Inkluderad

Thursday, 20 February, 16:15

Nyheter om Inkluderad

Sortering: Relevans | Senaste
SR - 22 jan 20 kl. 14:12

Förbundskaptenens besked: Duplantis till inomhus-VM

Med mindre än två månader kvar till friidrottens inomhus-VM står det klart att i princip samtliga svenska stjärnor kommer att jaga VM-medaljer i kinesiska Nanjing. Stavhoppsstjärnan Armand Duplantis Inkluderad..

DI - 13 jan 20 kl. 07:00

Sista patienten inkluderad i Sedana Medicals registreringsgrundande IsoConDa-studie

Sedana Medical AB (publ) (SEDANA: FN Stockholm) meddelade idag att den sista patienten nu inkluderats i den….

Expressen - 12 nov 19 kl. 11:01

Så stort klimatavtryck ger 3 000 olika matvaror

Rödspätta belastar klimatet mycket mer än lax och ris har 30 gånger så hög klimatpåverkan som potatis.Det framgår när Mat.se tillsammans med forskningsinstitutet RISE i dag lanserar den största klimatmärkningen av livsmedel som någonsin gjorts.

PrivataAffärer - 15 okt 19 kl. 09:54

DNB: Köpläge i Net Ent

Det skriver DNB Markets i en analys och som Nyhetsbyrån Direkt har rapporterat kort om tidigare på tisdagen höjer banken sin rekommendation till köp och justerar upp riktkursen till 36 kronor (31). ”Vi ser Red Tiger som en spännande story i den hårda konkurrensen inom online-kasinoslots; deras (Red Tigers) dagliga jackpotspel är unika på ett sätt som är ovanligt i dag”, skriver DNB som räknar med en tillväxt omkring 40 procent med en ebitda-marginal över 50 procent för Red Tiger under 2020. För det tredje kvartalet är en svag organisk tillväxt alltjämt att vänta trots att Red Tiger inkluderas i siffrorna från och med september, där det framförallt är den svaga svenska marknaden som tynger i Norden efter omregleringen vid årsskiftet.

Kristianstadsbladet - 03 okt 19 kl. 10:30

Monty Python firar 50 – utan återförening

De blev så populära att de kallades för "humorns Beatles". I helgen är det exakt 50 år sedan Monty Python tv-debuterade. ”De sprängde tabun.

YA - 03 okt 19 kl. 10:30

Monty Python firar 50 – utan återförening

De blev så populära att de kallades för "humorns Beatles". I helgen är det exakt 50 år sedan Monty Python tv-debuterade. ”De sprängde tabun.

Sydsvenskan - 30 sep 19 kl. 05:55

Monty Python firar 50 – utan återförening

De blev så populära att de kallades för "humorns Beatles". I år är det 50 år sedan Monty Python tv-debuterade. – De sprängde tabun.

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 19 kl. 05:55

Monty Python firar 50 – utan återförening

De blev så populära att de kallades för "humorns Beatles". I år är det 50 år sedan Monty Python tv-debuterade. – De sprängde tabun.

Dagens PS - 18 sep 19 kl. 08:01

Miljonklipp för Volvos vd på slopad värnskatt

Den tunga börsnoterade fordonsjättens chef får skattelättnad på drygt 2,5 miljoner kronor. För staten innebär det 6 miljarder kronor mindre i skatteintäkter när värnskatten tas bort. Men för Volvochefen Martin Lundstedt betyder det 2.

Dagen - 10 sep 19 kl. 16:40

Förvirrande signaler i integrationspolitiken

Det har länge i Sverige bedrivits en politik som uppmuntrar till att inte känna sig Inkluderad..

Dagen - 10 sep 19 kl. 16:40

Förvirrande signaler i integrationspolitiken

Det har länge i Sverige bedrivits en politik som uppmuntrar till att inte känna sig Inkluderad..

Nyteknik - 09 sep 19 kl. 10:00

Utanför kollegornas gemenskap − så hanterar du situationen

Vänskapsband på jobbet kan förgylla tillvaron, men för kollegan som inte känner sig Inkluderad får det förstås motsatt effekt. Känslan av att vara utanför gemenskapen kan påverka både prestation och välmående, men det går att förbättra situationen..

