Inget

Monday, 24 July, 18:36

Nyheter om Inget

Sortering: Relevans | Senaste
Corren - 20 jun 17 kl. 07:30

Guppa in på Dive-in

Drive-in är Inget nytt..

Dagens PS - 04 jul 17 kl. 08:44

Good news: Förortstjej blev börsklippare

Tiotusentals aktieintresserade följer Andra Farhad, som SvD Näringsliv uppmärksammar i ett reportage. Hon växte upp i Fittja, en segregerad söderförort i Stockholm och båda hennes föräldrar hade långa arbetsdagar som restaurangägare medan Andra ofta fick ta hand om sina två yngre bröder. Blott 15 år gammal revolterade hon mot sin tillvaro och googlade på nätet om hur hon kunde tjäna pengar, berättar Svenskan.

GöteborgsPosten - 25 maj 17 kl. 06:41

Så avslöjades familjens miljonbluff av körkortet

Under tio år har Försäkringskassan betalat ut drygt 6,6 miljoner kronor i assistansersättning till familjen för att hjälpa pappan med allt från toalettbesök, matning och påklädning. Men Försäkringskassan började fatta misstankar när mannen förnyade sitt körkort, och det visade sig att han stoppats av polisen när han varit ute och kört bil mitt i natten. – Han är, enligt mig, välfungerande i samhället och visar Inget tecken på funktionsnedsättning, säger kammaråklagare Patrik Stintzing..

UNT - 05 jul 17 kl. 05:00

Bråda tider för Uppsala

Tre viktiga spelare har lämnat och Inget nytt kontrakt är skrivet med någon tränare..

GöteborgsPosten - 25 maj 17 kl. 05:01

Så avslöjades familjens misstänkta miljonbluff av körkortet

Under tio år har Försäkringskassan betalat ut drygt 6,6 miljoner kronor i assistansersättning till familjen för att hjälpa pappan med allt från toalettbesök, matning och påklädning. Men Försäkringskassan började fatta misstankar när mannen förnyade sitt körkort, och det visade sig att han stoppats av polisen när han varit ute och kört bil mitt i natten. – Han är, enligt mig, välfungerande i samhället och visar Inget tecken på funktionsnedsättning, säger kammaråklagare Patrik Stintzing..

Dagen - 29 jun 17 kl. 14:10

Gustaf Fridolin och Maria Ferm: MP jobbar hårt för unga ensamkommande

Att vi inte kan göra allt för alla är Inget hinder för att göra det vi kan, skriver Gustav Fridolin och Maria Ferm i ett svar på Marianne Andreas öppna brev..

Expressen - 02 maj 17 kl. 09:26

Sverige röstade inte nej om Saudiarabien

Sverige röstade inte nej när Saudiarabien valdes in i FN:s kvinnokommission, uppger Svenska Dagbladet. Det gjorde Inget annat land heller..

Länstidningen i Jämtland - 04 jul 17 kl. 10:00

Inget badande för Storsjöcups-spelarna på Brunflobadet i år

I januari öppnade Brunflos badhus för allmänheten efter en lång tid av renoveringar. Men i sommar fortsätter arbetet då takventilationen behöver bytas ut..

Världen Idag - 05 jul 17 kl. 00:01

Ska det kunna bli en folkväckelse i Sverige så behöver Guds folk först bejaka en förnyad reformation.

Vi är på väg mot en samhällsförändring av stora mått. Den västerländska kulturen, som är uppbyggd på kristen grund, håller på att erodera i vårt samhälle. Något radikalt måste hända i församlingarna ifall kristendomen fortsatt ska ha inflytande på samhället.

YLE - 18 jun 17 kl. 16:47

När dygnet inte räcker till - livet som ung företagare

Dygnet vill inte riktigt räcka till för 21-årige Joakim Sandelin i Vasa. Han avslutade precis första studieåret vid Hanken - samtidigt som han driver två företag. Det ena sysslar med fastighetsservice, uthyrning av paketbilar och städning.

Expressen - 16 jun 17 kl. 14:52

"Vad gör de i duschen? Orkar inte ens lyssna"

Hon är en av de absolut största i svensk fotbolls historia. Men det är Inget som syns på bankkontot och efter VM-bronset hyllades hon med en enkel bukett av förbundet. Här berättar förra landslagsstjärnan Lena Videkull om frustationen mot Zlatan, det nya livet med fru och barn och om homofobin hon mötts av inom fotbollen.

