Instagram

Friday, 07 August, 00:16

Nyheter om Instagram

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 16 jul 20 kl. 10:31

Stjärnans beslut: Mörkade dotterns födsel i en månad

Tennisprofilen Samantha Stosur har blivit mamma.36-åringen höll familjenyheten hemlig i en månad.”Lockdown har varit en av mitt livs mest spännande och lyckliga tid”, skriver stjärnan på Instagram..

Expressen - 16 jul 20 kl. 10:00

Britneys pojkväns kryptiska ord – efter spekulationerna

I 13 år har Britney Spears varit omyndigförklarad, och fansen har startat rörelsen ”Free Britney” för att hon ska få tillbaka sin frihet.Nu får pojkvännen Sam Asgharis kryptiska meddelande på Instagram story fansen att spekulera.”Där jag växte upp och hur jag är uppfostrad har format mig att alltid förstå och stötta kvinnors rättigheter”, skriver han på sociala medier..

SVT - 16 jul 20 kl. 08:45

Banksys coronakonst bortstädad från tunnelbana

Graffitikonstnären Banksy lade ut en film på Instagram med sitt senaste verk: nysande möss i Londons tunnelbana. Men när klippet lades ut hade verket redan städats bort från tunnelbanan, skriver BBC..

Expressen - 16 jul 20 kl. 08:00

Tidigare porrstjärnans angrepp på Zara Larsson: ”Sorgligt”

Zara Larsson släppte nyligen nya låten ”Love me land” med tillhörande musikvideo, och möttes av jubel från fans och branschkolleger.Någon som däremot inte var imponerad var tidigare porrstjärnan Mia Khalifa, som inför sina 21 miljoner följare fyllde sina sociala medier med kritik mot den svenska stjärnan.”Sorgligt skräp”, skrev Mia Khalifa på Instagram..

Expressen - 15 jul 20 kl. 21:21

Ryska influencern väntar barn med sin styvson

Hon väntar barn med sin styvson – och nu har de gift sig.Den kända influencern Marina Balmasjeva, 35, meddelade på Instagram att hon och styvsonen Vladimir, 20, ska ha barn.Det väckte starka känslor hemma i Ryssland när hon lade ut en bild där de kramas och visar upp ett positivt graviditetstest..

Sydsvenskan - 15 jul 20 kl. 18:37

Instagrammordet på Segevång: åtalad gärningsman erkänner

En följarförfrågan på Instagram ledde till att en 20-årig man sköts ihjäl..

SVT - 14 jul 20 kl. 14:48

Landslagsmeriterade anfallaren klar för Napoli

Svenska landslagsmeriterade Jenny Hjohlman är klar för Napoli, uppger klubben på Instagram. – I går landade hon i Neapel och nu är hon redo för det här nya äventyret, skriver klubben bland annat på sin Instagram..

Expressen - 15 jul 20 kl. 15:00

Paows svar om ålders– skillnaden till nya kärleken

Paulina ”Paow” Danielsson och Mattias Helén verkar upp över öronen förälskade. Men det är en liten åldersskillnad.  ”Skulle ljuga om jag sa att det inte märks ibland”, skriver hon på Instagram.

Expressen - 14 jul 20 kl. 08:00

Elsa Hosks privata bilder – omställningen från livet i lyx

Hon är en av världens mest framgångsrika supermodeller, och på Instagram visar Elsa Hosk upp sin glamourösa vardag.Under coronapandemin har livet satts på ända, och den svenska modellen delar nu med sig av bilder från sin nya vardag.”Slumpmässiga isolerings-fynd från kamerarullen”, skriver Elsa Hosk på Instagram..

Expressen - 15 jul 20 kl. 09:00

Carolas pik – mot sitt eget kärleksliv

Carola Häggkvist lever singelliv, efter uppbrottet från långtida pojkvännen Jimmy Källqvist.Nu skämtar artisten med sin egen civilstatus med en oväntad video på Instagram story – där hon misslyckas med att spela trumpet.”Mitt kärleksliv just nu är lika illa som mina försök att spela trumpet!!

