Jätte-jättedåligt

Wednesday, 28 October, 01:49

Nyheter om Jätte-jättedåligt

Sortering: Relevans | Senaste
Nyan - 07 jul 19 kl. 17:19

Ny silvermedalj – fanbäraren visade vägen

ÖSPEL. Åland har tagit sin andra öspelsmedalj på Gibraltar, ett silver.
Den kom i bowling genom den åländska öspelstruppens fanbärare, Katarina Sundberg.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 15:00

Ris och ros till nya kulturgården

Höör Älvkullens nya inriktning splittrar ungdomarna – ”jättedåligt” säger vissa att det blivit, ”mycket bättre” anser andra. Personalen säger att starten inte riktigt gått som de hoppats.Det var i mitten av december som Älvkullen öppnades igen efter att där varit stängt under hösten.

Skånskan - 23 maj 18 kl. 05:00

Esma, 75, kan inte längre tvätta själv

Eslöv När Ebo tog över lägenhetshuset där synskadade Esma Arapovic bor i centrala Eslöv, bytte de bokningssystem till tvättstugorna. Nu kan 75-åriga Esma inte längre tvätta själv.Esma Arapovic har bott i sin lägenhet i centrala Eslöv i sex år.

YLE - 29 feb 16 kl. 11:58

Tredje gången Vasaloppet för Conny Karlsson

På söndag står Ekenäsbon Conny Karlsson för tredje gången på startlinjen för att avverka Vasaloppet. Karlsson har förberett sig väl och är mest rädd för att bli sjuk före det är dags att skida 90 kilometer. Vasaloppet är ett motionslopp på skidor som går från Sälen till Mora i Sverige.

YLE - 12 feb 15 kl. 05:00

"Skolan lobbar mot svenskan som A-språk"

Få finskspråkiga elever läser svenska som obligatoriskt A1 språk i Helsingfors, och även om man vill läsa svenska redan i trean erbjuder skolan inte alltid möjligheten. Yle Huvudstadregionen har talat med en förälder till ett barn i Vallilan ala-aste som är upprörd över att det inte går att läsa svenska som A-språk i skolan, trots att så påstås på skolans webbplats. Enligt henne lobbar skolan hårt för att man ska välja engelska istället.

Barometern - 25 sep 14 kl. 22:02

"Känns nästan som vi har vunnit"

Blödningen är stoppad.
Såren börjar läka.
Men KFF är inte friskförklarat än.

Barometern - 25 sep 14 kl. 22:02

"Känns nästan som vi har vunnit"

Blödningen är stoppad.
Såren börjar läka.
Men KFF är inte friskförklarat än.

YLE - 01 sep 14 kl. 04:53

Butchers gick till semifinal

Butchers från Borgå slog på lördag vandalaget Taft i lönnligan i amerikansk fotboll och är därmed klar för semifinalmatch. Matchen mot Taft slutade 42-21. - Lite mer jobb blev det ju till den här hösten, men det är ju riktigt kul det, säger lagledare Laura Tennberg.

YLE - 01 jun 14 kl. 17:52

Jaidee vann – besvikelse för Ilonen

Det krävdes särspel för att vaska fram en vinnare i Europatourdeltävlingen i golf i Malmö. Bäst där var Thongchai Jaidee som åkte hem med segern. Thongchai Jaidee från Thailand spelade strålande golf på söndagen och klämde sig med sitt resultat sju under par med till särspel tillsammans med fransmannen Victor Dubuisson och skotten Stephen Gallacher.

Dagens Media - 08 nov 13 kl. 12:01

TV: Brutalsågar humor-tv: "Katastrofal"

Komikerparet Martin Soneby och Petter Bristav stängs in i ett rum i 24 timmar hos Comedy Central. Nu sågar de annan svensk tv-humor: "Det är Jätte-jättedåligt"..

Kristianstadsbladet - 26 nov 12 kl. 09:34

Larsson: Måste höja oss

Foto: Tommy Svensson
Vinslövsgrabbarna lyckades vända underläget och knipa andra raka segern ? men lämnade inget styrkebesked. ?

Sydsvenskan - 17 sep 12 kl. 06:30

Derbyt finalen på en bra vecka

ElitserienLugi30 (15)H43/Lundagård20 ????(7)Det har varit en bra vecka för Lugis Linn Larsson.I fredags blev hon uttagen till landslaget för första gången och igår krossade Lugi lokalkonkurrenten H43/Lundagård i hemmaderbyt.?

Magazin24 - 13 sep 12 kl. 20:36

Medaljen är hemma

Emil Andersson fick med sig en bronsmedalj från Paralympics hem till Arboga. Läs den längre intervjun med Emil. ?


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.