YLE - 04 jul 17 kl. 14:43

Kinesiskt statsbolag köper åländsk fiskodling

Den landbaserade fiskodlingen Fifax i Eckerö på Åland säljs till ett statligt kinesiskt bolag. Fifax har utvecklat en ny teknik för miljövänlig fiskodling på land, en teknik som kineserna är intresserade av eftersom efterfrågan på fisk är stor. På tisdagen släppte det finländska investeringsbolaget Helmet Capital, delägare i Fifax fiskodling i Eckerö, nyheten att hela anläggningen säljs till Kina.

GöteborgsPosten - 04 jul 17 kl. 21:03

ANALYS: Annie Lööf talar som en ledare

Det politiska budskapet i sig är Inget revolutionerande. Självförtroendet och passionen däremot. Annie Lööf talar och beter sig som en ledare..

Sydöstran - 04 jul 17 kl. 20:00

Många flyr det grå semestervädret

De närmaste två veckorna ser inte ut att erbjuda något strålande sommarväder. Det ska vara växlande molnighet och sol, men Inget badväder. Det går dock att rädda semestern..

NSD - 04 jul 17 kl. 20:11

Föll i SM-finalen: "Var numret större"

Nej, det blev Inget SM-guld för Piteå tennisklubb..

YLE - 04 jul 17 kl. 20:10

Godkänd öppning för världsettan Kerber i Wimbledon – lätta segrar för Federer och Djokovic

Tyska världsettan Angelique Kerber fick äran att inleda den andra dagens spel i grand slam-turneringen Wimbledon på tisdagen.
Traditionellt är det den regerande mästarinnan som gör det när hon går in i turneringen. Men Serena Williams, som vann i fjol, väntar barn och därför fick Kerber spela på centercourten.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 17 kl. 00:19

En död i fransk skjutning

En person dödades och sex skadades vid en skjutning i Toulouse i södra Frankrike. Enligt lokala medier öppnade gärningsmannen, som satt på en moped, eld vid niotiden på kvällen lokal tid. – Vi utesluter Inget, men det finns just nu Inget som talar för.

Corren - 04 jul 17 kl. 19:07

Migrationen kommer att fortsätta

Inget tyder på att befolkningsrörligheten i världen kommer att minska, människor har alltid rört på sig..

NT - 04 jul 17 kl. 19:07

Migrationen kommer att fortsätta

Inget tyder på att befolkningsrörligheten i världen kommer att minska, människor har alltid rört på sig..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jun 17 kl. 06:00

Miljöpartiet hotar flyget

Regeringens planer på en särskild flygskatt hotar framtiden för sju regionala flygplatser i Sverige, bland dem Karlstads flygplats. Och det är Inget bekymmer enligt företrädare för Miljöpartiet som med en häpnadsväckande brutal uppriktighet menar att det ju är själva syftet..

DalaDemokraten - 29 jun 17 kl. 10:19

Se det unika tingshuset - som kan bli ditt för 3,5 miljoner kronor

Villan på Stationsgatan 41 i Krylbo är kanske Inget man vardagligen ser ligga ute för försäljning. Krylbos över hundra år gamla tingshus är byggnadsminnesmärkt med många orörda detaljer - bland annat den stora tingssalen..

Expressen - 04 jul 17 kl. 14:13

Alla får som de vill men ingen är genuint lyckligt

Vad är kärleken till en klubb egentligen värd? Frågar man de mest hängivna supportrarna blir svaret alltid det samma: Kärleken har Inget pris. Det är personer som vet allt om att dedikera sina liv - och surt förtjänade pengar - åt en klubb.

DN - 07 jul 17 kl. 09:50

Trump fick inget hotellrum i Hamburg

Världens ledare samlas i dag på G20-mötet i Hamburg. Men USA:s president Donald Trumps stab var inte ute i tillräckligt god tid när det gäller bokningen av boende. Presidenten fick Inget hotellrum utan väntas bo i en byggnad som ägs av staden Hamburg.

Sydsvenskan - 04 jul 17 kl. 15:46

Pehrsson om mittbacksstjärnan: Han känner sig redo

Men Inget startplats på Häckens konstgräs..

NSD - 04 jul 17 kl. 13:55

Så blir festivalvädret

Det behövs Inget paraply - men kanske dans i tät klunga för att hålla värmen..

YLE - 04 jul 17 kl. 13:17

Inget vapen påträffades under polispådrag i Martins

Stadstidningen Turkulainen rapporterade sent i går kväll om att ett polispådrag pågick i Martins och att en människa bar på ett vapen. Men i dag dementerar polisen uppgifterna om vapen. - Polisen var tvungen att bryta upp dörren för att hämta en man.

