Iphone

Thursday, 21 March, 08:47

Nyheter om Iphone

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 28 feb 19 kl. 10:38

Man blev lurad av bedragare

ESLÖV En 32-årig Eslövsman har utsatts för ett bedrägeri som han nu har polisanmält.
Mannen fick hem ett SIM-kort från en mobiloperatör och anade då oråd. Han kontaktade telefonoperatören som uppgav att någon tecknat ett abonnemang i hans namn.

Mobil - 07 mar 19 kl. 10:21

Andra stora prissänkningen av Iphone i Kina på kort tid

Redan i januari genomförde flera kinesiska onlinebutiker stora prissänkningar av Apples nya Iphone-modeller. Och nu tvingas man göra ännu en rejäl prissänkning..

Nyteknik - 21 feb 19 kl. 12:57

Kommer Ios 13 med uppdateringen alla har väntat på?

Det talas mycket om nästa generation av Iphone och vad den har att erbjuda. Men en läcka påstår att nästa uppdatering till Ios 13 är det alla har väntat på i flera år..

Cornucopia - 24 feb 19 kl. 15:07

Tanzania - Hakuna matata

Min högst anekdotiska upplevelse av Tanzania är att det är ett välordnat och lugnt land, där man bemöter turister med seriös välvilja och ordningssinne. De problem som existerar bemöts generellt med den informella devisen hakuna matata, motsvarande Australiens no drama. Nedan följer mina generella intryck av landet.

Mobil - 21 feb 19 kl. 14:59

Räntefri avbetalning ska få fart på Iphoneförsäljningen i Kina

Apple tycks för närvarande testa alla trick som finns i boken för att få fart på den tröga Iphoneförsäljningen. Och i Kina har man nu inlett ett samarbete med fintechbolaget Ant Financial för att kunna erbjuda mycket förmånliga avbetalningsplaner för den som slår till på en ny Iphone..

Cornucopia - 23 feb 19 kl. 18:47

I väntan på Game of Thrones - Reigns: GoT

Väntar du på sista säsongen Game of Thrones? Varför inte spendera den sista tiden med att spela Reigns: GoT, ett kortspel där du försöker härska över Westeros som regent inför white walkers slutliga angrepp. Det är bara att på Tindervis svajpa vänster eller högre och försöka klamra sig fast vid tronen.

Cornucopia - 22 feb 19 kl. 18:34

Fredagsmys: Offline i nästan två veckor

Dags för lite härligt fredagsmys. Och det är rätt härligt att i nästan två veckor i princip varit utan Internettillgång. En sorts själslig rensning.

VA - 21 feb 19 kl. 15:52

Apple och Goldman Sachs planerar gemensamt kreditkort

Apple och Goldman Sachs planerar att under våren testa ett gemensamt kreditkort som fungerar ihop med nya Iphone-funktioner, uppger källor till Wall Street Journal..

Mobil - 04 mar 19 kl. 16:00

Dual sim i Iphone – vi har provat med e-sim och berättar hur det funkar

Vi har testat e-sim i Iphone XS och visar dig hur det fungerar och vad du behöver tänka på..

Mobil - 20 feb 19 kl. 09:16

Apples Iphone har en förkrossande marknadsandel i Japan

Trots att det går trögt med Iphoneförsäljningen för Apple på flera håll i världen, så håller man i alla fall ställningarna som den i särklass största leverantören på en marknad, nämligen den japanska..

Dagens PS - 21 feb 19 kl. 10:38

Samsung släpper rekorddyr smartphone

Trots att försäljningen faller, precis som för Apple, fortsätter den sydkoreanska mobiljätten att producera dyra mobiler. Enligt Gartner är Samsung nummer ett på mobilmarknaden. Därefter följer Apple.

Computer Sweden - 21 feb 19 kl. 10:33

Värsta Iphone-raset på nästan tre år – Huawei snart ikapp


Apple hade under senaste kvartalet sitt värsta försäljningsras – 11,8 procent – på smartphones sedan första kvartalet 2016..

Dagensanalys.se - 18 feb 19 kl. 22:27

Apple senaste reklamfilm lockar 19 miljoner

Apple släppte sin senaste reklamfilm för Iphone XR för tre dagar sedan. Videoklippet har i skrivandets stund redan över 19 miljoner visningar. I reklamfilmen får vi se hur Iphone XR:s kameralins kan åstadkomma liknande bokeh-effekt som den dyrare modellen Iphone XS.

Cornucopia - 19 feb 19 kl. 18:33

Foton: Landcruiser-kontinenten

Tänkte skriva några inlägg om Tanzania (tan-zania) och Kilimanjaro de kommande dagarna, så har semestern åtminstone resulterat i något produktivt. Men först lite bilder på de allerstädes närvarande Toyota Landcruiser.Toyota Landcruiser.

