Influencer-byrån

Friday, 26 April, 00:33

Nyheter om Influencer-byrån

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 21 mar 19 kl. 20:05

Byrån The Fifth förutspår influencer-trender

Byrån The Fifth från England har den ambitiösa planen att kombinera verifiera målgruppsdata, med innehållsproduktion och trendspaning. Och kanske kommer de att lyckas. För The Fifth ägs av nyhetsgruppen News UK, som har titlar som The Sun, The Times och The Sunday Times.

Dagensanalys.se - 17 jan 19 kl. 18:09

United Screens utökar sitt säljteam

Under 2019 fortsätter United Screens satsa stort på sina två erbjudanden ut mot marknaden, influencer marketing och reklamräckvidd på Youtube. För att möta den stora efterfrågan har United Screens svenska säljteam nu rekryterat flera nya kundansvariga, samt Anders Vesterlund som säljchef. – Jag är jätteimponerad av mina nya kollegor på United Screens och glad att få vara en del av ett prisbelönt och trefaldigt nominerat säljteam.

Dagens Media - 23 nov 18 kl. 15:16

Teamet bakom Nouw lanserar influencer marketing-byrå

Bakom den nya influencer marketing-byrån Nine Agency ligger teamet som grundat bloggportalet Nouw. "Vi vill vara en ledande aktör inom några år", säger Magnus Karlsson, vd för Nouw Media..

Dagensanalys.se - 05 nov 18 kl. 12:55

Influencer gjorde inte jobbet – blir nu stämd

När en influencer inte gjorde jobbet som PR-byrån betalat för blev det en stämning. Influencern Luka Sabbat som härjar på Instagram fick se sig själv stämd av självaste Snap, bolaget bakom Snapchat. Luka skulle hjälpa till att marknadsföra Spectacles i fyra inlägg på Insta varav tre Stories och ett vanligt inlägg.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 12:57

6 Digitala specialister ger sina hetaste tips för 2018

Den digitala transformationen var på allas läppar under 2017. Vilka trender är hetast under 2018 kan man undra när man skall prioritera sina insatser. Är det LinkedIn, online-video, webbkonvertering, Facebook eller Google som gäller i det digitala nästa år?

Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 16:41

Therese Lindgren går till United Influencers

En av Sveriges största influencers, Therese Lindgren, väljer nätverket United Influencers för att lansera sin nya blogg. Therese Lindgren startade sin YouTube-kanal 2013 och har för närvarande ca 10 miljoner sidvisningar i månaden. – Jag har haft som mål att lansera en blogg, där jag kan vara mer beskrivande och som komplement till mina övriga plattformar.

Cornucopia - 25 jun 17 kl. 11:44

Intensiv lobbying kring nytt svenskt luftvärn

Upphandlingen av nytt svenskt medelräckvidds luftvärn står mellan Raytheons Patriot och MBDA:s och Thales Aster-system (Eurosam SAMP/T). Det handlar om antagligen det mest kostsamma försvarsinköpet näst Gripen och intensiv lobbying pågår. Bloggen och många andra sk influencers har blivit direkt kontaktade av lobbyister för "förutsättningslösa samtal".

Dagens Media - 22 feb 18 kl. 07:50

Influencer-byrån Relatable expanderar globalt

Med rekryteringar från Lejon Media, Ingager och Absolut Vodka ska Influencer-byrån Reletable ut i världen. "Vi hejar på influencer-bolagen som finns här i Sverige, men vi har siktet inställt på världen", säger vd:n Martin Garbarczyk..

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 14:13

The Amazing Society växer och anställer marknadsansvarig

The Amazing Society växer och satsar framåt med att anställa Tina Bergstedt som marknadsansvarig. –Tinas gedigna kunskap i att lyfta varumärken, produkter och tjänster till marknaden, samt hennes mångåriga erfarenhet från kundsidan och insikt i vad företag med komplexa behov eftersöker hos framtidens byråer, gör henne till en enorm tillgång i vårt team och vår resa framåt, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society. – Vi bygger inte bara en byrå, vi bygger också ett lag som ska bli bland de bästa i landet.

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 22:06

7 punkter för influencer marketing

Enligt en studie gjord av eMarketer kommer 85% av marknadsförarna i världen använda influencers i sin marknadsföring under 2017. Med tanke på det minskade tidningsläsandet, svikande tittarsiffror och ökat användande av AdBlockers är influencers ett intressant sätt att nå ut med sitt budskap. Här kommer en liten checklista för att se till att du inte missar något viktigt: Marknadsföringsmixen
Hur ska influncers marketing passa in i din marknadsföringsmix?

Dagensanalys.se - 01 mar 17 kl. 13:01

Youtube-killarna som lanserar ett eget verktyg för att mäta Influencer Marketing

Fejzullah Gasi och Mustafa Alfredji som har över 120,000 följare på sina Youtube-kanaler lanserar idag ett mätverktyg tillsammans med kompisen Ali Alfredji. TubeView mäter i realtid hur effektiva kampanjer med Influencer Marketing egentligen är. Vi passade på att intervjua killarna som har storslagna planer.

Dagensanalys.se - 29 feb 16 kl. 12:54

Kom igång med influencer-marketing [den totala guiden]

Influencer marketing är på alla läppar just nu och är enligt flera experter den snabbast växande konverteringsmetoden på nätet. Vi djupdyker i utvecklingen och tittar på vilka möjliga effekter fenomenet kan ha på digitala marknadsförare. Det är allmänt känt att sociala och digitala medier har förpassat traditionell marknadsföringstaktik till stenåldern – vi har lärt oss den läxan.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.