Inslaget

Monday, 06 July, 06:07

Nyheter om Inslaget

Sortering: Relevans | Senaste
News55 - 11 jun 20 kl. 13:16

Här är orm från Kina på rymmen i Sverige

Det är i Uppsala som en orm är lös. Den smet ut från ett paket från Kina och tros nu finnas någonstans i det aktuella företagets lokaler. Det framgår av TV4-Inslaget.

SmålandsPosten - 09 jun 20 kl. 18:00

Att tvätta historien ren

Redan när protesterna mot George Floyds död i samband med ett polisingripande resulterade i upplopp och förstörelse spårade det ur. Liksom sedan när Black lives matter-rörelsen förklarade att ”vit tystnad är våld” och när den började kräva polismaktens nedmontering. Tanken att den typen av amerikansk kulturkonflikt skall översättas rakt av till europeiska förhållanden är också udda, men nu har det hänt och det med besked.

Expressen Dina Pengar - 26 maj 20 kl. 12:00

Konflikten om triss i TV4 – måste ändra efter beslutet

Konsumentombudsmannen har granskat Triss-skrapet i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.KO anser att Inslaget utgör reklam för spel och att det inte framgår tydligt, rapporterar Dagens Juridik.Svenska Spel har överklagat beslutet..

Dagen - 14 maj 20 kl. 13:26

SVT backar efter kritik mot borttagna vittnesbördet

Roland Utbults ord om bönerna och tron på Gud fanns inte med när Inslaget sändes..

Dagen - 14 maj 20 kl. 13:26

SVT backar efter kritik mot borttagna vittnesbördet

Roland Utbults ord om bönerna och tron på Gud fanns inte med när Inslaget sändes..

DN - 13 maj 20 kl. 10:37

Kroppsdel hittades hemma hos Wilma Anderssons ex-pojkvän

Väl Inslaget, i en resväska, på en hylla i ex-pojkvännens lägenhet hittades det avgörande beviset – en kroppsdel från Wilma Andersson. .

DI - 12 maj 20 kl. 12:41

Polsk uppstickare sticker ut med udda funktion

Det polska företaget Triggo har utvecklat ett lättviktsfordon för stadsbruk med det lite udda Inslaget att det kan variera i bredd  .

Nerikes Allehanda - 11 maj 20 kl. 14:53

TV: ÖSK-backen efter "dödshoppet" i Sörbybacken: "Just nu har jag bara panik" – se inslaget här

Johan Mårtensson hade inte gjort något värre i hela livet. Försvararen Daniel Björkman fick lära....

SVT - 10 maj 20 kl. 12:15

SVT:s reporter: ”Finns debatt om en åldersgräns i thaiboxning”

I ett reportage om thaiboxning som SVT har gjort syns hur barn i Thailand boxas mot varandra. Ulrika Bergsten, reporter som har gjort Inslaget, berättar om att det finns en debatt i landet. – Även om det ser brutalt ut så slår de här barnen inte speciellt hårt, det är ungefär så de resonerar kring thaiboxning här, säger Bergsten..

SVT - 02 maj 20 kl. 13:50

Hemlig välgörare hjälpte familjen med privatplan

En timme efter att Rapport sänt Inslaget om familjens kamp kom samtalet som förändrade allt: En anonym sponsor ville bekosta resan med privatplan så att familjen skulle kunna ta sig till sonens förlossning i Kiev, Ukraina.

SR - 27 apr 20 kl. 06:09

Elektroniska armband ska stoppa karantänsmitare

VÄLJ APP-LJUD BEROENDE PÅ NÄR Inslaget SÄNDS I Sydkorea kommer personer som bryter mot landets strikta karantänsregler att pressas att ha elektroniska armband så att myndigheterna kan ha kontroll på regelbrytarna..

Barometern - 26 apr 20 kl. 11:50

TV: Se Kalmargänget som går 100 000 steg i dag: ”Det är ingen fara”

Som Barometern tidigare berättat om ska Ironmanspeakern Björn Mortensen i dag gå 100 000 steg. Se tv-Inslaget för att höra hur det lät när en fjärdedel av distansen var avklarad..

Cornucopia - 14 apr 20 kl. 15:13

Inslaget med mig i P4 Sjuhärad

Här hittar ni de trettio minuter (inklusive P4-vänlig musik - typ det du lyssnade på under 90-talet) som jag satt i P4 Sjuhärad igår med Niklas Odengård och Robert Lindberg (som bl a har podden Fronten tillsammans med min författarkollega Niclas Sennerteg). Jag pratar mestadels om mina böcker, inklusive en hel del om kommande Redovisningsavdelning Marviken. Och så säger jag "skit" live i Public Service.