Dagens PS - 21 jun 19 kl. 10:06

Spana in Sveriges dyraste fritidshus

Prislappen på idyllen som toppar listan ligger en bra bit över 30 miljoner kronor. Du får en egen ö för pengarna. Det mäktiga fritidshuset ligger på Trångholmen i Stockholms skärgård.

PrivataAffärer - 13 jun 19 kl. 15:42

Missa inte populära läsarresan till Peking

Resan i korthet: Pris: Från 15 900 kr
Datum: 27 mar - 2 apr 2020
Reslängd: 7 dagar
Avreseort: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn
Resmål: Peking
Mer information och bokning: Kinaresor På Privata Affärers resa till Kina träffar vi spännande personer från både näringsliv och myndigheter. Metropolen erbjuder dessutom god mat, intressant kultur och väldigt prisvärd shopping. Med på resan är Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

Skånskan - 09 maj 19 kl. 15:57

Försökte knivhugga sin exman till döds

LUND Makarna hade gått skilda vägar men kom inte överens om vårdnaden för det gemensamma barnet.
Kvinnan besökte oväntat sin exman i Lund en kväll, sa att hon skulle ge honom något och bad honom blunda men tog en kökskniv och högg honom i bröstet.Mannen försökte värja sig och flydde ut i trappuppgången där han ropade på hjälp.

Affärsvärlden - 07 maj 19 kl. 16:08

Björn Westerholm: Jag ska följa företaget som aktieägare

Under tisdagsmorgonen gick MyFC ut med att företaget hade fått en ny vd. Den avgående vd:n, Björn Westerhom säger till Affärsvärlden att han och styrelsen har haft gott samarbete med denna process Inkluderad..

Dagens PS - 01 maj 19 kl. 00:00

I dag tar folket en vecka ledigt

Här är 1 maj särskilt välkommen. Dagen är nämligen synonym med en veckas ledighet. Så firar vi runt om i världen.

Dagens PS - 28 mar 19 kl. 08:23

Storägare tvekar att ge topparna ansvarsfrihet

”Jag kan inte säga just nu hur vi kommer att ställa oss i den frågan”, säger Alectas chef för ägarstyrning till P1 i Sveriges Radio. Swedbank håller bolagsstämma i dag, torsdag, och inför årsstämman är bankledningen under hård press. I går slog Ekobrottsmyndigheten till med en razzia mot Swedbanks huvudkontor.

Expressen - 01 feb 19 kl. 17:11

Saades avslöjande – om fästmöns hemliga planer

Eric Saade friade till flickvännen Nicole Falciani på nyårsnatten, på en strand i Dubai.Nu berättar artisten och Melodifestivalen-programledaren om frieribeslutet – och fästmöns okända bröllopsplaner.– Hon har massa planer som jag inte är Inkluderad i än, men kommer bli någon gång, säger Eric Saade..

YA - 15 jan 19 kl. 18:30

Ny herrbutik öppnar på gågatan: ”Mest moderna butiken i sydost.”

I 16 år har Markus Jonasson drivit klädesbutiken 1910 i Simrishamn. Till påsk öppnar han ny butik på gågatan i Ystad. Mitt emot Öbergs och granne med Dressman slår han upp portarna för Wagner - en butik med Inkluderad näthandel..

Skånskan - 05 jan 19 kl. 15:00

Planerar att lägga ner fältgruppen i år

STAFFANSTORP Beskedet att fältgruppen i sin nuvarande form ska upphöra under 2019 kom efter nyår.
I stället ska fritidsgårdarna stärkas. Men planerna på att ta bort fältgruppen får redan nu skarp kritik.

Dagens PS - 27 dec 18 kl. 11:48

Ledarkollen: En ”hårresande” skola

Dagens mellandags-koll handlar om fyra år sedan DÖ, den svenska skolan och vad som händer när ansvaret över kommunal belysning flyttar. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Fyra år sedan DÖ DI minns en intressant politiskt i december i december för fyra år sedan: ”Fem bistra partiledare och två ännu bistrare språkrör presenterade på onsdagen för fyra år sedan Decemberöverenskommelsen på en presskonferens i Riksdagshuset.

