Jag

Tuesday, 20 November, 17:26

Nyheter om Jag

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 03 okt 18 kl. 22:37

Kyrkoherde vägrar viga samkönade par

Mölndals nya kyrkoherde, Carl Sjögren, vill inte viga homosexuella par. Efter en intervju i Mölndals-Posten har han fått en hel del kritik på sociala medier.
Jag anser att äktenskapet är för man och kvinna, säger han till tidningen..

DN - 08 okt 18 kl. 18:13

"Nu är jag bara morgontrött, inte dödstrött"

Hon hann aldrig bli rädd – eller nervös. När telefonen ringde kvart över nio den där aprilkvällen för fyra år sedan hade hon ju bara stått en månad i kö för att få en transplantation. .

YLE - 22 okt 18 kl. 09:35

Räikkönens seger gör Hamilton lugn inför framtiden – väntar på inbjudan till 40-årsfesten

Kimi Räikkönen blev på söndagskvällen den äldste föraren på 24 år att vinna ett GP. Räikkönen var 39 år och fyra dagar då han körde hem USA:s GP. Kimi ger mig mycket hopp, att Jag kan fortsätta bli bättre, säger VM-ledaren Lewis Hamilton..

Kristianstadsbladet - 25 okt 18 kl. 12:08

KDFF-stjärnan nominerad till värdefullt pris ”Är i chock”

Kristianstads DFF:s fina säsong i damallsvenskan går inte helt obemärkt förbi. Mittbacksstjärnan och den isländska landslagsspelaren Sif Atladottir är nominerad till priset som damallsvenskans mest värdefulla spelare. – Jag är riktigt hedrad, säger hon till Bladetsporten..

Skånskan - 29 okt 18 kl. 20:00

Han tar över klubban i nyvalda fullmäktige

STAFFANSTORP Rickard Svensson (M) ska hålla i ordförandeklubban i Staffanstorps kommunfullmäktige den kommande mandatperioden.Vid sin sida som vice ordförande får han Ulla Winrup, (SD) och som andre vice veteranen Björn Stigborg, (S). Att SD skulle få posten som vice ordförande visste bara M och SD själva fram till mötet.

Nyan - 30 okt 18 kl. 21:30

Mäkinen kan lämna IFK

FOTBOLL. Thomas Mäkinen kan ha spelat sin sista ligamatch.
21-åringen sitter nämligen på ett utgående kontrakt och öppnar nu istället för en flytt till Helsingfors.

DI - 01 nov 18 kl. 19:41

Sjunde AP-fonden retar fondbolag: ”Gränsar till förtal”

Under hashtaggen #hejdåblåsare twittrar statliga AP7 om de nya regler på PPM-torget som tvingar bort ett antal fondbolag – både seriösa och tvivelaktiga. ”Jag tycker att det gränsar till förtal”, säger Erik Lidén på Insiderfonder till Di..

Dagen - 01 okt 18 kl. 17:09

Amerikanerna i tårar för Sveriges brist på tro

Allt för Sverige-deltagare: Jag tycker synd om svenskarna som har den inställningen.

Alingsås tidning - 25 okt 18 kl. 19:35

Lillemor fick platta vid stationshuset

Under torsdagskvällen var det dags för årets upplaga av Herrljungas Walk of Fame. För andra året hyllades personer, företag och föreningar för sina insatser för kommunen. Första plattan avtäcktes av Lillemor Fritioff.

DN - 27 okt 18 kl. 13:58

Teslan är mobil i dubbel bemärkelse

Teslas familjemodell har allt att önska, från bekvämlighet till hastighet, men är den allt för enkel? Mobil i all ära men kanske nästan för lätt att både ladda och klicka igång. Vilket miljöansvar och hur mycket av min identitet är Jag beredd att offra för bekvämligheten?.

Blekinge Läns tidning - 31 okt 18 kl. 18:45

Patrik Hansson slår igen dörren till det välkända

Patrik Hansson (S) gjorde ett vägval före höstens val. Nu lämnar han Röda stugan och heltidspolitiken, för något nytt. – Jag tittar brett.

Sydsvenskan - 01 nov 18 kl. 07:09

Samuel West hotas av mångmiljonskadestånd

"Jag är chockad" säger Museum of Failure-kändisen – som struntade i rättegången..

Trelleborgs Allehanda - 01 nov 18 kl. 13:00

Bokens dag: ”När jag skriver vill jag själv ha skoj”

Värmen och ömsintheten sitter i högsätet när Karin Brunk Holmkvist skildrar sitt Österlen. På måndag gästar Trelleborgs mest utlånade författare Bokens dag i Trelleborg, aktuell med ”Tango i tabernaklet” vars första upplaga sålde slut på 14 dagar..

