Jönsson

Wednesday, 01 April, 19:54

Nyheter om Jönsson

Sortering: Relevans | Senaste
Trelleborgs Allehanda - 11 mar 20 kl. 20:21

Tif Vikings förlänger med egna produkten

Tif Vikings förlänger avtalet med egna produkten Otto Månsson..

Kristianstadsbladet - 11 mar 20 kl. 11:30

Debatt: Är Ripa ett utsatt område?

Pierre Månsson skriver i sitt svar på min insändare (22/2) att Kristianstad tagit oproportionerligt stort ansvar för invandringen och menar att kommunen därmed går på knäna. Detta är inte sant utan är ren populism. Faktum är att segregationen har gått ned de senaste åren och att EBO leder till att asylsökande snabbare kommer in i jobb, skriver Jonatan Nyström, ordförande för centerns ungdomsförbund i nordöstra Skåne..

Skånskan - 10 mar 20 kl. 09:00

182 kvadratmeter stort hus i Löberöd sålt till nya ägare

Löberöd Ellinor Larsson, 27, och Leif Daniel Magnus Månsson, 26, från Hörby har köpt huset på adressen Löberöd 1193 i Löberöd av säljaren Jenny Berggren. Köpesumman blev 2 195 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i februari 2020. Huset är 182 kvadratmeter stort och byggdes 1920.

Blekinge Läns tidning - 10 mar 20 kl. 05:00

Personalchefen: ”Vi får inte begära ut läkarintyg”

En chef får inte begära läkarintyg för en anställds barn vid vab. Det medger personalchef Jonas Jönsson, Karlshamns kommun. Alla chefer får utbildning om reglerna..

Skånskan - 08 mar 20 kl. 19:25

90 minuter för Pa Konate

FOTBOLL Inga gjorda mål och kryss för tredje träningsmatchen i rad. Och 90 minuter på planen för testspelande Pa Konate.Trelleborgs FF spelade 0-0 i söndagens inomhusmatch i Tipshallen i Växjö mot superettanrivalen Östers IF.

Helsingborgs Dagblad - 09 mar 20 kl. 17:00

S överklagar beslutet att sälja Bjuvsbostäder

Minoritetsåterremiss borde godkänts, enligt oppositionsrådet Anders Månsson..

Kristianstadsbladet - 09 mar 20 kl. 11:30

Debatt: Kommunen satsar miljoner på att öka tillgängligheten

Helge å, detta mäktiga vattendrag som flyter fram genom Kristianstads kommun, 3,5 mil från Torsebro i norr, genom staden, ut i Hanöbukten, sätter sin prägel och karaktär på vår bygd. Ån och dess våtmarker är själva pulsen i Kristianstads Vattenrike. På två promille av Sveriges yta finns 20 procent av landets alla ovanliga växter, djur och svampar.

Skånskan - 07 mar 20 kl. 12:00

Samarbete ger hög klass på företagardag

Eslöv/HÖRBY/HÖÖR 22 april storsatsar Företagarna och kommunerna i Eslöv, Hörby och Höör på en Mittskånsk företagardag på Elisefarms golfklubb med debatter och inbjudna gäster i toppklass.
– Vi hoppas att arrangemanget ska bli årligen återkommande, säger Höörs näringslivschef Peter Wollin.Dagen är mellan kl 9 och 15 och intresset verkar stort.

Skånskan - 08 mar 20 kl. 12:00

Första kooperativa på Svalegatan

Svalöv Andra avsnittet i serien ”Svalöv som revs” som Svalövskonstnären Tore Nilsson står bakom har rubriken ”Lugnt tempo” och målningen föreställer Svalövs första kooperativa affär.Det ligger till vänster och huset finns fortfarande kvar.
Därefter ligger Bryggeriet som drevs av Tore Nilssons släktingar Olof och Botilda Nilsson, medan det röda huset tillhörde trädgårdsmästare Vanberg.

