Instagram

Tuesday, 29 September, 01:53

Nyheter om Instagram

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 08 sep 20 kl. 17:15

Glädjande bilder: ”Jag slutar aldrig drömma”

Här kommer ett glädjebesked. I ett Instagram-inlägg visar Tobias Forsberg hur han övar på att gå igen, med hjälp av robotskelett. ”Det enda jag vet med all säkerhet är att teknologin går framåt och att jag aldrig kommer sluta drömma”, skriver 32-åringen.

Expressen - 08 sep 20 kl. 12:00

”One Tree Hill”-stjärnans förlovningslycka med kärleken

”One Tree Hill”-skådespelaren James Lafferty har friat till kärleken Alexandra Park.Paret visar upp sin lycka på ”Nathan Scott”-stjärnans Instagram, med en bild på de två tillsammans.”Hon sa ja”, skriver Lafferty till bilden..

Expressen - 08 sep 20 kl. 07:00

Elena Belles utmaning efter makens död: ”Väldigt tuff tid”

Hollywoodfrun Elena Belle uppfostrar dottern Luna själv, efter att maken Michael Theanne avled tragiskt i mars.Nu går hon igenom en tuff period med dottern – något hon berättar om på sociala medier.”Jag vill bara inte att alla ni mammor där ute ska tro att era barn är galna och att barnen på sociala medier inte är det.

Expressen - 07 sep 20 kl. 18:00

Nya detaljerna om Kenzas andra graviditet: ”Det gick så snabbt”

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn, med maken Aleks Subosic.Influencern har tidigare varit öppen med parets kamp för att få barn, och är nu förvånad över hur snabbt hon kunde bli gravid igen.”Även om det var planerat och med hjälp av hormonell stimulering (att göra barn händer inte bara för oss, vi behöver hjälp) så var vi chockade att det gick så snabbt den här gången”, skriver hon på Instagram Story..

Expressen - 07 sep 20 kl. 06:00

Elsa Hosk visar nu upp drömlägenheten

Svenska supermodellen Elsa Hosk har lagt två år på att renovera sin drömlägenhet i New York.Efter flera problem visar hon nu äntligen upp det färdiga resultatet.– Jag gjorde om i stort sett allt, säger hon i en video på Instagram..

Expressen - 07 sep 20 kl. 02:26

Hertiginnans nya projekt: Släpper kokbok för barn

Sarah Ferguson – Fergie kallad – släpper en ny kokbokEn glädjestrålande hertiginna gick ut med nyheten på sin Instagram i helgen..

UNT - 06 sep 20 kl. 18:50

Kenza Zouiten är gravid igen

Influeraren Kenza Zouiten är gravid med sitt andra barn, avslöjar hon på Instagram."Din mamma, pappa och storebror väntar på dig..

NT - 06 sep 20 kl. 18:50

Kenza Zouiten är gravid igen

Influeraren Kenza Zouiten är gravid med sitt andra barn, avslöjar hon på Instagram."Din mamma, pappa och storebror väntar på dig..

Corren - 06 sep 20 kl. 18:50

Kenza Zouiten är gravid igen

Influeraren Kenza Zouiten är gravid med sitt andra barn, avslöjar hon på Instagram."Din mamma, pappa och storebror väntar på dig..

Vimmerby Tidning - 06 sep 20 kl. 18:50

Kenza Zouiten är gravid igen

Influeraren Kenza Zouiten är gravid med sitt andra barn, avslöjar hon på Instagram."Din mamma, pappa och storebror väntar på dig..

UNT - 06 sep 20 kl. 18:50

Kenza Zouiten är gravid igen

Influeraren Kenza Zouiten är gravid med sitt andra barn, avslöjar hon på Instagram."Din mamma, pappa och storebror väntar på dig..

Expressen - 06 sep 20 kl. 16:34

Kenza är gravid igen: ”Familjen växer”

Kenza Zouiten Subosic är gravid igen.På Instagram delar hon med sig av nyheten:”Vår lilla familj växer”, skriver hon..

SVT - 06 sep 20 kl. 11:34

Martin Melin: Bedragare stal mina bilder – påstod att jag var läkare

Bedragare har tagit polisen och författaren Martin Melins semesterbilder. Bilderna finns i dag uppladdade på hundratals falska konton – som används för att lura kvinnor på stora summor pengar. Nu kräver han att plattformar som Instagram och Facebook tar större ansvar..

Länstidningen i Södertälje - 06 sep 20 kl. 10:00

Lotta kan inte få nog av långa distanser

På Lotta Lundbäcks Instagram är det träning och åter träning. Det är hennes livsstil och hon....

