Inget

Monday, 17 December, 08:04

Nyheter om Inget

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 27 nov 18 kl. 21:43

Eslöv körde över Kävlinge i derbyt

BORDTENNIS Serieledande Eslövs AI var som väntat överlägset då man tog hem derbyt borta mot BTK Kävlinge, 4-1.
Lagets sjätte raka seger i Pingisligan.– En bra prestation.

YA - 27 nov 18 kl. 20:00

Skurup: Liberalerna samverkar tvärtemot riktlinjerna

Skurupsliberalernas samarbete med Vänsterpartiet ses inte med blida ögon hos partiledningen. Men partiets ordförande Eva Hallmer Lindahl tycker inte beslutet ska övertolkas. – Vi hade Inget val.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 18:05

Brandkårsorkestern är tillfälligt räddad

MALMÖ Malmö brandkårs orkester är räddade men bara fram till årsskiftet. När kommunstyrelsens arbetsutskott nyligen tog ett beslut om ett driftsbidrag gäller det dock bara året ut.– Vi är glada för att Malmö stad vill fortsätta att stötta oss men det är synd att vi inte kan få beslut i tid om ett bidrag som löper år från år, säger Jonas Lilja, kassör i Malmö brandkårs orkester.

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 19:09

Risk för att inget händer med Nissan

Den nationella satsningen på att ompröva all vattenkraft kan få en hämmande effekt på förbättringar vid Slottsmöllan.
– Vi vill inte riskera att investera i sådant som domstolsprövningen kan tycka är fel saker, säger vd Kajsa Rautenberg..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 17:47

Tävlar med låt om tillhörighet

Andreas Johnson har blivit något av en veteran inom Melodifestivalen. Nästa år medverkar han upp för sjunde gången med bidraget Army of Us, men det var inte självklart från början att han skulle vara med.Det är 20 år sedan Andreas Johnson, uppvuxen i Bjärred, slog igenom med hiten Glorious.

SmålandsPosten - 27 nov 18 kl. 17:19

Växjös nye tränare lämnar inget åt slumpen

Växjö DFF:s nye huvudtränare heter Henrik Larsson. En ledare som inte gillar slumpen. – Jag är väldigt krävande, säger han..

Nyan - 26 nov 18 kl. 18:00

Centern ville inte ge utlåtande om Järsö–Nåtö

Centerns Jörgen Pettersson föreslog vid stadsstyrelsens möte i torsdags att Mariehamn inte skulle ge något utlåtande till landskapets förslag att Järsö och Nåtö ska övergå från Lemland till Mariehamn. – Vi anser att det är en kommunal angelägenhet där kommunerna ska avgöra. Enligt min mening har landskapet Inget med det att göra.

SmålandsPosten - 27 nov 18 kl. 15:22

Inget stoppar stålmannen Fröberg

I våras bröt han okbenet. I lördags fick han ett slagskott i nacken. I morgon gör Linus Fröberg sin 364:e raka tävlingsmatch..

DI - 27 nov 18 kl. 15:52

Svenskarna eniga: Robotar inget hot mot våra jobb

Svenskarna har en stark tilltro till sin egen arbetsförmåga – i alla fall i jämförelse med robotar. Inte en enda av över 1.000 tillfrågade tror att deras arbetsuppgifter helt eller delvis kan ersättas av automatiserad arbetskraft inom de närmaste tre åren..

YLE - 21 nov 18 kl. 18:37

Arbetskraftsinvandring delar partierna - Henriksson: "Kom till Österbotten och jobba, från hela Finland, Europa och världen!"

De flesta partier vill öka arbetskraftsinvandringen, men de är långt ifrån överens om hur man ska göra det. Ledarna för nio riksdagspartier drabbade idag samman i Finlands näringsliv EK:s valdebatt. Åtminstone en sak klarnade: Sannfinländarna har Inget i nästa regering att göra..

Dagensanalys.se - 27 nov 18 kl. 11:49

4 steg för att ytterligare säkra upp och skydda ditt företag

Vi läser i tidningarna om korruptionsskandaler med mutor och fiffel och tänker att ”det där händer aldrig hos oss”. Men är du så säker på det? Detta är del två av två där vi hjälper dig att bygga upp ett skydd mot denna typ av skandaler.

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 11:53

Treåring överkörd i Partille – lastbilsföraren frikänns

Den fastighetstekniker som körde över en treårig flicka på en innergård i Partille frias från anklagelserna om vållande till annan död.
Enligt domstolen var händelsen en oerhört tragisk olycka, dock Inget brott..

