Inlägget Vem

Saturday, 22 February, 01:58

Nyheter om Inlägget Vem

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 21 jan 20 kl. 17:30

Slutspel på den amerikanska ränttemarknaden - räntorna kommer stiga oavsett vad Federal Reserve gör

Dags för en Youtube-film, som är i sammanhanget kort och tydlig. TL;DL: Analysen i filmen är att den amerikanska centralbanken Federal Reserve nu målat in sig i ett hörn där oavsett vad de gör så kommer de amerikanska räntorna sticka iväg uppåt, och potentiellt krascha finans- och bostadsmarknaderna, såväl som den verkliga ekonomin.
Osynligt för de flesta svenskar har på kort tid ratade skräpsäkerheter (eng junk collateral) som plockas in av amerikanska centralbanken Federal Reserve i repomarknaden exploderat.

Dagensanalys.se - 15 jan 20 kl. 10:37

Dagens Analys i poddsamarbete med Tony Hammarlund

Dagens Analys och Tony Hammarlund, som har podden Digital Marknadsföring, inleder poddsamarbete för att ge läsare möjligheten att lyssna och lyssnare möjligheten att ta del av DAs nyheter. För att kicka igång samarbetet har vi intervjuat Tony Hammarlund. Vem är du?

Dagensanalys.se - 12 jan 20 kl. 22:48

Lyssnar verkligen varannan svensk på radio från Bauer Media?

I ett pressmeddelande från Bauer Media Sverige får vi ta del av deras lyssnarstatistik. Siffror som säger att Bauer Media Sverige når varannan svensk, varje vecka. I Bauer Media Sverige ingår bland andra Mix Megapol, Rockklassiker, NRJ och Vinyl.

Vestmanlands Läns Tidning - 31 jan 20 kl. 18:42

Insändare: Vem bryr sig om undertecknandet

Replik på inlägget "VLT ogillar SD och Trump och det märks", VLT den 28 januari.Helt rätt,....

Dagensanalys.se - 08 jan 20 kl. 09:51

Din nästa kärlek kan vara en avatar från Samsung

Att bli kär i en avatar har blivit en grej, speciellt i Kina. Samsung tänker nu hjälpa alla att hitta sin digitala kärlek och göra den så mänsklig som möjligt. Bakom dessa virtuella partners är Samsungs forskningsavdelning Star Labs.

Dagensanalys.se - 08 jan 20 kl. 10:27

Ipsos får världens största kontrakt för onlinemätningar

Vem som blir leverantör för UKOM är alltid spännande då kontraktet är en av världens största inom onlinemätningar. UKOM som står för UK Online Measurement är standarden för alla onlinemätningar i Storbritannien och anses vara en av världens största och främsta vad det gäller både vision samt teknik. Efter en lång upphandling gick kontraktet till Ipsos.

Cornucopia - 30 dec 19 kl. 17:18

En titt på Australiens börsindex - och lite bilder från ett brunrött Sydney

Australiens börsindex ASX 200 är tillsammans med Torontobörsen i Kanada kanske det mest råvarutunga börsen och indexet. Inget som normalt följs här på bloggen, men som talesättet säger: när man är i Säffle tar man en kopp kaffe.
Skyskrapor i Sydney North i brandrökdisets brunbeiga färg.

Dagensanalys.se - 10 dec 19 kl. 21:09

Två ägg: I bråket om TV4 är alla förlorare

Com Hem, Tele2 och Telia har de senaste dagarna bråkat om vem som ska få visa TV4 i sina nät. Än så länge är det ingen lösning i sikte och redan i natt försvinner TV4 från Com Hems hushåll. Sunny: Är det inte för jävligt att de bara kan stänga av TV4 sådär.

News55 - 04 dec 19 kl. 09:45

Därför vräks Lill-Babs familj

Lill-Babs hade en hyreslägenhet på Östermalm. Nu har hyresvärden FPK, Försäkringsbranschens Pensionskassa sagt upp kontraktet och vräkt familjen därifrån, återger tidningen efter att Hem&Hyra skrivit om det inträffade. Familjen ville behålla lägenheten.

Dagensanalys.se - 03 dec 19 kl. 10:09

En bot ska hjälpa anställda att prata väl om bolaget

Som anställd på Facebook måste man svara på alla möjliga frågor från nära och kära. Speciellt under julledigheten. Därför har Facebook utvecklat en bot som ska hjälpa till att ge rätt svar.

