Isabella L��vin

Tuesday, 17 July, 11:45

Nyheter om Isabella L��vin

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 04 jun 18 kl. 11:47

Regeringen presenterar plan för infrastruktur

Infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) och klimatminister Isabella Lövin (MP) håller presskonferens där de ska presentera en plan för hur den svenska infrastrukturen ska utvecklas mellan åren 2018 och 2029. .

NSD - 20 jun 18 kl. 19:42

Isabella Lövin om flygskatten: "Vulgär skräckpropaganda"

Vice statsminister Isabella Lövin (Mp) går till attack mot Luleås kommunalråd Niklas Nordström – efter retoriken i debatten om flygskatten..

Dagens PS - 15 jun 18 kl. 11:29

Ledarkoll: Älskar alla män militarismen?

Varje dag läser Dagens PS ett antal ledarsidor och plockar sedan det viktigaste ur dem för dig att läsa här. Förändringen i bolagens styrelser DI skriver om bolagsstyrelser och arvoden: ”Den gamla bilden är att styrelser befolkas av pensionerade eller aktiva vd:ar/specialister. I det första fallet anses de ha sitt på det torra, i det andra har de en annan fast försörjning.

Expressen - 04 jun 18 kl. 19:02

Mannen ljög om sin ålder: ”Bedrövligt”

Regeringen, C och V vill ge amnesti till runt 9 000 ensamkommande afghaner som tidigare fått avslag på sina asylansökningar.I Expressen TV kritiserar KD-ledaren Ebba Busch Thor förslaget:– Det ger många människor en falsk förhoppning om att man får stanna när man i själva verket skjuter på avvisandedagen, säger KD-ledaren till MP:s Isabella Lövin..

Skånskan - 14 jun 18 kl. 14:00

Ett samtalsfritt debattklimat

Under den sista partiledardebatten innan valet ansträngde sig partiledarna sig för att trycka på sina profilfrågor. Debatten dominerades dock än en gång av migrationspolitik och gav dåligt med allmänpolitisk information. Man debatterade, men diskuterade inte, migrationspolitik.

GöteborgsPosten - 13 jun 18 kl. 14:25

MP ger svenskt fiske obefogad kritik

Klimatminister Isabella Lövin (MP) och miljöminister Karolina Skog (MP) skrev i en debattartikel i GP 11/6 att vi måste öka insatserna för att rädda våra hav. Påståendet är korrekt, men varför ska alltid miljöpartister ta till storsläggan mot svenskt fiske? skriver Peter Ronelöv Olsson, Sveriges Fiskares PO, ordförande..

Cornucopia - 11 jun 18 kl. 12:28

Väder är inte klimat

Åt alla håll används anekdoten väder som något slags argument för eller emot klimatförändringar. Sluta vara överutmanad och sluta använda anekdoter. För väder varierar stort både lokalt och regionalt år till år.

Expressen - 27 maj 18 kl. 14:48

MP ska fokusera på hopp – varnar för döende planet

Isabella Lövin är orolig för den hårda tonen i valrörelsen och kritiserar andra partier för att lägga fokus på migration och brott och straff. Men Miljöpartiets egna klimatlarm tycker hon är befogat. – Det här är verkligheten, säger språkröret..

Expressen - 04 jun 18 kl. 05:23

Krispartiernas ledare möts i kvällens debatt

Expressens tittarsuccé är tillbaka.Klockan 18.00 i kväll möts KD-ledaren Ebba Busch Thor och MP-språkröret Isabella Lövin i den direktsända Duellen 2018.

DN - 23 maj 18 kl. 17:37

MP kritiserar S migrationsutspel

En debatt som nästan enbart handlar om migration är farlig för valrörelsen, anser vice statsminister Isabella Lövin (MP) som riktar skarp kritik mot regeringskollegorna Socialdemokraterna. – De stora anständiga partierna bidrar till att vi har satt debatten på Sverigedemokraternas planhalva, säger Isabella Lövin..

GöteborgsPosten - 27 maj 18 kl. 14:21

MP ska driva sänkt arbetstid och höjd flygskatt

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterförening och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag..

GöteborgsPosten - 27 maj 18 kl. 12:52

MP har klubbat valmanifest

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterföring och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag..

DN - 23 maj 18 kl. 09:47

Regeringen erbjuder amerikanska klimatforskare jobb i Sverige

Sveriges regering gör som Frankrikes president Macron och erbjuder nu forskningsplatser till amerikanska klimat- och miljöforskare. Anledningen är USA:s kraftiga nedskärningar inom klimatområdet.  – Vi måste säkra klimatforskningen, säger Isabella Lövin (MP)..

