Ikea

Friday, 15 December, 09:19

Nyheter om Ikea

Sortering: Relevans | Senaste
Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 09:43

Apple fortsätter sitt arbete med att utveckla eget AR-headset

Apple meddelade redan för ett år sedan att AR är nästa stora grej. Tillsammans med Ikea har de tagit fram en AR-app, och rykten gör gällande att de kommer ha ett eget AR-headset på marknaden till år 2020. Nu senast köpte de en kanadensisk tillverkare av AR-headset, så ryktena verkar vara allt mer trovärdiga.

Dagens Media - 20 nov 17 kl. 17:04

Ikea ramar in ännu en fyndig annons

Efter VM-bänk och Apple-hyllning – nu är det den rekorddyra tavlan ”Salvator Mundi” av Leonardo Da Vinci som hamnat i fokus..

Barometern - 23 nov 17 kl. 21:21

Hantverkare från Syrien fick jobb i Målerås

När bruket fick en stororder från Ikea behövdes mer personal. Ett snabbspår på Riksglasskolan blev lösningen. Nu jobbar fyra hantverkare från Syrien med slipning och målning på Målerås bruk..

SmålandsPosten - 23 nov 17 kl. 08:10

Öppen aktivitet i Ikea-huset

Ikeas Aktivitetshus bjuder in till Öppet hus för både allmänheten och anställda. En dag i hälsans tecken tillsammans med lokala föreningslivet..

SmålandsPosten - 23 nov 17 kl. 08:09

Många på kö för att lämna livgivande droppar

Sex gånger om året stannar blodbussen utanför Ikea Aktivitetshus. Sista gången i år blir den 20 december. Då står några nytestade förstagångsgivare på tur..

SmålandsPosten - 22 nov 17 kl. 06:00

Basco bjuder på keltiska och nordiska toner

Ikväll onsdag fylls Ikea Aktivitetshus av toner med inspiration av nordiska och keltiska musiktraditioner. Det är bandet Basco som är på konsertturné i länet och nu landar i Älmhult. – Våra konserter är en konstnärlig upplevelse med musik för både hjärna, hjärta och ben, säger Ale Carr som spelar cittra i bandet..

DI - 02 dec 17 kl. 12:26

Ikea mest hållbart – men Ryanair och Postnord sågas

Handelsbjässar som Ikea, Apoteket och Ica hamnar i topp när svenska folket rankar bolag efter hållbarhetskriterier. Lägst betyg får lågprisaktören Ryanair och Postnord..

Dagens Media - 14 nov 17 kl. 23:00

Här är Sveriges mest effektiva reklam

Ikea blev mest prisade annonsör när 100-wattaren ikväll utsåg Sveriges mest effektiva reklam..

Expressen - 10 okt 17 kl. 19:30

Högskolepoäng löser inte bristen på poliser

Bokhyllan BILLY, Lampan NYMÅNE, Soffan CHILL - Ikea har det mesta. Men inte allt. Platta paket med polisen SNUTEN, komplett med träpluggar och lattjo skruvar, har de exempelvis inte.

DalaDemokraten - 17 nov 17 kl. 13:46

Misstänkt att ha stulit låda med Daimrullar på IKEA

Misstankar om fyra fall av ringa stöld och narkotikabrott. Det är brottsrubriceringarna för den man som nu står åtalad vid Falu tingsrätt..

Dalarnas tidningar - 17 nov 17 kl. 13:46

Misstänkt att ha stulit låda med Daimrullar på IKEA

Misstankar om fyra fall av ringa stöld och narkotikabrott. Det är brottsrubriceringarna för den man som nu står åtalad vid Falu tingsrätt..

Dagens PS - 14 nov 17 kl. 09:33

Här gör Ikeas e-handel pangsuccé

Står för 15 procent av möbeljättens total handel. Ikea ökade försäljningen med 5,8 procent i Storbritannien under räkenskapsåret som avslutades den 31 augusti. Sett till absoluta tal hamnade försäljningen på 1,8 miljarder pund, motsvarande 19,8 miljarder kronor.

Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 22:36

TaskRunner förvärvar Hinnerdu.se för att bli störst på småjobb

TaskRunner förvärvar Hinnerdu och den danska systersajten “Den Lille Tjenste” som ett led i att öka sin närvaro i fler städer och på fler marknader. “Vi har under en tid fört en dialog med Hinnerdu.se och har nu kommit överens om att
TaskRunner ska fortsätta att driva deras tjänster under egen regi och varumärke”, säger Nils Wijkmark, VD på TaskRunner.

DI - 14 nov 17 kl. 10:29

Brexit ökar Ikeas kostnader i Storbritannien

Kostnaderna för Ikea i Storbritannien ökade under det gångna året med hela 13 procent, uppger bolaget enligt Business Insider. Orsaken till ökningen är utvecklingen för pundet, som fallit kraftigt efter fjolårets folkomröstning om Brexit..

Nyteknik - 15 nov 17 kl. 08:43

”På IKEA fick jag chansen att kickstarta min karriär”

Genom smarta digitala lösningar har Ikea blivit allt mer tillgängliga för sina kunder, jorden över. Bakom den digitala resan står ingenjörer, innovatörer och unga talanger – redo att möta behoven idag och imorgon..

Expressen - 07 okt 17 kl. 20:41

Ikeas satsning inför julen på 18 varuhus

Soffor, bokhyllor – och julgranar.Nej, inte bara plast. Till jul säljer Ikea för första gången riktiga barrgranar på varuhusen i Sverige..

SmålandsPosten - 09 nov 17 kl. 10:54

Löneliga: De betalar ut högst löner i Kronoberg

Företaget som betalar ut högst årslön till sina anställda i landet ligger i Solna. Där finns företaget Meda Aktiebolag som betalar sina anställda i genomsnitt 2,4 miljoner i årslön. Älmhultsföretaget Ikea Retail Services AB ligger på en femteplats i landet med en genomsnittslön på 1,1 miljon..

