Inga

Monday, 17 December, 05:40

Nyheter om Inga

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 27 nov 18 kl. 15:24

Frontalkrock mellan lastbil och person

Under tisdagseftermiddagen har en lastbil och en personbil frontalkrockat utanför Mullsjö.Räddningstjänsten är på plats och Inga personer ska ha skadats.– Det finns vissa trafikstörnIngar i området, säger Gustav Hultegård på räddningstjänsten i Mullsjö..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 18:44

Larm om brand i flerfamiljshus

Malmö Ett larm kom in vid 18-tiden på tisdagen om en brand i en källare på Norra Skolgatan.Räddningstjänst och polis åker till Rådmansvången för närmare kontroll. Enligt initiala uppifter ska det luka rök i källaren på flerfamiljshuset.

SVT - 27 nov 18 kl. 17:54

Oklart om den dopade innebandyspelaren stängs av i Sverige

Ett svenskt utlandsproffs i innebandy har fastnat i en dopningskontroll med kokain i kroppen. Men det Svenska innebandyförbundet har Inga klara besked att ge huruvida spelaren kommer att stängas av i Sverige. – Vi har inte haft många sådana här ärenden, säger generalsekreterare Göran Harnesk till SVT Sport..

SVT - 16 nov 18 kl. 22:11

Ley har två masterutbildningar – men får inte jobb

Afrosvenskar har dåliga förutsättnIngar på arbetsmarknaden visar en ny rapport. Ley Ikpo har två masterutbildnIngar, en från Stockholms universitetet och en från Sorbonne i Paris. Trots detta får han Inga jobb inom sitt område.

Dagensanalys.se - 27 nov 18 kl. 09:34

Vad är UX och varför är det viktigt för dig?

UX är termen vi använder för ord som vägleder konsumenter i deras val av produkter och tjänster. Det kanske låter enkelt, men i dagens konsumentkunniga värld går det inte att bara skriva fraser såsom: ”Beställ här”, ”Fyll i”, ”Slutför” och tro att konsumenten bara ska klicka. Valen måste betyda något mer, och det är här UX kommer in i bilden.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 16:09

Brand i vindsvåning

Malmö Det brinner just nu i en vindsvåning på Augustenborg.Larm kom in klockan 15.43 på tisdagen om en brand i ett flerfamiljshus på Augustenborgsgatan.

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:25

Fick skrivelse om mordplaner

MALMÖ Polisen har startat en utredning om förberedelse till mord. Utredningen startade med att en skrivelse kom in från kriminalvården, vilket skulle kunna betyda att brottsmisstankarna har uppstått på ett fängelse eller någon annan institution som kriminalvården sköter.
Kammaråklagare Tomas Olvmyr bekräftar att det pågår en förundersökning, men lämnar i övrigt Inga kommentarer..

SVT - 27 nov 18 kl. 14:29

Inga skrällar i Gerhardssons trupp

Fotbollslandslaget ska ha en samling i Sydafrika i januari. Här är förbundskaptens Peter Gerhardssons första trupputtagning till VM-året 2019..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 14:00

Dags att flytta och få nya upplevelser

FLYTTDAGS. – Man måste tänka om. Jag är inte död än – jag vill hinna med mer, jag är fortfarande nyfiken.

Expressen - 26 nov 18 kl. 01:32

Ladugård och bostadshus övertända

Det brinner i en ladugård och ett bostadshus utanför Kristianstad.Polisen tror inte att någon befinner sig i någon byggnaderna.– Vi har Inga indikationer på att någon ska vara där inne, säger Mikael Lindh..

Västerbottens Folkblad - 27 nov 18 kl. 12:23

Influensavaccin slut

Nu är influensavaccinet i princip slut på både hälsocentraler och sjukhus i länet. Inga fler doser av vaccin kommer till Sverige under 2018. Eventuellt kan fler doser levereras i slutet av januari 2019.

DN - 13 nov 18 kl. 12:58

Lööf: Behövs inga fler statsministerkandidater

C-ledaren Annie Lööf vill fortsätta att hålla ihop Alliansen trots att hon på onsdag kommer att rösta nej till Ulf Kristersson som statsminister. Samtidigt säger hon nej till att bli regeringschef. – Vi behöver Inga ytterligare statsministerkandidater, säger Annie Lööf..

DI - 27 nov 18 kl. 11:10

FI kan införa åtgärder för att bromsa utlåning till kommersiella fastigheter

Finansinspektionen fortsätter att analysera de svenska bankernas exponering mot kommersiell fastighetssektor. Det återstår att se vad den "vidare analysen" landar i, i nuläget har myndigheten Inga planer på skrivbordet för att stävja utlåningen mot fastighetsrelaterat..

DI - 27 nov 18 kl. 11:36

Ford planerar inga fabriksstängningar i Kanada

Fords landschef i Kanada, Mark Buzzell, har avvisat planer på att stänga ned produktion i landet så som beslutats av General Motors i Ontario..

