Intern

Tuesday, 20 October, 19:20

Nyheter om Intern

Sortering: Relevans | Senaste
Aftonbladet - 14 sep 20 kl. 20:57

Expojournalisten om Nordisk styrka: "Odlar en stark elitism"

▸ Efter ett misslyckat val 2018 och en långt pågående Intern konflikt inom de högerextrema partiet Nordiska motståndsrörelsen, skapades den mer slutna utbrytargruppen Nordisk styrka..

Cornucopia - 13 sep 20 kl. 11:42

Långläsning: "Spioner maskerade till turister" - som man känner sig själv - sovjetisk propaganda och kontraspionage

"För vårt sovjetiska moderland!"Nedan har en läsare ("skribenten") gjort ett referat och delvis översättning av den gamla sovjetiska propagandaskriften och kontraspionagehandboken "Spioner maskerade till turister" från 1963. En mycket intressant historia, tillika aktuell på många sätt än idag.

GöteborgsPosten - 11 sep 20 kl. 21:01

Tullchef stängs av efter intern utredning – kan åtalas för brott

Har missbrukat parkeringsplats – riskerar sparken: ”Ser inte så ljust ut”..

Dalarnas tidningar - 11 sep 20 kl. 18:09

Ungdomsledare i Borlänge anklagas för hot och trakasserier – ”Allt är skitsnack”

Efter larmrapporter från personer inom Unga Örnar i Borlänge har en Intern utredning genomförts.....

ÖstersundsPosten - 11 sep 20 kl. 15:57

Norskt renbetesdistrikt tilläts jaga i länet i 38 år – kan ha brutit mot lagen: ”Dålig intern kontroll”

I nästan 40 år har Länsstyrelsen i Jämtland tillåtit norska Östre Namdals reinbetesdistrikt att....

Expressen - 11 sep 20 kl. 06:01

Kritiken efter klan-uttalandet: ”Var inte alls beredd på detta”

Vice rikspolischefen Mats Löfvings uttalande om 40 släktbaserade kriminella nätverk i Sverige har skakat om debatten.Samtidigt har det gett upphov till Intern kritik inom polisen.– Man gör det lätt för sig om att man säger att det är en klan, säger Patrik Andersson, sektionschef vid underrättelseenheten i Region Syd, till Ekot.

GT - 11 sep 20 kl. 00:09

Regeländring efter miljonfika vid Göteborgs universitet

Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet fikade, åt och drack förra året för 1 130 553 kronor enligt en Intern utredning. Nu har ­fakultetsledningen ändrat reglerna för att få bättre kontroll över mat­kassan. – Pengarna behövs på annat håll, säger Anette Eklund, fakultets­controller och biträdande kansli­chef, till Göteborgs-Posten..

NT - 10 sep 20 kl. 19:01

Straffar inte förre Hästen-spelaren: "Har svikit laget"

Timrå IK väljer att inte straffa Viktor Lodin Internt. "Att utdela vidare Intern bestraffning i nuläget kommer att förvärra situationen för Viktor", skriver TIK på sin hemsida..

Cornucopia - 10 sep 20 kl. 07:55

Geniali(s)k Löfven piskar M-KD-SD framför sig

Efter S tidigare test av opinionen för snart två veckor sedan i frågan om kriminaliteten har man nu fått resultaten från sina väljargrupper. Således vände igår statsminister Stefan Löfven (S) 180 grader i SVT kring kopplingen till migration och piskar därmed M-KD-SD framför sig. Högerpartierna har därmed att välja mellan att bli irrelevanta, eller att gräva sig allt djupare ner i gödselstacken och bli allt mer extremare tills man framöver bara kommer följas av rena nassar.

Expressen - 08 sep 20 kl. 16:54

Uppgift: Intern kritik mot Busch – ”många skäms”

Kristdemokraterna vill använda biståndspengar för att bygga fängelser utomlands där utländska medborgare ska avtjäna straff.Men förslaget splittrar partiet – många KD-företrädare skäms, enligt uppgifter till SVT Nyheter..

SVT - 08 sep 20 kl. 16:21

”Partiledningen är mer inriktad på att vinna nya väljare”

Förslaget om att lägga biståndspengar på anstalter utomlands har inte varit uppskattat bland företrädare inom Kristdemokraterna. – Med tanke på hur KD genom alla år har prioriterat biståndet är jag inte förvånad över att det väcker Intern ilska, säger SVT:s politiska reporter Elisabeth Marmorstein..

Jönköpingsnytt - 07 sep 20 kl. 11:09

Flera uppges ha dött efter utbrott på Ryhov: ”Det pågår en intern utredning”

Ett 30-tal personer, både patienter och personal, smittades av coronaviruset på ortopedkliniken....

Expressen - 01 sep 20 kl. 00:05

Hemliga bilderna på ”tsarbomben” – tidernas största kärnvapen

Nu har nytt filmmaterial släppts från sprängningen av ”tsarbomben” – 59 år efter testet.”Tsar Bomba”, som var det västerländska smeknamnet, är tidernas största kärnvapen.Den 40 minuter långa filmen från provsprängningen var avsedd för Intern rysk propaganda, skriver Reuters..