Skånskan - 08 mar 20 kl. 09:35

Tänker du uppmärksamma Internationella kvinnodagen?

enkät Lina Larsson, Kävlinge
– Vi kommer att bjuda på något i studion och så kommer vi att ha någon koreografi på tema girlpower. – – – – – Elin Skarp, Malmö
– Jag brukar diskutera med mina döttrar den här dagen. Vi pratar om flickors villkor och rättigheter och framför allt ur ett arbetsperspektiv.

Trelleborgs Allehanda - 08 mar 20 kl. 05:00

Trelleborgstjej hyllar utsatta kvinnor - har över 40 000 följare

Den 2 april i fjor gjorde Ina Jönsson i Trelleborg ett Facebookinlägg för att hylla Fadime Şahindal som dödades i ett hedersrelaterat mord. Mindre än ett år senare har det utvecklats till en Facebookgrupp med över 42 000 medlemmar och föreningen Women to remember som arrangerar sin första manifestation i maj..

Skånskan - 05 mar 20 kl. 05:30

Placeringarna ska bli färre

Svalöv Placeringarna av barn och unga på HVB-hem från Svalöv ökar.
Totalt backar socialnämnden 3,1 miljoner kronor och det är en utveckling som socialnämndens ordförande Aase Jönsson (KD) vill få stopp på.– Vi ser en oro.

Skånskan - 05 mar 20 kl. 15:30

Oenigt om hyreshöjning för lokaler

STAFFANSTORP
Höjda avgifter för att låna lokal på Trivselpunkten kan innebära att aktiviteter för seniorer försvinner. Det befarar Socialdemokraterna som yrkade avslag på den delen när förslag om avgifter och hyror för lokaler på Trivselpunkten behandlades i omsorgsnämnden.
– Vi blev inte överens i den delen, säger Pia Jönsson (S).

Skånskan - 06 mar 20 kl. 15:30

Bidrag ger socialnämnden ett fint plus i kassan

Svalöv Socialnämnden i Svalöv går med plus och totalt handlar de positiva siffrorna om 1,4 miljoner kronor.Mycket beror på att statliga bidrag från Migrationsverket som hamnat på kommunens konto.
Trots att antal placeringar ökar och visar drygt tre miljoner i utgifter har nämnden lyckats sätta budgeten bra.

Skånskan - 07 mar 20 kl. 16:38

Pa Konate spelar för TFF mot Öster

FOTBOLL Den förre MFF-backen Pa Konate är just nu kontraktslös och finns med när Trelleborgs FF träningsspelar på söndagen.Det vankas träningsmatch mot anrika Östers IF i den gamla Tipshallen i Växjö, och med i TFF:s spelarbuss sitter Pa Konate.
Efter att ha lämnat Malmö FF och haft en misslyckad proffssejour i Italien, så spelade skåningen förra året för Gif Sundsvall.

Skånskan - 07 mar 20 kl. 15:45

104 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt till nya ägare

Skurup Ida Emilia Safira Lindstén, 25, och Christoffer Dehman, 29, har tagit över fastigheten på Magdalenagatan 11 i Skurup från Anders Magnus Månsson. Ägarbytet blev klart i februari 2020 och köpesumman blev 2 725 000 kronor. Huset är 104 kvadratmeter stort och byggdes 1974.

Skånskan - 06 mar 20 kl. 05:00

Äggtjuvar sätter krokben för obemannad gårdsbutik

SKARHULT Skarhults gods kan inte längre ha sin gårdsbutik för försäljning av närodlade, ekologiska ägg och potatis obemannad. Senaste månaderna har fyra stora stölder skett, och det stjäls varor i butiken dagligen.
– Det är tråkigt och ett stort problem.

Skånskan - 07 mar 20 kl. 05:00

Tävling ska ge bästa marknadsförslagen

SJÖBO Har du idéer om hur framtidens Sjöbo marknad ska se ut?
Då vill kommunen ha din hjälp.Förra året beslöt politikerna i tekniska nämnden att man ska ta fram en ny vision för de kommunala marknaderna, Sjöbo och Mikaeli marknad, en vision för att utveckla marknaderna och ”möta tidernas förändrade förväntningar.

