JOSETTE SHEERAN

Sunday, 05 July, 08:59

Nyheter om JOSETTE SHEERAN

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 00:05

"Biståndet blir mer värdigt"

Där det finns livsmedel att tillgå, men där utsatta personer saknar pengar, kan programmet Cash-for-change ge människor ökad valfrihet. För att stödja programmet bidrar Sverige med ytterligare 20 miljoner kronor, skriver biståndsminister Gunilla Carlsson (M) och Josette Sheeran, chef för FN:s livsmedelsprogram.
Under de senaste sex månaderna har vi båda besökt Afrikas horn och fått uppleva det oerhörda lidande som den humanitära krisen har medfört.

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 11 kl. 11:28

FN-hjälp till Somalia på tisdag

FN:s matprogram WFP kommer att börja flyga in mat till Somalia på tisdagen. ? Vi kommer att påbörja flygtransporterna i morgon till Mogadishu liksom till den etiopiska staden Dolo på gränsen till Somalia och till staden Wajir i norra Kenya, sade WFP:s högsta chef Josette Sheeran vid ett krismöte i Rom på måndagen om hungerkatastrofen på Afrikas horn..

SR - 02 mar 11 kl. 01:37

Akut flyktingläge vid gränsen Libyen-Tunisien

FN:s flyktingorgan UNHCR vädjar till världens länder att genomföra en massevakuering av tiotusentals flyktingar från Libyen. Tillsammans med en annan organisation har UNHCR satt upp en akut evakueringsplan. FN:s matprogram WFP inledde i går en akutinsats i regionen och en av toppcheferna Josette Sheeran var på plats vid den tunisiska gränsen som nära hundra tusen människor passerat på kort tid..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.