Hermansson

Wednesday, 24 October, 06:37

Nyheter om Hermansson

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 10 sep 18 kl. 12:34

Nya planen: Så ska S ha kvar makten i Göteborg

Socialdemokraterna har inte gett upp tanken på att styra Göteborg.Trots rekordlågt stöd inleder nu Ann-Sofie Hermansson arbetet för att sy ihop ett nytt styre. Och förfrågan går ut till alla partier – utom Sverigedemokraterna.

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 18:26

Tiotal kossor på väg att drunkna i Göta älv

Räddningstjänsten larmades efter att flera inringare sett ett tiotal kossor som håller på att drunkna i sin hage. Det efter att intilliggande Göta älv svämmat över kraftigt i kohagen.
– De har vatten upp till halsen, säger C-G Hermansson vid räddningstjänsten..

SVT - 08 aug 18 kl. 07:37

Erik Haag och Lotta Lundgren tar sig an musikhistorien

Från progg till schlager, till synth och sedermera solo. I vår kommer Erik Haag och Lotta Lundgren tillbaka till rutan. Genom den fiktiva popgruppen L.

GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 16:00

Stämningar hör inte till det offentliga samtalet

GP:s kulturchef Björn Werner tycker inte det är rätt av Burka songs 2.0-deltagarna att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för förtal..

Expressen - 23 sep 18 kl. 16:15

JUST NU: Olycka på E6 – kilometerlånga köer

På söndagseftermiddagen inträffade en singelolycka på E6 vid Rödbomotet utanför Kungälv. Köerna är långa.– Det är väldigt mycket köer, upp till Kareby.

BT - 28 sep 18 kl. 21:27

Hermansson: Tre bra bitar i Boråspusslet – eller fyra?

Som tur är innehåller asken inte så många bitar som passar ihop. Därför borde det gå snabbt att lägga Boråspusslet om makten i fullmäktige..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 10:02

Sälja Liseberg är vansinne

Alliansen i Göteborg är på säljhumör. De har gjort klart att de vill sälja kommunala bolag och tillgångar i stor skala. Nu har KD-ledaren Lega riktat in sig på Liseberg.

Expressen - 29 sep 18 kl. 20:15

Jättetavlan: Här bjuder det på ett öppet mål

Växjö var på väg mot tre poäng hemma mot Örebro.Då stod målvakten Viktor Andrén för en dråplig tavla – och Tylor Spink kunde sätta 2-2 i öppet mål.– Ett av Spinks enklaste mål i karriären, säger kommentatorn Richard Hermansson i C More..

GöteborgsPosten - 29 sep 18 kl. 18:07

Marcus Hermansson i målform när Brålanda vann mot Tösse

Bortalaget Brålanda tog hem de tre poängen efter seger mot Tösse i division 5 Dalsland. 0–3 (0–1) slutade matchen på lördagen..

GT - 09 sep 18 kl. 07:00

Ödesvalet som delar Göteborg

Socialdemokraternas historiska ras, uppstickarpartiet Demokraterna som kan bli största parti, den infekterade frågan om Västlänken.Göteborg går mot ett dramatiskt val.– Att starta ett parti är inget jag rekommenderar.

UNT - 28 sep 18 kl. 17:52

Nya jätteskägget: En spiktvåa i kväll

Måns Hermansson har stått i skuggan av Per Svensson – när det gäller skägget alltså..

BT - 28 sep 18 kl. 06:29

Hermansson: Flygande holländaren kommer inte plocka upp passagerare i Borås

Det är dags att fundera över hur arbetet med att få till en Götalandsbana måste förändras för att förverkligas..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 18 kl. 17:40

Lina i årets supergala

Den sjätte oktober exploderar årets supergala i MMA, Conan McGregor mot Khabib Nurmagomedov i Las Vegas.I samma UFC-gala fightas Karlstadstjejen Lina Länsberg.– Största galan jag varit med i, säger hon.