Expressen - 31 aug 20 kl. 15:30

JK lägger ner utredning efter intern polisanmälan

I vintras avslöjade GT att gods, som tagits i beslag hos polisen, stals av Interna medarbetare. Åtminstone hävdade poliserna det själva, i Interna chattmeddelanden. I efterspelet har det inkommit en anmälan till JK där en en anställd anser att arbetsgivaren försökt efterforska källor – det vill säga ta reda på vem det är som har läckt uppgifterna till media.

DI - 31 aug 20 kl. 10:06

Intern kritik mot uppgifter om brittiska skattehöjningar

Uppgifter i brittisk media i helgen om att finansministern i Boris Johnsons konservativa regering, Rishi Sunak, överväger att höja….

DN - 29 aug 20 kl. 13:06

Intern strid om MP:s vägval väntar

Efter Isabella Lövins avgång – detta är förväntningarna på efterträdaren..

Cornucopia - 26 aug 20 kl. 11:06

Vice statsminister och miljöminister Isabella Lövin (MP) meddelar att hon avgår i september 2021

Vice statsminister och miljöminister Isabella Lövin (MP), tillika det krisande Miljöpartiets ena partiledare, meddelar att hon avgår på partikongressen om ett drygt år. Hon uppger att hon helt ska lämna politiken, antagligen nöjd med den statsrådspension hon kan dia resten av sitt vuxna liv på skattebetalarnas beskostnad.Miljö.

GlobeNewswire - 20 aug 20 kl. 08:30

Delårsrapport 2 2020 januari - juni 2020

Q2 2020 1 april – 30 juni 2020 i korthet Northbaze Group minskar sin nettoomsättning med 20 % under det andra kvartal i jämförelse med föregående års andra kvartal. Omsättningen inom affärsområdet Smart Mobility uppgår till cirka 9 mkr, Audio & Sound når en omsättning om 6 mkr och det nybildade affärsområdet Adiantes en omsättning om 12 mkr. Sammantaget har koncernen en omsättning om 27 mkr (34 mkr) i kvartalet.

Världen Idag - 19 aug 20 kl. 00:00

Kristna socialdemokrater på svag kristen grund

Socialdemokrater för tro och solidaritet – före detta Broder­skaps­rörelsen – håller på lördag digital kongress. Det mest iögonfallande på dagordningen är förslaget att för första gången välja en muslimsk ordförande. Valet må framstå som magstarkt för den organisation som fram tills nyligen samlade kristna social­demokrater.

GlobeNewswire - 18 aug 20 kl. 08:00

BTS Group AB (publ) Delårsrapport 1 januari – 30 juni 2020

BTS når positivt resultat trots kriskvartal
1 januari–30 juni 2020 Nettoomsättningen uppgick till 695 (853) MSEK. Rensat för valutaeffekter minskade omsättningen med 20 procent.Rörelseresultatet (EBITA) minskade med 76 procent till 24 (102) MSEK.

Sydsvenskan - 16 aug 20 kl. 10:23

Bildbyrån Magnum djupgranskar sitt arkiv

Byråns nuvarande chef meddelar att man påbörjat en djupgående Intern granskning..

News55 - 16 aug 20 kl. 10:23

Bildbyrån Magnum djupgranskar sitt arkiv

Den ansedda bildbyrån Magnum, ser över sitt enorma bildarkiv efter kritik mot att det kan rymma bilder av underåriga som exploateras sexuellt. Byråns nuvarande chef Oliva Arthur meddelar att man påbörjat en djupgående Intern granskning för att försäkra….

GlobeNewswire - 13 aug 20 kl. 14:00

Northbaze Group bildar ett nytt affärsområde genom att lyfta ut den egna produktionsenheten för exklusiva skinn- och läderprodukter inom Smart Mobility.

Samtidigt byter den Thailändska fabriken inklusive verksamheten namn till Adiantes Co. Ltd för att lägga grunden för en ännu starkare expansion av premium OEM tillverkning för andra större varumärken.  Tillväxten för premium OEM tillverkning av exklusiva läder produkter såsom plånböcker, mobilväskor och mindre accessoarer har varit stark under de senaste två åren (under tiden efter att Northbaze förvärvade Krussell koncernen) och antalet större kunder som lägger ut produktion av sina exklusiva produkter till Northbaze egna fabrik ökar.

GlobeNewswire - 13 aug 20 kl. 08:00

JLT Mobile Computers AB: Delårsrapport januari – juni, 2020

Orderingång 58,0 MSEK (76,0)Omsättning 56,9 MSEK (75,4)Rörelseresultat 0,9 MSEK (8,4)Resultat efter skatt 0,4 MSEK (6,8) Kommentarer från VD Under första kvartalet vidtog vi en rad förebyggande åtgärder för att säkerställa fortsatt stabilitet genom Coronakrisen. Dessa åtgärder har givit det resultat vi eftersträvade. Vi har säkerställt kundleveranser genom att öka lagren av nyckelkomponenter och färdiga produkter.