Sydsvenskan - 15 jul 20 kl. 07:20

Banksy gör coronakonst i tunnelbanan

Den hemlighetsfulla graffitikonstnären Banksy är tillbaka. Den här gången med ett coronainspirerat verk i Londons tunnelbana. I en video på Banksys Instagram syns en maskerad man, som tros vara den mytomspunne konstnären, spraymåla stenciler i form av r.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 20 kl. 07:20

Banksy gör coronakonst i tunnelbanan

Den hemlighetsfulla graffitikonstnären Banksy är tillbaka. Den här gången med ett coronainspirerat verk i Londons tunnelbana. I en video på Banksys Instagram syns en maskerad man, som tros vara den mytomspunne konstnären, spraymåla stenciler i form av r.

Expressen - 15 jul 20 kl. 06:00

Biancas svar på tal efter äldre kvinnornas hat

Bianca Ingrosso får utstå strila strömmar av hat på sociala medier – inte minst från äldre kvinnor.Nu har ”Wahlgrens värld”-profilen tröttnat, och säger ifrån mot kritiken, samtidigt som hon påpekar att kvinnornas barnbarn antagligen följer henne på sociala medier.”Är det den typen av förebild du vill vara till dina barn/barnbarn?

Expressen - 14 jul 20 kl. 16:46

Bebislycka för SVT- paret: ”Han är ute”

SVT-paret har fått en son. På Instagram delar Alexander Hermansson med sig av den lyckliga nyheten. ”Säg hej till Hiro Hermansson”, skriver han.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 20 kl. 17:22

Akinfenwa firade uppflyttningen – med Klopp

Fotbollsprofilen Adebayo Akinfenwa ville fira sin klubbs historiska avancemang till Championship tillsammans med Liverpools Jürgen Klopp. Nu har drömmen gått i uppfyllelse. "Den här dagen kan inte bli bättre", skriver Akinfenwa på Instagram.

Expressen - 14 jul 20 kl. 16:00

Löwengrips lyxsemester – flyger med kärleken

VIP lounge, champagne och lägenhet i Cannes. På Isabella Löwengrips Instagram delar hon med sig av filmer och bilder från lyxsemestern med pojkvännen Paul Sundvik. ”Vi tar dagen som den kommer”, skriver Sundvik i ett meddelande.

Expressen - 14 jul 20 kl. 15:00

Fansen oroliga för Britney Spears – tror att hon är i fara

Britney Spears, 38, har den senaste tiden agerat annorlunda på Instagram, enligt fansen.Nu uttrycker följarna en oro och tror att hon ropar på hjälp. .

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 20 kl. 08:18

Hollywood sörjer ”Glee”-stjärnan Naya Rivera

Vänner och kollegor sörjer den 33-åriga skådespelaren Naya Rivera, som hittades död under måndagen efter en förmodad drunkningsolycka. "Hennes briljans och humor var oöverträffad", skriver "Glee"-kollegan Chris Colfer på Instagram. Efter att polisen bek.

Expressen - 12 jul 20 kl. 19:30

Sofia Reideborn lämnar: ”Behöver paus från mig”

Sofia Reideborn har både kritiserat – och blivit kritiserad. Nu meddelar hon på Instagram att hon lämnar SDE. – Jag tror att SDE och SDHL behöver en paus från mig, skriver hon på Instagram.

Expressen - 13 jul 20 kl. 21:00

Youtube-stjärnan dog med sonen i magen

Brittiska Youtube-profilen Nicole Thea har dött under hittills okända omständigheter, bara 24 år gammal.Profilen var gravid i åttonde månaden med sonen Reign, vars liv inte heller gick att rädda, skriver Daily Mail.”Till alla Nicoles vänner och fans är det med stor sorg jag måste informera om att Nicole och sonen, som hon och Boga hade döpt till Reign, tragiskt har gått bort lördag morgon”, skriver hennes i ett pressmeddelande på Instagram..

