Isabella

Thursday, 23 November, 01:17

Nyheter om Isabella

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 30 okt 17 kl. 21:10

Lövin: Ni ville avsätta en minister för 60 kronor

Miljöpartiets Isabella Lövin mötte Kristdemokraternas Ebba Busch Thor i en direktsänd debattduell i TV4. När flygskatten debatterades gick det stundtals hett till.  ”Ni och Sverigedemokraterna var villiga att avsätta en minister för 60 kronor”, sa Isabella Lövin..

Expressen - 21 okt 17 kl. 11:04

Hampus, 27, är mannen – vid Blondinbellas sida

Isabella Löwengrip gick på välgörenhetsmiddag i Stockholm – med ett nytt sällskap. Killen, som hon presenterade som "sin plus ett", heter Hampus och är 27 år gammal.På tillställningen var även prins Carl Philip och prinsessan Sofia..

Nyan - 31 okt 17 kl. 20:07

Tre får lämna Åland United

FOTBOLL. Åland United har bestämt sig för att göra sig av med åtminstone tre spelare från den gångna säsongens trupp. Enligt nye huvudtränaren Samuel Fagerholm kommer trion Sarah Burn, Lisa-Marie Swanson och Lois Roche – som alla representerade Åland United den gångna säsongen – inte att erbjudas nya kontrakt.

DI - 30 okt 17 kl. 21:36

Tre nej och ett ja till tiggeriförbud

Ett ja och tre nej. Frågan om ett tiggeriförbud debatterades av Ulf Kristersson (M), Stefan Löfven (S), Isabella Lövin (MP) och Ebba Busch Thor (KD) i TV4:s direktsändning. ”Det följer så mycket negativt i spåren av tiggeriet”, sa Ulf Kristersson.

DN - 30 okt 17 kl. 16:52

Live: Följ partiledarduellerna i V4

På måndagskvällen drabbar partiledarna samman i partiledardebatter i TV4. Statsminister Stefan Löfven duellerar mot Moderaternas nye partiledare Ulf Kristersson. Miljöpartiets Isabella Lövin möter Kristdemokraternas Ebba Busch Thor.

DN - 30 okt 17 kl. 16:52

Live: Följ partiledarduellerna i TV4

På måndagskvällen drabbar partiledarna samman i partiledardebatter i TV4. Statsminister Stefan Löfven duellerar mot Moderaternas nye partiledare Ulf Kristersson. Miljöpartiets Isabella Lövin möter Kristdemokraternas Ebba Busch Thor.

YLE - 23 okt 17 kl. 11:38

Åland United bygger för 2018 – två nyckelspelare förlänger

På söndag blev det klart att Sofia Lindström fortsätter i damligalaget Åland United säsongen 2018 och under måndagen offentliggjordes också Isabella Mattsons kontrakt för nästa säsong..

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 11:11

”Blondibella” kan göra klipp på 100 miljoner

Det här uppger Breakit. Enligt sajten har Isabella Löwengrip och hennes medgrundare Pingis Hadenius som ambition att omsätta över 1 miljard kronor inom fem år. Som ett led i det pågår jakten på delägare och till sin hjälp har duon tagit investmentbanken Carnegie.

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 11:11

”Blondinbella” kan göra klipp på 100 miljoner

Det här uppger Breakit. Enligt sajten har Isabella Löwengrip och hennes medgrundare Pingis Hadenius som ambition att omsätta över 1 miljard kronor inom fem år. Som ett led i det pågår jakten på delägare och till sin hjälp har duon tagit investmentbanken Carnegie.

Posh24 - 08 nov 17 kl. 06:29

Blondinbella, Isabella Löwengrip, kan inte bo på Ritz Carlton hotellet i Saudiarabien

Isabella befinner sig på affärsresa i Saudiarabien. På hotellet som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip skulle bo på under sin resa till Riyad sitter nu prinsar i husarrest rapporterar Aftonbladet.
Av säkerhetsskäl har hon tvingats byta hotell.

