JUST

Saturday, 19 January, 01:16

Nyheter om JUST

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 03 dec 18 kl. 08:07

Statsvetaren om extraval: ”Jag upplever ett 50/50-läge”

Det har gått snart tre månader sedan valet och Sverige har ännu inte fått en ny regering. Stefan Löfven (S) som har sonderingsuppdraget JUST nu har bett om mer tid och ett besked från talmannen är att vänta tidigast på onsdag den här veckan..

Expressen - 28 dec 18 kl. 12:34

JUST NU: Drunkningslarm – stort räddningspådrag

Ett drunkningslarm har gått i Göteborg.– Man har hittat kläder på stranden, så mycket mer vet vi inte ännu, berättar Hans Lippens vid polisen..

Kristianstadsbladet - 26 nov 18 kl. 22:44

Maktskifte när Berntsson (SD) valdes – ”Just nu snurrar det lite grann”

Sverigedemokraternas Eric Berntsson valdes på måndagskvällen till kommunstyrelsens ordförande i Bromölla. Det efter en valteknisk samverkan med Moderaterna och Kristdemokraterna och stöd från Alternativet..

Expressen - 30 dec 18 kl. 16:00

JUST NU: Stort stjärnfall när Ustjugov vann igen

Flera storfavoriter hade det tungt i 15 kilometersloppet i Tour de ski.Men VM-kungen från Lahtis 2017, Sergej Ustjugov, stod för ett styrkebesked.– Han är tillbaka, säger experten Anders Blomquist i SVT..

Expressen - 29 dec 18 kl. 21:00

Sven Melander behandlades för cancer – men känns mest vital av alla

Sven Melander hade JUST genomgått cancerbehandling när "Stjärnorna på slottet" spelades in.Men i första avsnittet känns Melander vitalast av alla..

Expressen - 16 nov 18 kl. 09:58

JUST NU: Skottlossning – mitt i Stockholm

En person har avlossat ett skjutvapen på Kungsholmen i Stockholm. Enligt de första uppgifterna ska ingen ha skadats. Platsen är avspärrad.

The Local - 21 dec 18 kl. 16:50

Swedish word of the day: pumla

Today we're looking into a festive Swedish word that might JUST spark a lively debate around the julbord..

DN - 30 dec 18 kl. 14:41

Tungt för svenskorna i Tour de Ski

Den perfekta starten av Tour de Ski förbyttes hastigt mot en tung dag i spåren för Stina Nilsson. Den andra etappen slutade med 39:e plats – hela 1.50 bakom ryskan Natalja Neprjajeva som vann.

Expressen - 10 dec 18 kl. 11:54

Petterson kan inte få ett bättre betyg

LOS ANGELES. En fempoängsmatch på bortaplan.Elias Pettersson, 20, har gjort det igen.

Hela Gotland - 18 dec 18 kl. 15:08

JUST NU Lastbil har kört av vägen

Klockan 14:56 inkom ett larm om att en lastbil hade kört av vägen på Färjeleden i Visby..

NSD - 30 dec 18 kl. 13:23

Platsen i Norrbotten som har mest snö i hela landet

Det är inga stora mängder snö i Norrbotten JUST nu..

BT - 24 dec 18 kl. 20:54

JUST NU: Krossade skyltfönster i centrala Borås – greps på plats

Under julaftonskvällen inträffade en stöld i centrala Borås, personen sitter nu gripen misstänkt för stöld..

UT - 30 dec 18 kl. 11:39

Just nu: Sex lösa hästar vid väg 40

Vid 11-tiden upptäcktes sex lösa hästar som rörde sig mot väg 40 i höjd med Gullered. Ägarna är kontaktade och hästarna är infångade..

Barometern - 26 dec 18 kl. 17:07

JUST NU: Nybro Vikings sparkar Sami Lehtinen

Nybro Vikings entledigar tränaren Sami Lehtinen..

Expressen - 24 nov 18 kl. 10:13

JUST NU: Succé – flopp av Weng

RUKA. Prologen i Ruka slutade med en blågul succé.Alla sex svenskor gick vidare.

Expressen - 25 nov 18 kl. 06:49

JUST NU: Elias mål bryter mörka sviten

LOS ANGELES. Äntligen en seger.Vancouver fick stopp på den åtta matcher långa förlustraden i morse, svensk tid, när man gästade Los Angeles Kings.

