Inget

Friday, 20 January, 18:55

Nyheter om Inget

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 29 dec 16 kl. 06:13

Blinde Patrik vill jobba – men får inget arbete: "Fruktansvärt att bara sitta hemma"

Han har eftergymnasial utbildning och skulle kunna utföra nästan vilket arbete som helst. Trots det får inte 29-årige Patrik Lundstedt något jobb – på grund av sitt funktionshinder..

News55 - 17 nov 16 kl. 11:32

Evy, 67, ville få vårdnaden om sitt barnbarn – åldersdiskriminerades

News55 skrev i vintras om Evy Ekholm, och hennes kamp om att få vårdnaden om sitt barnbarn som plötsligt blivit föräldralöst, åtta år gammal. Socialnämnden ville nämligen inte utreda Evy varken som familjehem eller vårdnadshavare till barnet på grund av Evys ålder. – Jag känner mig åldersdiskriminerad av Klippans kommun, de ville inte ens utreda mig för att de tyckte jag var för gammal, sa Evy Ekholm till News55 då.

NSD - 29 dec 16 kl. 19:19

Inget stöd från kommunen för skoterled

Ingen ersättning från kommunen för skoterleden till Hindersön..

Expressen - 30 dec 16 kl. 16:41

Kvällsposten ger sig ut på sydsvensk turné

Utan läsare är en tidning Inget värd.Kvällsposten vill ge läsarna vad de vill ha och ger sig därför ut på rundvandring i de städer där tidningen har flest läsare.I sex delar kommer ni få läsa om KvP-turnén, och första destinationen är Malmö.

SmålandsPosten - 29 dec 16 kl. 17:44

Sverige jagar revansch mot Finland

Sverige kan knuffa Finland ytterligare en bit mot avgrunden i JVM-ishockeyn i natt. Det är Inget Brynäsbacken Lucas Carlsson skulle ha något emot: - Självklart skulle det vara skönt, det ska man inte hymla om.(TT).

Affärsvärlden - 16 dec 16 kl. 14:33

Collector investerar i fintechbolag

Collector investerar i fintech-sektorn, närmare bestämt i Better Wealth och Wint. Det framgår av ett pressmeddelande där Inget investeringsbelopp anges..

SvD - 29 dec 16 kl. 20:45

Ge efter för lusten att hålla på mer med vin

Det här med nyårslöften är Inget stort. Ett sundare liv tillhör ändå livets självklarheter varje dag. I stället är det viktigare att lova att bli bättre på annat.

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 16 kl. 14:03

Bengt Westerberg förstörde stämningen

Hur ska Alliansen återta makten, var frågan när gamla och nya borgerliga partiledare träffades i riksdagen. – Samarbeta över blockgränsen, sade förre folkpartiledaren Bengt Westerberg och avvek en aning från den allmänna stämningen i lokalen. – Inget av.

Cornucopia - 07 dec 16 kl. 09:33

Boende i Malmö kommuns bostadsrätter får besittningsskydd - kommunen kan inte sälja

I 268 av de 380 bostadsrätter som Malmö kommun köpt för att tillfälligt hysa behövande har hyresgästen erhållit besittningsskydd och kan bo kvar resten av livet. Lägenheten kan i praktiken endas säljas till hyresgästen som därmed får ett utmärkt förhandlingsläge vid försäljning rapporterar Sydsvenskan.

Malmö kommun har genom åren köpt in 380 bostadsrätter som tillfälliga lösningar åt socialt behövande.

YLE - 31 dec 16 kl. 12:00

"Koka gröt på finska" hör till de mest lästa artiklarna år 2016

Svenskar som inte har kunskap om Finland, nybakade studenter och gröt på finska intresserade Svenska Yles läsare år 2016. Också artikeln om D-vitamin från år 2015 väcktes till liv på nytt och hittade många nya läsare. Årets mest lästa artikel på svenska.

Skånskan - 30 dec 16 kl. 14:00

Försvarar bokfört belopp

höör Höörs kommuns ekonomichef Lars Johan Rosvall försvarar miljö- och byggnadsnämndens agerande med att bokföra fakturan innan ärendet med Smart Buy var juridiskt avgjort. ERWP.fif(3)– I och med att fakturan skickats ut så bokförs intäkten.

YA - 31 dec 16 kl. 03:00

Ulf Mårtensson: Det som inget Kinderegg kan förutse

Nyårsafton och tid för eftertanke? Men ska man blicka framåt eller bakåt?.