SVT - 27 jun 18 kl. 22:22

Lövin försvarar enprocentsmålet: ”Behoven större än någonsin”

Biståndsminister Isabella Lövin anser inte att Sveriges enprocentsmål för biståndet har spelat ut sin roll – trots kritiken att Sida inte klarar att hantera beloppen. – Vi behöver stödja människor som lider, säger hon i Aktuellt..

Expressen - 04 jun 18 kl. 18:15

Ebba Busch Thor: Löser inte problemen med symbolpolitik

Ebba Bush Thor och Isabella Lövin drabbade samman direkt i Expressen TV:s partiledarduell.Partiledarna har helt uppfattning om vad som behöver göras för klimatet.– Vi kommer inte lösa de stora klimatutmaningar vi har i dag, genom mer symbolpolitik, säger Ebba Busch Thor i Expressen TV..

Expressen - 04 jun 18 kl. 16:21

Hägglunds råd inför duellen: ”Du ska vinna publiken”

Den afghanske mannen ljög om sin ålder och fick därför lägre straff för mordförsöket på en polis.  I kvällens Duell i Expressen TV kommenterar KD-ledaren Ebba Busch Thor och MP-språkröret Isabella Lövin fallet.  – Minns alltid att målet inte är att vinna mot den som du duellerar mot.

DI - 04 jun 18 kl. 17:55

Krispartiernas ledare möts i Partiledarduellen

Deras partier ligger farligt nära – eller under – fyraprocentsspärren, i mätning efter mätning. I kväll möts Ebba Busch Thor (KD) och Isabella Lövin (MP) i Partiledarduellen, som Di TV samsänder med Expressen TV. .

Världen Idag - 03 maj 18 kl. 17:02

Björklund vill frysa biståndet till palestinier

Liberalernas ledare Jan Björklundkräver att regeringen omedelbart fryser biståndet till de palestinska områdena. Orsaken är president Abbas uttalande om judarna och Förintelsen. – Jag tycker att det är att vara förhastad, säger biståndsminister Isabella Lövin (MP) och hänvisar till att fryst bistånd skulle drabba kvinnor och barn..

DN - 02 maj 18 kl. 21:00

”Politiken ska ge människor möjlighet att delta i förändringen”

DN DEBATT 3/5. Miljöpartiets valmanifest handlar om hur vi kan bygga ett land som vågar stå först i omställningen till en ny värld och hur människor får möjlighet att vara med i förändringen. Det är ett manifest för framtidstro, i en tid när så mycket av den politiska debatten fylls av uppgivenhet, skriver Isabella Lövin, Gustav Fridolin och Amanda Lind..

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 18 kl. 13:39

Regeringen beställer räddningsplan för haven

Regeringen återupplivar miljömålsberedningen och ber den komma med en plan för att rädda haven. – Beredningen ska ta fram en handlingsplan för hur vi ska rädda våra hav, säger klimatministern och vice statsministern Isabella Lövin (MP) på en pressträff.

Expressen - 28 maj 18 kl. 11:23

Lövins önskan: Första fossilfria välfärdslandet

Klimatet stod helt och hållet i centrum, när Isabella Lövin, MP, höll sitt ”Tal till nationen” i SVT.Språkröret efterlyste hopp och vilja till förändring.– Vi måste sluta leva som om vi var den sista generationen på jorden, säger hon..

Sydsvenskan - 27 maj 18 kl. 15:20

Miljöpartiet måste övertyga väljarna att Moder Jord går att rädda

Isabella Lövin tror inte på att måla fan på väggen..

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 18 kl. 15:20

Miljöpartiet måste övertyga väljarna att Moder Jord går att rädda

Isabella Lövin tror inte på att måla fan på väggen..

GöteborgsPosten - 27 maj 18 kl. 14:21

MP ska driva sänkt arbetstid och höjd flygskatt

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterförening och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag..

Sydsvenskan - 27 maj 18 kl. 10:08

MP har klubbat valmanifest

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterföring och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag. Miljöpartiets kongress i Väster.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 18 kl. 10:08

MP har klubbat valmanifest

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterföring och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag. Miljöpartiets kongress i Väster.

Sydsvenskan - 27 maj 18 kl. 10:08

MP ska driva sänkt arbetstid och höjd flygskatt

Miljöpartiet går till val på höjd flygskatt, sänkt normalarbetstid, rätt till familjeåterförening och permanenta uppehållstillstånd. Språkröret Isabella Lövin vill vinna valet på hopp och framtid, inte rädsla och hårda tag. Miljöpartiets kongress i Väst.

