Intresserade

Saturday, 23 June, 02:24

Nyheter om Intresserade

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 02 jun 18 kl. 09:00

Tarja från Nightwish trivs solo

Tarja Turunen kommer för evigt att vara associerad med Nightwish, det mångmiljonsäljande gothsymfoniska metalbandet hon var med och bildade i mitten på nittiotalet. Men sedan ett drygt dussintal år tillbaka är den klassiskt skolade sångerskan soloartist och när en solokarriär som går från klarhet till klarhet.Tarja Turunen
Tarja var med och bildade Nightwish, och sjöng på deras fem första album, inklusive dubbelt miljonsäljande Once från 2004
Genom åren har sångerskan har bland annat samarbetat med Mike Oldfield, Scorpions, Within Temptation och tyske electroartisten Schiller
Tarja framträder på Sweden Rocks Rock Stage lördagen den 9 juni.

Nyan - 01 jun 18 kl. 12:02

Unga ska tackla miljöproblem

Unga från hela Norden och Östersjöområdet ska samlas på Åland för att hitta lösningar på miljöproblem. Ungdomstoppmötet Regeneration hålls i Mariehamn den 18–20 augusti.
Mötet är del av Nordiska ministerrådets treåriga hållbarhetsprogram Generation 2030 och tanken är att ungdomstoppmötet ska hållas varje år.

Alingsås tidning - 31 maj 18 kl. 05:30

Döms till fängelse efter vårdslös färd

Efter en vårdslös färd med motorcykel på Boråsvägen döms en 55-årig man till sex månaders fängelse – själv nekar mannen till att ha kört motorcykeln vid tillfället.
Det var under slutet av förra sommaren som polis skulle kontrollera en motorcyklist i centrala Alingsås. Motorcyklisten drog då iväg i hög hastighet ut mot Götaplan där han körde mot rött ljus.

Nyan - 01 jun 18 kl. 18:52

Bjuder in fler att välja frågor i Åland Gallup

Enkäten Åland Gallup kommer att innehålla en öppen fråga som olika intressenter – partier, företag, kommuner eller kanske organisationer – kan köpa in sig i. – Om exempelvis ett parti vill se om en fråga är politiskt intressant så finns möjligheten, säger upphovsmannen Mats Adamczak. Den första frågeomgången är öppen till midnatt ikväll.

Helsingborgs Dagblad - 30 maj 18 kl. 06:38

Stor ledarkris i klubb i Landskrona

Valberedningen söker Intresserade till en ny styrelse..

Kristianstadsbladet - 01 jun 18 kl. 00:01

FRG och räddningstjänsten informerade om krisberedskap

Krisberedskapsveckan fortsätter och på torsdagen fick Intresserade veta hur man klarar sig under tre dygn i nödläge..

Nyan - 31 maj 18 kl. 17:00

Ålcom skaffar svensk molnlagringstjänst

Ålcom väljer svenska Storegate som molnlagringstjänst för sina kunder. Tjänsten erbjuds till såväl företag som privatpersoner och inkluderar funktioner för att säkerhetskopiera, synkronisera, komma åt och dela/samarbeta med digital information. – Vi vet att våra kunder är Intresserade av en trygg molnlösning för att spara, dela och skapa dokument och filer.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 14:00

Förlänger för populär konst

ESARP
På grund av den stora publiktillströmningen förlängs utställningen ”Perspektiv Esarp” i Esarps gamla skola.
Utställningen har öppet även kommande helg 2-3 juni klockan 13-16.
Det blir sista chansen att se utställningen med tre konstnärer som alla har verkat och verkar i Staffanstorps kommun.

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 12:49

10 viktiga saker som du måste ha koll på om du vill lyckas med din digitala transformation

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste du bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Skånskan - 31 maj 18 kl. 08:00

Fritidsledare arrangerar gummibåtslopp på ån

Kävlinge Kävlingeån utnyttjas alldeles för lite.
Det tycker fritidsledaren Tony Kvant på Annelunds fritidsgård.
Men i stället för att vänta på att någon annan gör något slår han själv till med vad han hoppas ska bli en ny tradition – Kävlingeån by gummibåt.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 16:35

Skapa med teknik på torget

STAFFANSTORP I dag torsdag bjuder barn och lärare från Lilla och Stora Emilia in alla Intresserade till en interaktiv utställning på Torget klockan 10-18.
Här är det meningen att Staffanstorpsborna ska få ta del av vad barnen skapat och även få skapa själva av tekniska prylar. Barnen har i år inspirerats av Judith Scott som nyligen var representerad på utställningen i Malmö konsthall.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 14:00

Supersommar för ungdomar

SKURUP De populära utflykterna med fritidsgården fortsätter i sommar.
Ullared, Tosselilla och fisketur är favoriter som går i repris.Det är bara några veckor kvar till skolavslutningen.