Uppsalanyheter.se - 25 nov 18 kl. 23:23

Hagundas sekunddrama gav två poäng mot serieledarna

Allsvenskan: Hagunda kvitterade till 3-3 mot serieledarna Salem med en sekund kvar av tredje perioden, Markus Åkerfeldt gjorde sedan 4-3 med 18 sekunder kvar av förlängningen och sköt hem två blytunga poäng till sitt lag.Hagunda kvitterade till 3-3 mot serieledarna Salem med en sekund kvar av tredje perioden, Markus Åkerfeldt gjorde sedan 4-3 med 18 sekunder kvar av förlängningen och sköt hem två blytunga poäng till sitt lag.   Hagunda stod för en tung vändning mot Salem som hade ledningen med 1-3 när halva matchen var spelad av seriefinalen av den norra innebandyallsvenskan.

DI - 27 nov 18 kl. 09:29

Förlusterna hopar sig för huvudvärksbolaget Klaria

Forskningsbolaget Klaria, med projekt inom smärta och tillstånd som opioidöverdos, redovisar en nettoförlust om 3,7 miljoner kronor under det tredje kvartalet (-1,2). Bolaget har Inga intäkter. .

YLE - 22 nov 18 kl. 06:02

Iniö daghem flyttar in med skola och bibliotek - men inga nya Iniöbebisar de senaste fyra åren gör framtiden oviss

Iniö daghem har flyttat in i skolhuset. Egna sängar är en höjdare tycker barnen, men de vuxna hoppas på inflyttning för att verksamheten ska överleva..

Dagens PS - 27 nov 18 kl. 08:49

Kolla skattekontot innan det är för sent

Har du kvarglömd skatteåterbäring? I så fall brådskar det att hämta ut pengarna, som du i stället kan få bra sparränta på. Enligt Dina Pengar i Expressen löper 45.

PrivataAffärer - 27 nov 18 kl. 08:57

Här är tisdagens färska aktieanalyser

Läs också: Fler aktieanalyser hittar du här Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för tankrederiet Concordia till köp från behåll. Riktkursen höjs till 20 från 12 kr. Aktien stängde på 10,15 kr på måndagen.

Dagens PS - 27 nov 18 kl. 08:49

Kolla skattekontot innan det är för sent

Har du kvarglömd skatteåterbäring? I så fall brådskar det att hämta ut pengarna, som du i stället kan få bra sparränta på. Enligt Dina Pengar i Expressen löper 45.

YLE - 23 nov 18 kl. 08:36

Sadio Mané förlänger med Liverpool FC – "Jag kom till rätt klubb vid rätt läge under rätt tränare"

Liverpool FC och anfallaren Sadio Mané har kommit överrens om ett nytt kontrakt. Inga detaljer i avtalet har avslöjats, men enligt uppgifter i brittisk press sträcker sig överrenskommelsen mellan klubben och senegalesen till sommaren 2023..

Västerbottens Folkblad - 27 nov 18 kl. 00:36

Larm om ladugårdsbrand

Klockan 00.19 natten mot tisdagen inkom larm till räddningstjänsten om en brand i en ladugårdsbyggnad vid Örsbäck norr om Brattfors. Det finns i nuläget Inga uppgifter om det finns djur i byggnaden eller hur omfattande branden är..

Expressen - 19 nov 18 kl. 19:49

Arkeolog ska hjälpa polisen att hitta Maruas mördare

Det har gått 16 år och polisen har fortfarande Inga spår efter Marua Ajouzs mördare.Nu ska en arkeolog hjälpa till att återskapa brottsplatsen.– Det är olyckligt att det har tagit sån lång tid fortfarande, det är mycket som man väntar på att få svar på, säger Maruas bror..

Skånskan - 25 nov 18 kl. 13:18

Radhusbrand på Backavägen

malmö Polis, ambulans och räddningstjänst larmades strax före klockan ett på söndagseftermiddagem till ett radhus på Backavägen i Malmö efter att det synts rökutveckling från byggnadens tak.Det rör sig om ett sekelskiftsradhus som brinner och branden ska vara fullt utvecklad.
– Jag har Inga uppgifter om att någon skulle vara kvar i huset.

GöteborgsPosten - 21 nov 18 kl. 11:47

Skyttekungen klar – Öis vann dragkampen

Öis satsning på lokala förmågor fortsätter. Både Fredrik Zanjanchi, 22, och Oliver Stanisic, 24, har skrivit på för klubben och kommer presenteras inom kort, enligt uppgifter till GP.
Inga kommentarer, säger klubbchefen Niklas Allbäck..

Cornucopia - 26 nov 18 kl. 17:46

Utförsbacken fortsätter för Bitcoin

Utförsbacken för den energi- och bandbreddslukande meningslösa algoritmen Bitcoin fortsätter. På påstådd oro över reglerings- och lagkrav har nedgången tagit fart efter en stunds lugn.Dagschart BTCUSD.

