Isabella Löwengrip

Tuesday, 23 July, 03:43

Nyheter om Isabella Löwengrip

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 24 jun 19 kl. 14:30

Isabella Löwengrip kommer alltid att ha ett skyddsrum när krisen kommer

Vissa har råd att tackla katastrofer med inredning i jordnära färger..

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 19 kl. 14:30

Isabella Löwengrip kommer alltid att ha ett skyddsrum när krisen kommer

Vissa har råd att tackla katastrofer med inredning i jordnära färger..

SR - 24 jun 19 kl. 13:00

Sommar i P1: Isabella Löwengrip

Den 28-åriga entreprenören och influencern debuterar som Sommarvärd..

Expressen - 23 jun 19 kl. 05:00

Löwengrips galna vår i lyx – kostar mer än hon tjänar

I sin blogg visar Isabella Löwengrip upp sitt lyxiga liv med dyra bilar, motorbåt, egen kock och flygresor över hela världen med privatjet. I sommar ska hon hyra ett hus i södra Frankrike för en miljon kronor och till hösten flyttar hon in i en lägenhet i New York med en månadshyra på 200 000 kronor.Men när man granskar Löwengrips olika bolag syns inga vinster som kan förklara den överdådiga livsstilen som under våren och sommaren 2019 accelererat.

NSD - 20 jun 19 kl. 16:12

"Är Refused ett fotbollslag?"

"Norrpodden" presenterar en förändring i laguppställningen – som avslöjar hemligheter om Kodjo Akolor, Isabella Löwengrip och Maria Montazami..

SVT - 19 jun 19 kl. 15:25

Svenska influencers marknadsför olaglig cannabisolja

Kosttillskott och andra produkter som innehåller cannabisoljan CBD har marknadsförts av influencers som Isabella Löwengrip, Ida Warg och Calle Schulman. Men produkterna klassas som icke godkända läkemedel – och är förbjudna att sälja. – Det är allvarligt att svårt sjuka människor kan få uppfattningen att CBD-olja är det nya mirakelvattnet, säger Josefin Liljeteg på Läkemedelsverket..

Skånskan - 13 jun 19 kl. 14:00

De är årets sommarvärdar

Entreprenören Isabella Löwengrip, vd:n Caroline Farberger, författaren och artisten Jonas Gardell, överläkaren Anders Hansen och stjärnkrögaren Björn Frantzén. Där har du några av årets sommarpratare som presenterades på torsdagen. I år är det dessutom 60-årsjubileum för programmet och den som får den stora äran att avrunda sommaren är Jill Johnson som bjuder på en direktsändning med både prat och livemusik.

Expressen - 14 jun 19 kl. 06:00

Blondinbellas oväntade livsbeslut – lämnar landet

Isabella Löwengrip arbetar hårt för att bli världens mäktigaste affärskvinna.Och nu avslöjar entreprenören att hon är redo att lämna Sverige, men först ska hon medverka i ”Sommar i P1”.– Det är otroligt stort att få göra det här, och jag är extremt tacksam över det, säger hon..

Barometern - 13 jun 19 kl. 20:26

Klart: De blir årets sommarvärdar

Skådespelaren Fares Fares, influeraren Isabella Löwengrip och journalisten och författaren Emma Leijnse. Nu är det klart vilka fler som kommer att höras i Sommar i P1..

Barometern - 13 jun 19 kl. 14:46

Klart: Här är alla sommarpratare

Skådespelaren Fares Fares, influeraren Isabella Löwengrip och artisten Marie Nilsson Lind. Nu är det klart vilka fler som kommer att höras i "Sommar i P1"..

Kristianstadsbladet - 13 jun 19 kl. 13:47

De är årets sommarvärdar i P1

Lyssnarnas sommarvärd Madeleine In Hwa Björk är redan klar. I dag avslöjas vilka fler som kommer att höras i "Sommar i P1". Skådespelaren Fares Fares och influeraren Isabella Löwengrip är två av dem..

Blekinge Läns tidning - 13 jun 19 kl. 14:01

Här är alla sommarpratare

Skådespelaren Fares Fares, influeraren Isabella Löwengrip och artisten Marie Nilsson Lind. Nu är det klart vilka fler som kommer att höras i "Sommar i P1"..

SVT - 13 jun 19 kl. 14:00

Sommar i P1 firar 60 år: Här är alla sommarpratare

Isabella Löwengrip, Erik Lundin, Agneta Pleijel, Nicklas Lidström och Molly Sandén: Det är några av sommarpratarna i årets, 60-årsjubilerande, Sommar i P1. Skådespelaren Fares Fares inleder säsongen på midsommardagen den 22 juni..