VA - 19 feb 19 kl. 09:46

Apple stuvar om i ledningen för en framtid efter Iphone

Chefen för Siri kastas ut – och AI-bossen tar plats i ledningen..

Dagens PS - 19 feb 19 kl. 08:42

Techbjässen stuvar om i toppen

Apple har börjat möblera om i ledningen för en framtid där man är mindre beroende av Iphone-försäljningen. Enligt Wall Street Journal påbörjades processen förra året och har sett flera personer rekryteras och andra befordras. Bland de att få ta klivet upp finns John Giannandrea, som är chef inom artificiell intelligens och som numera ingår i ledningsgruppen.

SR - 18 feb 19 kl. 14:20

Mediesveriges avgörande ögonblick sedan millennieskiftet

Vilken betydelse fick lansering av Iphone i Sverige för svenska medier? Hur kunde Elitlistan väcka sådan ilska? Varför är en teppanyakihäll en viktig del för svensk mediehistoria?

Cornucopia - 18 feb 19 kl. 10:01

Varit offline sedan 6:e februari - har det hänt något?

Sedan den 6:e februari har jag varit offline pga bergsbestigning av Kilimanjaro och safari på bonusdagarna pga snabbare bestigning än planerat, undantaget korta intervall enskilda dagar. Jag är fortfarande mestadels offline, men ordningen är återställd i morgon. Så länge undrar jag om det hänt något väsentligt i Sverige och världen under min frånvaro?

PrivataAffärer - 14 feb 19 kl. 13:00

Ny fart på techfonderna

Börshumöret sänktes rejält under sista kvartalet ifjol, och inte minst techfonderna tog ordentligt med stryk – mer än börsen i övrigt. Men i år är det goda humöret tillbaka på börsen i den rekyl vi är mitt inne i nu. Det menar Rickard Lundquist, som tillsammans med Mirella Zetoun förvaltar SEB Teknologifond, upp cirka 18 procent sedan nyåret.

Cornucopia - 16 feb 19 kl. 16:01

Förbättringspunkter på Tesla Model S

Även om Tesla Model S är en fantastisk bil, nästan perfekt, så kan jag glädja hatarna med att det finns några förbättringspunkter på främst inredningen. Dessa och några till går jag igenom nedan. Notera dock att de allra flesta av dessa punkter är åtgärdade på Model 3, och några på Model X.

Mobil - 11 feb 19 kl. 15:06

Rykte: Inte heller årets Iphone-modeller får USB-C-kontakt

Apple tog skuttet från Lightning till USB-C med nya Ipad Pro i höstas. Men färska rykten gör gällande att man trots det inte har några liknande planer för årets Iphonemodeller..

Mobil - 13 feb 19 kl. 15:01

Kris hos leverantören Japan Display efter svag Iphone XR-försäljning

En grupp investerare skjuter nu till pengar när skärmleverantören Japan Display hamnat i en problematisk finansiell situation, efter att orderingången från Apple minskat kraftigt..

Dagens PS - 14 feb 19 kl. 10:00

Google släpper budget-smartphone

Google planerar att lansera en billigare smartphone i år, uppger källor till Nikkei Asian Review. Bolaget vill ta tillvara på Apples problem med svag försäljning av dyra Iphones. Google tänker konkurrera med en billig smartphone som riktar sig mot priskänsliga kunder och tillväxtmarknader, uppgav källor.

Expressen - 29 jan 19 kl. 05:07

Nya buggen gör att din telefon kan avlyssnas

En nyupptäckt bugg gör så att din Iphone kan avlyssnas – utan att du vet om det. Buggen gör det möjligt att komma åt mikrofonen och kameran på en annan Iphone via Facetime-applikationen, enligt CNN.Apple säger att man kommer åtgärda problemet i en ny uppdatering ”senare i veckan”..

DI - 12 feb 19 kl. 20:59

Uppgifter: Apples ”Netflix för tidningar” stöter på motstånd från mediejättar

En av Apples planer för att få fart på den inbromsade Iphone-försäljningen är att skapa ett ”Netflix för tidningar”. Men tjänsten stöter på motstånd från de stora mediedrakarna – de finansiella villkoren som teknikjätten föreslår sägs vara allt för snåla, enligt Wall Street Journals källor med insyn..

DI - 11 feb 19 kl. 10:41

Vikande Iphoneförsäljning i Kina under fjärde kvartalet

Apples dominans över smartphone-marknaden i Kina är ett minne blott, framgår av en undersökning från analysföretaget IDC, som visar att Iphone-försäljningen minskade med omkring 20 procent under fjärde kvartalet 2018 jämfört med samma period föregående år. Det rapporterar Bloomberg..

Dagens PS - 11 feb 19 kl. 09:17

Apples leveranser dyker i Kina

Apples leveranser i Kina föll med 19,9 procent under det fjärde kvartalet, enligt analysfirman IDC. Det rapporterar Bloomberg News. Utfallet var betydligt sämre än hur hela marknaden utvecklades för perioden.

