Igen

Tuesday, 11 December, 08:29

Nyheter om Igen

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 21 nov 18 kl. 10:50

20-åring man häktad för medhjälp till mord

Malmö Den tredje personen misstänkt för medhjälp till mord trippelmordet på Drottninggatan i juni i år har häktats. I fredags i förra veckan anhölls tre personer misstänkta för trippelmordet på Drottninggatan i juni tidigare i år. Två av de häktades men den tredje personen, en 20-årig man, släpptes på grund av att rätten inte ansett att bevisen var tillräckliga för häktning.

BT - 16 nov 18 kl. 17:09

Broberg: Inga pajaskonster nu, snälla!

Borgerligheten är splittrad, Moderata ungdomsförbundet demonstrerar och Carl Bildt och Ingvar Carlsson intervjuas på TV. Man kan nästan tro att det är åttiotal Igen..

Blekinge Läns tidning - 21 nov 18 kl. 06:44

Fortsatt jakt på vildsvinen

Nu sätts skyddsjakt in på vildsvinen som Igen och Igen plöjer upp trädgårdarna på Eddavägen och Hövdingavägen i Olofström. Det säger kommunjägare Lars-Peter Runsesson..

Expressen - 21 nov 18 kl. 13:43

Vännernas oro – för Paris Jackson

Oron sprider sig för Michael Jacksons äldsta dotter Paris Jackson, och vännerna är rädda att hon ska få ett mentalt sammanbrott, skriver amerikanska sajten Radar online.Jackson gick knappt att känna Igen när hon landade på Los Angeles flygplats i november – och nu fruktar vännerna att något ska hända.– Paris är utom kontroll, säger en uppgiftslämnare till Radar online..

YA - 22 nov 18 kl. 00:01

Bäcken rensas från löv och skräp

Ett par gånger om året rensas bäcken i Norra promenaden från löv, grenar och skräp. Nu är det dags Igen..

Världen Idag - 22 nov 18 kl. 00:00

Ett nyval kan förändra den politiska spelplanen

Det händer faktiskt att man blir glad av att läsa Aftonbladet. På onsdagen hände det Igen. Då presenterades nämlIgen den senaste opinionsundersökningen från Inizio.

Expressen - 15 nov 18 kl. 08:52

Förlorade med flit – här är finskans dom

Hon förlorade sin kvartsfinal medvetet - och utlöste en storm av kritik mot sig själv.Den finska skidstjärnan Krista Pärmäkoski upplever just nu några av karriärens svartaste dagar.– Det var tanklöst av mig.

Jönköpingsnytt - 21 nov 18 kl. 22:05

HV71 förlorade igen: "Det är tufft"

Efter landslagsuppehållet i SDHL har HV71 nu tre raka förluster. Efter helgens bortamatcher mot Brynäs och Leksand blev det på onsdagskvällen förlust hemma mot Linköping HC.
.

PrivataAffärer - 21 nov 18 kl. 22:24

Fyra köptips från Affärsvärlden

Tidningen betonar att 2018 har varit ett bra år för Teknikkonsulten ÅF, men att aktien har varit relativt volatil. ”ÅF utvecklas starkt operationellt med bra skjuts i tillväxten, inte minst organiskt”, skriver Affärsvärlden som anser att värderingen är tillräckligt attraktiv för en köprekommendation med riktkurs 220 kr. Aktien stängde på 183 kr på onsdagen.

Blekinge Läns tidning - 21 nov 18 kl. 20:41

Välbesökt till sista plats

Så var de på plats tillsammans i Karlskrona, de bägge marina musikkårerna från Finland och Sverige. – Senast skedde det 1967. Kanske på tiden Igen, erinrade den finske marinchefen, viceamiral Veijo Taipalus, i Sparresalen i onsdags kväll..

BT - 21 nov 18 kl. 21:05

Efter skadehelvetet – här är mittfältskuggens glädjebesked

Jesper Brandt fick se hela säsongen från sidan. Trots det väljer Norrby att utnyttja en förlängningsoption i kontraktet med mittfältsmotorn. – Det känns fantastiskt, jag längtar efter att bidra på planen Igen, säger han..

GöteborgsPosten - 21 nov 18 kl. 21:00

Duo som talar om ångest

”Förr eller senare känner du Igen dig”, lovar Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg från scenen. I en timme ska de prata ångest med gymnasiets elever..