Kristianstadsbladet - 13 jun 19 kl. 14:01

Här är alla sommarpratare

Skådespelaren Fares Fares, influeraren Isabella Löwengrip och artisten Marie Nilsson Lind. Nu är det klart vilka fler som kommer att höras i "Sommar i P1"..

Corren - 13 jun 19 kl. 14:01

Här är alla sommarpratare

Skådespelaren Fares Fares, influeraren Isabella Löwengrip och artisten Marie Nilsson Lind..

NSD - 13 jun 19 kl. 12:55

Här är alla sommarpratare

Skådespelaren Fares Fares, influeraren Isabella Löwengrip och artisten Marie Nilsson Lind..

Expressen - 06 jun 19 kl. 06:00

Löwengrips kontakt med kungligheten – efter lyftet

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip blir allt mer känd, även utomlands.Nu har entreprenören och bloggaren blivit bjuden på bal i London av brittiska prins Charles.”Nästa torsdag ska jag på en bal i London”, skriver Isabella Löwengrip på Instagram..

Supermiljöbloggen - 28 maj 19 kl. 15:10

Blondinbella vill få fler unga att flyga privatjet

Isabella "Blondinbella" Löwengrip ser framför sig en motsvarighet till taxitjänsten Uber - men för privatflyg. Målgruppen är unga personer. – Jag väljer att titta utifrån att privatflygen ökar mer och mer och vi går mot ett skifte i branschen där fler flyger privat till billigare pris.

Expressen - 24 jun 19 kl. 14:42

Isabella Löwengrip vågar prata om det som är svårt

Hon utnyttjar sitt ”Sommar” för en PR-kupp.Men Isabella Löwengrip är som bäst när hon vågar prata om det som är svårt..

SmålandsPosten - 24 jun 19 kl. 08:00

Isabella Löwengrip sommarpratar: ”Vill vara en förebild”

Entreprenören och bloggerskan Isabella Löwengrip är veckans första sommarvärd. I sitt sommarprat berättar hon bland annat om att bestämma sig för ”tokiga saker”, såsom att flytta till USA på halvtid..

Expressen - 24 jun 19 kl. 07:35

Isabella Löwengrip – så mycket tjänar hon

Isabella Löwengrip, 28, blev förra året utsedd till svenska näringslivets mäktigaste kvinna av Veckans Affärer.Via sina bolag drar hon in miljontals kronor – men hennes faktiska inkomst är kanske inte så hög som man kan tro..

Expressen - 24 jun 19 kl. 16:27

NYHETSDAGEN: Båt där två hittades döda undersöks • Sambomördaren överklagar • Isabella Löwengrips misstag i Sommar i P1

Båt där man och kvinna hittades döda i Vättern undersöks•••Kulturkvinnan dömd för mord på sin sambo överklagar•••Isabella Löwengrip sa fel födelsedatum på sonen i Sommar i P1•••Expressen ger dig nyheterna från dagen. .

DN - 24 jun 19 kl. 11:50

Isabella Löwengrips Sommarprat klipps om – innehöll fel om hennes barn

I sitt ”Sommar i P1” pratar Isabella Löwengrip om sin son Gillis. Men i programmet säger hon fel årtal för sonens födsel. Programmet klipps nu om i en rättad version..

Expressen - 24 jun 19 kl. 11:39

JUST NU: Isabella Löwengrips sommarprat måste klipps om

Isabella Löwengrip sommarpratar på måndagen – men nu tvingas hon klippa om sitt ”Sommar i P1”.Detta efter att hon har sagt fel födelsedatum på sin son, skriver Aftonbladet.– Vi klipper om så att det blir rätt, säger producenten Fabian Asserbäck till tidningen..

Expressen - 24 jun 19 kl. 07:00

Isabella Löwengrips första steg mot sitt miljonimperium

Redan i gymnasiet började Isabella Löwengrip att tjäna så pass mycket pengar att hon anlitade en assistent som följde med henne till skolan.I ”Sommar i P1” berättar bloggaren och entreprenören om sitt miljonimperium – och hur det samtidigt kostade henne äktenskapet med Odd Spångberg.– Jag kunde ju inte bli världens mäktigaste kvinna om jag behövde vara fastklistrad framför Netflix varje kväll, säger hon i programmet..

Expressen - 24 jun 19 kl. 07:00

Isabella Löwengrips svåra förflutna

Isabella Löwengrip avslöjade nyligen att hon kommer att lämna Sverige, för att ta nästa steg i utvecklingen.Först medverkar hon dock i ”Sommar i P1” – och i programmet berättar hon öppenhjärtigt om adhd-diagnosen, om stalkern som fick henne och barnen att fly in i ett specialbyggt safe room, samt även om sin jobbiga barndom.– Det enda vi hade i matväg var prickig korv, smör och polarbröd.