DI - 08 nov 18 kl. 08:23

Pledpharmas första patient i fas 3-studie inkluderad

Forskningsbolaget Pledpharma har nu inkluderat den första patienten inkluderats i USA i det globala fas 3-programmet för läkemedelskandidaten Pledox..

SmålandsPosten - 25 okt 18 kl. 07:46

Janna Li Holmberg: Kan det köttsliga bli politiskt?

Jag är kvinna av kött, blod och celluliter. Jag borde känna mig Inkluderad i kroppsaktivismens systerskap och hurra för allt fokus på mens, kroppshets och klimakterium. Men problemet med problemet är att man fortfarande gör det till det kvinnliga problemet..

Mobil - 08 aug 18 kl. 05:51

Moto Z3 Play säljs tillsammans med batterimod i Sverige

När Motorolas modulära mellanprismobil börjar säljas i Sverige gör man det med batterimodul Inkluderad..

Skånskan - 28 jul 18 kl. 14:00

Han tar måleriyrkets museum till Lövestad

Lövestad Pionjären Emil Ibjer i Lövestad tar över måleriyrkets museum – och flyttar ner det ända från Stockholm.Inne i Emil Ibjers byggnadsvårdsbutik Spiken i kistan, fylld med antika järnföremål, står han barfota och hälsar glatt på varje person som träder in.
Solbränd och lite trött efter att med sina barn ha konstruerat och sjösatt en flotte av sin samling av gamla bag-in-box-påsar.

Expressen - 06 jun 18 kl. 23:29

Ovetjkins löfte – direkt efter att Bäckis draftats

LOS ANGELES. Är det äntligen Nicklas Bäckströms tur?Ja, tur och tur.

Skånskan - 24 jun 18 kl. 17:08

Blentarpsmilen lockare rekordmånga motionärer

Blentarp Med 172 startande i årets Blentarpsmilen slår arrangemanget rekord. Även vinnarna slog nya rekord, i snabbhet.Ett hav av färglada, träningsklädda människor gör sig redo för att löpa antigen fyra, eller tio kilometer.

Dagens PS - 11 jun 18 kl. 11:49

Sent omsider – nu öppnar Ikea i Indien

Möbeljätten ansökte redan 2006 om att få öppna butik i landet. Då blev det stopp på grund av landets hårda regler om utländskt ägande. Men nu, tolv år senare, får Ikea grönt ljus för en premiumbutik i den sydindiska staden Hyderabad.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 06:00

”Bortom allt jag hade kunnat drömma om”

Patricia Highsmith, amerikanska noirfilmer, Alfred Hitchcock. Och så skandinaviska kriminalromaner. Det är inspirationskällorna för Daniel Mallory som under pseudonymen A J Finn debuterade som författare med Kvinnan i fönstret som är såld till 43 länder.

Skånskan - 11 maj 18 kl. 14:00

Konst för 1,2 miljoner till nya gymnasiet

ESLÖV
Eslövs nya gymnasieskola, som byggs för fullt, ska smyckas med nyinköpt konst för 1,2 miljoner kronor. Vidare ska Ekenässkolan få konst för 800 000 kronor när den renoverats.
Eslövs kommun har hyrt in en konstkonsult för 155 000 kronor som ska hålla i inköpen.

SmålandsPosten - 13 mar 18 kl. 13:44

"Ring så spelar vi” laddar för 50 årsfest

Lyssnarsuccén ”Ring så spelar” fyller femtio och firar det 21 april. Programledaren Lisa Syrén har lett programmet längst av alla, Hasse Tellemar Inkluderad. – Men jag kommer inte att leda det tills jag fyller 100, säger hon skrattande och menar att även hon någon gång i framtiden vill kunna uppleva det där med fredagsmys..

Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 15:48

Toshiba presenterar Assisted Reality-glasögon

Toshiba lanserar dynaEdge DE-100, en ny Windows 10-baserad mobil Edge Computing-enhet med hög prestanda, samt de smarta glasögonen AR100. Den nya lösningen för hands-free-anvädning är framtagen för att lyfta mobilt arbete och kommer att hjälpa stora företag och industrier att förbättra effektivitet, kvalitet och flexibilitet i en ständigt utvecklande arbetsmiljö. DynaEdge DE-100 och AR100 riktar sig främst till industrier med fokus på frontline- och fältarbete, exempelvis inom tillverkning, logistik och underhåll.

Länstidningen i Jämtland - 20 dec 17 kl. 19:41

Sverige ansöker om Special Olympics – kan hållas i Åre och Östersund

Sverige kan inom bara några år stå värd för världens största breddidrottstävling för personer med utvecklingsstörning, efter att man ansökt 2021 års upplaga av Special Olympics World Winter Games. – Vi vill visa att Sverige kan vara ett ledande land när det gäller att få personer med utvecklingsstörning i fysisk aktivitet i en Inkluderad idrottsrörelse, säger Linnéa Björndahl, ansvarig över Special Olympics Sweden..

SmålandsPosten - 05 nov 17 kl. 18:00

Anders Kappel ställer ut på Bergdala konstgalleri.

Som gammelbilsentusiast och månskensmekare känner jag mig omedelbart Inkluderad i Anders Kappels bildvärld. Det är ingen tvekan om att det är packningar på bilderna..

DI - 18 dec 18 kl. 14:30

Första patienten inkluderad i Isofols AGENT studie, en Pivotal Fas 3 studie i första linjens metastaserande kolorektal cancer

Göteborg, Sverige, 18 december 2018 - Isofol Medical AB (publ), (Nasdaq First North Premier: ISOFOL) tillkännagav idag att den första patienten har blivit Inkluderad i den pivotala fas 3 AGENT-studien som utvärderar arfolitixorin för behandling av metastaserande kolorektal cancer (mCRC). AGENT är en randomiserad, kontrollerad, multicenter fas 3 studie med en blindad oberoende granskning av tumörrespons.    .

Dagens PS - 28 sep 17 kl. 10:22

Oops – det här var ingen rolig Norgehistoria

Norska statens aktiemiss blev en dyr affär. Sedan förra sommaren har norska staten dumpat närmare 60 miljoner B-aktier i Volvo, en urusel tajmning, konstaterar Dagens Industri, som uppger att förlusten på den stora aktieförsäljningen uppgår till miljarder. ”Totalt sett har innehavet i Volvo mer än halverats från strax över 112 miljoner till knappt 51 miljoner aktier sedan början av juni 2016”, skriver tidningen och förklarar att under samma tid har Volvos aktiekurs klättrat med över 70 procent, utdelningen Inkluderad.

Ekonomistas - 30 aug 17 kl. 07:27

Fem förslag för mer jämställd nationalekonomi

I det här inlägget diskuterar Anna Sandberg och Robert Östling, båda forskare vid Institutet för internationell ekonomi på Stockholms universitet, den senaste veckans debatt om sexism i nationalekonomi och vad vi tycker nationalekonomer kan dra för lärdomar av denna. Nationalekonomistudenten Alice Wu har skrivit en studentuppsats som den senaste veckan diskuterats flitigt på bloggar och i sociala medier efter att den uppmärksammades i en artikel i New York Times. Uppsatsen handlar om nätforumet Economics Job Market Rumors (EJMR) och studerar den utbredda sexismen bland de anonyma kommentarerna i detta forum.

YLE - 26 jun 17 kl. 10:04

Vatanens tyske klubbkamrat får förlängt förtroende i Anaheim

NHL-klubben Anaheim Ducks har förlängt kontraktet med den tyske backen Korbinian Holzer. Anaheim klarade sig väl i expansionsdraften då man lyckades behålla sina backklippor, Sami Vatanen Inkluderad. Med lågsäsongen igång som bäst passade klubben på att knyta en av sina backbjässar till en förlängning.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 15:18

Norrmän i Lund firade nationaldagen

lund Solsken, spirande grönska och ett hundratal lyckliga norrmän som firade sitt lands stora dag.
17 maj i Lund är en fest, som även svenskar får delta i. ERWP.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.