Blekinge Läns tidning - 28 sep 18 kl. 03:30

Nämnden klarar inte besparing på 46 miljoner

Socialnämnden klarar inte att ta in sitt minus på 46 miljoner kronor i år. – Vi har tre månader på oss. Det är helt orealistiskt, säger nämndens ordförande Ingrid Hermansson (C)..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 05:00

Snart beslut om Zlatanstatyn

MALMÖ Statyn av Zlatan som Svenska Fotbollförbundet vill donera till staden har kommit ett steg närmare ett förverkligande.
Flera förslag på placeringar finns med i underlaget från fritidsförvaltningen men ingen plats är bestämd än.Fritidsförvaltningen föreslår som väntat att staden ska tacka ja till donationen.

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 13:48

Prio ett är att göra det bästa för Göteborg

Det kniviga parlamentariska läget efter valet kommer att ställa krav på pragmatism och konstruktivitet. Jag är beredd att prata med alla utom SD. I fråga om Demokraterna ser jag en lång rad idéer som är möjliga att diskutera och jobba med, dock inte frågan om Västlänken, skriver Ann-Sofie Hermansson (S)..

GöteborgsPosten - 14 aug 18 kl. 15:23

Cwejman: Nu behövs handlingskraft och inte känslor från politiker

Vad erbjuds de drabbade konkret när det brinner i Frölunda? En ilsken Stefan Löfven (S) och en "mycket beslutsam" Ann-Sofie Hermansson (S). Det är klen tröst för de som sitter i telefonkö till försäkringsbolagen, skriver Adam Cwejman..

Dagensanalys.se - 26 sep 18 kl. 14:01

Bonnier prisas av Bonnier

Igår prisades Bonnier News Brand Studios av Bonnier under Bonnier Innovation Awards. Enligt dem själva är deras uppdrag att ”bidra till att rädda framtidens journalistik. Framgångsreceptet är att bygga framtidens organisation som innoverar inom story experience,” skriver Nicklas Hermansson på LinkedIn.

Realtid - 26 sep 18 kl. 06:31

Så kan jurister dra nytta av digitaliseringen

De närmsta åren kommer digitaliseringen att få en stor påverkan på hela samhället. Juridiken är inget undantag och jurister som ställer sig tveksamma till fenomen som artificiell intelligens bör därför tänka om. För den som är redo att anpassa sig bäddar utvecklingen för nya möjligheter, skriver Andreas Hermansson, Sverigechef på flygkompensationsbolaget Airhelp..

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 16:34

Elen kommer att räcka till alla

Det finns ingen anledning till oro, elen kommer att räcka även med den storskaliga elektrifieringen av fordonssektorn som har inletts, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Shahbaz Khan (S)..

SR - 25 sep 18 kl. 16:21

S-politiker i Göteborg stäms för förtal med hatbrottsmotiv

Göteborgspolitikern Ann-Sofie Hermansson, socialdemokrat och kommunstyrelsens ordförande, stäms enligt SVT av de två kvinnor som i våras skulle ha deltagit visningarna av dokumentären Burka songs 2.0..

BT - 25 sep 18 kl. 12:31

Hermansson: Fixa eller svika – partierna får välja själva.

Svårare än så här är det inte: Det finns ingen trollkarl som med magiska tricks kan få dagens regeringskris att försvinna. Det får partierna vackert fixa själva..

Sydsvenskan - 26 sep 18 kl. 16:11

Mats Skogkär: Gör som Hermansson. Kalla dem extremister.

All heder åt Ann-Sofie Hermansson (S) som vågar nämna saker vid deras rätta namn..

UT - 24 sep 18 kl. 15:24

Hon fick bluffmejlet: ”Känns smutsigt på något vis”

I fredags var Charlotte Hermansson Svensson en av över tusen personer som fick ett utpressningsmejl. – På ett sätt är det faktiskt skönt att det är flera och inte bara jag som drabbats. Man känner sig så liten i det här..

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 18:26

Tiotal kossor var på väg att drunkna i Göta älv

Räddningstjänsten larmades efter att flera inringare sett ett tiotal kossor som var på väg att drunkna i sin hage. Det efter att intilliggande Göta älv svämmat över kraftigt i kohagen.
– De har vatten upp till halsen, berättade C-G Hermansson vid räddningstjänsten..

DI - 18 sep 18 kl. 19:30

Fastighetsbolag: Nästa regering behöver en ”stadsminister”

DEBATT. Det råder brist på kontor i Sverige. Om det finns för få attraktiva lokaler blir det också färre arbetstillfällen.

