Inget

Thursday, 26 April, 15:29

Nyheter om Inget

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 03 apr 18 kl. 06:02

Skurts skapare: ”Skurt är ingen politisk tuffing”

Ingamay Hörnberg, som skapade figuren Skurt, reagerar starkt på att grodan används som bild i högerextrema påverkans­kampanjer. – Det är Inget vare sig jag eller han vill vara med om. Skurt vill att alla människor ska må bra, säger hon till DN..

Barometern - 07 apr 18 kl. 06:00

Nilssons kaxiga hälsning: ”Känns som att inget kan gå fel”

Han har vunnit allt på en innebandyplan. Ändå blir lördagens kvalfinal mot Salem kanske den viktigaste matchen i karriären för Kim Nilsson. – Vi har haft som mål att gå upp sedan jag kom hem, säger FBC-stjärnan..

Expressen - 04 apr 18 kl. 12:44

Kungavännens lägenhet rökfylld

Kungaparets nära vän Per Taube, 57, bor i den fastighet på Östermalm där det brinner.Genom uppkopplade kameror i sin lägenhet kan han se hur han och hustruns lägenhet är rökfylld.– Det känns Inget vidare det här, säger han..

Dagens PS - 02 apr 18 kl. 08:00

Krönika: Lider du av gillatryck-sjukan?

Alla söker vi efter någon form av bekräftelse från vår omvärld, både privat och på jobbet, och oavsett om vi är på eller utanför nätet. Det är naturligt för oss människor att vi vill få acceptans och kärlek av andra. Detta är en krönika.

Nya Wermlands Tidningen - 30 mar 18 kl. 17:25

6-1 och tre raka för KIBF

Det blir fortsatt division 1-spel för Kristinehamns innebandydamer nästa säsong.På långfredagen kom den tredje raka segern i kvalet, hemma mot IBK Sala.– Det var Inget snack, säger tränaren Tomas Gustafsson..

UT - 02 apr 18 kl. 08:31

Larsson redo för revansch i EM

Förra säsongen stoppades han av en bruten arm och borttappade cyklar. Nu står Inget i vägen för revanschsugne Adam Larsson. På måndagen åkte han till Portugal för att representera Sverige i EM..

DN - 30 mar 18 kl. 17:29

Flera Stockholmskommuner väljer bort påskfjädrarna

Många Stockholmskommuner väljer av djurrättsskäl bort riktiga fjädrar när de påskpyntar. Men Stockholms stad har Inget generellt förbud..

Nyan - 05 apr 18 kl. 15:55

Inget lönelyft för Eckerö-anställda

Två anställda på Eckerö kommunkansli förvägras löneförhöjning av kommunstyrelsen trots att de är sämre betalda än andra i samma personalkategori.
Ärendet togs upp på kommunstyrelsens möte första gången i mitten av mars. Det föranleddes av att en genomgång av lönerna på kommunkansliet hade gjorts och att man då hittat omotiverade löneskillnader mellan anställda inom samma personalkategori.

Dalarnas tidningar - 05 apr 18 kl. 07:35

Ledare: MP:s flygplatsförslag var inget aprilskämt – det borde ha varit det

Det finns två sätt att bli lurad 1 april. Att gå på ett aprilskämt eller att tro att en nyhet är ett aprilskämt. Det var i år lätt att bli "lurad" på det senare sättet.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 21:17

”Spelar i bästa division 2-serien”

FOTBOLL Övertygande 5-0 i genrepet mot Motala AIF.
Men nye tränaren David Roufpanah vägrar kategoriskt att snacka placeringsmål för degraderade FC Rosengård.– Självklart vill vi uppåt på längre sikt, men denna säsongen känns det irrelevant att kolla på sådana mål eftersom vi inte är där ännu, säger Roufpanah.

Barometern - 21 mar 18 kl. 20:00

Christian Gustafsson: Hela stan är i en hockeybubbla

Tittar ni upp mot himlen och ser något som verkar märkligt, så är det Inget att oroa sig för. Oskarshamn är inkapslat i en bubbla – en hockeybubbla..

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 05:00

Amanda, 12, giftes bort - våldtäktsmannen fick vårdnaden: "Sverige värre än Irak"

Amanda, 12, giftes bort till en vuxen man i Irak, våldtogs och blev mamma. Sen gav svensk domstol vårdnaden till våldtäktsmannen. Nu kämpar hon för att få tillbaka sina barn – och sätter sitt sista hopp till Högsta domstolen.