GöteborgsPosten - 27 nov 18 kl. 11:53

Treåring ihjälkörd i Partille – lastbilsföraren frikänns

Den fastighetstekniker som körde över en treårig flicka på en innergård i Partille frias från anklagelserna om vållande till annan död.
Enligt domstolen var händelsen en oerhört tragisk olycka, dock Inget brott..

NT - 27 nov 18 kl. 12:00

Här är inte guldoddsen på IFK:s sida

Inget SM-guld till IFK Norrköping nästa år heller..

Nyan - 27 nov 18 kl. 08:00

Marstad återbetalar pengar till Mariehamn

Marstad, Mariehamns fastighetsbolag, betalar tillbaka pengar till sin ägare Mariehamn. På fredagen höll Marstad en extra bolagsstämma, där enda frågan var återbetalning av 400 000 euro från fonden inbetalt fritt eget kapital, till Mariehamns stad. Marstad har tidigare återbetalat pengar, nu uppgår summan man betalt tillbaka till 1,25 miljoner euro.

Sydsvenskan - 27 nov 18 kl. 10:00

Vi befinner oss mitt i det sjätte stora artutdöendet

Martin Persson: Till slut finns det Inget kvar att lägga på tallriken..

DI - 27 nov 18 kl. 09:29

Mitt tips: Optimisterna vinner börsmatchen

Det råder Inget tvivel om att tillväxten mattas av nu. Och börserna har skyndat sig att ta ut lågkonjunkturen i förskott. Men det finns mycket som tyder på att det var förhastat..

Computer Sweden - 27 nov 18 kl. 09:36

HPE höjer hybridinsatsen – vill vara den intelligenta plattformen


Det finns Inget molnfacit, utan alla kunder kommer välja det som passar bäst. Det tror HPE som siktar på att vara företagens självklara nav oavsett molnstrategi..

IDG - 27 nov 18 kl. 09:36

HPE höjer hybridinsatsen – vill vara den intelligenta plattformen


Det finns Inget molnfacit, utan alla kunder kommer välja det som passar bäst. Det tror HPE som siktar på att vara företagens självklara nav oavsett molnstrategi..

Affärsvärlden - 27 nov 18 kl. 06:50

Tele2: Ännu inget EU-godkännande

Tele2 är "fortsatt optimistiskt" gällande ett godkännande från EU-kommissionen för sammanslagningen mellan Tele2 och T-Mobile i Nederländerna utan eftergifter. Något besked har dock inte mottagits ännu..

Dagens PS - 26 nov 18 kl. 09:29

Ledarkollen: Kravaller i Paris

Dagens ledarkoll handlar om Liberalernas ekonomiska politik, om klimathotet, om Brexit och om kravallerna i Paris. Och om TV-licensen. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.

Kristianstadsbladet - 27 nov 18 kl. 04:00

”Att behöva behandling med läkemedel är absolut inget misslyckande, jag ser det snarare som en rättighet”

Replik till ”Typ 2 diabetes skapar vi mestadels själva”, 22 november..

Kristianstadsbladet - 27 nov 18 kl. 04:00

Därför hade vi inget nationalistiskt parti i riksdagen fram till 2010

Svar på debattartikel i Kristianstadsbladet 20 november av fyra Sverigedemokrater från Hässleholm från tidigare riksdagsledamot Per-Ingvar Johnsson, Ripa, Åhus..

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 18 kl. 11:00

Inget hopp för Aleris, trots borgerligt maktövertag i Region Skåne

Inte ens M vill ta upp frågan om privat ryggkirurgi igen..

Nyan - 26 nov 18 kl. 10:00

Föglö ger gärna bort utedass

Utedasset som tillhört lotsstugan i Föglö Degerby står numera på privatägd mark, som kommunen sålt. Den nya ägaren har Inget intresse av att bevara dasset, men det har Carola Boman som skrivit till kommunen och bett att få flytta det till sin egen mark. Kommunstyrelsen har beslutat att ge bort dasset gratis, och det behövs inte något depositionsavtal, som Boman hade föreslagit.

YA - 27 nov 18 kl. 00:05

Insändare: Erik Wihlborg vet allt, men tar själv inget ansvar

Vad kostar Karl-Erik Olsson? Den frågan ställer Erik Wihlborg i YA 24/11 och tillägger att som jag förstår, inte göra någonting. På något sätt verkar Erik W ha en hatkärlek till socialdemokratin och i synnerhet till Karl-Erik Olsson..

