Ihop

Saturday, 20 July, 12:01

Nyheter om Ihop

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 30 jun 19 kl. 16:00

Doldisstjärnorna avslöjar: Så landar du en megadeal

Hur syr man Ihop en gigantisk affär? Nu berättar 60 doldisar på några av världens största bolag om arbetet med bakom kulisserna, knepen för att allt ska gå i lås, och varför det krävs en ”trojansk häst.”    ”Världsstjärnorna hittar du inte inom småaffärer”, konstaterar Christopher Engman, aktuell med boken ”Megadeals” .

Expressen - 30 jun 19 kl. 12:04

Storklubbarna vill ha floppspelaren

Philippe Coutinho kopplas Ihop med Chelsea och United.

Sydsvenskan - 30 jun 19 kl. 09:55

George RR Martin saknar snälla fanzines

Författaren bakom bokserien "Sagan om is och eld" tycker att tonen bland fans på internet i dag ofta är alldeles för hätsk. Annat var det före internets tid, då särskilt hängivna fans kunde ägna dagar åt att knåpa Ihop egna tidningar, så kallade fanzine.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 19 kl. 09:55

George RR Martin saknar snälla fanzines

Författaren bakom bokserien "Sagan om is och eld" tycker att tonen bland fans på internet i dag ofta är alldeles för hätsk. Annat var det före internets tid, då särskilt hängivna fans kunde ägna dagar åt att knåpa Ihop egna tidningar, så kallade fanzine.

Alingsås tidning - 30 jun 19 kl. 05:30

Gatudammsugare snyggar upp

Nu satsar Alingsås kommun extra på att hålla det rent och snyggt i stan. En nyinköpt gatudammsugare ska göra arbetet lättare och effektivare.
– Kul att vi kan fortsätta
vår satsning på ett rent Alingsås, säger Peter Öhrn, enhetschef på gatuenheten i ett pressmeddelande.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 05:00

Samlar pengar till att bygga klassrum

Svaneholm Svaneholm Open samarbetar med Zelmerlöv & Björkman foundation. Stiftelsen har föresatt sig att samla Ihop 250 000 kronor under eventets fyra dagar till att bygga ett nytt klassrum i en skola i Kenya.Måns Zelmerlöv och Jonas Björkman informerade redan på invigningsdagen om stiftelsens mål under eventet.

GT - 29 jun 19 kl. 20:03

Det här är det som blir avgörande för Blåvitt

0-0 borta mot Östersund är knappast något att hänga läpp över för IFK Göteborg - och jag ser inget som talar för att laget skulle rasa Ihop under andra halvan av säsongen. Det avgörande blir hur klubbledningen hanterar sommarfönstret. .

Hela Gotland - 29 jun 19 kl. 19:20

Lista: Museer på Sudret du inte får missa

Hemse fossilmuseum – 400 miljoner år gamla fyndI närmare 50 år har familjen Ahlin samlat på fossiler, och det är en riktigt gedigen samling de har fått Ihop..

Expressen - 29 jun 19 kl. 18:04

Två motorcyklister krockade på E4 – förda till sjukhus

Två motorcyklar har kört Ihop på E4 i närheten av Ljungby i södergående riktning.Två personer har förts till sjukhus – och vägen stängdes av efter olyckan..

Expressen - 29 jun 19 kl. 18:15

Här har det varit mest sol i veckan

Karlskrona har haft en strålande inledning i ”SVT:s solliga”.Premiärveckan skrapade den blekingska kustpärlan Ihop totalt 95 soltimmar.Ölands norra udde var dock snubblande nära med 93 soltimmar..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Kapitel 11
Nästa morgon gick jag tidigt ner till affären med Cléo på axeln och nyladdad mobil. Jag hade nästan inte kunnat sova, det som hänt hade varit i mesta laget. Min lugna tillvaro hade skakats om ordentligt och nu måste någonting hända.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 15:30

Svedalafestivalen i ny större skepnad

SVEDALA Den är större, det är mer och något annat.
På fredagskvällen smygstartade den uppdaterad version av Svedalafestivalen som fortsätter hela helgen.Det är bråda tider för Alexander Lärnerhem som efter att ha arrangerat Svedala företagsmässa i två år nu gett sig på att hålla liv i och samtidigt förnya och utvidga Svedalafestivalen.

Alingsås tidning - 29 jun 19 kl. 05:30

Döp den här söta liraren!

Nolhaga parkbad har förärats med en maskot – utan namn! Skicka in ditt förslag på vad sköldpaddan ska heta.
– En fantastisk filur, säger Jan Wärn, verksamhetschef på kultur- och utbildningsförvaltningen om parkbadets nya gullegris.