Dagensanalys.se - 25 nov 19 kl. 09:00

SMIF uttalar sig om etiska regler och kvalitet i undersökningar

I dagens värld är det lätt för så gott som vem som helst att göra undersökningar, och inte sällan ser vi att den en gång så tydliga linjen mellan marknadsundersökningar och marknadsföring börjar suddas ut. Men det finns ett tydligt ramverk att hålla sig till, nämligen de etiska regler som tagits fram av de internationella organisationerna ESOMAR och ICC. Det finns dessutom en svensk branschorganisation, Svenska Marknadsundersökningsföretagen (SMIF), som bland annat har som krav att medlemmarna följer dessa etiska regler, […] Inlägget SMIF uttalar sig om etiska regler och kvalitet i undersökningar dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 24 nov 19 kl. 15:30

Facebooks Ads Manager visar status om det strular

Facebook har lanserat en ny funktion som gör att vem som helst kan se om annonsplattformen upplever problem. När du klickar på den här länken kan du se status för Ads Manager, och verktyg för att leverans, rapportering, skapa samt redigera. Bra att ha koll på så att du vet vart det strular, när det strular.

News55 - 22 nov 19 kl. 13:36

Här stormade insatsstyrka fel familj

Händelsen utspelade sig i Rosengård i Malmö tidigare i november. Barnfamiljen väcktes vid sextiden på morgonen av insatsstyrkan som knackade på och tog sig in i sovrummet. Expressen som har tagit del av den JO-anmälan som mamman lämnade in efter det ovälkomna besöket skriver att “hon klev upp för att ta hand om sin åtta månader gamla bevis och då såg ficklampor i hallen.

Cornucopia - 17 nov 19 kl. 09:10

Saint Barth: Jetset, det vackra folket och pengarna

Den forna svenska kolonin Saint Barth har de senaste tjugo åren förvandlats till en av Karibiens gräddhyllor. Här hittar man jetset och det vackra folket, som inte har några problem med pengar. Kan absolut vara värt ett besök om man undrar how to spend it eller vill tycka att Sverige, rent av Norge eller Schweiz, är billigt.

Dagensanalys.se - 15 nov 19 kl. 09:45

Från klickbete till gräv – så ska branschtidningarna få in stålarna

Om du läser branschpress har du säkert redan märkt att det numera handlar om insiktsartiklar där skribenterna har gjort något gräv, avslöjat en ny lögn eller bara stoltserar med sin sanning. På Resumé är det duon Julia Lundin och Yasmine Winberg som ska dra läsarna över betalväggen med sina nä-nu-jävlar-artiklar. I artiklarna vill de lyfta fram frågor som studsar runt bland influencers och marknadschefer.

News55 - 12 nov 19 kl. 11:01

Så är Kapten klännings liv i frihet

Göran Lindberg, som gått under smeknamnet Kapten klänning, har blivit föremål för bland annat en bok. Han dömdes till sex års fängelse men är nu åter en fri man. Han erkände endast att han köpt sex av några kvinnor.

Dagensanalys.se - 07 nov 19 kl. 08:29

”Alla ser dig” – utställning på Internetmuseum om den personliga integriteten

”Nästan varannan internetanvändare känner sig övervakad på nätet, och svenskarnas oro för den personliga integriteten på internet har ökat de senaste fem åren,” skriver Internetstiftelsen som tagit fram en ny utställning på Internetmuseum. Vad du än gör på nätet så lämnar du spår efter dig. Små bitar här och där som var för sig inte säger så mycket, men som sammantaget kan ge en väldigt exakt bild av vem du är.

News55 - 06 nov 19 kl. 11:17

Här är orten som helt blir utan bank

Det är i Bjuv som Swedbank ska stänga verksamheten i slutet av december. Kunderna hänvisas till Åstorp en dryg mil bort dit de fyra anställda också följer med.   Flera pensionärer oroar sig vad som händer med Bjuv.

Cornucopia - 26 okt 19 kl. 18:33

På cykel i Champagne med Revolut-kort - skaffa kort nu, få 200:- SEK

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Revolut, och ska klassas som reklam.
Cykelsemestern i Champagne förra veckan hanterades helt med mitt Revolutkort, vilket tillsammans med inköpen av champagne, resa och boende innebar en besparing på bankernas växlingsavgifter på över 500:- SEK. Om du skaffar ett gratis Revolutkort via denna länk får du 200:- SEK insatt på ditt Revolutkonto.

News55 - 24 dec 19 kl. 08:00

Vem gömmer sig bakom lucka 24?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018   Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 24? dök först upp på News55..

News55 - 23 dec 19 kl. 08:00

Vem gömmer sig bakom lucka 23?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018   Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 23? dök först upp på News55..

News55 - 22 dec 19 kl. 08:00

Vem gömmer sig bakom lucka 22?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 22? dök först upp på News55..

Dagensanalys.se - 21 okt 19 kl. 12:15

AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm

Nyligen avslutades den andra omgången pop-up loft som AWS genomfört i Stockholm, och Eric Morales på AWS berättar att de testat lite nya grepp för att se vad den Svenska och Nordiska marknaden behöver. Förra året var första gången som AWS öppnade ett tillfälligt loft i Stockholm, en plats dit kunder, partners och mer eller mindre vem som helst kan komma för att lära sig mer om AWS, få hjälp med problem, eller träffa partners och skapa nya samarbeten. Förra […] Inlägget AWS testar nya vägar för sitt pop-up loft i Stockholm dök först upp på Dagensanalys.