Expressen - 24 maj 19 kl. 16:53

Samirs ilskna utbrott efter anmälan om smygreklam

Isabella Löwengrip har fällts tio gånger av Reklamombudsmannen (RO) för smygreklam i sina blogginlägg.Samtidigt pågår ett storbråk mellan influeraren och artisten Samir Badran och två redaktörer på branschtidningen Resumé som anmält honom till RO.– Jag tror inte Samir är van att bli granskad, säger Yasmine Winberg på Resumé..

Expressen - 22 jun 19 kl. 10:00

Kissies krav: Sparka Isabella Löwengrip

Alexandra ”Kissie” Nilsson och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är gamla rivaler.Nu menar Kissie att konkurrenten borde få sparken – på grund av sina lyxiga flygvanor.”Hemskt att man ska försöka flyga privatjet nu när miljön står inför så många kriser, säger Alexandra ”Kissie” Nilsson..

Expressen - 20 jun 19 kl. 07:00

Löwengrip höll hemligheten – inre kampen: ”Arg och frustrerad”

Den 24 juni sommarpratar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip för första gången.Nu avslöjar bloggaren att hon hållit hedersuppdraget hemligt sedan i november – och berättar om den känslomässiga kampen för att programmet ska bli rätt.”Jag har gråtit, skrattat, gått och lagt mig arg och frustrerad och nästintill fått en hatkärlek till mitt hemmakontor”, skriver Löwengrip om processen i sin blogg..

Dagens PS - 16 maj 19 kl. 08:35

Miljardapp skär ned – trots kändisstödet

Isabella Löwengrip är en av investerarna i appen som nu måste banta personalstyrkan. Enligt Breakit tvingas Natural Cycles göra sig av med 16 av de drygt 100 anställda. Appen hjälper kvinnor att hålla koll på sin menstruationscykel för att antingen förebygga eller planera en graviditet.

Expressen - 16 maj 19 kl. 07:00

Löwengrips lyxbeteende – så gör hon om mångmiljonhuset

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip köpte sitt lyxhus på Lidingö i november.Nu väljer bloggaren och entreprenören att bygga om i hemmet.”Det är ett stort projekt att få klart en pool, gym med gästrum på övervåningen och en terrass.

Dagens Media - 15 maj 19 kl. 08:32

Från sjöman till innovationschef på Nordic tech house

I det nya avsnittet av Uppstickarna möter programledarna Karin Bäcklund och Johanna Snickars initativtagaren till Metoo Sweden, Carolin Solskär, som till vardags är innovationschef på Nordic Tech House. Hon berättar om hur Isabella Löwengrip är som chef, hur Lunarstorm väckte hennes intresse för IT och hur hon gick från sjöman till innovationschef..

Expressen - 13 maj 19 kl. 17:18

Blondinbellas oväntade livsbeslut – lämnar Sverige

Isabella Löwengrip arbetar hårt för att bli världens mäktigaste affärskvinna.Nu avslöjar entreprenören att hon är redo att lämna Sverige, för att kunna ta nästa steg i utvecklingen.”Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags”, skriver hon på sin blogg..

Expressen - 17 jun 19 kl. 10:21

Isabella Löwengrips nya lyxinköp: ”Äntligen här”

Förra året köpte Isabella Löwengrip sitt drömhus på Lidingö, som även hade en villatomt med slående sjöutsikt.Lagom till sommaren visar entreprenören och bloggaren nu upp sitt senaste köpt: En lyxig motorbåt. ”Den är äntligen här”, skriver hon på Instagram..

Expressen - 10 maj 19 kl. 16:55

Blondinbellas svåra val efter kroppsupptäckten

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip vill ändra om i sin livsstil för att må bättre.Efter att ha gjort ett kroppstest ser profilen nu hur hennes fullbokade schema påverkar hur hon mår – och blir överraskad av resultatet.”Jag sover lite i perioder, tar insomningstabletter varje kväll sedan min fruktansvärda höst förra året som lett till trauma”, skriver Isabella Löwengrip..

Expressen - 14 jun 19 kl. 00:11

Isabella Löwengrip på gala för att rädda elefanter – flög dit med privatjet

Isabella Löwengrip satte av i ilfart från ”Sommar i P1”:s presskonferens på torsdagen.Entreprenören och bloggaren skulle nämligen på välgörenhetsbal i London till förmån för Asiens elefanter, som hotas av utrotning.Löwengrip, 28, flög till Storbritannien med privatjet..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.