Nerikes Allehanda - 29 okt 17 kl. 04:57

Örebro skulle få jätte-Ikea – därför dog drömmen: "De utreder alternativ"

► Så gick turerna ► Därför tänkte Ikeas ledning om.

Sydsvenskan - 11 okt 17 kl. 16:25

Ikea släpper möbelkollektion för husdjur

Den svenska möbeljätten utforskar sin djuriska sida..

Dagensanalys.se - 10 nov 17 kl. 09:51

Här är Sveriges bästa arbetsgivare

Sveriges bästa arbetsgivare toppas av Grant Thornton som firar med high-five. Revisionsbolaget Grant Thornton är Sveriges bästa arbetsgivare bland stora arbetsgivare samtidigt som teknikkonsultföretaget tar förstaplatsen bland mellanstora organisationer. ”Vi har sett trenden i flera år, konsultbolagen har insett värdet av sitt humankapital och satsar på att skapa en arbetsmiljö med människan i centrum.

Expressen - 20 okt 17 kl. 04:15

Tvåårig pojke död när Ikea-byrå välte över honom

Jozef Dudek, 2, låg och sov på golvet när byrån välte över honom.Enligt familjens advokat är han det åttonde dödsoffret för byrån Malm, skriver ABC News.Ikea återkallade möbeln för över ett år sedan och erbjöd kunder som hade köpt byrån material för att kunna förankra dem – men flera miljoner exemplar som inte är förankrade kan fortfarande finnas kvar ute i kunders hem..

Corren - 27 okt 17 kl. 14:52

De utses till "superföretag"

När Veckans affärer utser landets ”superföretag” finns Boets Bildemontering med på listan – tillsammans med jättar som Ikea och Volvo Lastvagnar..

SmålandsPosten - 06 nov 17 kl. 12:01

Kraftigt berusad lastbilsförare vid Ikea straffas hårt

Förra måndagen tog polisen i Älmhult en lastbilsförare som blåste positivt i alkomätaren. Nu har föraren dömts. Straffet blir fyra månaders fängelse..

Kristianstadsbladet - 06 nov 17 kl. 00:01

Familjeföretag nytt fokus för fotografen

Han har jobbat åt Ikea, Top Models jurymedlem och japanske fotografen Shu Akashi. Men nu landar fotografen Pierre Wester i Hässleholm där han ska ta över familjeföretaget..

Mobil - 03 nov 17 kl. 13:47

Apptips: Testa Ikea-möblerna virtuellt

Ikeas Iphone-app låter dig testa möblerna på plats hemma innan köpet med hjälp av AR-tekniken..

Blekinge Läns tidning - 27 okt 17 kl. 13:55

Stor efterfrågan på klokt bygge

Bristen på bostäder i Karlskrona är stor. Nu vill Ikea- och Skanska-konceptet BoKlok bygga mer. – Vi slänger upp ett hus på en vecka..

DN - 02 okt 17 kl. 12:42

Hon ska leda Ikeas nästa storsatsning på hållbarhet

Nyligen presenterade Ikea en storsatsning på elbilar, som även kan komma att omfatta investeringar i teknikutveckling och infrastruktur för elfordon. Nu tar möbeljätten nästa stora steg på hållbarhetsområdet, kan DN Global utveckling avslöja: I dag inleds en global satsning inom området socialt entreprenörskap och social hållbarhet..

Expressen - 22 okt 17 kl. 21:11

Ikeas märkligaste – och snuskigaste reklamfilmer

Ikea är inte bara ett av världens mest framgångsrika företag.De har en PR-grupp som är kända för sina vilda, och ibland ganska snuskiga, reklamvideor.Kvällsposten listar några av favoriterna – som gjort succé både i Sverige och i andra delar av världen.

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 17 kl. 16:25

Ikea släpper möbelkollektion för husdjur

Den svenska möbeljätten utforskar sin djuriska sida..

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 10:31

Postnord älskar Sponsrade Artiklar och Expressen är största publicist

Företaget SUNT Content har kartlagt marknaden för Sponsrade Artiklar under oktober månad. Här kan du läsa flera intressanta observationer för ett annonsformat som växer. Under Oktober månad har SUNT Content spårat över 440 true native (”sponsored content”) artiklar på drygt 15 större svenska sajter.

Nerikes Allehanda - 30 okt 17 kl. 04:57

Cheferna om Ikeas utbyggnadsplaner: "Lägger ständigt ett pussel"

Det är inte bara de inredningsintresserade örebroarna som önskar sig ett större Ikea-varuhus inom räckhåll. – Nej, det vill ju jag också, säger Carina Nordström Sköldh, varuhuschef i Örebro. Men Ikea är kallsinnigt till hennes önskemål..

SmålandsPosten - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i skadestånd till tre familjer vars barn dött.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i.

Kristianstadsbladet - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i skadestånd till tre familjer vars barn dött.(TT).

Sydöstran - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i skadestånd till tre familjer vars barn dött.(TT).

BT - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i skadestånd till tre familjer vars barn dött.(TT).

YA - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i skadestånd till tre familjer vars barn dött.(TT).

Blekinge Läns tidning - 21 nov 17 kl. 14:53

Ikea förnyar varning för dödsbyrå

Ikea har väckt nytt liv i en kampanj i Nordamerika för att återkalla byråer som orsakat flera barns död i USA. Ikea återkallade byrån Malm i juni 2016, och i slutet av förra året tillkännagavs att företaget skulle betala sammanlagt 50 miljoner dollar i skadestånd till tre familjer vars barn dött.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.