News55 - 21 dec 19 kl. 08:00

Vem gömmer sig bakom lucka 21?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018   Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 21? dök först upp på News55..

News55 - 20 dec 19 kl. 09:10

Vem gömmer sig bakom lucka 20?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 20? dök först upp på News55..

News55 - 19 dec 19 kl. 09:10

Vem gömmer sig bakom lucka 19?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 19? dök först upp på News55..

Dagensanalys.se - 15 okt 19 kl. 11:21

”Du måste vara besatt av användandet, inte försäljningen!”

Nyligen bjöd företaget Box in till sitt årliga event BoxWorks, där årets nyheter presenterades och användare fick möjlighet att utbilda sig och även bygga relationer med såväl andra användare som med Box personal och partners. Sedan starten för 14 år sedan har Box haft samma vision säger företagets VD och en av grundarna Aaron Levie. ”Vi vill göra det möjligt att jobba med vilka filer som helst, på vilken enhet som helst, varifrån som helst, tillsammans med vem som helst.

Dagensanalys.se - 15 okt 19 kl. 08:50

Juryn för Årets Marknadschef 2019 är utsedd

Juryn som kommer att utse Årets Marknadschef, Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa för 2019 är nu klar. Förra året var det Emma Stjernlöf, ADIDAS (Årets Marknadschef), Siduri Poli, CHANGERS HUB (Årets Framtidslöfte), TransferGalaxy (Årets Disruptör) och Klarna (Årets Varumärkesresa) som kammade hem priserna. Årets utmärkelserna delas ut i samband med ett halvdagsevenemang den 5:e februari på Fotografiska, som Marknadsföreningen Stockholm anordnar.

Dagensanalys.se - 14 okt 19 kl. 12:00

Influencers ska locka unga att bli bönder

Flera av Sveriges främsta influencers ska hjälpa projektet Jobba Grönt att visa fördelarna med de gröna yrkena i en ny YouTube-serie. YouTube-formatet ”The Green Challenge” har premiär den 10 oktober på Splay Sverige som är landets största kanal för branded series på YouTube. I serien får profilerna Carl Déman, Antonija Mandir, Amir Halim, Jennifer Andersson, Vanja Engström och Gordon Dewoon bege sig till Stiernhööksgymnasiet i Rättvik för att tävla om vem som är bäst på att jobba grönt, det vill […] Inlägget Influencers ska locka unga att bli bönder dök först upp på Dagensanalys.

News55 - 18 dec 19 kl. 09:10

Vem gömmer sig bakom lucka 18?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018   Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 18? dök först upp på News55..

News55 - 17 dec 19 kl. 09:39

Vem gömmer sig bakom lucka 17?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018   Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 17? dök först upp på News55..

News55 - 16 dec 19 kl. 12:51

Vem gömmer sig bakom lucka 16?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018   Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 16? dök först upp på News55..

Dagensanalys.se - 09 okt 19 kl. 14:13

100 miljoner nedladdningar på en vecka

Om man har en stekhet app så har man. Så tänker nog skaparna bakom spelet Call of Duty som lanserades i mobilversion i början av månaden. Vi tipsade om spelet här för att vem vill inte kunna ha en battle på kontoret med grannarna i öppna landskapet.

News55 - 15 dec 19 kl. 10:00

Vem gömmer sig bakom lucka 15?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 15? dök först upp på News55..

Cornucopia - 05 okt 19 kl. 18:06

Om pseudonyma kommentarers värde

I en tid när vem som helst kan säga vad som helst på Internet är också värdet av kommentarer på Internet lägre än någonsin, i synnerhet ofiltrerade och i synnerhet pseudonyma och anonyma komemntarer. Det är den främsta anledningarna till att bloggen inte släpper igenom vad som helst - om det du skriver verkligen är värt något så skriver du med ditt eget namn, foto och ort, tydligt identifierbar.
Tangentbord.

News55 - 14 dec 19 kl. 10:00

Vem gömmer sig bakom lucka 14?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 14? dök först upp på News55..

News55 - 13 dec 19 kl. 10:00

Vem gömmer sig bakom lucka 13?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 13? dök först upp på News55..

Dagensanalys.se - 03 okt 19 kl. 20:26

Facebook lanserar meddelande-app Threads till Instagram

Med nya appen Threads är det tänkt att du ska kunna chatta och dela ditt liv med dina närmsta vänner från Instagram. Appen Threads är Instagrams kusin. Det är tänkt att med den skicka meddelanden, bilder och videoklipp till närmaste vänner.

News55 - 12 dec 19 kl. 10:00

Vem gömmer sig bakom lucka 12?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 12? dök först upp på News55..

News55 - 11 dec 19 kl. 10:00

Vem gömmer sig bakom lucka 11?

Kanske gillar du också: News55:s julkalender från 2018 Inlägget Vem gömmer sig bakom lucka 11? dök först upp på News55..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.