Sydöstran - 05 apr 18 kl. 17:19

Risken stor att ”Honken” missar avgörandet

Allt talar för att Johan ”Honken” Holmqvist missar den sjunde och avgörande matchen mot Timrå. – Det känns Inget vidare i handen, säger Holmqvist..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 19:25

Mer trafik än vanligt på landsbygden

Gårdstånga-Malmö Att ta den långa östliga omledningsvägen via Södra Sandby är Inget att rekommendera för den som har bråttom.
Men under rustningstid kan den vara ett bra alternativ trots en körtid på 32 minuter från Gårdstånga till centrala Malmö.
Tidsförlusten för den korta omledningsvägen är endast tre minuter.

DN - 06 apr 18 kl. 18:26

DN:s kulturchef om avhoppen i Svenska Akademien

”Avhoppen är Inget mindre än en katastrof för Svenska Akademien”, säger DN:s kulturchef Björn Wiman..

Blekinge Läns tidning - 06 apr 18 kl. 18:00

Rekordmånga barn i förskolan i höst

Som det ser ut just nu är det inte mindre än 38 barn som börjar förskolan på Kyrkhults skola i höst. Men det finns Inget beslut om utbyggnad..

Blekinge Läns tidning - 01 apr 18 kl. 19:00

Nyblivne tv-bonden fortfarande omtumlad

Det började för Henriks del i bästa dokusåpa-stil med ett helt oväntat telefonsamtal när han satt i bilen på väg hem från jobbet den fortfarande vanliga måndagen i påskveckan. Sedan i tisdags är han en av årets kandidater i Bonde söker fru och Inget är längre som vanligt..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 16:57

Inget paniksvar på Fukushimaolyckan

Det stämmer att Strålsäkerhetsmyndigheten har beslutat att alla svenska kärnkraftreaktorer ska ha installerat ett system för oberoende härdkylning senast den 31 december 2020. Det är dock en rejäl missuppfattning att detta skulle vara ett panikartat svar på kärnkraftsolyckan i Fukushima Daiichi, skriver Michael Knochenhauer, Strålsäkerhetsmyndigheten..

Corren - 31 mar 18 kl. 17:14

Guldet gled LHC ur händerna

Nix, det blev Inget SM-guld för LHC i år heller..

Dagensanalys.se - 05 apr 18 kl. 20:25

”Artificiell intelligens revolutionerar marknadsföringen”

Den artificiella intelligensens intåg i marknadsföringen går snabbare än du tror. Hur påverkar det marknadschefens roll? Bisnode svarar att artificiell intelligens revolutionerar marknadsföringen.

Sydöstran - 06 apr 18 kl. 16:31

Fel mamma fick kallelse till rättegång

Blekinge tingsrätt registrerade fel mamma till en tjej som var inblandad i en rättegång. Blekingekvinnan fick därför hem en kallelse till rättegången för ”sin dotter” och det rätta mamman fick Inget veta..

Helsingborgs Dagblad - 03 apr 18 kl. 12:51

EVS-tränaren har inget bra svar på givna frågan

Sääf funderar vidare på annandagens fråga: "Det är inte logiskt.".

GT - 03 apr 18 kl. 22:13

Hyllar supportrarna efter premiärsegern

VARBERG. När bollen passerade mållinjen blev det fart på David Engström, 27.Öis mittback rusade över nästan hela planen fram till supportrarna för att tillsammans med dem fira säsongens första mål i serien.

LV - 04 apr 18 kl. 15:30

Moderat politiker fick hat-lapp i brevlÅdan

Att politiker hotas är Inget nytt och det har hänt vid flertal tillfällen även lokalt senaste åren. Nu har det hänt igen..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

Köpare av Slagthuset snart klar

malmö Konkursförvaltaren har gått från en handfull spekulanter till att förhandla med en spekulant.
I början av nästa vecka kan besked om en köpare av Slagthuset komma.Ägarna till Slagtkastellet AB, som har drivit nöjespalatset Slagthuset, begärde företaget i konkurs i mars vilket beviljades omedelbart.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

Han vill att fotboll ska vara mer än bara fotboll

PRISVÄRD. Gustav Plantin säger att han vill göra fotboll till lite mer än bara fotboll. Nu är han en av tio kandidater till att ta emot ett ledarskapsstipendium ur kungens hand.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

Orvars korvar i både Lund och Malmö

malmö/Lund Grundaren av Orvars korvar, Dan Walterström, planerar att nyöppna det klassiska gatuköket i Malmö inom två veckor och fortsätta striden om namnrättigheten.
Den förra arrendatorn Igor Bistricic öppnar nämligen nytt i Lund med namnet Orvars korvar & hamburgare.I 25 år arrenderade Igor Bistricic Orvars korvar på Malmborgsgatan men sedan i oktober har gatuköket varit stängt.