BT - 09 apr 20 kl. 05:00

Ulligt och gulligt på gården i Håcksvik

Ulligt och busigt är det nya Inslaget på gården i Håcksvik, som i år fått hela åtta tvillingpar med lamm. – Det är mysigt, de har massor av energi och skuttar omkring, säger Amanda Bengtsson..

Aftonbladet - 29 mar 20 kl. 09:34

Kaxiga passning till Nilsson klipptes bort

▸ Därför sändes aldrig Inslaget i ”Skavlan”.

Skånskan - 22 mar 20 kl. 08:00

Bara hälften tillåts delta i fullmäktige

KÄVLINGE Bara hälften av ledamöterna får vara närvarande när kommunfullmäktige i Kävlinge håller sitt möte den 30 mars.
Dessutom skjuts det nya Inslaget Fri debatt på framtiden.– På grund av risken för smittspridning med anledning av coronaviruset Covid-19 har vi tillsammans med alla partier beslutat att minska antalet ledamöter vid fullmäktigemötet från 49 till 25 vid mötet i slutet av mars, säger kommunfullmäktiges ordförande Boriana Åberg (M).

SVT - 23 mar 20 kl. 18:27

Svenska MMA-stjärnan: ”Ska jag fortsätta få huvudet inslaget för småpengar?”

På den ännu inte inställda UFC 250 i São Paulo den 9 maj går den svenska MMA-stjärnan Pannie Kianzad sin största match hittills i karriären. En match som kändes långt bort för ett år sen. – Jag har precis blivit släppt, varför ska jag fortsätta?

Dalarnas tidningar - 20 mar 20 kl. 16:02

Man häktad misstänkt för Film och Fabel-rånet – åklagaren: "Inslaget i Efterlyst blev användbart"

En Borlängebo i 25-årsåldern misstänks ha varit den som rånade Film och Fabel i Falun i februari.....

DalaDemokraten - 20 mar 20 kl. 16:02

Man häktad misstänkt för Film och Fabel-rånet – åklagaren: "Inslaget i Efterlyst blev användbart"

En Borlängebo i 25-årsåldern misstänks ha varit den som rånade Film och Fabel i Falun i februari.....

Kristianstadsbladet - 27 feb 20 kl. 21:00

Debatt: Tragiska besparingar i Hässleholm

Nu har Hässleholm utnämnt sig igen genom Inslaget på SVT måndagen den 24 februari och det är inte på ett positivt sätt. Nu handlade det om stödet till studieförbunden som drogs in det här året i sin helhet av Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna, skriver Lena Wallentheim och Joakim Fors (S)..

Jönköpingsnytt - 25 feb 20 kl. 14:24

TV: Lär dig göra årets semmelnyhet

Fettisdagen är här och det betyder att vi får frossa i semlor. De senaste åren har den traditionella semmelbullen fått sällskap av en uppsjö nya varianter. En av årets nyheter är semmelflatbread – Jnytt har fått en lektion i hur man bakar en sådan.

UNT - 23 feb 20 kl. 17:04

"Charmigt att han vill se mig i landslaget"

Se TV-Inslaget med Daniel Stenlund.

Expressen - 14 feb 20 kl. 10:02

Nazist beskrevs som ”tysk politiker” i SVT

Nazisten och dömde krigsförbrytaren Hermann Göring beskrevs som ”tysk politiker” i populära SVT-programmet ”Antikrundan”.Nazismen nämndes inte alls i Inslaget, enligt Göteborgs-Posten.SVT säger till tidningen att man kommer att åtgärda det grova misstaget på SVT Play och i repriser..

Sydöstran - 05 feb 20 kl. 21:05

Sent avgörande i Soft Center Arena

Krif Hockey förlorade sin tredje raka match i allettan. Huddinge vann med 4–2, sista målet Inslaget med 54 sekunder kvar av matchen..

Blekinge Läns tidning - 05 feb 20 kl. 21:05

Sent avgörande i Soft Center Arena

Krif Hockey förlorade sin tredje raka match i allettan. Huddinge vann med 4–2, sista målet Inslaget med 54 sekunder kvar av matchen..

SR - 05 feb 20 kl. 10:43

Ekots reporter konfronterar nätpedofilen

En man som använt spelplattformar för att utnyttja barn sexuellt, har kunnat fortsätta att använda samma spelkonto även efter att han dömts. Nu konfronterar Ekot mannen, vars röst är utbytt i Inslaget..

Expressen - 31 jan 20 kl. 08:33

Kina hotade att dra in SVT-visum

Efter satirInslaget i SVT:s humorprogram ”Svenska nyheter” hotade Kinas ambassad med att ingen SVT-medarbetare skulle få visum till Kina.Dagarna efter att Inslaget sänts noterade produktionschefen Thomas Hall ”asiatiska män” som stod vid hans bostad..