DN - 30 nov 18 kl. 09:35

Eva och Franz Cohn: Järnbröllopsparets kärlek rostar aldrig

Att fira järnbröllop är få förunnat. Eva och Franz Cohn har JUST firat sin 70-åriga bröllopsdag och de verkar vara lika lyckliga som när de gifte sig i Stockholms stora synagoga i november 1948..

Hela Gotland - 21 dec 18 kl. 17:00

Landshövdingen tackar för sig: "Det är lite vemodigt, men just i dag går det bra"

Gotlands landshövding Cecilia Schelin Seidegård tackade för sig under en mottagning på residenset..

Expressen - 15 dec 18 kl. 18:42

Tobé vill att EU tar krafttag mot kriminella och terrorister

Moderaternas toppnamn i EU-valet, Tomas Tobé, vill satsa att EU satsar mer på brottsbekämpning. Tobé vill bland annat stoppa den fria rörligheten för kriminella och terrorister, rapporterar Aftonbladet.  – Mycket av de problem vi ser JUST nu, med kriminalitet och oförmåga att hantera invandringsfrågan, behöver lösas mer på europeisk nivå, säger han till tidningen.

Skånskan - 20 dec 18 kl. 10:56

En gripen för terrorbrott

Det råder fullt polispådrag i Hässleholm JUST nu efter larm om explosion på Hässleholms tekniska skola. Nationella bombskyddet är på plats och polisen har stängt av hela skolområdet samt evakuerat elever och personal till Qpoolen. Polisen håller pressträff klockan 11.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 10:49

Skånska Dagbladets styrelseordförande död

Personligt Skånska Dagbladets styrelseordförande Håkan Mattsson, Löderup, har avlidit efter en kort tids sjukdom. Han blev 65 år gammal.Håkan Mattsson hade varit ordförande i Skånska Dagbladets styrelse i nästan tio år; innan dess hade han 15 år i styrelsen bakom sig, och tio år dessförinnan hade han kommit med i styrelsen för tidningens ägarförening.

GöteborgsPosten - 10 dec 18 kl. 12:41

Annelie Pompe: Hitta ditt inre lugn i stället för julstress

Äventyraren och vardagskrönikören Annelie Pompe njuter JUST nu på Bali: "När man har hittat sitt inre lugn har man liksom bättre kontakt med verkligheten, allt blir klarare och det är lättare att ta rätt beslut", skriver hon..

Expressen - 27 dec 18 kl. 19:21

JUST NU: Brand i restaurang – lokalen utrymd på gäster

Det brinner på en restaurang på Hisingen.Lokalen har utrymts.– Det brinner i en kolgrill och vi ska gå in med rökdykare, säger Mats Gränsmark, på räddningstjänsten i Storgöteborg..

PrivataAffärer - 20 dec 18 kl. 07:01

Avanza är Årets Bank 2018

Läs också: Chefredaktören: Ett dystert år för bankerna Juryns motivering lyder: ”Banken som år efter år levererar snackisar som pressar priserna. Så även detta år.” Avanza är en pigg bank som ständigt sticker ut i positiv bemärkelse, enligt Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

BT - 25 dec 18 kl. 19:50

JUST NU: Kollision mellan två personbilar i Svenljunga – väg avstängd

SOS har mottagit ett larm som gör gällande att det ska ha ägt rum en trafikolycka i Svenljunga kommun. Enligt de första uppgifterna ska flera personfordon vara inblandade..

Västerbottens Folkblad - 29 dec 18 kl. 16:00

Ny folksport i Umeåregionen

Förra året åkte omkring 40 000 personer skridskor på isbanan på Tavelsjön, den här vintern tror Mattias Borneberg att de kommer att nå ännu fler. – Vi har definitivt fått en ny folksport i Umeå, säger han. Solen har JUST gått upp när vi kommer till Sundlingska gården, som är navet för isbanan på Tavelsjön, […].

Expressen - 03 dec 18 kl. 13:08

JUST NU: Stina saknas – ikonens barnbarn med

Sverige har släppt sin trupp till världscupen i Beitostölen.Stina Nilsson, Hanna Falk och Moa Lundgren saknas – samtidigt får Elina Rönnlund chansen i laget.Ja, det är barnbarnet till Assar och Toini..

Skånskan - 29 dec 18 kl. 15:00

Skuld stoppar missbruksvård

Eslöv Det får inte startas behandlingshem för kvinnor med missbruksproblem i det tidigare boendet för ensamkommande på Villavägen.Det har Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, beslutat. Enligt Ivo saknar företaget som skickat in ansökan förutsättningar att uppfylla de krav på god kvalitet och säkerhet som ställs i socialtjänstlagen.