GöteborgsPosten - 13 jul 20 kl. 18:10

Katy Perry lanserar album – med clownfilter

Förr i tiden lanserades nya skivor med stora annonskampanjer. När den amerikanska storstjärnan Katy Perry nu ska marknadsföra sitt sjätte studioalbum väljer hon att göra det med hjälp av – ett Instagram-filter..

Expressen - 11 jul 20 kl. 21:11

Bella Hadids ilska efter borttagna bilden

Supermodellen Bella Hadid fick sin story borttagen från Instagram, efter att hon lagt upp en bild på sin pappa och skrivit att han är född i Palestina.Efter att ha konfronterat det sociala mediet ber de nu om ursäkt till Victoria's secret-profilen, skriver Page Six.”Är vi inte tillåtna att vara palestinska på Instagram?

Expressen - 13 jul 20 kl. 08:14

Kelly Preston död i bröstcancer – maken John Travolta i sorg

Skådespelaren och modellen Kelly Preston är död. Hon somnade in den 12 juli efter en två år lång kamp med bröstcancer. ”Kellys kärlek och liv kommer alltid att finnas kvar”, skriver maken John Travolta på Instagram.

Expressen - 13 jul 20 kl. 06:47

Beckhams son har gift sig: ”Jag älskar dig”

Här är familjen Beckhams nya kärleksbesked. Brooklyn Beckham har gift sig. ”Jag är så glad för er skull”, skriver David Beckham på Instagram.

Expressen - 13 jul 20 kl. 06:00

Gynnings vändning – Efter tårarna

Carolina Gynning och Viktor Philipson gick skilda vägar tidigare i sommar, efter drygt ett år tillsammans.Konstnären uttryckte nyligen på Instagram att hon känner av en påttaglig ensamhet och hjärtekross - men nu befinner hon sig på Ibiza där hon har genomgått en kambo-behandling och känner sig som pånyttfödd. ”Jag mår mycket bättre nu, Ibizas energi och mina olika behandlingar gör mig stark igen.

Expressen - 12 jul 20 kl. 18:10

Personen bakom Dyngbaggegalan: ”Vill inte såra”

Vissa tycker att hans konto är Sveriges roligaste på Instagram. Ändå är det få som vet vem han är.Leo Vene är personen bakom Dyngbaggegalan med närmare en halv miljon följare.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 20 kl. 17:03

Azealia Banks: Sluta spela min skiva

Den amerikanska rapparen Azealia Banks gick i helgen ut på Instagram och bad sina fans att sluta spela hennes debutalbum "Broke with expensive taste" från 2014. I inlägget skriver Banks, som är känd för att inte skräda orden på sociala medier, att hon i.

Sydsvenskan - 12 jul 20 kl. 17:03

Azealia Banks: Sluta spela min skiva

Den amerikanska rapparen Azealia Banks gick i helgen ut på Instagram och bad sina fans att sluta spela hennes debutalbum "Broke with expensive taste" från 2014. I inlägget skriver Banks, som är känd för att inte skräda orden på sociala medier, att hon i.

Expressen - 12 jul 20 kl. 15:39

Penny Parneviks nakenbild med Mia

Penny Parnevik och mamma Mia Parnevik har en nära relation.På Instagram har Penny lagt upp en bild där de står nakna på en brygga - redo att hoppa i sjön. ”Mamma och dotter nakenbadar i regnet”, skriver Penny Parnevik till bilden..