Expressen - 05 sep 20 kl. 21:00

”Ex on the beach”-stjärnan har tappat allt hår – väljer att visa

ZaraLena Jackson, känd från brittiska ”Ex on the beach”, har drabbats av håravfall – och nu valt att raka av sig allt hår.Inför sina hundratusentals följare på Instagram väljer hon nu att visa upp sitt sanna jag, efter att ha lidit av håravfall i en månad.”Trots att den senaste månaden har varit den tuffaste utmaningen jag ställts inför så tänker jag inte låta det ta över mitt liv som det påverkat mitt hår”, skriver hon till bilderna..

Expressen - 05 sep 20 kl. 15:54

Bengtssons reaktion efter upptäckten: ”Älskar det”

Angelica Bengtsson tittade på sitt vinnarhopp från Lausanne. Då upptäckte hon en detalj i videon som fick henne att hylla Armand och Greg Duplantis. ”Jag älskar det”, skriver hon på Instagram.

SVT - 05 sep 20 kl. 15:41

Därför visar skidstjärnan upp skadan: ”Vi är bara människor”

Amerikanska längdskidstjärnan Jessica Diggins har skadat foten. Från början ville hon hålla skadan hemlig – men efter oönskade kommentarer i mataffären väljer hon nu att visa upp den. – Det är viktigt för unga idrottare att veta att även proffsen skadar sig, skriver 29-åringen på Instagram..

Expressen - 05 sep 20 kl. 06:00

Jill Johnsons miss med pojkvännen: ”Det svider”

Sedan kärleken Mattias Elg kom in i Jill Johnsons liv har det förändrats. Nu berättar artisten att en av hennes nya aktiviteter med pojkvännen slutade i dramatik. ”Det svider och sticker och kanske kommer det att lära mej att inte vara så järv nästa tur”, skrev Jill Johnson på Instagram.

Expressen - 04 sep 20 kl. 16:00

Supertrixaren Linnéa, 18, gör succé på Instagram

Nya trix från supertalangen i innebandy.

Resume - 04 sep 20 kl. 14:10

Veckans drev visar att nyhetsmedier kan förlora en hel generation

Drevet mot en känd svensk artist på Instagram visar hur den moderna (sociala) medielogiken – som saknar pressetik – slår till med full kraft. I ett händelseförlopp som blir allt vanligare ser 500:s partner Casper Törnblom ett akut behov för de traditionella medierna att hitta nya sätt att bli relevanta mot unga..

Expressen - 04 sep 20 kl. 12:17

”Jag frågade om jag fick bryta kontraktet”

Den chilenske anfallaren Alexis Sánchez, 31, ångrade sin flytt till Manchester United redan första dagen. Det säger anfallaren i en sex minuter lång video på Instagram.– Jag frågade min agent om jag kunde bryta kontraktet och återvända till Arsenal, säger Sánchez i videon rapporterar Goal.

Expressen - 03 sep 20 kl. 12:00

Gravidlyckan för Cissi Forss – ska bli mamma igen

Cissi Forss och Fredrik von der Esch ska bli föräldrar igen. ”En på magen och en i magen”, skriver hon på Instagram. .

DN - 03 sep 20 kl. 08:34

”The Rock” frisk från covid-19

Dwayne ”The Rock” Johnson och hans familj har tillfrisknat från covid-19. I ett inlägg på Instagram uppmanar den amerikanske….

GöteborgsPosten - 03 sep 20 kl. 08:40

"The Rock" frisk från covid-19

Dwayne "The Rock" Johnson och hans familj har tillfrisknat från covid-19. I ett inlägg på Instagram uppmanar den amerikanske Hollywoodstjärnan sina 196 miljoner följare att bära munskydd samt att undvika att "politisera" pandemin..

Sydsvenskan - 03 sep 20 kl. 07:48

”The Rock” frisk från covid-19

Dwayne "The Rock" Johnson och hans familj har tillfrisknat från covid-19. I ett inlägg på Instagram uppmanar den amerikanske Hollywoodstjärnan sina 196 miljoner följare att bära munskydd samt att undvika att "politisera" pandemin. Förutom Johnson smitta.

News55 - 03 sep 20 kl. 07:48

”The Rock” frisk från covid-19

Dwayne "The Rock" Johnson och hans familj har tillfrisknat från covid-19. I ett inlägg på Instagram uppmanar den amerikanske Hollywoodstjärnan sina 196 miljoner följare att bära munskydd samt att undvika att "politisera" pandemin. Förutom Johnson smitta….

Världen Idag - 03 sep 20 kl. 00:00

Ny teknik skapar nya möjligheter

För ett halvår sedan åkte vi till Sverige för att vara med på Ibras årliga konferens för medarbetare. Vi skulle stanna i Sverige i två veckor för att sedan återvända till landet där vi bor och arbetar. Men efter bara några dagar stängdes gränserna och vi kunde inte åka tillbaka.