SVT - 06 apr 18 kl. 12:06

De har tidigare lämnat Svenska Akademien

Enligt stadgarna väljs en akademiledamot på livstid, och Inget säger att det går att avsäga sig sitt uppdrag. Ändå är det flera ledamöter som valt att lämna arbetet..

Sydöstran - 06 apr 18 kl. 12:07

Kräver ersättning för dubblerad bilnota

En man i Sölvesborg kräver via Allmänna reklamationsnämnden, ARN, en bilverkstad på ersättning för ett oljeläckage och en dyr slutnota. Han får dock Inget gehör för detta..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 11:58

Mållöst för Pushers och Azalea på Gröna Vallen

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Pushers tog emot Azalea i division 6 Göteborg C på onsdagen. Matchen slutade därmed 0-0..

Dagens PS - 06 apr 18 kl. 10:12

”Sydafrikas moder” lämnar ett omtvistat arv

På måndagen dog ”Sydafrikas moder” Winnie Madikizela-Mandela, som under sin dåvarande make Nelson Mandelas fängslande, var den störste symbolen för frihetskampen mot apartheid-regimen. Men efter sig lämnar hon också ett omtvistat arv. Detta är en krönika.

Dagensanalys.se - 06 apr 18 kl. 11:29

Ooyala lanserar Flex Media Platform

Idag har Ooyala lanserat Flex Media Platform, en öppen plattform för videoproduktion och distribution Tanken är att plattformen ska förenkla och effektivisera hantering, kurering, publicering och analys samt skapa bättre möjligheter för att skapa intäkter med sitt videoinnehåll. Här nedan följer resten av pressmeddelandet: Plattformen bygger på Ooyalas erfarenheter i att hjälpa kunder med molnbaserade lösningar att minimera sina kostnader, reducera komplexiteten i att skapa innehåll samt organisera och distribuera. Plattformen togs fram i syfte att lösa de utmaningar som dagens medieägare och produktionsbolag ställs inför.

Dalarnas tidningar - 31 mar 18 kl. 09:04

Har tappat matchserien – här är nya LIF-planen: "Inget annat att stå och prata om"

2-1 till Mora efter den senaste delen i "Daladramat". LIF-kaptenen Jesper Ollas analyserade lagets situation efter den tunga förlusten. – Det där lilla sista, som behövs för att dra det längsta strået, fattas, säger han i Hockeypuls studio..

Nya Wermlands Tidningen - 06 apr 18 kl. 10:01

Inget undantag för småbåtshamn

Det ser inte ut att kunna bli någon småbåtshamn för de som tänker bosätta sig i den södra delen av bostadsområdet på Torvnäs. Länsstyrelsen säger nämligen nej till att upphäva strandskyddet i detaljplanen..

Sydsvenskan - 06 apr 18 kl. 09:20

Jag vann - inga avspärrningar kan stoppa mig

Jonas Nyrén blåser på som om Inget hade hänt, utan att möta några hinder..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 09:41

Optimism efter miserabelt 2017

FOTBOLL Det miserabla 2017 är glömt och förträngt. Nu blickar Kågeröds Boif framåt.Premiäromgången i division 4 nordvästra:
6 april: Harrie FF-FK Besa (19, Högalids IP, B-plan).

Expressen - 02 mar 18 kl. 06:00

Polisen kunde inte mäta hastigheten

Mannen kom körande i sin Porsche och poliserna tyckte det verkade gå lite för fort. De riktade lasermätaren mot bilen – men Inget hände.När de stoppat bilen hittade de utrustning som stör ut laser.

Expressen - 03 apr 18 kl. 13:53

Rasmus Dahlin nobbar VM-spel

GÖTEBORG. Det blir Inget U18-VM för Rasmus Dahlin, 17.Supertalangen väljer att inte spela mer den här säsongen.

Barometern - 05 apr 18 kl. 00:30

Nyproduktion utan efterfrågan

Nybyggda hyreslägenheter är Inget svar på bostadsbristen..

Barometern - 06 apr 18 kl. 06:44

Nu är "Bössan" precis där hon vill vara

Symptomen blev värre och värre. Läkarna hittade Inget fel. Till slut fick hon känslan att de inte ville leta längre.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.