DN - 25 maj 18 kl. 13:24

Fler miljöpartister öppnar för två kvinnliga språkrör

Återigen valdes Isabella Lövin och Gustav Fridolin till språkrör.  Fler miljöpartister öppnar nu för att förändra partiets partiledarmodell – till två kvinnliga eller ett enda språkrör. – Jag tror att det är väldigt svårt att vara två, säger Hanna Lidström, Grön ungdom..

DI - 26 maj 18 kl. 14:24

Klimatministern varnar för krav på dubblad flygskatt

Språkröret Isabella Lövin, även klimatminister, och Per Bolund varnar kongressombuden för att stödja förslaget om att partiet ska driva krav på en fördubbling av flygskatten i valrörelsen..

DN - 25 maj 18 kl. 13:43

MP förslår skatt på engångsartiklar

Inför valet lanserar Miljöpartiet förslag för att minska nedskräpningen och plast i haven, bland annat förbud mot vissa plastsaker, skatt på engångsartiklar och böter för den som kastar fimpar och snus på marken. – Plast i haven och nedskräpning är ett växande globalt problem, säger ett av partiets språkrör Isabella Lövin..

SVT - 25 maj 18 kl. 12:22

Det här kommer det pratas om på Miljöpartiets kongress

Miljön har alltid varit den viktigaste valfrågan säger Isabella Lövin (MP). På kongressen idag samlas flera miljöpartister för att prata om partiets framtid..

DN - 28 apr 18 kl. 23:00

MP gör omtag med friåret – går till val med ”utvecklingstid”

Miljöpartiet går till val på en ny version av det tidigare friåret, numera utvecklingstid. Miljardförslaget ska möta arbetsmarknadens krav på kompetens på till exempel bristområden som skola, sjukvård och polis.  – Arbetsgivarna skriker efter detta, säger språkröret Isabella Lövin.

GöteborgsPosten - 22 maj 18 kl. 12:17

Över 50 kommuner utan MP-kandidater

Miljöpartiet har svårt att rekrytera kandidater i kommunerna. Men språkröret Isabella Lövin tycker att det är för tidigt att dra några slutsatser..

DI - 22 maj 18 kl. 05:41

Detta händer tisdag 22 maj

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Neurovive (kl 8.30), Multiq (kl 12.30), Lundbergs (lunchtid) NGM - Obducat FIRST NORTH - Absolent (kl 8.

SVT - 10 apr 18 kl. 09:35

Regeringen satsar en miljard kronor till kvinnor och flickor

Regeringen satsar en miljard kronor på global jämställdhet och att stärka kvinnor och flickors ställning i världen. – Kvinnors systematiska förtryck är ett stort hinder för utveckling i världen, säger Isabella Lövin (MP)..

Expressen - 07 maj 18 kl. 00:19

Lövins och Lööfs hårda klimatkonflikt

Flygskatten fortsätter att skapa konflikt mellan partierna.C och MP anklagar varandra för att inte ta klimatpolitiken på allvar.– Vi tror inte på symbolpolitik.

Expressen - 09 maj 18 kl. 06:59

Nya siffror: Utsläppen av växthusgaser oförändrade

Nya siffror från SCB visar att fjolårets utsläpp av växthusgaser i stort sett ligger på samma nivå som under 2016. Centerpartiets Richard Nordin är bekymrad och kritisk mot regeringens politik – men klimatministern Isabella Lövin, MP, tycker att regeringen har satsat på rätt saker.– Det som behövs framåt är åtgärder för att minska flygets utsläpp, säger hon.

SVT - 29 apr 18 kl. 00:23

MP vill se en ny version av friåret

Miljöpartiet går till val på en ny version av friåret, skriver Dagens Nyheter. – Arbetsgivare från alla branscher efterfrågar kompetensutveckling, säger MP-språkröret och klimat- och biståndsminister Isabella Lövin till tidningen..

SVT - 06 maj 18 kl. 23:07

Åkesson till Björklund: ”Nu står du ju och ljuger”

Det blev en het debatt om migrationen. Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin underströk vikten av att arbetskraftinvandringen ska vara reglerad medan Jan Björklund menade att det behövs en europeisk flyktingöverenskommelse. Båda fick hårt mothugg av Jimmie Åkesson..

Expressen - 07 maj 18 kl. 08:22

Statsvetarens svar på Lövins och Björklunds sifferbråk

I den fjärde debatten ifrågasätter Isabella Lövin (MP) ett påstående som Jan Björklund (L) gör om klimatet.Nu kommer statsvetaren Anders Sundell med svar på tal:– Den stora trenden är ju neråt, och den påbörjades också före alliansregeringen tillträdde och den nuvarande regeringen ligger också i linje med det. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.