YA - 07 mar 20 kl. 00:00

Ina startade fb-grupp som hyllar kvinnor

Den 2 april i fjor gjorde Ina Jönsson i Trelleborg ett Facebookinlägg för att hylla Fadime Şahindal som dödades i ett hedersrelaterat mord. Mindre än ett år senare har det utvecklats till en Facebookgrupp med över 42 000 medlemmar och föreningen Women to remember som arrangerar sin första manifestation i maj..

Kristianstadsbladet - 06 mar 20 kl. 23:05

Åhus tog efterlängtad seger – klättrade över strecket

Åhus Handboll tog en efterlängtad seger och skaffade sig nytt liv i jakten på nytt kontrakt i handbollstvåan. – Nu hoppas vi att Helsingborg slår Önnerediterna. Det hade varit grymt, säger Åhus-tränaren Mattias Jönsson efter 26–25 i en hemmarysare mot H43..

Kristianstadsbladet - 06 mar 20 kl. 05:00

Ina startade gruppen som hyllar och stöttar kvinnor

Den 2 april i fjor gjorde Ina Jönsson ett Facebookinlägg för att hylla Fadime Şahindal som dödades i ett hedersrelaterat mord. Mindre än ett år senare har det utvecklats till en Facebookgrupp med över 42 000 medlemmar och föreningen Women to remember..

Kristianstadsbladet - 18 mar 20 kl. 19:42

Mats G Jönsson: ”Vi jobbar på som att Åhus Beach ska genomföras i sommar”

Starten av fotbollsallsvenskan är senarelagd. Fotbolls-EM är flyttat till sommaren 2021. Men Åhus Beach hoppas kunna genomföra sina turneringar enligt plan.

UT - 05 mar 20 kl. 18:00

Söker ny krögare till Restaurang Kallbadhuset

Krögarparet Cina Jönsson och Björn Lorentzon har drivit Restaurang Kallbadhuset i sex och ett halvt år. Nu är de redo att lämna över till nya krafter. – Vi vill tacka våra underbara gäster genom åren, säger Björn Lorentzon..

Skånskan - 05 mar 20 kl. 15:54

Skolbygge blev billigare

FLYINGE Den del av Flyingeskolan som Brahehälsan tidigare hyrt togs under 2019 över av skolan, som fått fler elever.
Lokalerna byggdes om och inhyser idag skolsköterska, kurator, hemkunskap och textilslöjd.
När kostnaden för ombyggnaden nu redovisats visar det sig att den stannade på 2,1 miljoner kronor, nästan 900 000 mindre än budgeterat.

Kristianstadsbladet - 18 mar 20 kl. 15:17

Pierre Månsson om gallerians öppettider: ”Coronaviruset uppfattar jag bara som ett svepskäl”

Steen & Ström använder corona som argument för att begränsa öppettiderna på Galleria Boulevard. Ett avtalsbrott, anser Pierre Månsson (L), som hotar med rättsliga åtgärder..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 20 kl. 12:01

S-kvinnorna i Ängelholm har valt ny styrelse

Susanne Jönsson valdes till ordförande på årsmötet..

Expressen - 05 mar 20 kl. 04:30

Expertråd – så tränar du mammakroppen

Träning under graviditeten och efter förlossningen är en ständigt omdiskuterad fråga. Många vågar inte träna av rädsla för att skada sig – andra vill nästan ställa sig på löpbandet så fort barnet är ute. – Vi kan kliniskt uppleva att kvinnor nästan har blivit lite rörelserädda av alla rön, säger Helena Jönsson, fysioterapeut med specialisering inom kvinnohälsa.

Kristianstadsbladet - 04 mar 20 kl. 21:07

Fortsatt mörker för Åhus – ny förlust trots sen vändning

Det vill sig inte för Åhus HB i botten av division 2. Trots att man vände ett femmålsunderläge i andra halvlek mot Helsingborg blev det en ny förlust. – Allting som kan gå emot, går emot, säger tränaren Mattias Jönsson och suckar..

