Hon

Sunday, 01 November, 02:20

Nyheter om Hon

Sortering: Relevans | Senaste
GT - 15 sep 20 kl. 14:33

SSU-ordföranden i Göteborg avgår

Hanna Andersson, 25, SSU:s distriktsordförande i Göteborg, avgår.Hon säger till Dagens Nyheter att Hon är frustrerad över att SSU ”centralstyrs” från Stockholm.– Samtidigt som ledningen sa att man ville avskaffa destruktiva strukturer så använde man sig av dem för att bli omvalda, säger Hon till DN..

SR - 15 sep 20 kl. 21:11

Friidrottskollen: Nytt personbästa av Khaddi Sagnia

Khaddi Sagnia visade åter igen att det här är hennes bästa säsong någonsin. Nytt personligt rekord med 6,92 betydde även seger i galan i Zagreb. Daniel Ståhl verkar ha hämtat sig efter förlusten i söndags.

SVT - 15 sep 20 kl. 20:33

Sagnia med nytt personbästa

Khaddi Sagnia har en otroligt bra säsong. I Zagreb tangerade Hon sitt personbästa, 6,83, som Hon satte tidigare i somras..

Expressen - 15 sep 20 kl. 20:00

Molly om sitt uppror mot klädindustrin: ”Jag brann”

Artisten Molly Hammar fick nog när Hon stod i provrummet och inte kunde hitta ett enda par byxor som passar.Nu har hennes upprop mot storlekarna i klädbranschen fått stor spridning – och Hon har fått både kärlek men också hat.”Jag brann över att jag som kvinna år ut och år in ska behöva vara okej med att klädindustrin får mig att må dåligt”, skriver Molly Hammar..

Expressen - 15 sep 20 kl. 17:38

Emma Igelströms dröm efter tuffa tiden – kostar 300 000

Tidigare simningsvärldsmästaren Emma Igelström har gått igenom flera tuffa operationer för att ta bort tumörer i livmodern.Nu vill Hon bestiga Mount Everest – och tar hjälp av Magnus Hedberg i ”Drömfällan”, som tycker att Hon ska spara 12 500 kronor varje månad.– De här små inköpen man gör varje dag som man tycker inte är några stora summor, men i längden blir det enorma pengar, säger Hedberg i ”Drömfällan”..

Expressen - 15 sep 20 kl. 17:38

Mette Frederiksen efter nya upproret: ”Jag stöttar er”

Förra veckan berättade en av Danmarks kändaste tv-profiler Sofie Linde om hur Hon utsatts för sexuella trakasserier.Det startade en nationell debatt om ämnet i hela landet.Nu ger sig även statsministern Mette Frederiksen in i debatten på Facebook.

SVT - 15 sep 20 kl. 15:05

Fischer laddad för EM-kval: ”Kan inte bli mycket bättre”

Mittbacksveteranen Nilla Fischer har inte spelat i landslaget sedan bronssuccén i VM 2019. Men nu finns Hon med i laget som har samlats för att möta Ungern hemma och Island borta i EM-kvlaet. – Jag känner mig i väldigt bra form.

Corren - 15 sep 20 kl. 15:18

Mannen tog strypgrepp på kvinna i hennes hem

En kvinna har anmält att Hon misshandlats och hotats i sitt hem i Mjölby. En man som Hon har en relation med är anhållen misstänkt för brottet..

Expressen - 15 sep 20 kl. 07:00

Bianca Ingrossos ärliga video om bulimin

Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att Hon haft en ätstörningsproblematik, och Hon kämpar fortfarande.I en frågevideo på Youtube berättar profilen nu att hennes bulimi är tillbaka, samtidigt som Hon kritiserar trenden ”Instagram vs reality”.– Det som pågår just nu, precis som att jag pratar om det, tror jag kan drabba mer än vad folk tror.

GT - 15 sep 20 kl. 12:00

Josefinas stora lycka – fick barn som 46-åring

Josefina Sallén var 41 år och hade börjat förlika sig med tanken på att Hon kanske aldrig skulle få några barn. Men naturen ville annorlunda, och fem år senare hade Hon två stycken.– Jag kan nästan inte förstå att jag har haft en sådan tur, säger Josefina.