Expressen - 11 jul 20 kl. 19:05

Abba-Benny och Tommy Körberg i hemlig spelning

En livespelning av Abba-Benny och Tommy Körberg är kanske inte något man förväntar sig få uppleva under en middag.Tidningsmakaren Amelia Adamo har lagt upp en bild på Instagram från en hemlig spelning av legendarerna.”Och plötsligt och oväntat slår Benny Andersson sig ner vid synten och kompar.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 20 kl. 17:18

Mariah Carey skriver självbiografi

Superstjärnan Mariah Carey kommer med en självbiografi i höst. Boken, som har fått titeln "The meaning of Mariah Carey", är skriven tillsammans med Michaela Angela Davis och ges ut den 29 september. På sin Instagram berättar Carey själv om boken.

Expressen - 11 jul 20 kl. 15:00

Agnes privata bild med Filip Hammar

Det är ett ständigt kackel i deras hem men det finns också en drös kärlek. Nu visar Agnes Lindström Bolmgren upp en intim bild med pojkvännen Filip Hammar. ”I efterhand, alldeles för bra för att vara sant”, skriver hon på Instagram.

Expressen - 10 jul 20 kl. 18:00

Harry Potter-stjärnans lycka – ska bli pappa

”Harry Potter”-skådespelaren Devon Murray, känd för rollen som Seamus Finnigan, ska bli pappa.Det berättar han på sociala medier, tillsammans med en bild på ett ultraljud och en sparkdräkt.”Vi är båda superexalterade”, skriver han på Instagram..

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 20 kl. 15:40

Fanny Rask lägger av: ”Det fungerar inte”

Landslagsspelaren och en av SDHL:s främsta lägger av. Fanny Rask avslutar karriären. "Jag behöver börja om, bygga upp, se vart jag hamnar och vem jag blir", skriver hon på Instagram.

Expressen - 10 jul 20 kl. 15:01

”Skuldkänslor som kastar en in i ett mörkt jävla hål”

Hon har varit framstående i Damkronorna och spelat flest SDHL-matcher genom tiderna. Nu avslutar Fanny Rask karriären. Den ekonomiska situationen har blivit för ohållbar.

SVT - 10 jul 20 kl. 14:13

Fanny Rask slutar med ishockeyn: ”Vem fan är jag ens?”

Landslagsstjärnan Fanny Rask meddelar på sociala medier att hon slutar med ishockeyn. ”Min dröm har alltid varit att få spela ishockey, helst på heltid hela tiden. Jag fick testa på det ett tag och det är jag enormt tacksam för.

Expressen - 10 jul 20 kl. 06:00

Erika Persson ryter ifrån efter nya bildkritiken

Erika Persson anklagas för att retuschera sina bilder. I ett inlägg på Instagram story bemöter hon kritiken – och ryter ifrån. ”Varför är ni alla så besatta för?

PrivataAffärer - 09 jul 20 kl. 23:20

Allt fler svenskar börjar med daytrading

Trots en tråkig börsvår ökar intresset för börsen och ekonomifrågor. Idag kan man följa många traders via kanaler i sociala medier. I flera olika podcaster kan man höra traders berätta om läget på börsen och vilka bolag de tror på (eller inte tror på).

Expressen - 09 jul 20 kl. 23:59

Daniella, 32, dansar – en månad efter amputationen

Skönhetsdrottningen Daniella Álvarez har delat en video där hon dansar – bara veckor efter att hon amputerat sitt ben.32-åringen syns le i videon, där hon stöttas upp av sin bror, rapporterar People.– Vi måste vara motståndskraftiga i livet, skriver Álvarez i ett inlägg på Instagram..

Expressen - 09 jul 20 kl. 20:45

Glee-stjärnan befaras död

Naya Rivera försvann efter en båttur med sin fyraårige son Josey - som hittades ensam i en båt på sjön Lake Piru, Ventura County, Kalifornien.En räddningsaktion sattes in men har nu ändrats till ett sökuppdrag efter Riveras kropp då skådespelerskan befaras död, skriver People. ”Be för att Naya Rivera hittas i säkerhet”, skriver sångerskan Demi Lovato, som gästspelat i ”Glee”, på Instagram..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.