Ikea

Tuesday, 06 December, 03:54

Nyheter om Ikea

Sortering: Relevans | Senaste
YA - 18 okt 16 kl. 13:46

Seniordejtare plågar Ikea-varuhus

Äldre kinesiska singlar får inte längre söka kärleken på Ikea. Ett av Ikeas varuhus i Shanghai har två gånger i veckan utsatts för dejtande pensionärer. De köper en kaffe på restaurangen och "tillbringar en hel dag med att bara konversera med andra", rapporterar kinesiska CCTV enligt BBC.

DI - 30 okt 16 kl. 21:00

Billy bär upp bygdens bolag

När Ikea ville samla tillverkningen av bokhyllan Billy hos en enda leverantör satte Gyllensvaans Möbler genast spaden i marken. Familjeföretaget i lilla västgötska Kättilstorp tog hem offerten och nu rullar 25 lastbilar packade med platta paket ut från fabriken varje dag. Vad hade hänt annars?

Expressen - 21 nov 16 kl. 21:35

Ilskna klagomålet mot Kamprads Ikea-museum

"Detta kan jag beskriva som ett helvete på jorden".Så beskriver en person om hur det är att bo bredvid Ingvar Kamprads Ikea-museum..

Jönköpingsnytt - 23 nov 16 kl. 14:51

Brand på Ikea orsakade pådrag

Räddningstjänsten fick rycka ut på en misstänkt brand under onsdagseftermiddagen till Ikea på Torsvik..

GT - 23 nov 16 kl. 13:16

Olycka på Ikea – en till sjukhus

En olycka har inträffat på Ikea i Jönköping.Det är en anställd som klämt sig på sin arbetsplats på Ikeas lager.– Vi har skrivit anmälan om arbetsplatsolycka och misstänkt vållande till kroppsskada, säger polisens presstalesman i Jönköping, Thomas Agnevik..

Expressen - 04 nov 16 kl. 11:09

Ikea döper om sina möbler – efter Google-sökningar

Nu kastar sig Ikea in i relationsbranschen. Genialisk idé. Söker du på ”dejtar tre samtidigt” eller ”hon vill inte kramas”?

Västerbottens Folkblad - 22 nov 16 kl. 19:07

[PLUS] Lägre Ikea-effekt än väntat

Ikea-effekten är än så länge lägre än väntat. Men luftkvaliteten i stan är sämre jämfört med förra....

DN - 16 nov 16 kl. 15:25

Vestager: Kan ta månader innan EU utreder Ikea

Det kan ta månader innan EU-kommissionen bestämmer om den ska utreda om möbeltillverkaren Ikea undvikit skatt..

Västerbottens Folkblad - 08 nov 16 kl. 20:00

Vi vill plugga svenska – inte dö

Vi är elever på Komvux, som nu har flyttat till ett industriområde vid Ikea, på Teg. Vi tycker att Komvux bör flytta närmare centrum. För det första går det inte så många bussar hit och skolan ligger långt bort från allt, så alla har långt till skolan och vi måste vakna tidigt på morgonen för […].

YLE - 03 nov 16 kl. 15:44

Vasa vann i domstol - byggförbud på Risö korrekt

Vasa stad begick inga formella fel när man beslöt om byggförbud för Risö affärs- och industriområde, slår Vasa förvaltningsdomstol fast. Företaget Malax Limpan Ab förlorade därmed tvisten som handlade om att man ville bygga ut på platsen. Det var sommaren 2015 som stadsstyrelsens planläggsningssektion i Vasa beslöt att förlänga byggförbudet på Risö affärs- och industriområde.

UNT - 26 okt 16 kl. 18:18

Ikea i ryskt skatteåtal om miljarder

Ikea åtalas i Ryssland efter misstanke om att ha smitit undan motsvarande 4,6 miljarder kronor i skatt..

Expressen - 05 nov 16 kl. 20:49

Charming Soldier förgyllde lördagen

Kan man kliva in på Ikea och hitta inredningsprylen Charming Soldier under namnet ”Glädje”? Så mysig, så härlig är treåringen som förgyllde min eftermiddag. Sådant här behöver vi mer av!.

Dagensanalys.se - 28 okt 16 kl. 16:10

Dags att företag tar emojis på allvar :)

Emojis har tagit över en stor del av vår personliga onlinekommunikation. Individer använder dem för att uttrycka en känsla, en smak eller ett intresse utan att använda en lång skriftlig beskrivning. Nu är det dags för företag och varumärken att börja visa sina känslor med emojis i sin kommunikation, skriver The Amazing Society.

SmålandsPosten - 03 nov 16 kl. 16:29

Gåvokort istället för klocka

Att låta de anställda bestämma vad de ska belönas med efter lång och trogen tjänst har blivit den rätta melodin på Swepart och Borox. På Ikea och Stena Aluminium är det dock annorlunda..

NSD - 15 nov 16 kl. 09:05

Ikea-affär närmar sig

En affär närmar sig för Ikea industry i Glommersträsk..

SmålandsPosten - 02 nov 16 kl. 11:37

Stal godis på jobbet - avskedas

Ikea Industry vann i Arbetsdomstolen. Mannen som stulit godis på arbetsplatsen får vare sig tillbaka jobbet eller något skadestånd..

LV - 01 nov 16 kl. 17:29

Anställd råkade såga sig i handen

En arbetsplatsolycka inträffade i förmiddags på Ikea-fabriken i Hultsfred..

Expressen - 16 aug 16 kl. 12:37

Vill ha bojkott av allt svenskt efter förlusten

Det var inte bara Hope Solo som var bitter efter USA:s förlust mot Sverige i OS-fotbollen. Nu har ett gäng besvikna amerikanska ssupportrar uppmanat till en bojkott av svenska företag som Ikea och H&M, skriver Nordic Business Insider..

