Iphones

Saturday, 08 August, 02:09

Nyheter om Iphones

Sortering: Relevans | Senaste
Nyteknik - 23 jun 20 kl. 07:07

Apple-chef: ”Nu blir Iphone ännu kraftfullare”

Apple har visat kommande nyheter vid en digital presentation. Bland annat ska Iphones startsida bli mer anpassningsbar och företaget ska framöver tillverka sina egna datachip. Och det ska gå att låsa upp bilen med hjälp av telefonen eller en Apple Watch..

BT - 23 jun 20 kl. 07:12

Teknik: Här är Apples kommande nyheter – lanserades digitalt

Apple har visat kommande nyheter vid en digital presentation. Bland annat ska Iphones startsida bli mer anpassningsbar och företaget ska framöver tillverka sina egna datachip. Och det ska gå att låsa upp bilen med hjälp av telefonen eller en Apple Watch..

GöteborgsPosten - 23 jun 20 kl. 02:43

Lås upp bilen med ny Iphone-app

Apple har visat kommande nyheter vid en digital presentation. Bland annat ska Iphones startsida bli mer anpassningsbar och företaget ska framöver tillverka sina egna datachip..

Helsingborgs Dagblad - 23 jun 20 kl. 01:09

Lås upp bilen med ny Iphone-app

Apple har visat kommande nyheter vid en digital presentation. Bland annat ska Iphones startsida bli mer anpassningsbar och man ska framöver tillverka sina egna datachip. ”Iphone blir ännu kraftfullare och enklare att använda tack vare omdesignade widget.

Mobil - 03 jun 20 kl. 12:16

Rykte: Alla Iphones från 6s och framåt får Ios 14

Enligt de senaste ryktena kring det kommande operativsystemet till Iphone så kommer Apple att vara väldigt generösa med bakåtkompabiliteten..

IDG - 11 maj 20 kl. 07:59

Apple-chef berättar om hur Airpods kom till


Apple ska ha velat se helt trådlösa hörlurar redan under Iphones tidigare dagar..

Aftonbladet - 23 jun 20 kl. 00:34

Iphones hemskärm görs om: ”Största förändringen någonsin”

▸ Iphones hemskärm är välbekant för de flesta. Nu görs den om. Förändringen är den största någonsin, uppger Apple i ett….

IDG - 20 apr 20 kl. 15:02

Nygammal bluff påstår att Iphones batteri har fått virus


En uppmärksam läsare har tipsat oss om ett lurigt nätfiskeförsök mot Iphone-användare, som påstår att telefonens batteri har drabbats av virus..

Sydsvenskan - 06 apr 20 kl. 08:08

Apple lovar en miljon ansiktsmasker i veckan

Apple ställer om produktionen från bland annat Ipads och Iphones till ansiktsmasker för sjukvården. Bolagets vd Tim Cook uppger att man designat en mask och påbörjat massproduktion vid fabrikerna i Kina och USA. – Vi planerar att exportera över en miljo.

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 20 kl. 08:08

Apple lovar en miljon ansiktsmasker i veckan

Apple ställer om produktionen från bland annat Ipads och Iphones till ansiktsmasker för sjukvården. Bolagets vd Tim Cook uppger att man designat en mask och påbörjat massproduktion vid fabrikerna i Kina och USA. – Vi planerar att exportera över en miljo.

GöteborgsPosten - 06 apr 20 kl. 08:10

Apple lovar en miljon ansiktsmasker i veckan

Apple ställer om produktionen från bland annat Ipads och Iphones till ansiktsmasker för sjukvården. Bolagets vd Tim Cook uppger att man designat en mask och påbörjat massproduktion vid fabrikerna i Kina och USA..

IDG - 30 mar 20 kl. 08:00

Uppgifter: USA vill använda Iphones gps för att spåra corona


Annonser på nätet ska hjälpa till att spåra virusets framfart..

Mobil - 12 mar 20 kl. 15:15

Rykten säger att Iphone 12 får bättre AR-funktioner

Enligt rykten och källor sägs det nu att nästkommande Iphones kommer att få en uppdaterad och bättre laserkamera för att mäta djup och därför förbättra alla funktioner som är kopplade till dessa funktioner..

Nyteknik - 10 mar 20 kl. 09:55

Nya Iphones kan dröja – försenas av coronaviruset

Både höstens flaggskepp Iphone 12 och budgetmobilen Iphone 9 kan komma att skjutas upp på grund av det nya coronaviruset, enligt prognoser från analytiker..

Datormagazin - 04 mar 20 kl. 11:01

Apple betalar miljardbelopp för långsamma Iphones

Apple ska betala upp till 4,7 miljarder kronor för att ha gjort vissa Iphone-modeller långsamma efter en uppdatering av IOS..

Skånskan - 18 feb 20 kl. 22:10

Förgrep sig på barn – utpressades av offret

VELLINGE När 65-åringen ville köpa Iphones med abonnemang till tre unga kvinnor reagerade butikspersonalen och kontaktade polisen.
Nu döms mannen för sexuellt övergrepp mot en 14-åring vars kamrat nu misstänks ha pressat honom på pengar efter övergreppet som hon fångat på film.Det var i juli förra året som 65-åringen från Vellinge kommun var i en butik i Malmö för att köpa och teckna abonnemang för totalt fyra Iphones värda 45 000 kronor.