Sydsvenskan - 02 nov 18 kl. 01:51

USA avvaktar kring Khashoggi-svar

USA kommer att avvakta en tid innan man reagerar mot Saudiarabien på dödandet av journalisten Jamal Khashoggi. – Det tar oss antagligen ett handfull veckor innan vi har tillräckligt med bevis för att kunna lägga fram sanktioner, men Jag tror att vi komm.

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 18 kl. 01:51

USA avvaktar kring Khashoggi-svar

USA kommer att avvakta en tid innan man reagerar mot Saudiarabien på dödandet av journalisten Jamal Khashoggi. – Det tar oss antagligen ett handfull veckor innan vi har tillräckligt med bevis för att kunna lägga fram sanktioner, men Jag tror att vi komm.

SVT - 30 okt 18 kl. 07:02

Larssons ursäkt: ”Inte stolt över mitt firande”

Sebastian Larsson räddade en poäng för AIK och firade vilt framför Malmö FF:s avbytarbänk. Nu ber han om ursäkt i sociala medier. ”Mitt firande efter målet är Jag inte stolt över och Jag vill be om ursäkt till de som tog illa vid sig”, skriver landslagsstjärnan på Instagram..

Skånskan - 01 nov 18 kl. 10:22

Va-satsning för 700 milj

ESLÖV Eslöv har gått i borgen för 350 miljoner när VA Syd lånat till investeringar i vatten och avlopp i kommunen. VA Syd:s styrelse vill att Eslöv de närmaste tre åren går i borgen för ytterligare 345 miljoner för fortsatta satsningar. Om politikerna i Eslöv säger ja blir skulden för detta nästan 700 miljoner kr.

SmålandsPosten - 01 nov 18 kl. 12:48

Svampsoppa med roquefort och citron

Till 4 portioner. Det här är en ständig favorit i repris i mitt hem. Ett recept Jag har fått av min väninna Caroline och modifierat lite under åren.

BT - 27 okt 18 kl. 15:00

Stefan Eklund: Förstår ni inte vad jag säger?

Den yngre generationens ordförståelse blir allt sämre. Det är digitaliseringens fel. Skyll inte på språket..

GT - 29 okt 18 kl. 15:38

Buss brinner på gamla E6 – vägen helt avstängd

En buss har av okänd anledning fattat eld på gamla E6 i höjd med Stenugsund. – Det brinner, men Jag vet inte i vilken omfattning, säger larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten. Vägen är helt avstängd under räddningsarbetet.

Skånskan - 31 okt 18 kl. 21:07

Mat som inte faller alla i smaken

Malmö Ett glas musvin, en tallrik soppa gjord på komage eller varför inte en bit tjurpenis.
De flesta betraktar nog rätterna som äcklig mat men kan mycket väl äta smågodis som innehåller gristarmar.Urvalet av smak, dofter och konsistens är stort på Disgusting food museum som hade världspremiär i Malmö på onsdagen.

YA - 02 nov 18 kl. 00:00

Erica Lillö: Jag tänder ett ljus av tacksamhet

Förra helgen. Natten mellan lördag och söndag ställdes klockan om till vintertid. Sommartid blev vintertid.

YA - 02 nov 18 kl. 00:00

Michael Helmer: ”Jag känner alla här i Svarte”

Han kom från storstaden Frankfurt am Main till lugnet i Svarte. Här är mindre stress och mycket vänlighet medger Michael Helmer som lagom till sin 75-årsdag ser fram emot en elskoter som ska ge honom ett friare liv..

YA - 02 nov 18 kl. 00:10

Blinka till Bornholm

Österlen lyser upp under allhelgonahelgen. Själv ska Jag försöka blinka hela vägen till Bornholm..

Expressen - 22 jul 18 kl. 14:24

Här anländer tyskarna: ”Jag rös i hela kroppen”

Under gårdagen hyllades de polska brandbilarna på triumftåg in mot Sverige.Nu har även tysk räddningstjänst siktats på vägarna.– Jag rös i hela kroppen.

GT - 05 okt 18 kl. 06:00

Företagen ber om ursäkt efter Karimas, 25, upptäckt i brödet

När Karima Belledér skulle äta en kvällssmörgås tillsammans med sin tvåårige son gjorde hon en obehaglig upptäckt.Inuti brödpåsen flög mängder av små flugor omkring.– Jag blev chockad, det var verkligen jätteäckligt att se, säger Karima.