Alingsås tidning - 25 nov 18 kl. 05:30

Lokal sajt med nazikoppling avslöjad

Lokala sajten Herrljunga nyheter har kopplingar till den nazistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen.
Det avslöjade P4 Sjuhärad i veckan.
Sajten Herrljunga nyheter dök upp på nätet i våras, och har sedan dess publicerat en blandning av lokala nyheter.

Skånskan - 05 nov 18 kl. 05:00

Öppen knarkhandel i centrala Eslöv

ESLÖV Centrala Eslöv har blivit ett centrum för knarkhandel. Enligt Nätverket Safe0413 är det hela välorganiserat och distributionen sker sedan någon månad helt öppet i ett område kring järnvägsstationen och de anslutande gatorna. Fem till 20 langare säljer under kvällar och tidiga nätter till främst ungdomar.

Sydöstran - 21 nov 18 kl. 14:00

Inte farligt pojke leker med brandbil

För oss flesta är det självklart, en pojke leker oftast med bilar och flickor med dockor. Inget fel med det? De flesta av oss ser heller Inget problem i om en pojke vill leka med en docka, eller tvärtom.

Kristianstadsbladet - 26 nov 18 kl. 21:47

Fullmäktige: Inget parti utesluter en skattehöjning

Kommunfullmäktige beslutade som väntat att behålla dagens skattesats, men först efter en omröstning där de rödgröna föreslog en höjning med 45 öre. ”Att höja skatten är absolut sista utvägen för mig”, sa Lars Johnsson (M), kommunstyrelsens ordförande..

GöteborgsPosten - 26 nov 18 kl. 21:33

Tele2: Ännu inget EU-godkännande

Tele2-aktien handelsstoppades på Stockholmsbörsen efter uppgifter om att en sammanslagning i Nederländerna med Deutsche Telekoms T-mobile har godkänts. Men telekombolaget tillbakavisar att EU-godkännandet är klart..

Cornucopia - 26 nov 18 kl. 20:02

Socialismen har många ansikten

"Liberalernas" Jan Björklund säger nu att man är beredd att stödja en socialistisk regering. Vad tycker ni som röstade på Liberalerna i september om det?Socialismen kommer med ett leende.

SmålandsPosten - 26 nov 18 kl. 20:13

SHL-krönikan: Sparkningarnas tid – inget för Växjö Lakers

I dag kom polarkylan på besök även till oss här i Kronoberg. Det fick mig att tänka på att det börjar blåsa kallt även i SHL. Vi har kommit in i sparkningarnas tid..

GöteborgsPosten - 26 nov 18 kl. 19:15

Emma-Nellie har vunnit allt – vill nu vinna herrklassen

Dubbla VM-guld – med sikte på ett tredje, flera mästerskapstitlar och nu också en egen karaktär i ett TV-spel.
Jetskiföraren Emma-Nellie Örtendahl, 20 år, har gjort allt. Nu ställer hon siktet på killarnas klass.

Expressen - 11 sep 18 kl. 16:05

Sätt stopp för Annie Lööf som statsminister

Centerledaren Annie Lööf har klättrat upp på så höga hästar att det är svårt att se hur hon ska ta sig ner igen. Men det är sannerligen Inget skäl att erbjuda henne statsministerposten..

Skånskan - 26 nov 18 kl. 19:00

SD och KD samverkar

Sjöbo Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna har bestämt sig för att ha en valtekniskt samverkan. Partierna får 22 ordinarie platser i kommunens nämnder, styrelser och bolag.Direkt efter valet gick Sverigedemokraterna och Sjöbopartiet ut med att de skulle samarbeta.

Sydsvenskan - 26 nov 18 kl. 11:00

Inget hopp för Aleris, trots borgerligt maktövertag i Region Skåne

Inte ens M vill ta upp frågan om privat ryggkirurgi igen..

Skånskan - 26 nov 18 kl. 17:31

Smartare arbetssätt utprovas på akuten

ystad Akutmottagningen på lasarettet i Ystad testar under en månad ett linjelöst arbetssätt.
– Det ska fördela arbetet jämnare, säger enhetschef Svante Normark, en av initiativtagarna till projektet.
Förhoppningen är att det ska gynna patientsäkerheten och arbetsmiljön.

NSD - 26 nov 18 kl. 17:30

Inget nytt badhus: Lappa och laga gäller

Kommunen ska inte göra några investeringar i Råneå badhus..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.