UNT - 21 nov 18 kl. 13:00

Domstol ger klartecken till nygammal hamn

Mark- och miljödomstolen säger ja till att Gammelhamn i Sikhjälma på Hållnäshalvön öppnas för båttrafik Igen..

YLE - 29 nov 18 kl. 11:41

Framtiden oviss för Valtteri Bottas – F1-experten vet vad som krävs för att finländaren ska få fortsätta i Mercedes: ”Han måste börja vinna lopp igen”

Inte en endaste deltävlingsseger och en femteplats i VM-serien. Säsongen 2019 gick inte enligt Valtteri Bottas förväntningar. Nu andas dessutom Esteban Ocon finländaren i nacken.

Expressen - 19 nov 18 kl. 08:24

Tågstopp i Helsingborg efter nedriven kontaktledning

Det är stopp för tågtrafken genom Helsingborg. Tåg är försenade och kommer trolIgen också ställas in. Anledningen är en nedriven kontaktledning.

GöteborgsPosten - 21 nov 18 kl. 17:55

Återhämtning på börsen – Getinge rusade

Stockholmsbörsen tog Igen en del av de senaste dagarnas nedgång under onsdagen. Vid stängning hade OMXS-index lyft 1,3 procent. Bara två av storbolagen på OMXS30-listan landade på rött..

GöteborgsPosten - 21 nov 18 kl. 17:55

Återhämtning på börsen – Getinge rusade

Stockholmsbörsen tog Igen en del av de senaste dagarnas nedgång under onsdagen. Vid stängning hade OMXS-index lyft 1,3 procent. Bara två av storbolagen på OMXS30-listan landade på rött..

Skånskan - 21 nov 18 kl. 17:00

Tingsvall tröttnade på elitidrottens normer

Albin Tingsvall nådde eliten redan som tonåring. Men karriären blev kortare än för de flesta andra. Som 26-åring lämnade han handbollsplanen för att aldrig mer återvända.

DN - 21 nov 18 kl. 16:59

Dolce & Gabbana i blåsväder – igen

Italienska modehuset Dolce & Gabbana har hamnat i kinesiskt blåsväder och tvingas ställa in en modeshow i Shanghai, rapporterar CNBC. Bolaget anklagas för rasism i samband med en reklamkampanj på sociala medier..

Blekinge Läns tidning - 21 nov 18 kl. 17:02

Dags att stänga av och logga ut?

Den vuxna befolkningen har ett alarmerande dåligt flås och många motionerar bara ”stötvis”. Vardagsmotionen är det sämre med. Hur väl känner du Igen dig i den senaste hälsorapporten?.

Expressen - 08 nov 18 kl. 20:47

Raseriutbrottet när MFF tappade igen

Chans till revansch mot Sarpsborg.Det slutade i ett nytt 1-1-misslyckande för Malmö FF.Eric Larsson skälldes ut efter noter av den norske lagkaptenen efter att ha fallit i straffområdet.

Cornucopia - 21 nov 18 kl. 16:18

Iskall Black Week

Tog en liten temperaturmätare på den inledande julhandeln genom att besöka köpcentret Kungsmässan i gräddhyllan Kungsbacka. Det visade sig vara iskall, trots att det stod det nyimporterade amerikanska fenomenet Black Week överallt. Köpcentret byggs ut med 8900 m2, men det gapar redan innan dess nu tre butikslokaler tomma.

DN - 12 nov 18 kl. 22:34

Fischers brandtal i Globen: ”No more fucks to give”

Nilla Fischer tog hem diamantbollen för första gången och kan titulera sig som Sveriges bästa fotbollsspelare. På scen valde backen att hålla ett brandtal där hon hårt kritiserade den ojämställda fotbollen. – Hade jag stått här i dag som man, med den karriär jag haft, skulle aldrig jag oroa mig ekonomiskt Igen, sa Fischer..

Skånskan - 20 nov 18 kl. 15:00

Otryggheten störst i centrala tätorten

tomelilla Skillnaden mellan känslan av otrygghet och verkligheten är stor.
Det visar polisens trygghetsmätning för 2018.
I genomsnitt är 74 procent av Tomelillabor oroliga för att utsättas för brott men 79 procent har inte utsatts för det i år.

GöteborgsPosten - 20 nov 18 kl. 21:20

Mustonen äntligen tillbaka – nära att bli målskytt

Joel Mustonen, 26, har missat stora delar av säsongsinledningen på grund av en hjärnskakning.
Mot Lugano var han dock tillbaka på isen Igen.
– Det var verklIgen skitkul att spela Igen, säger han..