Skånskan - 17 feb 20 kl. 12:22

80 mobiltelefoner väck

STURUP När budfirman vid två tillfällen kommit för att hämta ett paket med Iphones på Sturup park har inte paketen existerat.
Totalt handlar det om 80 Iphones som på vägen till ett företag i Järfälla stulits och nu misstänks detta ha skett på flygplatsen i Köln.
Stölderna har skett vid två tillfällen i januari och är nu polisanmälda och utreds som grova..

Nyteknik - 10 feb 20 kl. 08:22

Apple tar mångmiljonböter för sega Iphones

Apple har gått med på att betala 264 miljoner kronor till franska myndigheter för att ha saktat ned gamla modeller av Iphone. Kritiker menar att bolaget gjort gamla telefoner långsamma för att få kunderna att köpa nya modeller, medan Apple försvarar sig med att det varit nödvändigt..

Expressen - 02 feb 20 kl. 08:00

Ligans lyxliv i Tomelilla tog slut på Svågertorp

I slutet av juni tog lyxlivet för ligan slut. Under några månader hade de kommit över cirka två miljoner kronor, köpt Rolexklockor, modekläder och levt på lurade åldringars sparpengar.På en parkeringsplats vid Ikea på Svågertorp greps de av polis efter att en hantlangare försökt hämta ut en beställning på Iphones värd 68 948 kronor..

Dagensanalys.se - 31 jan 20 kl. 08:48

Så här många har Apples spårningsskydd i Sverige

Apple toksäljer allt fler Iphones på världens marknader och Sverige är inget undantag. Försäljningen av Iphones i Sverige betyder också att allt fler använder Apple Safari på sina enheter, något som påverkar all marknadsföring online. Som du säkert kommer ihåg införde Apple tuffa restriktioner på hur du kan spåra användare som surfar med Apple Safari.

DI - 28 jan 20 kl. 06:43

Uppgifter: Apple ökar produktionstakten på Iphone

Apple har meddelat sina leverantörer att tillverka så många som 80 miljoner Iphones under första halvåret i år, vilket….

IDG - 18 jan 20 kl. 15:03

Efter klagomål: IOS 13.3.1 kan stänga av Iphones U1-chipp


Den senaste betaversionen av kommande IOS 13.3.1 innehåller en ny funktion för att stänga av ultrawideband-chippet – troligen ett svar på flera integritetsklagomål..

Nyteknik - 16 jan 20 kl. 13:45

Apple kan tvingas dumpa Iphone-laddaren Lightning i Europa

Är Apple Lightning, som används för att ladda Iphones snart ett minne blott? EU debatterar gemensamma regler för laddkablar på nya mobiltelefoner. Ett beslut kan då tvinga Apple att dumpa sin teknik..

Dagensanalys.se - 22 dec 19 kl. 09:11

Snart ska din iPhone snacka med satelliter

Apple är på gång med en ny grej i din iPhone. Vi snackar riktigt space:ade prylar nämligen uppkoppling till satelliter. Apple vill hitta ett eget sätt för din iPhone att kommunicera med andra Iphones, än via bara internet.

DI - 12 dec 19 kl. 14:15

Apples Iphone-försäljning i Kina rasade under november enligt Credit Suisse

Apples försäljning av Iphones föll kraftigt i Kina under november jämfört med samma månad i fjol..

Nyteknik - 06 apr 20 kl. 08:38

Apple ställer om från Iphones till ansiktsmasker

Apple ställer om produktionen från bland annat Ipads och Iphones till ansiktsmasker för sjukvården..

VA - 25 nov 19 kl. 13:38

Så många Iphones spår Apple att de säljer nästa år – enligt källor

Apple förbereder sina underleverantörer på att förvänta sig order på över 100 miljoner av modellerna i den kommande generationen Iphone 12 nästa år..

Skånskan - 15 nov 19 kl. 19:00

Tros ha lurat sex personer på elektronik

SVALÖV En 53-årig Svalövsbo åtalas för att i mars ha lurat sex personer att betala 300-1500 kronor för olika elektroniska apparater, som Apple TV:s, i en annons på Facebook eller på andra Internetsidor.Svalövsbon totg emot pengarna, men skickade aldrig över några Apple TV, som är en apparat som används för att strömma filmer, tv och musik via Internet.
Han har också tagit emot pengar för Ipads och Iphones utan att leverera sakerna.

Mobil - 08 nov 19 kl. 08:12

Ute nu: Ios 13.2.2 ger multitasking i Iphone igen

Apple bedömde uppenbarligen att problemen med Iphones multitasking var så allvarliga att man skickat ut en extra uppdatering..

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 20 kl. 08:41

Apples nya drag – max två Iphones per kund

Coronavirusets påverkan på produktionen gör nu att Apple begränsar antalet Iphones som kunder kan köpa. I ett flertal länder, bland annat de viktiga marknaderna i USA och Kina möts kunder med beskedet att max två Iphones får inhandlas via Apples nätbuti.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.