Dagensanalys.se - 30 maj 18 kl. 09:01

Olle F. förklarar: Respekt för ord är respekt för människor

Den 25 maj år 2018 borde kunna utropas till digitalismens födelsedag i Sverige, med hedersepitetet ”Soliga Fredan”. Mejl efter mejl droppade in från banker, finansinstitut och media, alla med försäkran att ingenting har hänt som vi behöver vara rädda för. Endast de som är djupt Intresserade av hur man kan skydda personlig integritet och stora pengasummor motiveras för genomläsning.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 06:00

”Bortom allt jag hade kunnat drömma om”

Patricia Highsmith, amerikanska noirfilmer, Alfred Hitchcock. Och så skandinaviska kriminalromaner. Det är inspirationskällorna för Daniel Mallory som under pseudonymen A J Finn debuterade som författare med Kvinnan i fönstret som är såld till 43 länder.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 05:00

Tre unga döms för utbrott på HVB-hem

hörby Tre pojkar döms till ungdomstjänst för skadegörelse på det HVB-hem de bodde på för ett par år sedan.Pojkarna har berättat att de inte trivdes på HVB-hemmet i Hörby kommun där de bodde sommaren 2016. De gillade inte heller personalen.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 17:29

Vårdpersonal behövs

YSTAD Kommunen bjuder in till en rekryteringsträff på Bellevue särskilda boende på tisdag den 29 maj klockan 18 för alla som är Intresserade av att jobb inom hälsa, vård och omsorg. Det behövs många vikarier i sommar.
På träffen på Bellevue får de Intresserade information om hur det är att arbeta inom äldreomsorgen och möjligheten till timanställning och sommarjobb.

GöteborgsPosten - 14 maj 18 kl. 12:36

Albaek och Wernbloom utan kontrakt – Blåvitt intresserat

Pontus Wernbloom, 31, och Mads Albaek, 28, står bägge utan kontrakt och IFK Göteborg hugger på båda spelarna. – Vi är Intresserade, säger Mats Gren..

Skånskan - 28 maj 18 kl. 12:04

20-åring ihjälskjuten – iakttagelser söks

Malmö Polisen uppmanar allmänheten att lämna uppgifter kring måndagens mord på en 20-årig man på Kroksbäck. För bara en vecka sedan sköts en annan man ihjäl i området men enligt polisen ser man inget samband mellan händelserna i dagsläget.– Tyvärr var det dags för ännu en skjutning i Malmö.

Nyan - 28 maj 18 kl. 10:00

Lärare får bidrag för Texasresa

Läraren Karsten Steiner vid Godby högstadieskola får ett bidrag på 800 euro för en resa till Austin i Texas. Där ska han delta i en utbildningskonferens och presentera Erasmusprojektet ”Motion pictures at an exhibition”, som beskrivs som ett utbildningsmuseum för elever gjort av elever. Bidraget förutsätter att Steiner ska hålla ett informationstillfälle för Intresserade lärare på Åland, och att han tar fram en enkel handbok för lärare som vill bidra till museet.

Världen Idag - 28 maj 18 kl. 10:51

Forskare: Vi har ingen politisk agenda

Pär Nyman, forskare på Uppsala universitet, är den som är ansvarig för utskicken "Till nyblivna föräldrar". Han framhåller att de enbart är Intresserade av effekterna av information, och inte har något intresse av att påverka föräldrarnas val..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 18 kl. 19:00

[PLUS] Många ansöker om pengar – men inte alla

Vad säger länets kommuner: Är de Intresserade av EU-bidrag för att skapa gratis....

YLE - 23 maj 18 kl. 14:45

Höjt NHL-intresse för Grönborg – två klubbar uppges jaga Sveriges VM-guldtränare

Rikard Grönborg har lett Sverige till två raka VM-guld i ishockey. Nu kopplas Tre Kronors succétränare ihop med NHL. Enligt Aftonbladet är två klubbar Intresserade, medan svenska hockeyförbundet vill förlänga..

Dagens PS - 23 maj 18 kl. 11:25

Marcus Birro efter nya Palme-spåret: ”Tragiskt”

Bankernas hemliga liv, Göran Greider fly förbannad och ”Skandiamannen” pekas ut som Palme-mördaren. Det och mycket mer i dagens Ledarkollen av Marcus Birro. Bankernas hemliga liv Som novis undrar man mycket om bankernas hemliga liv.

Sydsvenskan - 25 maj 18 kl. 09:20

Uppgifter: Forsberg jagas av flera storklubbar

Emil Forsberg kan vara förlorad för Leipzig. Flera storklubbar ute i Europa uppges vara Intresserade av att värva landslagsmittfältaren..

Sydöstran - 23 maj 18 kl. 16:30

De drog vinstlotter i jakt på sommarjobb

101 ungdomar var Intresserade. 30 har turen med sig i lottdragningen. Simone Stenström och Marius Cederlund är två av dem som fått sommarjobb inom kommunens verksamheter..

Barometern - 22 maj 18 kl. 22:06

M samlar kraft i kamp mot storskolan: ”Ingen vill ha den”

Kampen mot en storskola på Brofästet är en av Moderaternas viktigaste valfrågor i Kalmar. På tisdagen bjöd partiet in till öppet möte för att sprida sin ståndpunkt och samla synpunkter från Intresserade..