Blekinge Läns tidning - 04 jul 17 kl. 13:22

Karlskrona halkar neråt i solligan

Med 53 soltimmar sedan midsommar ligger Karlskrona på sjunde plats i SVT:s solliga. Det är något sämre än förra året, men Inget anmärkligvärt enligt Charlotta Eriksson, meteorolog på SMHI..

YLE - 20 jun 17 kl. 17:26

Rekordklart vatten i sjön Dragsfjärden

En färsk mätning av siktdjupet i sjön Dragsfjärden visar att vattnet i sjön är rekordklart. Den senaste mätningen har utförts av Eero Saarela, som har stuga på västra sidan av sjön. Han mätte ett siktdjup på hela 4,9 meter.

DI - 04 jul 17 kl. 11:13

Stefan Ingves fortsätter att varna för skuldberget

Riksbanken slår återigen larm om bopriserna och hushållens växande skuldberg. Om Inget görs kan det ”bli mycket kostsamt för Sveriges ekonomi”, varnar centralbanken och efterfrågar bland annat en fastighetsskatt..

ÖstersundsPosten - 04 jul 17 kl. 12:14

Uppgifter: Efter Sundsvalls Hockeys avhopp – inget lag ersätter i Hockeyettan norra

Förra veckan kom chockbeskedet. Sundsvall Hockey, som har dragits med svåra ekonomiska bekymmer, valde att lägga ned sitt a-lag. Därmed stod en plats tom i serien, och under tisdagen kom uppgifter om att den inte kommer att fyllas..

Länstidningen i Jämtland - 04 jul 17 kl. 12:14

Uppgifter: Efter Sundsvalls Hockeys avhopp – inget lag ersätter i Hockeyettan norra

Förra veckan kom chockbeskedet. Sundsvall Hockey, som har dragits med svåra ekonomiska bekymmer, valde att lägga ned sitt a-lag. Därmed stod en plats tom i serien, och under tisdagen kom uppgifter om att den inte kommer att fyllas..

UT - 04 jul 17 kl. 09:56

Ungdomens hus öppnar igen i höst

Ungdomens hus kommer att öppnas igen efter sommaren, dock finns Inget bestämt datum för när det sker. Anledningen är att man ännu inte hittat rätt personal..

DN - 25 jun 17 kl. 18:00

Utan VVS inget vatten i kranen

Behovet av ny kompetens är ständigt hos installatörsföretaget Caverion. Företaget söker med ljus och lykta efter ny personal och tycker branschen har ett oförtjänt dåligt rykte..

Expressen - 04 jul 17 kl. 06:34

Stjärnan jagas av klubbar i Europa

Djurgården riskerar att tappa flera nyckelspelare i sommar.Gustav Engvall vet fortfarande Inget om sin framtid.Och enligt uppgifter till SportExpressen visar två utländska klubbar nu starkt intresse för Kerim Mrabti.

YLE - 04 jul 17 kl. 05:40

Långdistansen på schemat: ”Man skall vara beredd på att lida”

Orienterings-VM i Estland fortsätter med skogssträckorna. På programmet står långdistansen, en tävling som förutspås bli en tuff kamp mot den estniska vegetationen. Efter sprintdistanserna flyttar nu orienterings-VM till terrängen.

DN - 04 jul 17 kl. 05:31

Inget självklart medborgarskap som adopterad till USA

I USA lever tiotusentals adopterade vuxna utan amerikanskt medborgarskap. Flera av dem som begår brott i USA tvingas deporteras till sitt födelseland. .

NT - 03 jul 17 kl. 15:59

Beskedet om batterifabrik får vänta

Det blev Inget besked från Northvolt om vilka orter som skulle bli aktuella för en sista kamp om jättesatsningen på en batterifabrik..

GT - 25 jun 17 kl. 19:49

Arrangören om vädret: "Inget som påverkar"

Ömsom sol, ömsom spöregn och kraftig vind. Det var vad Coldplay och fansen möttes av utanför Ullevi när konserten började närma sig.Men trots det oregelbundna vädret var det glada miner i köerna och arrangörerna var inte oroliga.

YLE - 19 jun 17 kl. 05:00

Hårda bud i växthus - långa arbetsdagar men inga tillägg

Växthusbranschen lyfts ofta upp som ett skolexempel på lyckad integrering. Men nu undersöker polisen ett växthusföretag för diskriminering i arbetslivet. Branschen är orolig för sitt rykte.

Expressen - 17 jun 17 kl. 14:05

Kenny Jönsson och hans fru ansöker om skilsmässa

Han har vunnit två OS-guld, ett VM-guld och spelat över 700 NHL-matcher. Nu ansöker Kenny Jönsson och hans fru om skilsmässa. – Det är Inget jag vill men så är det i livet.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.