SVT - 30 jan 20 kl. 19:43

Konstfack efter slöjdhån: ”Slöjd är viktigare än någonsin”

SVT:s satirprogram Svenska nyheter hade nyligen ett inslag om hur skolans resurser kan omprioriteras genom att ta bort slöjdämnet. De lanserade uttrycket ”Slöjd – nej tack, jag är nöjd” och uppmanade tittarna att kasta sina hemsnickrade smörknivar. Inslaget har fått Konstfack att reagera.

Helsingborgs Dagblad - 29 jan 20 kl. 22:55

Dubbel av Isak i spanska cupen

Real Sociedad är vidare i spanska cupen – Copa del Rey – och det tack vare Alexander Isak och Martin Ødegaard. Det nordiska Inslaget i laget stod för alla tre målen i 3–1-segern hemma mot Osasuna. Inte nog med det: Ødegaard spelade fram Isak, som spelad.

GöteborgsPosten - 29 jan 20 kl. 22:55

Dubbel av Isak i spanska cupen

Real Sociedad är vidare i spanska cupen – Copa del Rey – och det tack vare Alexander Isak och Martin Ødegaard. Det nordiska Inslaget i laget stod för alla tre målen i 3–1-segern hemma mot Osasuna..

SVT - 28 jan 20 kl. 13:37

Kulturministern om kritiken: Inte mitt jobb

Kulturminister Amanda Lind (MP) hamnade i skottgluggen när hon erkände att hon inte sett en enda av de Guldbaggenominerade filmerna i år. I en intervju med Sveriges Radios ”Kulturnytt” slår hon nu tillbaka mot kritiken. – Mitt jobb som kulturminister är inte primärt att titta på film eller ta del av kultur, säger hon i Inslaget..

Dagens Medicin - 27 jan 20 kl. 15:17

Tv-reklam för läkemedel fälls

Informationen i Inslaget uppfyller inte kravet på läsbarhet, anser läkemedelsbranschens informationsgranskningsnämnd, IGN..

Expressen - 17 jan 20 kl. 22:29

Rapparens ilska mot TV4 – efter inslaget

TV4:s ”Brottsjournalen” visade upp ett klipp på rapparen 1.Cuz i ett inslag om hur kriminella skyter om Rolex-klockor och jagas av Kronofogden. Artisten, med över 20 miljoner spelningar på Spotify, menar att kanalen systematiskt utmålar ungdomar från förorter som skurkar.

Skånskan - 17 jan 20 kl. 07:00

Om en tystnad som bryts

FilmBombshell – när tystnaden bryts
Regi: Jay Roach.
Medverkande: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow med flera.På den konservativa och Trumphejande amerikanska tv-kanalen Fox News är byxor förbjudna för de kvinnliga programledarna.

Expressen - 16 jan 20 kl. 12:37

TV4 backar – efter rapparens kritik: ”Beklagar”

TV4 har bett om ursäkt efter att de använde bilder på rapparen 1. CUZ i ett tv-inslag om kriminella personer som ”skryter med dyra Rolexklockor på sociala medier”.1.

News55 - 08 jan 20 kl. 14:03

Så dissade Mosander Go’kväll

I höstas blev det en tittarstorm, inte minst hos News55:s läsare då Ingalill Mosander petats från Gokväll. Det stående Inslaget försvann tillfälligt och som News55 berättat så är nu Inslaget tillbaka utan Mosander. I en intervju med Expressen berättar hon at hon blev uppringd av SVT.

Aftonbladet - 07 jan 20 kl. 10:34

Vändningen efter storbråket i SVT

▸ Nu gör Inslaget comeback – utan Mosander.

Aftonbladet - 07 jan 20 kl. 10:34

Vändningen efter storbråket i SVT

▸ Nu gör Inslaget comeback.

Cornucopia - 02 apr 20 kl. 12:17

Inslaget i Babel

För er som är intresserade och ännu inte sett det så finns Inslaget och intervjun i Babel med Lena och mig på SVT Play. Starten är 32:26 in i programmet och håller på till cirka 39:30. Ett rätt okej ihopklipp av de filmsnuttar jag och Lena spelade in själva och intervjun över Skype, även om valet av vad som kom med var helt upp till Babel, som också slängde med en hel del extra vi inte hade en aning om.

Expressen - 27 dec 19 kl. 20:41

”Nyhetsmorgons” Trisskrap i blåsväder – bråk trappas upp

Ett bråk om Trisskrapet i TV4 har trappats upp. Branschföreningen för Onlinespel (BOS) vill att Inslaget ska reklammärkas och har anmält Trisskrapet till Granskningsnämnden och konsumentombudsmannen. Nu är ärendet en riksdagsfråga, skriver Dagens Media.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.