Expressen - 25 okt 17 kl. 23:37

Blondinbellas möte – planen med Sofia

Stjärnbloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip Spångberg, 27, umgås i celebra kretsar. På sin blogg delar hon nu med sig av en kunglig lunch med prinsessan Sofia. "Vi pratade om våra passioner om att vilja förändra och göra skillnad för människor", skriver hon i sin blogg..

Nyan - 23 okt 17 kl. 13:35

Hon blir ÅU:s sjunde spelare

FOTBOLL. Pargas IF-fostrade Isabella Mattsson är klar för ytterligare en säsong i Åland United.
– Åland United ligger mig varmt om hjärtat, säger hon i ett pressmeddelande.

Magazin24 - 25 okt 17 kl. 18:00

Insänt: Vice statsministern talade vid strålande operakonsert

Isabella Lövin ­talade i Arboga..

Expressen - 23 okt 17 kl. 22:13

Blondinbellas hemlighet – oväntade barnbeskedet

Efter skilsmässan från Odd Spångberg vill Isabella Löwengrip ha fler barn. I ett blogginlägg avslöjar hon sin barnlängtan – men också att det kommer dröja innan hon blir mamma igen. "Jag vill definitivt ha fler barn i framtiden" skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg..

Regeringen - 20 okt 17 kl. 19:05

Sverige och Frankrike förenar sina krafter för ett snabbt genomförande av Parisavtalet

Sveriges vice statsminister Isabella Lövin och den franske statssekreteraren Brune Poirson träffades i dag i Stockholm för att komma överens om gemensamma insatser som kan påskynda genomförandet av klimatavtalet från Paris. Mötet ägde rum en vecka efter EU-överenskommelsen om medlemsstaternas klimatmål, och direkt efter det förberedande sammanträdet i Fiji inför de kommande globala klimatförhandlingarna..

VA - 11 okt 17 kl. 15:06

Löwengrips nya investering: Går in i svenske Wall Street-veteranens bubbel

Isabella Löwengrip blir en av känsdisägarna i svenske finansprofilens Champagne..

GöteborgsPosten - 23 okt 17 kl. 18:00

De kan tilldelas årets Augustpris

Johannes Anyuru, Sigrid Combüchen, Klas Östergren och debutanten Isabella Ståhl. Det är några av de författare som kan belönas med Augustpriset nästa månad..

Expressen - 05 okt 17 kl. 00:14

Tom Cruise hemlighet avslöjad – efter alla år

Isabella Cruise är adoptivdottern till Tom Cruise och Nicole Kidman. I dag är hon 24 år och lever i London, långt ifrån föräldrarnas Hollywood-liv. Mamman Kidman ska inte ha haft kontakt med dottern på flera år..

GT - 20 okt 17 kl. 21:47

Talangen hjälte när Sävehof vann rysare

Sävehof vände och vann toppmötet – efter rysaravslutning. Isabella Mouratidou, 20, storspelade mellan stolparna. – Jag fick verkligen en bra start, säger hon till GP.

DN - 15 sep 17 kl. 21:00

”Nästa års biståndsbudget blir den största någonsin”

Biståndsramen tillförs ytterligare 500 miljoner kronor för att öka biståndets andel av bruttonationalinkomsten till 1 procent. Samtidigt beräknas de avräkningsbara kostnaderna för asylmottagande minska från 8,1 miljarder kronor till 2,8 miljarder kronor. Det är den lägsta andelen av biståndsramen på tio år, skriver Isabella Lövin (MP)..

Expressen - 18 okt 17 kl. 16:59

Så mycket kostar middagen med Sofia och Carl Philip

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia förbereder sig för fest.På fredag gästar de en välgörenhetsmiddag, dit gäster som H&M:s Karl Johan Persson, Tomas Ledin och Isabella Löwengrip är bjudna.Prislappen för att få gå på middagen – 2 500 kronor – går direkt till välgörenhetsorganisationen Project Playground..

GöteborgsPosten - 17 okt 17 kl. 15:59

Dags att agera – snart mer plast än fisk i haven

Inget visar så tydligt som våra hav att allt hänger samman. Gifter och skräp som hamnar i havet i en annan del av världen återfinns vid vår kust. Därför måste vi minska miljögifterna, mikroplasterna och se till att stränderna städas mer effektivt, skriver Isabella Lövin (MP) och Ulf Kamne (MP)..