Skånskan - 29 dec 18 kl. 15:00

Fyra gripna efter rån och bilstöld

Malmö Tre män och en kvinna trängde sig in hos en 31-årig man på Ellstorp i Malmö natten mot fredagen. De utsatte honom för hot och våld och stal med sig en mängd värdesaker innan de försvann i hans bil som de också stal.
Några timmar senare greps rånarkvartetten av polis.

DN - 21 dec 18 kl. 07:17

Hon försöker förvandla tech-prylarna till möbler

Svenska Isabelle Olsson designade Googles hånade nördglasögon. Nu ska hon få oss att installera Google-mikrofoner i varje rum.  En digital satsning – JUST när motståndet mot vardagsteknik börja växa sig allt starkare.

SR - 29 dec 18 kl. 13:30

Just nu: Följ sportlördagen här

Följ lördagens sporthändelser med Radiosporten. 13.30 i P4 Extra körs andra åket i damernas slalomtävling i Semmering.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 11:00

Stipendium ger guldkant åt studierna

GULDKANT. När Tigra Stige väl provade på guldsmide var hon såld. Nu siktar hon på gesällprov och hjälp på vägen får hon av ett stipendium.

Barometern - 29 dec 18 kl. 12:19

Småland: Internationell inbrottsliga sprängd – efter inbrott

Polisen kan ha sprängt en internationell inbrottsliga efter att ha tagit två män som JUST gjort inbrott i en villa på Alegatan i Växjö. De misstänks även för inbrott i en närliggande bostad på Öster och polisen har hittat ligans stöldgömma..

Sydöstran - 08 jan 19 kl. 07:45

Just nu: Svart i rutan för SVT:s morgonstudio

Vid klockan 7.15 slocknade sändningen – SVT:s morgonstudion ligger JUST nu nere. – Vi kommer att hålla er uppdaterade hur reparationerna fortgår, om vi kan gå upp i sändning igen, säger programledaren Pelle Andersson samtidigt som rutan blir svart..

PrivataAffärer - 08 jan 19 kl. 11:11

Trading Direkt om börsen just nu

Därefter besöker makrochefen Mikael Sandbladh studion för att berätta om veckans makrohändelser. Dessutom redogör han för vad som händer runtom i världen JUST nu, bland annat de fortsatta förhandlingarna mellan USA och Kina och centralbankernas ständiga räntedilemma. Aktier/bolag som nämns utöver tekniska analyser: Veoneer, Sandvik, ABB, Tobii, HTC, Tobbe Roséns tekniska analyser: Index: OMXS30, DAX, S&P500 Aktier: SEB A, Orexo, Lundin Petroleum, Betsson B, Assa Abloy B Valutor: USD/SEK, EUR/SEK Råvaror: Koppar, guld, råolja (Brent) Tittarönskemål: SAS, Acconeer, TC Tech, Evolution Gaming, Millicom, Nicoccino, Stora Enso, Tesla, BioArctic, Midsummer, G4S, ChromoGenics, Enzymatica  .

BT - 22 dec 18 kl. 17:07

JUST NU: Fånge har rymt i Västra Götaland

En fånge har rymt från fängelset Brinkeberg i Vänersborg..

Västerbottens Folkblad - 29 dec 18 kl. 10:00

”Ondgör sig över det som är bra med nya budgeten”

Torsdag den 20 december ondgjorde sig Jamal (MP) över den M+KD budget som antagits i riksdagen (efter aktivt stöd av SD och passivt stöd av C och L). Men JUST de saker som Jamal klagar över är ju det som är bra. Det är därför vi röstat åt höger.

Skånskan - 28 dec 18 kl. 06:00

Hobert fann filmprojekt i färöisk legend

I början av oktober författardebuterade regissören Richard Hobert med romanen Fågelfångarens son. I vår är det premiär för långfilmen som är baserad på boken. Ett filmprojekt som tog fem år att genomföra.

Expressen - 15 dec 18 kl. 17:29

JUST NU: Kvinna gick till angrepp på köpcentrum

En kvinna har attackerat förbipasserande på köpcentret Väla i Helsingborg.Enligt polisen var kvinnan beväpnad med någon typ av tillhygge. Polis söker nu kvinna.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.