PrivataAffärer - 15 sep 20 kl. 10:33

Landeborn: Få bolag gynnas av kronrallyt

”På Stockholmsbörsen vimlar det av bolag med dollarexponering och de flesta påverkas negativt. Bara en handfull konsumentbolag gynnas av en starkare krona”, konstaterar Maria Landeborn, senior strateg på Danske Bank. Bland de svenska bolag med stora inköp i dollar som tjänar på att den sjunker i värde märks Electrolux, Husqvarna, Essity och H&M, enligt Maria Landeborn.

Expressen - 15 sep 20 kl. 09:53

Är tillbaka – bara tre veckor efter skadan

ÖSTERSUND. För drygt tre veckor sedan kraschade Stina Nilsson, 27, och fick en fraktur på armbågen. En skada som beräknades ta sex veckor att läka.

Expressen - 15 sep 20 kl. 22:56

Josefina, 30, attackerad av späckhuggare: ”Fara för liv”

En flock aggressiva späckhuggare härjar i havet utanför Spanien och Portugal.Svenska Josefina Sonnerup, 30, från Orust hamnade i sjönöd under en nattlig seglats – de nyfikna valdjuren kastade sig mot båten och tuggade i sig rodret.– Vi fick panik.

SR - 15 sep 20 kl. 21:47

Khaddi Sagnia efter jättehoppet: ”Äntligen”

Längdhopparen Khaddi Sagnia är i sitt livs form. I Zagreb hoppade Hon 6,92, nytt personbästa med hela nio centimeter. ”Äntligen över -90!

News55 - 15 sep 20 kl. 21:49

Berglund bekräftar själv: Får inte stanna

Emma Berglund får inte förlängt med damallsvenska Göteborg. Det bekräftar mittbacken själv för Aftonbladet. – Det stämmer, säger Hon till tidningen.

SVT - 15 sep 20 kl. 21:59

Emma Berglund bekräftar själv: Får inte stanna

Emma Berglund får inte förlängt med damallsvenska Göteborg. Det bekräftar mittbacken själv för Aftonbladet. – Det stämmer, säger Hon till tidningen..

Expressen - 15 sep 20 kl. 21:06

Sagnia krossar sitt personliga rekord

Khaddi Sagnia har kämpat med ansatsen under hela säsongen. På tisdagen fick Hon det att stämma med råge.Sagnia hoppade 6,92 i Zagreb – en kross av personbästat och endast sju centimeter från Erica Johanssons svenska rekord.

Jönköpingsnytt - 15 sep 20 kl. 06:00

Maria blev första svensken på eftertraktade utbildningen – är nybakad skådis mitt i pandemin: ”Jag gick helt i backen”

Det började i Småstickorna, men när Hon blev vuxen var Hon nära att ge upp sin passion för....

Expressen - 15 sep 20 kl. 06:00

Saras pappa sköts ihjäl av nazisterna

På ett musikläger i Danmark kramar den då 11-åriga Sara Borén sin kudde när Hon blir ombedd att följa med sin lärare.I ett rum inne i skolan får Hon beskedet. Att hennes pappa, Olle Borén, är död – skjuten till döds utanför Malexander.

Expressen - 15 sep 20 kl. 20:06

Frida chockar: ”Det sjukaste som sänts”

Frida Hansdotter chockade den svenska tv-publiken när Hon stod i ”jägarvila” i 26 minuter. Frida Karlsson ville inte vara sämre – och i TV2:s ”Landskampen” klockade längdstjärnan in på över en halvtimme. – Det här är det sjukaste som har sänts på tv, säger Emil Jönsson Haag enligt Aftonbladet.

SVT - 15 sep 20 kl. 20:15

”De kan inte deportera hela folket – det finns inget annat folk”

Olga Kovalkova är en av ledargestalterna för de massprotester som pågår i Belarus. Men just nu befinner Hon sig i Stockholm för att bland annat prata med utrikesminister Ann Linde..

SR - 15 sep 20 kl. 20:27

Svensk oro inför EU:s lönedrag

I morgon håller EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen sitt stora årliga tal i Europaparlamentet. De svenska parlamentarikerna kommer lyssna särskilt noga på vad Hon säger om europeiska minilöner. Trots löften från kommissionen om att det svenska systemet med kollektivavtal inte ska påverkas finns nämligen en stor oro bland de svenska ledamöterna..