Expressen - 14 okt 17 kl. 13:35

Vändningen i bråket mellan Skäringer och Blondinbella

Här är vändningen i bråket mellan Isabella "Blondinbella" Skäringer och Mia Skäringer Lazar. Efter hårda ord och parodier har paret försonats."Jag tycker ju att hon är en fantastisk person och det är bara dumt att det är något som ligger och skaver", skriver Isabella Löwengrip på sin blogg..

Världen Idag - 14 aug 17 kl. 12:40

"Inga pengar till terrorister"

Biståndsminister Isabella Lövin dementerar att svenskt bistånd går till palestinska terrorister och deras anhöriga. Detta trots att Världen idag kunnat visa att den palestinska myndigheten använder mångmiljonbelopp till att avlöna terrorister och deras anhöriga..

Regeringen - 17 okt 17 kl. 12:49

Miljörådet enades om minskade växthusgasutsläpp i EU

När miljörådet möttes i Luxemburg 13 oktober enades ministrarna om rådets position om två lagförslag som ska genomföra Parisavtalet och minska växthusgasutsläppen i EU. Ministrarna antog också slutsatser om EU:s förhandlingsmandat inför FN:s klimatmöte COP23 och FN:s miljöförsamling senare i år. Klimatminister Isabella Lövin representerade Sverige på rådsmötet..

Regeringen - 17 okt 17 kl. 06:00

Skilda världar: reproduktiv hälsa och rättigheter i en tid av ojämlikhet

Isabella Lövin, minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat, Natalia Kanem, exekutivdirektör för FN:s befolkningsfond UNFPA, och Hans Linde förbundsordförande RFSU lanserar rapporten "Worlds Apart: Sexual and Reproductive Health and Rights in an Age of Inequality" för gymnasieelever på International School of the Stockholm region (ISSR) den 18 oktober kl.09.30-10.

Nyan - 12 okt 17 kl. 13:00

De kan vinna årets fotbollspriser

FOTBOLL. Aleksei Kangaskolkka, Kristian Kojola eller Daniel Sjölund. Isabella Mattsson, Pille Raadik eller Adelina Engman.

Regeringen - 12 okt 17 kl. 13:34

Sverige manar EU till högre klimatmål för att uppfylla Parisavtalet

På fredag den 13 oktober träffas EU:s klimat- och miljöministrar i Luxemburg. Rådet förväntas anta EU:s gemensamma position inför FN:s klimattoppmöte (COP 23) i Bonn i november. De förväntas också besluta om förslag för att uppnå EU:s klimat-och energimål till 2030.

BT - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

Sydöstran - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

Blekinge Läns tidning - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

YA - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet – värd runt en miljard kronor över fem år. – Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP). Målet med den nya strategin är.

SmålandsPosten - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

Kristianstadsbladet - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

Barometern - 11 okt 17 kl. 21:14

Biståndsmiljard till ny jämställdhetsstrategi

Regeringen vill satsa på en ny biståndsstrategi för global jämställdhet - värd runt en miljard kronor över fem år. - Sverige blir mer och mer ensamt om att driva de här frågorna, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP).(TT).

SVT - 03 okt 17 kl. 06:16

Klimatministern: ”Vi måste göra mer”

När klimatminister Isabella Lövin presenterade mandatperiodens sista budget pratade hon stolt om nya lagar, satsningar, och att Sverige har EU mest ambitiösa klimatmål. Men hon talade mindre om hur utsläppen utvecklas. – Jag är stolt, det är historiska satsningar på klimatet säger Isabella Lövin..

Regeringen - 10 okt 17 kl. 17:49

EU-förhandlingar om minskade utsläpp av växthusgaser

När EU:s klimatministrar möts i miljörådet i Luxemburg 13 oktober ska de enas om två förslag för att minska utsläppen av växthusgaser i sektorer som inte omfattas av EU:s utsläppshandelssystem. Ministrarna väntas även anta slutsatser om EU:s förhandlingsmandat inför FN:s klimatmöte COP23 och FN:s miljöförsamling senare i år. Klimatminister Isabella Lövin representerar Sverige på rådsmötet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.