Skånskan - 26 nov 18 kl. 18:15

Svag budget fick kritik av många

STAFFANSTORP Moderaternas budget som med stöd av SD antogs fick kritik för att vara svag.Både S, L, C och KD liksom V menade att det är en mycket svag budget.
– Vi använder mer pengar än vi får in, konstaterade Magnus Lunderquist (KD).

GöteborgsPosten - 14 nov 18 kl. 16:34

Norra Hisingen får lösa krisen på egen hand

Det blir Inga extra pengar till Norra Hisingen eller Majorna-Linné. Kommunstyrelsen röstade ned stadsdelarnas begäran..

Expressen - 31 okt 18 kl. 11:07

Hemliga samtal ska lösa regeringskrisen

Hemliga samtal är talman Andreas Norléns nästa steg i regeringsförhandlIngarna - och därefter väntar partierna på besked om det blir en statsministeromröstning eller fortsatta sonderIngar.53 dagar efter valet finns Inga synliga tecken på att Sverige under onsdagen har kommit närmare en regering..

DI - 26 nov 18 kl. 15:08

Getinge gör ny frivillig återkallelse – ger inga materiella kostnader

Getinge genomför en global frivillig återkallelse av sin produkt Quadrox-i Neonatal Oxygenator. Bolaget räknar inte med några materiella kostnader för återkallelsen..

Barometern - 15 nov 18 kl. 17:10

"Det finns inga utsatta områden i Kalmar”

Årets trygghetsmätning i Kalmar kommun visar att det fortfarande finns fler som känner sig otrygga än som utsätts för brott. Men även känslan av otrygghet minskar..

Skånskan - 26 nov 18 kl. 11:41

Flera nya inbrott på Center Syd

Kävlinge Polisen går på nytt ut med en varning till alla som parkerar sin bil på Center Syd om att inte lämna kvar något i bilen.
I helgen har flera bilägare drabbats av stölder.– Vi har varit där och delat ut information.

Skånskan - 26 nov 18 kl. 12:32

William Nilsson fyra i Kapstaden

MOTORSPORT William Nilsson avslutade året på bästa sätt genom att bli fyra och och bäste svensk i den sista deltävlingen av RX2 International Series.Rallycrossåret avslutades i Kapstaden den gångna helgen. Och precis som tidigare under säsongen så gick det upp och ned för William Nilssons del.

SmålandsPosten - 26 nov 18 kl. 05:30

Det måste bli slut på dumheterna

Efter att ha läst utredningen Trafikplan Växjö som genomförts av konsultbolaget Sweco Transport System AB kan jag bara konstatera att ”som man frågar får man svar”. Rapporten har såklart Inga ambitioner att vara neutral så där framkommer tydligt att Växjös politiker inte har några ambitioner att underlätta för den som dristar sig att välja bilen som fortskaffningsmedel..

Skånskan - 26 nov 18 kl. 10:43

Tjuvarna fångades på film

Höör I lördags kväll skedde ett bostadsinbrott på Fogdarödsvägen i Höör.
Gärningsmännen slog sönder ett köksfönster och tog sig på så sätt in i bostaden. På övervakningsfilm från bostaden syns hur två gärningsmän går upp för trappan till andra våningen.

Skånskan - 17 nov 18 kl. 21:34

Skottlossning på Rosengård

Vid 20.47-tiden larmade vittnen polisen om att flera skott avlossats i områdena Örtagården, Rosengård och Persborg.På plats har polisen hittat spår som bekräftar att det rört sig om skottlossning.

YLE - 26 nov 18 kl. 10:00

Familjebarometer 2018 pekar på hårdare klimat: Föräldrar vill ha mer flexibilitet på jobbet - "En mammas plats är hemma"

Småbarnsmammor vill att rollen som hemmamamma får mer uppskattning, familjer önskar mer flexibilitet i arbetslivet och barnlösa anser mer än förr att Inga familjepolitiska åtgärder alls behövs..

Expressen - 16 nov 18 kl. 16:37

Blåvitts målvaktsjakt: Studerar norrmannen

IFK Göteborg jagar en ny förstemålvakt till nästa säsong – och klubben tittar på många namn.Ålesunds Andreas Lie, 31, är ett av dem, enligt GT:s uppgifter. – Jag kommenterar Inga spelare förrän något är klart, säger sportchefen Jonas Olsson.

Skånskan - 26 nov 18 kl. 06:00

Rysk berättartradition i färgrik finsk roman

Bok/recension BOK
Nattfjärilen
Författare: Katja Kettu
Översatt av: Janina Orlov
Förlag: Albert BonniersEn mustig livsberättelse med thrillerinslag, ja så skulle man kunna sammanfatta Katja Kettus senaste roman Nattfjärilen. Hon har tidigare gett ut fem romaner, varav en belönats med Runebergspriset.
Berättargåvan och skickligheten att gestalta syns även i Nattfjärilen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.