York. Det innebär att den tidigare vännen till den avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein blir fortsatt i fängsligt förvar till juli nästa år – då rättegången börjar..

Aftonbladet - 14 jul 20 kl. 21:24

Ingen borgen för Ghislaine Maxwell

▸ Ghislaine Maxwell, som misstänks ha hjälpt pedofilen Jeffrey Epstein att begå flera övergrepp, nekas borgen..

DI - 14 jul 20 kl. 21:39

Mångårig Epstein-partner nekas borgen

Ghislaine Maxwell, mångårig partner och bundsförvant till den avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein, nekas borgen av domaren i domstolen….

DN - 14 jul 20 kl. 11:29

Ghislaine Maxwell ställs inför rätta via länk

På tisdagen kommer Ghislaine Maxwell ställas inför rätta misstänkt för flera sexualbrott kopplade till den avlidne sexbrottsdömde Jeffrey….

Expressen - 14 jul 20 kl. 00:06

Åklagare: Så höll sig Ghislaine Maxwell gömd

Den brittisk-amerikanska societetskvinnan Ghislaine Maxwell står anklagad för flera sexualbrott kopplade till ex-pojkvännen Jeffrey Epstein.Nu kräver åklagarna att hon hålls fortsatt häktad då de anser att hon är mycket flyktbenägen, rapporterar CNN.”Det kommer inte att bli någon rättegång för offren om den tilltalade får möjlighet att fly jurisdiktionen och det finns all anledning till att tro att det är precis vad hon kommer att göra om hon släpps”, skriver åklagarna i ett dokument till domstolen..

Expressen - 12 jul 20 kl. 10:47

Vännerna försvarar Maxwell: ”Framställd som ett monster”

Sexbrottsmisstänkta Ghislaine Maxwell höll sig gömd sedan Jeffrey Epstein greps förra året.Hennes vänkrets tar henne nu i försvar.– Ghislaine är ingen Cruella de Vil, säger en nära källa till Daily Mail..

Expressen - 11 jul 20 kl. 04:17

Maxwell nekar till anklagelserna från Epsteins första offer

I förra veckan greps Ghislaine Maxwell misstänkt för inblandning i den sexbrottshärva som kopplas till Jeffrey Epstein. Hon nekar till alla anklagelser och hennes advokater har bett om att hon ska friges mot en borgen på fem miljoner dollar..

DN - 10 jul 20 kl. 22:14

Fallet Epstein: Maxwell vill bli fri mot borgen

Hänvisar till covid-19-krisen • Greps misstänkt för att ha försett miljardären Jeffrey Epstein med unga flickor..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 20 kl. 15:38

Epstein-kopplingar ger Deutsche Bank höga böter

Deutsche Bank har gått med på att betala 1,4 miljarder kronor till amerikanska myndigheter på grund av bankens kopplingar till den nu avlidne finansmannen och sexualförbrytaren Jeffrey Epstein, rapporterar CNBC. Enligt finansinspektionen i delstaten New.

GöteborgsPosten - 07 jul 20 kl. 15:56

Epstein-kopplingar ger Deutsche Bank höga böter

Deutsche Bank har gått med på att betala 1,4 miljarder kronor till amerikanska myndigheter på grund av bankens kopplingar till den nu avlidne finansmannen och sexualförbrytaren Jeffrey Epstein, rapporterar.

Expressen - 07 jul 20 kl. 09:49

”Ghislaine har kopior på alla filmer Epstein hade”

Ghislaine Maxwell, 58, har kopior på Jeffrey Epsteins hemliga övergreppsfilmer.Hon ska ha kopierat filmerna som en försäkring om Epstein åkte fast, säger en nära källa till Daily Mail.– Hon har kopior på allt.

SVT - 06 jul 20 kl. 08:28

Brittiska kungahuset pressas efter gripandet av Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell har beskrivits som både flickvän och medhjälpare till den sexbrottsdömde miljardären Jeffrey Epstein. Hon greps av FBI förra veckan i New Hampshire – vilket sätter press på brittiska kungahuset..

SVT - 06 jul 20 kl. 09:00

Vem är Ghislaine Maxwell?

Hon rörde sig bland USA:s mäktigaste och rikaste och var tidigare tillsammans med Jeffrey Epstein. Nu är hon gripen misstänkt för att ha hjälpt honom begå sexuella övergrepp. Vem är Ghislaine Maxwell?.

Expressen - 06 jul 20 kl. 05:54

Miljonjakten på Epsteins exflickvän – greps i stor räd

Ghislaine Maxwell greps i förra veckan efter en massiv jakt som kostat drygt 45 miljoner kronor, skriver Daily Mail.Jeffrey Epsteins exflickvän hade hållit sig gömd sedan den nu döde sexbrottsanklagade miljardären greps förra året.– Jag säger bara, vi knackade inte artigt på dörren.

Expressen - 04 jul 20 kl. 19:00

Blunda inte för kvinnors sexbrott

Jeffrey Epsteins före detta flickvän anklagas för sexuella övergrepp mot unga flickor. Fallet visar hur farligt det är att glömma att kvinnor också kan vara sexualbrottslingar..