Nya Wermlands Tidningen - 30 dec 16 kl. 15:11

Två BIK-spelare tränade inte

Två BIK Karlskoga-spelare stod över fredagsträningen.– Det är Inget som oroar inför onsdagsmatchen hemma mot AIK, säger massageterapeuten Håkan Persson..

Politologerna - 08 dec 16 kl. 07:45

Lucka 8: Svensk immigrationspolitik i retrospekt: representationsgap men utan folklig kritik mot förd politik

”Vems fel är den havererade immigrationspolitiken?” Det är ett allt vanligare sätt att formulera sig i samhällsdebatten efter November-omsvängningen av svensk immigrationspolitik i spåren av flyktingkatastrofen hösten 2015. Sättet att ställa frågan stärker en verklighetsbild att tidigare förd politik inte fungerat alls, eller ens någonsin.

YA - 28 dec 16 kl. 11:00

Ekonom: Bra idé att binda bolånen

Inget varar för evigt, inte ens de låga räntorna. De flesta bedömare tror nu att räntebotten är nådd. Därför kan det vara läge att se över bolånen.

Kristianstadsbladet - 31 dec 16 kl. 03:00

City Gross och Kronfågel i höst

Under hösten 2017 sker stora förändringar i Kristianstad, även om Inget vet exakt vilket datum ännu..

NSD - 31 dec 16 kl. 02:32

Stoppade bråk - fick fläskläpp

Inget vidare utredningsläge, enligt polisen..

YA - 21 dec 16 kl. 22:02

Dom: Inget jäv i vindkraftsbeslut

Politikerna i Sorsele kommun var inte jäviga när de beslutade om en utbyggnad av vindkraften i kommunen. Det har förvaltningsrätten beslutat, rapporterar lokala medier i Västerbotten. Vindkraftsfrågan har varit en långdragen historia i kommunen.

Corren - 30 dec 16 kl. 21:25

Inget gott slut för LHC – nollat igen

Linköpings HC avslutade 2016 med publikfest – och förlust..

Skånskan - 30 dec 16 kl. 21:33

Ketchupeffekten för Malmö Redhawks

MALMÖ Malmö Redhawks har haft det jobbigt i december månad och dalat i tabellen.
Mot Örebro fick man det mesta att stämma och vann med 6–0. ERWP.

Alingsås tidning - 29 dec 16 kl. 05:30

Ångrar inte fyrverkeristopp

Fyrverkerier och nyårsfirande hör ihop. Svenskarna köper fyrverkerier för hundratals miljoner kronor varje år. Men det gäller att handskas rätt med pyrotekniken för att undvika skador och bränder.

LV - 30 dec 16 kl. 19:15

Inget bidrag till miljöprojektet i Västervik

Statens energimyndighet avslår Västerviks kommuns ansökan om stöd till projektet Utökad kommunal energi- och klimatrådgivning. Västerviks kommun ansökte om 92 800 kronor i ekonomiskt stöd för att genomföra projektet under 2017..

Barometern - 04 nov 16 kl. 13:04

Inget åtal efter rallyolyckan

Fyra personer, varav ett spädbarn, skadades när rallybilen körde av vägen och in i publiken under en tävling i Värmland. Nu har kammaråklagare Barbro Brännlund beslutat att lägga ned förundersökningen mot tävlingsledaren som var misstänkt för vållande till kroppsskada.(TT).

Skånskan - 30 dec 16 kl. 14:00

Eldsjäl med säkert grepp

ESLÖV Han har varit klubben trogen i över sextio år och har lagt ner tusentals timmar på uppdraget som ordförande i brottningsklubben. Nu prisas Christer Jönsson som Årets Eldsjäl och rosas för sitt engagemang för flyktingungdomar. ERWP.

Kristianstadsbladet - 29 dec 16 kl. 14:00

Efter Nettorånet - ingen gripen

"I nuläget finns Inget uppenbart att gå på"..

Blekinge Läns tidning - 30 dec 16 kl. 11:52

91-årig kvinna fast i lagparagrafer

Hon kan inte bo kvar i sitt hus. Och hon får Inget boende av kommunen..

BT - 14 dec 16 kl. 04:39

Bragdguldet inget att bli så putt över…

Svar till Lars Carlsson, BT 8/12..