YA - 04 mar 20 kl. 10:41

Begravning: Ulla-Britt Jönsson

YA - 04 mar 20 kl. 10:44

Begravning: Anna Jönsson

Skånskan - 01 mar 20 kl. 19:30

H65 Höör vann stort – seriesegern är nära

H65 Höör är nu bara två matcher ifrån en serieseger i SHE efter att ha vunnit stort, 32-21, borta mot nästjumbon Boden. Därmed drygade man ut målskillnaden mot Skuru till 25 mål.Trots segern med elva mål var H65 Höörs tränare Ola Månsson inte helt nöjd efter söndagens bortamatch.

Skånskan - 02 mar 20 kl. 11:00

Vill se de äldre mer i centrum i ett äldrevårdsprogram

SVALÖV Ett systematiskt äldrevårdsprogram måste till i Svalövs kommun.Det framhåller de båda centerpartisterna Ida Andersson och Fredrik Jönsson. Motiveringen är att ett förebyggande arbete ger bättre hälsa för den enskilde och gagnar dessutom utvecklingen i samhället.

Sydöstran - 03 mar 20 kl. 04:00

Krupa sågar nya byggförslaget

Moderatledaren Patrik Krupa går nu till hårt angrepp både mot Rolf Jönsson (C) och kommunstyrelsens ordförande Morgan Bengtsson (S) – Jag tycker att det är horribelt att offentliggöra ett förslag där det dels saknas ekonomiskt underlag och dels inte ens diskuterats politiskt..

Skånskan - 02 mar 20 kl. 19:40

Två guld i para-SM för EAI:are

BORDTENNIS Lite i skuggan av seniorernas mästerskapsstrid avslutades årets bordtennis-SM i Söderhamn med spel i U20 samt paraklasserna.Guld, silver och brons blev ju Eslövs AI:s facit från senior-SM. Truls Möregårdh spelade hem mixedklassen i par med klubbkompisen Rebecca Tveit Muskantor, tog silver i dubbel med Söderhamns Jon Persson som partner och blev trea i singelklassen.

Kristianstadsbladet - 02 mar 20 kl. 19:00

Debatt: Vi satsar på det goda åldrandet i Östra Göinge

Förbättrade levnadsförhållanden över tid har gjort att människan idag lever längre än vad som förr vad möjligt. Det är positivt men ställer samtidigt nya krav på både individen och samhället. För att kunna vara aktiv och delaktig långt upp i åldrarna måste varje individ ta eget ansvar över sin hälsa.

BT - 02 mar 20 kl. 15:59

Konst med tyngd på Gyllene Hinden

Evalena Jönsson Lunde har tagit betongkonsten inomhus genom sina detaljerade och spännande skulpturer i betong och järn. Nu ställer hon ut på Galleri Gyllene Hinden i Hindås..

UNT - 02 mar 20 kl. 02:00

Olycksrisken tre gånger större med spårvagn

Trafiksäkerheten är en försummad aspekt i diskussionerna kring planerna på spårväg, skriver Håkan Jönsson..

YA - 01 mar 20 kl. 20:56

SM-skräll av Sjöbos Annie Hedlund

Det blev en del lokala framgångar när bordtennis-SM avgjordes i Söderhamn. En överraskning svarade Sjöbo BTK:s Annie Hedlund när hon i damjuniorklassen besegrade den förre Köpingebro- och Tomelillaspelaren Kornelia Jönsson efter en riktig rysare..

Skånskan - 28 feb 20 kl. 16:50

Sopbil klippte band till omlastningscentralen

sjöbo Nu har nya omlastningscentralen för hushållssopor invigts i vederbörlig ordning.
Tal av Jörgen Jönsson (C) och bandklippning av Ohlssons renhållningsbil stod på agendan.Vid tvåtiden på fredagseftermiddagen var det dags att inviga kommunens nya omlastningscentral för hushållens avfall.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.