SVT - 18 okt 18 kl. 14:24

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbeth Palme”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven möter nyheten om Lisbeth Palmes bortgång genom att hylla henne i ett skriftligt meddelande. ”Det är med stor sorg Jag tagit emot beskedet om Lisbeth Palmes bortgång” skriver han, rapporterar TT..

Skånskan - 30 okt 18 kl. 05:00

Liberalerna vill sätta mer press på bidragstagare

ESLÖV Som tredje part i styret hoppas liberalernas Daniel Rhodin att omfördelningen mellan nämnderna ska bidra till att man får fler socialbidragare mot arbete.
Han vill sätta hårdare press så att bidragstagare får göra någon motprestation - om det så handlar om att plocka skräp på gatorna.
– Det är ingen som bara ska kunna sitta hemma.

Dagens PS - 01 nov 18 kl. 10:16

Ledarkollen: Djurens rätt är också vår

Idag handlar ledarkollen om att betala sina fakturor i tid, om djurens värld, om Centerpartiet och Liberalerna, och så ställer vi frågan om vi ens behöver en regering.  PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt. Betala fakturor i tid Även stora företag, och banker, bör betala sina fakturor i tid.

YLE - 04 okt 18 kl. 18:39

Anna-Maja Henriksson: Jag skulle byta parti om jag var Pekka Puska

SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson tycker att det är tragiskt att regeringen tvingar Centerns Pekka Puska att rösta mot sin övertygelse i frågan om omfattande jour vid Vasa centralsjukhus. Samtidigt är det bra konsumentupplysning för väljarna, säger hon..

Expressen - 17 okt 18 kl. 19:56

Mamman skjutsade sin son till rånet mot ICA

Mor och son står tillsammans åtalade för att ha rånat en Ica-butik i Kvänum i Västra Götaland.En övervakningsfilm visar hur sonen hotar kassörskan med pistolattrapp.Utanför väntar hans mamma i flyktbilen.

Skånskan - 31 okt 18 kl. 15:00

37 år och redan politisk veteran

ESLÖV/STEHAG Rickard Sallermo (MP) är ny i Eslövs kommunstyrelse men något av en politisk veteran trots sina 37 år. Han började med politik redan som tolvåring och sitter i tunga styrelser som Mellanskånes Renhållnings AB, Kraftringen och Nordvästra Skånes Renhållnings AB.Sallermo bor i Stehag, jobbar som miljökonsult och är ständigt på resande fot.

Expressen - 01 nov 18 kl. 09:59

Tre år utan guld - nu kan klausulen rädda ikonen

Tre år som sportchef – tre år utan SM-guld.Therese Sjögrans kontrakt med FC Rosengård går ut vid årsskiftet men klubbikonen tvekar inte en sekund om sin framtid.– Jag vill fortsätta.

NSD - 01 nov 18 kl. 22:38

Olausson: "Det är inget jag skulle avsäga mig"

Inför matchen presenterade Luleå Hockey det oväntade draget att byta lagkapten, från Niklas Olausson till Erik Gustafsson..

Corren - 01 nov 18 kl. 22:37

"Det är inget jag oroar mig över"

Andrew Gordon sköt och sköt och sköt..

Expressen - 20 sep 18 kl. 08:16

TV4-profilen avslöjar glada bebisbeskedet i sändning

Det blev stor bebislycka under morgonens sändning av Nyhetsmorgon.Plötsligt avslöjar TV4-profilen och meteorologen Ulrika Andersson att hon väntar tillökning.– Jag väntar en till, barn nummer två, berättar hon mitt i sändningen..

Sydsvenskan - 21 okt 18 kl. 15:30

Anders Wigren vandrade från Mexiko till Kanada

Gick i vildmarken genom hela USA. "Jag sover bättre i tält än på hotell.".

Nyan - 01 nov 18 kl. 06:00

Heinonen kandiderar i riksdagsvalet

Mariehamns stadsdirektör Barbara Heinonen kandiderar för SFP i riksdagsvalet i Egentliga Finlands valkrets. SFP nominerade sina första kandidater i valkretsen i på onsdagen.
Heinonen säger till Nya Åland att hon räknar med att kunna arbeta vidare som normalt fram till kring en månad före valet i april.

Skånskan - 01 nov 18 kl. 21:43

Rosengård utslaget ur Champions League

Fotboll FC Rosengård fick inte hål på Slavia Prag och är utslaget ur Champions League. Åttondelsreturen på Eden arena i Prag slutade mållös.
- Vi hade behövt göra mål på någon av våra chanser för att få dem i gungning, säger Rosengårdstränaren Jonas Eidevall.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.