Skånskan - 29 jun 19 kl. 01:30

För­has­tat le­gi­ti­ma­tions­krav för fri­tids

Från mån­dag måste alla som ar­be­tar på fri­tids­hem med pe­da­go­giskt an­svar ha lä­rar­le­gi­ti­ma­tion, en­ligt be­slut av rege­ringen ef­ter på­tryck­ningar från lä­rar­facken.
Det här ris­kerar att orsaka kaos på fri­tids­hemmen – om kom­munerna verk­li­gen skulle til­lämpa riks­dags­be­slutet. Det finns kom­muner i Norr­lands in­land som inte har en enda ut­bildad fri­tids­pe­da­gog och som inte tror det går att re­kry­tera nå­gon hel­ler.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 18:56

Eslövs BK möter tabelljumbon

FOTBOLL Eslövs BK tar sig an tabelljumbon Prespa Birlik på lördagen med stor optimism.Tränaren Peter Olsson har till och från haft en ganska skadedrabbad trupp under vårsäsongen. Detta har i viss mån stört planerna för nykomlingen i den västra fotbollstvåan, som ändå har skrapat Ihop 14 poäng på sina 13 matcher.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 18:59

Johan Kristofferson snabbast av alla i SM-rallyt

Johan Kristoffersson har fått blodad tand på rally.
– Jag vred ur allt som fanns i bilen, säger han om segern i SM-veckans rallysprint.Efter att ha vunnit dubbla VM-guld i rallycross satsar nu Arvikaföraren på att lyckas lika bra i rallysporten i stället.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 15:30

Missnöje med hög värme på Orup

orup Fastighetsägaren Pelle Skerup har stora planer för Orupssjukhuset. Men personalen som jobbar på sjukhuset är inte nöjd med den dåliga luften i fastigheten. Det framkom på ett informationsmöte i förra veckan.

Sydöstran - 28 jun 19 kl. 15:18

Nu fördubblar vi Rut

Den 1 juli fördubblas taket i Rut-avdraget, tack vare Moderaterna och Kristdemokraternas budget som styr Sverige. Det möjliggör fler jobb, bättre integration och underlättar inte minst barnfamiljer att få vardagen att gå Ihop..

SR - 28 jun 19 kl. 13:41

Svensk kollaps – förlust mot Tjeckien

Sverige ledde med 14 poäng i halvtid mot Tjeckien i basket-EM. Men i den tredje perioden föll laget Ihop och Tjeckien kunde påbörja vändningen i Sveriges 64-71-förlust..

Sydsvenskan - 28 jun 19 kl. 13:42

Sverige föll mot Tjeckien efter kollaps

Sverige var på väg mot en tung skalp i basket-EM – men då rasade det blågula spelet Ihop som mot Tjeckien. Efter att ha tagit en betryggande ledning, där avståndet som mest var hela 17 poäng, så tog det plötsligt tvärstopp för Sverige. Tjeckien spelade.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 13:42

Sverige föll mot Tjeckien efter kollaps

Sverige var på väg mot en tung skalp i basket-EM – men då rasade det blågula spelet Ihop som mot Tjeckien. Efter att ha tagit en betryggande ledning, där avståndet som mest var hela 17 poäng, så tog det plötsligt tvärstopp för Sverige. Tjeckien spelade.

DN - 28 jun 19 kl. 13:53

Sverige föll mot Tjeckien efter kollaps

Sverige var på väg mot en tung skalp i basket-EM – men då rasade det blågula spelet Ihop som ett korthus mot Tjeckien..

Expressen - 28 jun 19 kl. 13:44

”En genomklappning – oroväckande bilder”

Sverige var på väg mot en förkrossande seger - och avancemang i Basket-EM.Då klappade laget Ihop, och bjöd Tjeckien på segern.  – Det var en svensk genomklappning, säger SVT:s expert och tidigare landslagsspelare Elisabeth Egnell.

Realtid - 28 jun 19 kl. 08:52

Legofamiljen och Blackstone lägger bud värt 70,5 miljarder

Den danska biljonärsfamilj som kontrollerar leksakstillverkaren Lego är på väg att köpa upp underhållningsgiganten Merlin Entertainments Ihop med Blackstone och en kanadensisk pensionsfond i en affär värd 6 biljoner pund, motsvarande 70,5 miljarder kronor..

Skånskan - 28 jun 19 kl. 08:55

”Spännande och lite läskigt”

Dagens spelschema:
Kl 16: Området öppnar.
Kl 16.20: Smith & Thell
Kl 17.

