Huawei-annonser

Friday, 23 August, 04:59

Nyheter om Huawei-annonser

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens PS - 14 jun 19 kl. 09:50

Rykte: Stora investerare backar Facebooks kryptovaluta

Dagens techbrief handlar om Googles nya grepp på Twitter, extrem kötid för ny åkattraktion i Florida samt det senaste om Facebooks nya kryptovaluta. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Google ”läckte” sin egen telefon innan lansering I ett försök att stävja all ryktesspridning har Google själva laddat upp en bild på sin nya telefon Pixel 4, rapporterar TechCrunch.

DI - 18 jun 19 kl. 12:10

Facebook blockerar Huawei-annonser

Facebook slår ned på reklam från Huawei avsedd att propagera för att det svartlistade telekombolaget har utsatts för en politisk kupp av den amerikanska staten, rapporterar brittiska Telegraph. Annonserna har ansetts vara för politiska..

VA - 18 jun 19 kl. 11:26

Facebook tar bort politisk reklam från Huawei

Flera annonser från Huawei har ploockats ned från Facebook för att de har varit "för politiska", uppger internationella medier..

Mobil - 14 jun 19 kl. 08:41

Annonser på låsskärmen irriterar flera Huawei-användare

Flera användare av Huaweis telefoner har sedan några dagar tillbaka fått leva med annonser på låsskärmen till sina smartphones. Och missnöjet är förstås enormt..

Dagens PS - 23 maj 19 kl. 10:53

Svenskarna panik-säljer Huawei-mobiler

Efter USA:s förbud mot telefontillverkaren Huawei är många oroliga för vad som ska hända i resten av världen. Nu säljer svenskarna sina mobiler. Det säger Blocket enligt Sveriges Radio.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.