Jmini.se - 27 okt 16 kl. 13:46

Person fick balk över sig på Ikea

Det var strax efter klockan 12 på torsdagseftermiddagen som polisen larmades om en arbetsplatsolycka på Ikeas lager i Torsvik. En person har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart.

DN - 16 nov 16 kl. 15:25

EU-kommissionen går igenom Ikea-dokument

Det kan ta månader innan EU-kommissionen bestämmer om den ska utreda om möbeltillverkaren Ikea undvikit skatt..

Dagens Media - 28 okt 16 kl. 11:36

Ikea väljer Carat

Ikeas svenska mediebyråpitch är avgjord. Valet blev Carat, erfar Dagens Media..

Aftonbladet - 27 okt 16 kl. 09:50

Ikea återkallar stolpe

GöteborgsPosten - 27 okt 16 kl. 14:23

Olycka på Ikea - en till sjukhus

En i personalen fick en fallande balk över sig på Ikeas lager i Jönköping. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans. Polisen utreder händelsen som vållande till kroppsskada..

LV - 26 okt 16 kl. 17:18

Vimmerby får en alldeles egen färg

Industrifärgjätten Tikkurila har inlett ett samarbete med BoKlok, som tillverkar hus utvecklade av Ikea och Skanska. Samarbetet har inspirerat Tikkurila och BoKlok att utforma en speciell färgkarta för BoKlok Finland. Färgkombinationerna kallas Ekenäs, Bergen och Enare – och Vimmerby..

Expressen - 25 okt 16 kl. 06:06

Välgjort falskt Ikeamejl lurar dig på pengar

Mejlet ser ut att vara från Ikea och utlovar ett presentkort på 5 000 kronor. Det enda som krävs är att man betalar en symbolisk summa för att registrera sig. Men mejlet är en bluff.

SmålandsPosten - 26 okt 16 kl. 12:00

Medvind för Uppvidingeföretaget

Förra veckan informerade bolaget om en ny stororder på 350 miljoner kronor till Ikea. Igår redovisade Profilgruppen AB också sitt bästa tredje kvartal i bolagets historia..

Sydöstran - 25 okt 16 kl. 16:02

Johanna brinner för personalen

Johanna Spånér har en bakgrund på både Volvo och Ikea. Som ny personalchef i Olofströms kommun är fokus att de 1 100 medarbetarna ska trivas. – Har vi personal som trivs så har vi också bra verksamhet, säger hon..

SR - 14 nov 16 kl. 19:00

Ikea kan granskas av konkurrenskommissionär

EU:s konkurrenskommissionär, danska Margarete Vestager har i dag besökt Stockholm. Efter att ha granskat flera amerikanska storbolag som Apple, Starbucks, och Amazon för illojal skattekonkurrens kan nu svenska Ikea stå på tur..

DalaDemokraten - 25 okt 16 kl. 10:02

IKEA varnar kunder för bluffmejl

Lämna inte ut personlig information och klicka inte på länkar till obekanta sidor – det är IkeaS uppmaning efter att det nu återigen sprids bluffmejl med företagets namn och logotyp..

Dalarnas tidningar - 25 okt 16 kl. 10:02

IKEA varnar kunder för bluffmejl

Lämna inte ut personlig information och klicka inte på länkar till obekanta sidor – det är IkeaS uppmaning efter att det nu återigen sprids bluffmejl med företagets namn och logotyp..

BT - 18 okt 16 kl. 17:06

Dejtande pensionärer plågar Ikea

Ett av Ikeas varuhus i Shanghai har två gånger i veckan utsatts för dejtande pensionärer..

BT - 14 nov 16 kl. 09:58

Ikea väljer Speeds logistik

När Ikea växte ur varuhusen i Göteborg såg sig möbeljätten om efter en ny lösning. Valet föll på Boråsföretaget Speed group..

The Local - 21 okt 16 kl. 06:30

How to make an autumnal Swedish apple cake

Swedish apple cake is a common dessert in Sweden and versions can be found from Ikea to fancy restaurants year-round..

Dagens Media - 11 okt 16 kl. 06:00

Viktigaste läxan för marknadsförare

Ikea, Panduro Hobby, ICA och Lindex medverkade i den största neuromarketingstudien i Norden. Här är listan med de 9 viktigaste slutsatserna..

YLE - 23 okt 16 kl. 14:00

Vasa satsar på centrum framom Ideapark

Seinäjoki gör plats för ett Ideapark-köpcenter på 70 000 kvadratmeter, men inverkan på handeln i Vasa tros inte blir stor. Vasa kommer i stället att satsa på centrumhandeln. Ideapark i Seinäjoki planeras till Jouppi-området och kan stå klart redan 2019.

Expressen - 20 okt 16 kl. 22:22

Byggare på Ikea död i arbetsplatsolycka

Ett Ikeavaruhus stängde på torsdagen efter att en byggare avlidit i en arbetsplatsolycka. Det var vid halvtretiden på morgonen som mannen dog. Varuhuset i brittiska Reading öppnade så sent som i somras..

Dagens PS - 19 okt 16 kl. 08:47

Kinas nya superkopior får världen att tappa hakan

Först kläcker någon en snilleblixt. En vecka senare har kinesiska jättefabriker en fullfjädrad produkt redo att skeppas till din dörr, för en bråkdel av priset. Sajten Quartz skriver om en ny trend som borde få entreprenörer och innovatörer att darra av skräck.

DI - 18 okt 16 kl. 16:38

Mathias Kamprad: jag stödjer förändringarna

Arvtagaren Mathias Kamprad träder nu fram och uppger att han stödjer de historiska förändringarna inom heminredningsimperiet, och som är större än endast köpet av stora delar av Ikea..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.