Expressen - 04 jul 20 kl. 05:31

Mystiska betalningar från Epstein till exflickvännen

Tidigare i veckan greps Jeffrey Epsteins exflickvän Ghislaine Maxwell som hållit sig gömd sedan den nu döde sexbrottsanklagade miljardären greps förra året.Nu uppger federala åklagare att man upptäckt ovanliga transaktioner mellan dem två, enligt CNN.– Det kan finnas en helt oskyldig förklaring, men det är definitivt en lömsk datapunkt, säger Duncan Levin, som är expert på pengatvätt, till tv-kanalen..

DN - 04 jul 20 kl. 00:43

Prinsens vän: Ghislaine kommer aldrig att offra Andrew

Frågan om vilken roll brittiske prins Andrew haft i samband med hans vän Jeffrey Epsteins utnyttjande av unga flickor ställs på sin spets….

Sydsvenskan - 03 jul 20 kl. 21:00

Epsteinfallet: Pressen ökar på prins Andrew

Gripandet av Ghislaine Maxwell riktar åter ett obekvämt strålkastarljus mot brittiske prins Andrew som sägs vara "oförstående" till uppgifterna om att han obstruerar mot USA:s rättsinstanser i fallet med den nu avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein. D.

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 20 kl. 21:00

Epsteinfallet: Pressen ökar på prins Andrew

Gripandet av Ghislaine Maxwell riktar åter ett obekvämt strålkastarljus mot brittiske prins Andrew som sägs vara "oförstående" till uppgifterna om att han obstruerar mot USA:s rättsinstanser i fallet med den nu avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein. D.

GöteborgsPosten - 03 jul 20 kl. 21:01

Epsteinfallet: Pressen ökar på prins Andrew

Gripandet av Ghislaine Maxwell riktar åter ett obekvämt strålkastarljus mot brittiske prins Andrew som sägs vara "oförstående" till uppgifterna om att han obstruerar mot USA:s rättsinstanser i fallet med den nu avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein..

Aftonbladet - 03 jul 20 kl. 00:41

Jeffrey Epstein ex-flickvän Ghislaine Maxwell gripen av FBI

▸ Den brittiska societetskvinnan Ghislaine Maxwell lyckades gömma sig i drygt ett år..

GöteborgsPosten - 02 jul 20 kl. 21:49

Hårt straff hotar Epsteins tidigare partner

Ghislaine Maxwell, tidigare partner till den avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein, har gripits i USA. Hon anklagas för att lockat unga flickor till Epstein – så att han kunde utnyttja dem sexuellt..

DN - 02 jul 20 kl. 17:55

Vän till Epstein greps för att ha lockat unga flickor till sex

En av den dömde sexbrottslingen Jeffrey Epstein societetsvänner, Ghislaine Maxwell, har gripits av FBI misstänkt för att ha lockat unga….

Aftonbladet - 02 jul 20 kl. 15:26

FBI har gripit Jeffrey Epsteins partner

▸ Ghislaine Maxwell har gripits av FBI, enligt källor till NBC New York..

Expressen Dina Pengar - 20 jun 20 kl. 04:30

Desperata jakten efter ”mest jagade kvinnan”

WASHINGTON DC. Ghislaine Maxwell, 58, beskrivs som sexbrottslingen Jeffrey Epsteins högra hand. Sedan härvan uppdagades har hon hållit sig undan.

Expressen - 20 aug 20 kl. 22:42

Här är Jeffrey Epsteins kopplingar till Sverige

Finansmannen Jeffrey Epstein donerade pengar till svenska Handelshögskolan.Han hade en svart telefonbok med nummer och adresser till personer med svenskkopplingar.Och var nära vän med svenska miljardären och före detta Fröken Sverige-vinnaren Eva Andersson-Dubin.

Expressen - 09 jun 20 kl. 14:57

Prins Andrew slår tillbaka – efter åklagarnas utspel

Ett bråk har brutit ut i utredningen kring sexbrottslingen Jeffrey Epstein.Amerikanska myndigheter menar att prins Andrew inte har velat samarbeta – men nu anklagar prinsens advokater åklagarna för lögn, skriver brittisk The Mirror. .

GöteborgsPosten - 08 jun 20 kl. 23:16

Åklagare avfärdar prins Andrews försvarstal

Brittiske prins Andrew har vid minst tre tillfällen i år erbjudit sig att vittna i utredningen av den sexbrottsmisstänkte mångmiljardären Jeffrey Epstein, som tog livet av sig i häktet i USA förra sommaren..

Expressen - 07 jun 20 kl. 04:17

Anställd: Epstein och Maxwell tafsade på mig tillsammans

Nya anklagelser riktas mot sexbrottsdömde Jeffrey Epstein och hans ex-flickvän Ghislaine Maxwell. Epsteins före detta receptionist anklagar dem för att ha tafsat på henne tillsammans under en massage.– Det var så vidrigt, den största skräcken för mig, säger Maria Farmer i en ny dokumentär om Jeffrey Epstein enligt Irish Mirror..

SR - 08 jun 20 kl. 17:54

Prins Andrew: Jag har erbjudit mig att vittna

Brittiske prins Andrew har vid minst tre tillfällen i år erbjudit sig att vittna i utredningen av den sexbrottsmisstänkte mångmiljardären Jeffrey Epstein, som tog livet av sig i häktet i USA förra sommaren. Det skriver prinsens advokater i ett uttalande efter anklagelser om att han inte samarbetat i utredningen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.