Expressen - 02 sep 20 kl. 16:51

Andreas Weises bebislycka: ”Familjen komplett”

Andreas Weise och sambon Sofie Brange har blivit föräldrar till en son.”Alla mår bra och familjen är nu äntligen komplett!”, skriver han på Instagram..

Expressen - 31 aug 20 kl. 11:58

First Aid Kit-sångerskans förlovningslycka: ”Fick fria”

First Aid Kit-sångerskan Klara Söderberg har förlovat sig med pojkvännen Mikael Norberg Tot.På Instagram visar hon hur hon friade till kärleken i en fotoautomat, och sedan firade med vänner och familj.”Jag fick fria till den bästa personen jag vet i dag.

Sydsvenskan - 01 sep 20 kl. 11:30

Ed Sheeran har blivit pappa

Den brittiske världsstjärnan Ed Sheeran och frun Cherry Seaborn har fått sitt första barn – en dotter, rapporterar BBC. Efter en paus från Instagram sedan december förra året återvände artisten för att dela med sig av nyheten. "Förra veckan, med hjälp a.

News55 - 01 sep 20 kl. 11:30

Ed Sheeran har blivit pappa

Den brittiske världsstjärnan Ed Sheeran och frun Cherry Seaborn har fått sitt första barn – en dotter, rapporterar BBC. Efter en paus från Instagram sedan december förra året återvände artisten för att dela med sig av nyheten. "Förra veckan, med hjälp a….

Expressen - 01 sep 20 kl. 10:40

Ed Sheerans bebislycka med hustrun: ”Totalt förälskade”

Ed Sheeran har blivit pappa till en dotter.På Instagram meddelar världsstjärnan att hans fru Cherry förra veckan födde en liten flicka – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.”Vi är totalt förälskade i henne”, skriver Sheeran till bilden på ett par bebisstrumpor..

Dagens Media - 14 sep 20 kl. 16:24

Instagram överväger ta betalt för länkar

Instagram har tagit patent på en lösning för att ta betalt för länkar i bildtexter på plattformen..

Expressen - 01 sep 20 kl. 05:00

Boseman hånades för sin vikt – innan sin död

Bara tre månader innan sin död hånades Chadwick Boseman för sin vikt, då han i en video på Instagram syntes vara betydligt smalare än vanligt.Skådespelaren hånades i kommentarsfält och beskrevs som ”dödligt smal”, rapporterar sajten News365 Kenya..

Expressen - 30 aug 20 kl. 15:00

Bella Hadids dagliga kamp – mot osynliga sjukdomen

Supermodellen Bella Hadid lider av den osynliga sjukdomen CLD – kronisk borrelia.På Instagram delar hon nu med sig av den dagliga sjukdomskampen, som hon delar med sin mamma och sin lillebror.”Varje dag känner jag av minst 10 av de här symptomen”, skriver Bella Hadid på Instagram Story, till en lista med CLD-symptom..

Expressen - 31 aug 20 kl. 17:51

HIF-stjärnans baby- lycka: ”Är tacksam”

Helsingborgs IF:s danske målvakt Anders Lindegaard, 36, dras med skadeproblem.Privatlivet är betydligt trevligare.HIF-spelaren har precis blivit pappa.

Expressen - 31 aug 20 kl. 15:58

Daniel och Martins succé: Bilder på dåliga kyrkplatser

Stirra rakt in i en pelare, eller sitta med nästippen mot predikstolen – kyrkobesökare har det inte alltid så lätt.Daniel Sandström, 25, och Martin Jonliden, 26, letar upp landets sämsta sittplatser i kyrkor och lägger upp bilderna på Instagram.Kontot har på kort tid fått tusentals följare.

Expressen - 31 aug 20 kl. 10:14

Prins Gabriel fyller 3 år – se prinsparets egen bild

Lillprinsen Gabriel fyller tre år. Prinsparet har på Instagram delat med sig av en bild på födelsedagsbarnet. ”Grattis vår älskade Gabriel på 3-årsdagen”, skriver de.

Expressen - 31 aug 20 kl. 06:00

Falciani och Saades offentliga pikar – visar upp kärlekslyckan

Eric Saade och Nicole Falciani verkar båda två ha funnit kärleken på nytt efter uppbrottet i maj. På sina sociala medier pikar de nu om sina nya partners. ”Bästa sommaren”, skriver Saade på Instagram.

Expressen - 13 sep 20 kl. 20:00

Barnmorskan Asabea folkbildar om kvinnokroppen via Instagram

Barnmorskan Asabea Britton folkbildar sin följare om graviditet och förlossningar genom sin Instagram och blogg. Nu har hon delat sin egen hemfödsel och vill motivera fler gravida att göra det som känns bäst för dem. – Något jag försöker förmedla och vill att man kan komma tillbaka till är att lita lite mer på sina egna instinkter och intuition.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.