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 20:32

Äldre dam lyckades mota bort aggressiv tjuv

▸ En kvinna i 80-årsåldern larmade polisen vid 18-tiden och anmälde att Hon blivit påhoppad av en yngling i….

Expressen - 15 sep 20 kl. 20:35

”Jag började göra saker man inte ska”

Den sista tiden började Hon undvika det som egentligen krävdes. Johanna Larsson, 32, hade tappat motivationen. – Resultaten blir lidande då, säger den förra tennisstjärnan ett halvår efter att karriären avslutades.

Corren - 15 sep 20 kl. 20:45

Madonna regisserar filmen om sitt liv

För några dagar sedan avslöjade Madonna att Hon håller på med ett manus till en film baserad på hennes eget liv..

NT - 15 sep 20 kl. 20:45

Madonna regisserar filmen om sitt liv

För några dagar sedan avslöjade Madonna att Hon håller på med ett manus till en film baserad på hennes eget liv..

UNT - 15 sep 20 kl. 20:45

Madonna regisserar filmen om sitt liv

För några dagar sedan avslöjade Madonna att Hon håller på med ett manus till en film baserad på hennes eget liv..

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 20:45

Madonna regisserar filmen om sitt liv

För några dagar sedan avslöjade Madonna att Hon håller på med ett manus till en film baserad på hennes eget liv..

News55 - 15 sep 20 kl. 20:40

Madonna regisserar filmen om sitt liv

För några dagar sedan avslöjade Madonna att Hon håller på med ett manus till en film baserad på hennes eget liv. Nu avslöjar filmbolaget Universal att artisten även kommer att regissera. Manuset har Madonna skrivit tillsammans med Diablo Cody, känd för….

UNT - 15 sep 20 kl. 20:45

Madonna regisserar filmen om sitt liv

För några dagar sedan avslöjade Madonna att Hon håller på med ett manus till en film baserad på hennes eget liv..

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 20:38

Superhoppet – hon krossade sitt ’pers’

JUST NU: Stor succé för Sagnia – i sitt livs form.

SR - 14 sep 20 kl. 15:23

Frida Karlsson: ”Att vakna var ansträngande”

Frida Karlsson, 21, fick startförbud av skidförbundet i vintras.Nu berättar Hon om den tuffa vägen tillbaka. "Allt blev ett hinder.

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 19:16

Körde på en bil och smet från platsen

En parkerad bil i Hultsfred fick omfattande skador vid en smitningsolycka . När kvinnan som äger bilen kom ut för att köra iväg upptäckte Hon att den var rejält skadad..

Aftonbladet - 15 sep 20 kl. 17:55

Anna-Lenas make i rätten: "Hon var lycklig som en lärka"

▸ Känslosamt i tingsrätten när de anhöriga mötte den åtalade Daniel Nyqvist, 37, för första gången. Hör Anna-Lenas makes ord från förhöret..

Expressen - 14 sep 20 kl. 20:23

Bedragaren Ingela Jansson: ”Stolt över den jag är idag”

Ingela Jansson är bilhandlardottern från Mariestad som har kallats en av Sveriges värsta bedragare. I en bok som släpps senare i år berättar Hon om den uppväxt som format henne, om brott Hon begått och om åren Hon tillbringade i det etiopiska skräckfängelset Kality.– Egentligen ville jag lämna mitt förflutna bakom mig, men jag har förstått att det inte går, säger Ingela Jansson..

SR - 15 sep 20 kl. 16:50

91-åriga Barbro: ”Har längtat efter barnbarnen”

Besöksförbudet på landets äldreboenden tas bort den första oktober. Det beslutade regeringen idag. Beslutet välkomnas av 91-åriga Barbro Sterner som bor på Österlånggatans äldreboende i Borås.

NT - 15 sep 20 kl. 17:00

Yvonne provocerar med sin tystnad

Men vad är det för fel på människan, varför säger Hon ingenting?.

Corren - 15 sep 20 kl. 17:00

Yvonne provocerar med sin tystnad

Men vad är det för fel på människan, varför säger Hon ingenting?.

Jönköpingsnytt - 15 sep 20 kl. 17:00

Så mycket kan Kristina Athlei bli utköpt för – tjänar nästan 100 000 kronor i månaden

Kristina Athlei har en månadslön på 97 000 kronor och kan räkna med en stor fallskärm om Hon köps....


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.