GöteborgsPosten - 29 jan 19 kl. 06:04

Iphone-kris för rapporterande Apple

Det blåser motvind för elektronik- och mediejätten Apple. Försäljningen av mobiltelefoner faller och börsvärdet har rasat med tusentals miljarder kronor sedan i höstas..

Nyteknik - 01 feb 19 kl. 10:45

Därför orsakade Apple kaos hos Google och Facebook

Under torsdagen blev delar av Googles personalstyrka lamslagna: flera av deras Iphone-appar slutade fungera. Men det rörde sig inte om någon hackerattack, utan om en maktdemonstration från Apple..

Nyteknik - 08 feb 19 kl. 08:12

Ny Iphone-uppdatering stoppar spion-bugg

En bugg i chattappen Facetime gjorde det möjligt att tjuvlyssna på Ios- och Mac Os-användare. Nu har Apple täppt igen säkerhetsbuggen..

VA - 08 feb 19 kl. 11:00

14-åring som avslöjade pinsam tjuvlyssningsbugg på Facetime belönas av Apple

En allvarlig bugg som påverkade alla med Iphone, Ipad och Mac gjorde det möjligt att tjuvlyssna videokonversationer. Nu tackar Apple 14-åriga Grant Thompson som upptäckte problemet..

Dagensanalys.se - 07 feb 19 kl. 01:26

Nu har till och med Tesla öppnat butik på Amazon

För att sälja sina prylar har Tesla öppnat butik hos Amazon. Allt från vattenflaskor, hattar, jackor, laddare, mobilskal och mer från Tesla säljs nu i en butik på Amazon. Tills vidare säljs även prylarna på Teslas egna webbplats men det finns redan två saker du bara kan köpa på deras Amazon-butik – case till Iphone 8+ och Iphone X.

Nyteknik - 05 feb 19 kl. 11:23

Apple betalar miljarder i fransk skatt

Iphoneägaren Apple har gått med på att betala 500 miljoner euro, motsvarande över fem miljarder kronor, i skatt i en överenskommelse med den franska skattemyndigheten..

Nyteknik - 08 feb 19 kl. 09:43

Populära Iphone-apparna som spelar in din skärm i hemlighet

Ett gäng populära Iphone-appar har ertappats med att spela in din skärm. Vilket de har gjort utan ditt tillstånd och utan din kännedom. Här är syndarna..

Mobil - 05 feb 19 kl. 15:01

IOS 12.2 kan blockera tillgången till Iphones rörelsesensorer via nätet

Enligt uppgifter till sajten Digiday så ska version 12.2 av Apples operativsystem IOS blockera möjligheten att få tillgång till data från de rörelsesensorer som sitter i Iphone via webbläsaren Safari..

Sydsvenskan - 05 feb 19 kl. 11:03

Apple betalar miljarder i fransk skatt

Iphoneägaren Apple har gått med på att betala 500 miljoner euro, motsvarande över fem miljarder kronor, i skatt i en överenskommelse med den franska skattemyndigheten. Skatteskulden har uppstått under en rad år och uppgörelsen ska ha nåtts i december, s.

Blekinge Läns tidning - 05 feb 19 kl. 11:03

Apple betalar miljarder i fransk skatt

Iphoneägaren Apple har gått med på att betala 500 miljoner euro, motsvarande över fem miljarder kronor, i skatt i en överenskommelse med den franska skattemyndigheten. Skatteskulden har uppstått under en rad år och uppgörelsen ska ha nåtts i december, skriver franska tidningen L'Express.(TT).

BT - 05 feb 19 kl. 11:03

Apple betalar miljarder i fransk skatt

Iphoneägaren Apple har gått med på att betala 500 miljoner euro, motsvarande över fem miljarder kronor, i skatt i en överenskommelse med den franska skattemyndigheten. Skatteskulden har uppstått under en rad år och uppgörelsen ska ha nåtts i december, skriver franska tidningen L'Express.(TT).

Kristianstadsbladet - 05 feb 19 kl. 11:03

Apple betalar miljarder i fransk skatt

Iphoneägaren Apple har gått med på att betala 500 miljoner euro, motsvarande över fem miljarder kronor, i skatt i en överenskommelse med den franska skattemyndigheten. Skatteskulden har uppstått under en rad år och uppgörelsen ska ha nåtts i december, skriver franska tidningen L'Express.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 05 feb 19 kl. 11:03

Apple betalar miljarder i fransk skatt

Iphoneägaren Apple har gått med på att betala 500 miljoner euro, motsvarande över fem miljarder kronor, i skatt i en överenskommelse med den franska skattemyndigheten. Skatteskulden har uppstått under en rad år och uppgörelsen ska ha nåtts i december, s.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.