Sydsvenskan - 09 aug 20 kl. 12:00

Hjärtkirurg uppges ha fört bok över andras misstag och ville operera själv – utreds för riskbeteende

Intern utredning visar hur patienter kan ha utsatts för fara..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 20 kl. 12:00

Hjärtkirurg med ”riskbeteende” uppges ha fört bok över andras misstag

Intern utredning visar hur patienter kan ha utsatts för fara..

Aftonbladet - 13 sep 20 kl. 20:40

Oskyldig föll offer för intern gänguppgörelse i Borås

▸ Frisören som sköts föll oskyldigt offer för en Intern gänguppgörelse, enligt Aftonbladets uppgifter..

DN - 06 aug 20 kl. 14:49

Anställda anklagar H&M-varumärke för rasism

Flera anställda vid klädkedjan H&M:s varumärke & Other stories har reagerat kraftig på att bolaget i en Intern produktkatalog använt ett….

Expressen - 06 aug 20 kl. 10:10

Männen pekas ut som måltavlor – intern gängstrid trappar upp våldet

I söndags sköts en 12-årig flicka till döds utanför McDonald´s söder om Stockholm. De förmodade måltavlorna var två yngre män med kopplingar till Botkyrkanätverket, enligt uppgifter till Expressen. Nätverket har en en hög våldskapacitet med god tillgång till vapen..

GlobeNewswire - 16 jul 20 kl. 12:15

Delårsrapport januari-juni 2020

Andra kvartalet i sammandrag • Nettoomsättningen för andra kvartalet uppgick till 107 MSEK (144), en minskning med 25,7% (-9,3). • Rörelseresultatet för andra kvartalet uppgick till 2,3 MSEK (4,5), rörelsemarginal 2,2% (3,1). • Resultatet för andra kvartalet uppgick till 1,5 MSEK (2,4).

Nyan - 08 jul 20 kl. 18:00

Försiktighetsåtgärd att ÅHS-personal ska karantänas

Ålands hälso- och sjukvårdspersonal som varit på kryssning bör sitta i karantän två veckor före de kommer på jobb, trots att kryssning inte i övrigt anses kräva karantän enligt Gränsbevakningens rekommendationer just nu. En läsare har reagerat på beskedet och ställde en fråga till Nya Åland om saken. Marika Nordberg, infektionsläkare på ÅHS, hänvisar läsaren att ta kontakt med Jeanette Pajunen, direktör för ÅHS, eller sin förman om saken, eftersom det är en Intern personalfråga, men bekräftade att det handlar om en försiktighetsfråga för att skydda sjukhusets personal.

Mobil - 07 jul 20 kl. 12:46

Microsoft gör den egna Android-utvecklingen intern – köper bolag

Företaget har köpt tidigare samarbetspartner..

SR - 04 jul 20 kl. 15:10

Intern S-kritik mot partiets hållning: ”Asylrätten är helig”

Tidigare socialdemokratiska statsrådet och FN-ambassadören Pierre Schori kräver att Socialdemokraterna driver en solidarisk flyktingpolitik..

SVT - 03 jul 20 kl. 12:41

Marmorstein: ”Han vill blidka båda sidorna”

Debatten om migrationspolitiken fortsätter både mellan och inom partierna. För Centerpartiets del har det uppstått en Intern konflikt den ena sidan vill ha en stramare riktning, medan den andra vill se en generösare politik. – Anders W Jonsson försöker blidka båda sidor, som han brukar göra i sådana här lägen, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

Dagen - 02 jul 20 kl. 14:19

Undvik att samtalet om orsakerna till tragedin blir en intern träta

Kunskap om sanningen frälser ingen, det krävs överlåtelse, skriver Olof Djurfeldt..

Dagen - 02 jul 20 kl. 14:19

Undvik att samtalet om orsakerna till tragedin blir en intern träta

Kunskap om sanningen frälser ingen, det krävs överlåtelse, skriver Olof Djurfeldt..

Nerikes Allehanda - 24 aug 20 kl. 19:02

Intern konflikt skakar BK Forward – sportchefen på väg bort och stjärnan kan lämna: ”Övertygad om att det inte är hela sanningen”

NA kan i dag avslöja att en Intern konflikt skakar Västerklubben BK Forward. Sportchefen Ibbe....

Länstidningen i Jämtland - 24 jun 20 kl. 08:39

Hon avgick efter intern konflikt – nu vänder sig Mona Modin Tjulin (S) till kammarrätten: ”Jag fick aldrig veta vad jag anklagades för”

En konfliktfylld relation med tjänstemännen gjorde att Mona Modin Tjulin lämnade uppdraget som....

Realtid - 23 jun 20 kl. 15:08

Amazon startar riskkapitalbolag för att uppnå klimatmål

E-handels- och techjätten Amazon lanserar en Intern riskkapitalfond värd 2 miljarder kronor. Syftet är att snabba på omställningen till en värld med inga koldioxidutsläpp..

SR - 19 jun 20 kl. 12:27

Intern polisgranskning: Allvarliga brister kring skjutvapen

Det finns allvarliga brister i polisens rutiner kring användning av skjutvapen. Det visar polisens Interngranskning som inleddes efter dödsskjutningen av Eric Torell 2018..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.