SmålandsPosten - 30 dec 16 kl. 10:26

Fick rådet att skrota bil – kräver verkstad på pengar

Växjöbon sålde sin bil billigt sedan verkstaden sagt att den var redo för skroten. Men det var Inget större fel på fordonet. Nu kräver ägaren ersättning..

Nya Wermlands Tidningen - 24 dec 16 kl. 06:00

Han ger inte upp snabbtågen

Jernbaneverket har beslutat att ett nödvändigt byte av kontaktledningar ska göras dagtid. Vilket gör att SJ behöver lägga ner flera snabbtåg mellan Karlstad och Oslo. Men Lars Mejern Larsson (S), riksdagsledamot trafikutskottet, ger inte upp.

YLE - 30 dec 16 kl. 05:59

Morgonkollen: Juniorlejonen nära totalflopp, USA utvisar diplomater, SFP gör toppresultat

Vad har hänt medan du sov? Vad behöver du veta inför dagen? Läget inrikes: SFP gör sitt bästa resultat på tio år i Yles färska partimätning.

GT - 30 dec 16 kl. 09:35

Allt som måste finnas dras det in på

Det är två saker som jag känner i dag. Först ska jag svära och gorma för nu är jag fan upprörd på riktigt. Jag såg på tv om kille som behövde två assistenter för att klara av dagen.

YLE - 18 dec 16 kl. 14:01

Veterinärpriserna stiger kraftigt - vissa ingrepp över dubbelt dyrare

På fem år har veterinärpriserna stigit drastiskt, ibland med över hundra procent. Vi har grävt i webbarkiv och hittat prishöjningar på upp till 145 procent. Under hösten blev Yle Spotlight kontaktade av en djurägare som tyckte att det var hutlöst att det kostade nästan tvåhundra euro att göra en hälsokoll på en gammal katt.

YLE - 19 dec 16 kl. 16:35

Finlands grundlag: Så fungerar den och därför är den viktig

Vad handlar kritiken mot grundlagsvidrig lagberedning om? Varför är grundlagen så viktig? Vi svarar på fyra centrala frågor!

Kristianstadsbladet - 30 dec 16 kl. 03:00

Inget beslut om fyraårsbudget

Kommunstyrelsens ordförande Jenny Önnevik (S) har bjudit in gruppledarna till ett januarimöte där budgetprocessen ska diskuteras. M vill bara jobba med budgeten vart fjärde år..

Trelleborgs Allehanda - 30 dec 16 kl. 03:00

Maria springer sig mot nya utmaningar

Allt är bättre än Inget. Med det mottot har Maria Fleron Persson tagit sig an löpningens utmaningar. På nyårsafton ställer hon sig på startlinjen i Sylvesterloppet, ett år efter att hon sprang sitt första tävlingslopp..

Alingsås tidning - 29 dec 16 kl. 05:30

Görans brevlåda ofta tom

De senaste månaderna har Ljurhallabon Göran Langheimers brevlåda ofta varit tom. På Postnord har man inte kunnat förklara de uteblivna postleverenserna. Och när AT hör av sig förnekas problemen.

Kristianstadsbladet - 30 dec 16 kl. 00:00

Smokingen - festklädernas Rolls Royce

– Det finns Inget snyggare än en man i smoking! För moderedaktören Marcus Schuterman är det otänkbart att klä sig i något annat på nyårsfesten..

YLE - 29 dec 16 kl. 23:29

Roland väntar på att någon skulle hälsa på - "Varför är jag så ensam?"

Även om Roland Grankulla har många släktingar och vänner känner han sig ensam nästan varje dag. Bilarna susar förbi hans lägenhet i Larsmo och det är sällan någon stannar och sticker sig in. Många säger att de tänker komma.

YLE - 18 dec 16 kl. 09:51

Pastorn som både skjuter och prisar

Yle 5-dokumentären Du skall icke dräpa följer militärprästen Markus Weckström i hans värv vid Nylands brigad i Dragsvik. Hur är det att arbeta som präst i en miljö där det mesta handlar om vapen och fiender? Och åtminstone i teorin om att lära sig döda?

YLE - 29 dec 16 kl. 21:54

Danmark vann igen – nu duger bara segrar för juniorlejonen

Danmarks succé fortsätter i JVM. Mot Tjeckien vände laget underläge och vann med 3–2 efter förlängning. Ett resultat som ytterligare försvårar Finlands väg till kvartsfinal.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.