Expressen - 28 jun 19 kl. 09:04

Risk för värmekollision i luften: Kan bli skyfall

När den kalla luften från norr brakar Ihop med den varma vinden från söder kan kraftiga skyfall nu uppstå i Sverige. Men det är inte helt ovanligt, menar Lasse Rydqvist meteorolog på StormGeo. – Det har varit en ganska nederbördsrik juni månad, säger han.

Expressen - 28 jun 19 kl. 07:00

Berg och Meltzers plötsliga vändning – gesten på bröllopet

Christine Meltzer och Carina Berg kände inte varandra när de skulle spela in tv tillsammans, men blev vänner under extrema förhållanden.I dag är Kanal 5-profilerna bästa vänner – och Meltzer höll tal på Bergs bröllop.– Vi har ju varit med om så mycket speciellt tillsammans och tillbringat mycket tid Ihop att Christine ibland känns mer som en syster än en vän, säger Carina Berg i Amelia..

DN - 28 jun 19 kl. 06:00

Jill Ellis tog sig från bakgården i England till succé med USA

PARIS. När Jill Ellis spelade fotboll tillsammans med sin bror hemma på bakgården kunde hon knappast ana vart det skulle leda. När hon var i tonåren slutade det ofta med att hon och brorsan rök Ihop.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 05:00

Familjedag ska bli en höjdare

Eslöv. Fyra luftburna klubbar går Ihop och gör gemensam sak.
Lördagen den 29 juni bjuder de in till familjedag på Eslövs flygfält.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 21:42

Cornelia Lister klar för Wimbledon

TENNIS Fair Play-spelaren Cornelia Lister är klar för spel i klassiska Wimbledon.– Det är en dröm som går i uppfyllelse, ett mål som nu går att bocka av, säger 25-åringen.
För Lister blir Wimbledon hennes allra första Grand Slam.

BT - 27 jun 19 kl. 18:37

Sandareds IBS önskar en ny hall: ”Vill knyta ihop våra lag”

Seniorverksamheten är förlagd i Almåshallen – och alla tider i Sandaredshallen är uppbokade för ungdomarna. Sandareds Innebandysällskap har svårt att växa med dagens förutsättningar och vill nu därför bygga en ny hall i Sandared..

YA - 27 jun 19 kl. 19:00

Leo Larsson tror på Svaneholm Open

Svanholms Open kan få det tufft att gå Ihop ekonomiskt, men handbollsspelaren Leo Larsson, som är med och stöttar evenemanget, hoppas att det här året kan bli ett frö som får växa sig större. – Tänk om Skurup skulle kunna förknippas med tennis, det hade varit väldigt roligt..

Dagens PS - 27 jun 19 kl. 16:18

H&M rusar på rapport och Betsson rasar på böter

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. H&M har släppt ödesrapporten – aktien rusar
Den svenska klädjätten prickar förväntan i morgonens rapportsläpp – ”trots tuffa marknadsförhållanden”. Det sätter omedelbart positivt avtryck i aktiekursen på Stockholmsbörsen.

Sydöstran - 27 jun 19 kl. 16:24

EM-succén – gjorde hälften av poängen ihop

Amanda Zahuis såg upp till Louice Halvarsson under många år. Nu spelar de EM tillsammans och bildade succéduo i premiärvinsten mot Montenegro..

YA - 27 jun 19 kl. 16:24

EM-succén – gjorde hälften av poängen ihop

Amanda Zahuis såg upp till Louice Halvarsson under många år. Nu spelar de EM tillsammans och bildade succéduo i premiärvinsten mot Montenegro..

Sydsvenskan - 27 jun 19 kl. 16:24

EM-succén – gjorde hälften av poängen ihop

Amanda Zahuis såg upp till Louice Halvarsson under många år. Nu spelar de EM tillsammans och bildade succéduo i premiärvinsten mot Montenegro. – Hon är ett djur nere på blocket, beskriver Zahui sin kollega.

BT - 27 jun 19 kl. 16:24

EM-succén – gjorde hälften av poängen ihop

Amanda Zahuis såg upp till Louice Halvarsson under många år. Nu spelar de EM tillsammans och bildade succéduo i premiärvinsten mot Montenegro..

Blekinge Läns tidning - 27 jun 19 kl. 16:24

EM-succén – gjorde hälften av poängen ihop

Amanda Zahuis såg upp till Louice Halvarsson under många år. Nu spelar de EM tillsammans och bildade succéduo i premiärvinsten mot Montenegro..

SmålandsPosten - 27 jun 19 kl. 16:24

EM-succén – gjorde hälften av poängen ihop

Amanda Zahuis såg upp till Louice Halvarsson under många år. Nu spelar de EM tillsammans och bildade succéduo i premiärvinsten mot Montenegro..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.