Skånskan - 24 maj 18 kl. 14:28

Lyxfällan lockade till loppis

Programledaren Magdalena Kowalczyk förklarade loppisen för öppnad och en köpsugen och nyfiken publik strömmade till. Ett ungt par som produktionsbolaget Meter vägrade uppge namnen på försökte få in så mycket pengar som möjligt för de saker som de placerat ut på ett par bord. Det blev en del affärer och också nöjda kunder.

GöteborgsPosten - 24 maj 18 kl. 15:57

Krogkollen: Bang Matbar

"Vi ställer tusen Intresserade frågor och får lika många intressanta svar", skriver Agnes Arpi i sin recension..

Skånskan - 17 maj 18 kl. 11:02

Flera rån från moped – en skadad

Malmö Under onsdagen skedde flera stölder och rån från moped mot kvinnor i Malmö. En kvinna som gjorde motstånd släpades med och skadade sig ordentligt.Klockan 21 körde två yngre män på moped upp till en kvinna i 30-årsåldern på Krokbäcksstigen.

Dagensanalys.se - 23 maj 18 kl. 10:01

5 sätt som en app kan förbättra relationen till ditt varumärke

Trots att Google och Facebook dominerar i appvärlden finns det utrymme för varumärken att också fånga sin egna publik. Med appar kan varumärken inte bara öka tiden med sina produkter eller tjänster utan också öka lojaliteten hos sina konsumenter. Det är lätt att bygga en app, behöver inte heller kosta så mycket pengar.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 10:40

96 procent av barnen är uppkopplade

Idag är i princip alla barn på nätet. Enligt Orvesto Junior är 96 % av barnen online minst en minut varje dag via sin mobil, surfplatta, dator, smart-tv eller spelkonsol. I princip alla barn (9 av 10) mellan 7 – 15 år är inne på Youtube minst en gång i månaden, vilket betyder att Youtube fortfarande har barnen i ett hårt grepp.

Jönköpingsnytt - 21 maj 18 kl. 17:48

Avslöjar: Klubbarna som jagar Gwargis

En engelsk, en fransk och en dansk. Jnytt kan nu avslöja att tre klubbar är särskilt Intresserade av Jönköpings Södras talang Peter Gwargis
.

Skånskan - 22 maj 18 kl. 14:00

Provtagning görs nu i veckan

MALMÖ Provtagningarna av Wowragården startar den här veckan.
Efter larm om ddt i flera äldre byggnader som Malmö museer disponerar är den gamla gården den enda byggnad som inte undersökts.Wowragården ligger i Södra Sallerup och har mest varit öppen för bokade visningar.

Supermiljöbloggen - 08 maj 18 kl. 12:24

”Klimatriksdagen lyfter klimatet på valagendan”

I helgen anordnades Klimatriksdagen i Stockholm med hjälp av privatpersoner, miljöorganisationer, gräsrotsrörelser, musikartister, forskare och företag i framkant. Syftet är att genom en parallell riksdag rösta fram politiska förslag för en modig klimatpolitik, och med detta inspirera och pressa de verkliga politikerna. SMB har träffat Karin Sundby, ordförande för föreningen Klimatriksdagen.

Nyan - 18 maj 18 kl. 17:00

Möte på arabiska i Pingstkyrkan

Pingstkyrkan i Mariehamn har ett antal medlemmar med arabiska som modersmål. Därför ordnar församlingen en träff på arabiska på lördag. Gäster är Jafar från USA och Jamil Wahab från Israel.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 14:01

Facebook skapar sökmotor för influencers

Enligt uppgifter testar Facebook just nu en ny typ av sökmotor där marknadsförare kan söka efter influencers som har intressanta följarskaror. Tanken är att företag ska kunna skapa samarbeten med relevanta influencers, och därmed nå mer specifika målgrupper med innehåll som känns äkta. Fortfarande återstår dock viss utveckling, och influencers på Instagram har ännu inte lagts till.

Blekinge Läns tidning - 17 maj 18 kl. 12:54

Förskolan som satsar på naturvetenskap

Skönabäcks förskola profilerar sig inom ämnena naturkunskap och rörelse. På så sätt vill de få föräldrarna Intresserade av att köra sina barn till Nogersund..

YLE - 02 maj 18 kl. 09:52

Fyra vill starta hotell i Valtimohuset i Borgå

Senast klockan 15 i måndags skulle de som är Intresserade av att köpa Valtimohuset intill Krämaretorget i Borgå lämna in anbud till staden..

SmålandsPosten - 18 maj 18 kl. 11:58

Langes är Kerstins livsverk

Tidigt i livet Intresserade sig Kerstin Lange för kläder. Den passionen har sedan hållit i sig genom hela yrkeslivet. Ännu vid 89 års ålder jobbar Kerstin dagligen i klädbutiken som finns i Virestad..

Kristianstadsbladet - 18 maj 18 kl. 12:13

Ehn: Häftigt att de var intresserade

När Alfred Ehn fick frågan av sin agent om han var intresserad av att spela i IFK Kristianstad nästa säsong så behövde vänstersexan inte fundera speciellt länge..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.