BT - 21 nov 18 kl. 12:05

Fritidsgården på Hestra stänger – de tar över verksamheten

Fritidsgården på Hestra Midgård stänger Igen vid årsskiftet. Istället tar Byttorps IF och Hestra IF över fritidsgårdsverksamheten på vardagarna..

DI - 21 nov 18 kl. 15:16

Svarta siffror i grekiska budgeten – BNP beräknas växa 2,5 procent 2019

Grekiska ekonomin ser ut att vara på rätt spår Igen..

Skånskan - 21 nov 18 kl. 15:17

Lurpassade för attack mot ex

ESLÖV En 26-årig man är misstänkt för att ha överfallit en kvinna som han tidigare haft en relation med. Kvinnan lämnade tidigt på tisdagsmorgonen sin bostad i centrala Eslöv, när klockan bara var sex på morgonen.
Den 26-årige mannen ska då ha stått och väntat på henne utanför bostaden.

Barometern - 21 nov 18 kl. 14:16

KFF-Podden: Nu kastas Nyblom in i hetluften igen

Det är stor skillnad på att agera i en föreningsstyrelse mot en bolagsstyrelse..

DI - 21 nov 18 kl. 14:30

Carnegie ser köpläge i ÅF efter att aktien pressats

Efter ÅF:s bleka kursutveckling på sistone, som främst beror på den svaga börsen, är det dags att bli positivt inställd till aktien Igen..

Sydsvenskan - 19 nov 18 kl. 19:00

Fews är i Malmö i väntan på världen

Malmökvartetten har turnerat i en månad med Pixies. Nu ska de snart ut på Europavägarna Igen..

DI - 21 nov 18 kl. 13:28

Oljan återhämtar sig men terminerna indikerar fortsatt högt utbud

Oljepriset stiger Igen under tisdagen efter dramatiska tapp tidigare i veckan. Men prissättningen på terminsmarknaden indikerar fortsatta risker på nedsidan för det svarta guldet..

YA - 15 nov 18 kl. 09:45

Trafik: Tågstopp på Ystadbanan i helgen – igen

I helgen är det dags Igen. Pågatågen mellan Malmö och Ystad rullar inte. I stället sätter Skånetrafiken in ersättningsbussar..

Kristianstadsbladet - 21 nov 18 kl. 11:59

Ikea storvarslar igen - 100 jobb försvinner i Älmhult

Ikea kan bli 4000 medarbetare färre de kommande åren världen över. Nu varslar de 650 tjänster i Sverige, varav 100 i Älmhult. I Malmö varslas 220 och i Helsingborg 250 tjänster.

NT - 20 nov 18 kl. 09:30

Staket nerrivit vid vårdcentralsbygge

I helgen hände det Igen..

Trelleborgs Allehanda - 21 nov 18 kl. 11:21

Löparfester i Trelleborg även 2019

Löparentusiaster kan skriva upp den 4 maj och den 6 juli i kalendern nästa år. Då arrangerar Sweden Runners löparkalaset och Backyard Ultra Sydkusten Igen..

YA - 21 nov 18 kl. 11:56

Försök till misshandel: Kvinna utsatt för laserstrålning – igen

När kvinnan stod i sin trädgård och rökte lyste en okänd person med grön laser mot hennes ansikte. Och det är inte första gången..

DI - 21 nov 18 kl. 10:36

Spotify-konkurrenten Tencent Musics notering försenas för andra gången

Den planerade börsintroduktionen av musikströmningsbolaget Tencent Music i New York ser ut att skjutas fram Igen. Tidigare planer på en notering i oktober i år stoppades i sista stund på grund av en osäker börs och beskedet då var att noteringen i stället kunde ske i november..

Expressen - 19 nov 18 kl. 16:03

”Man får acceptera att man blir äldre...”

Den 30 april 1966 i Rättvik vann Olle Goop sitt första lopp. I söndags berättade han att han kört sitt sista. Ett beslut som enligt Goop själv inte var speciellt svårt.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 09:00

Fleråriga effekter väntar efter sommarens torka

På landet Kraftigt försämrad likviditet för många lantbrukare och fortsatt foderbrist är bara några av de effekter som dröjer sig kvar efter sommarens torka. Och effekterna kommer ta flera år att hantera. Det menar Christine Andersson, rådgivare på LRF konsult.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.