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 18:26

Tiotal kor var på väg att drunkna i Göta älv

Räddningstjänsten larmades efter att flera inringare sett ett tiotal kor som var på väg att drunkna i sin hage. Det efter att intilliggande Göta älv svämmat över kraftigt i kohagen.
– De har vatten upp till halsen, berättade C-G Hermansson vid räddningstjänsten..

GT - 07 sep 18 kl. 18:30

Vård handlar om att möta behov

En underfinansiering av offentligt driven verksamhet får finansiera en överfinansiering av privata verksamheter, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Håkan Linnarsson (S) i en replik till Johnny Magnusson (M)..

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 14:02

120 000 nya jobb i Göteborgsregionen kräver samarbete

Svenskt Näringsliv slår an en konstruktiv ton när de i ett debattinlägg kommenterar valresultatet i Göteborg. Denna pragmatism är högst välkommen, skriver Ann-Sofie Hermansson (S)..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 12:44

Vi bygger ett jämlikt, tryggt och dynamiskt Göteborg

Göteborg är nu en av Europas mest dynamiska städer. Parallellt med den fysiska förnyelsen handlar vår stadsutveckling om jämlikhet och att väva ihop staden genom att minska klyftorna och bryta segregationen, skriver Ann-Sofie Hermansson (S)..

Expressen - 08 aug 18 kl. 17:57

Göteborgs starka kvinna: ”Vi har allvarliga problem”

Ann-Sofie Hermansson, Göteborgs starka kvinna, får både applåder och kritik för sin kamp mot extremister och moralpoliser.- Det är smärtsamt att erkänna det, men vi har allvarliga problem, säger hon i tv-programmet Ledarsnack..

Skånskan - 19 sep 18 kl. 05:00

Riksdagsledamöter i skånska valkretsar

Skåne Malmö kommun:
Tobias Billström (M), Noria Manouchi (M), Niels Paarup-Petersen (C), Allan Widman (L), Jamal El-Haj (S), Joakim Sandell (S), Hillevi Larsson (S), Momodou Jallow (V), Rasmus Ling (MP), Sara Seppälä (SD), Per Ramhorn (SD).
Skåne läns södra:
Boriana Åberg (M), Anders Hansson (M), Louise Meijer (M), Kristina Yngwe (C), Mats Persson (L), Sofia Damm (KD), Morgan Johansson (S), Marianne Pettersson (S), Rikard Larsson (S), Hanna Gunnarsson (V), Emma Berginger (MP), Clara Aranda (SD), Lars Andersson (SD), Jennie Åfeldt (SD). Skåne läns västra:
Ulrika Heindorff (M), Ann-Charlotte Hammar Johnsson (M), Jonny Cato Hansson (C), Torkild Strandberg (L), Michael Anefur (KD), Niklas Karlsson (S), Yasmine Larsson (S), Ola Möller (S), Ebba Hermansson (

GT - 30 aug 18 kl. 06:00

Wannholts besked: Nej till samarbete med S eller M

Budskapet från Demokraterna är tydligt:– Vi går inte i koalition med någon som tänker bygga Västlänken, säger partiets ordförande Martin Wannholt som också stänger dörren helt för V och SD.Moderaterna hoppas på en majoritet för alliansen – och Socialdemokraterna inväntar valresultatet innan de pekar ut några samarbeten.– Man får helt enkelt vara väldigt öppen, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson, S..

GT - 22 aug 18 kl. 21:17

Hermanssons rädsla – vädjar till göteborgarna

Drogliberala göteborgare måste rannsaka sig själva.Det tycker kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson, S.– Knarket är motorn i nästan all gängkriminell verksamhet.

GT - 05 sep 18 kl. 14:30

Sahlgrenska går bättre för var dag

Har Socialdemokraterna ens läst de senaste utredningarna om Sahlgrenska, undrar Johnny Magnusson (M) i en replik till Ann-Sofie Hermansson (S) och Håkan Linnarsson (S)..

GT - 11 sep 18 kl. 18:01

Kampen om makten: S och D har haft ett möte

Det är fortfarande oklart vilka partier som ska styra Göteborg de kommande fyra åren. Nu har Ann-Sofie Hermansson, S, och Martin Wannholt, D, haft ett möte.– Ett trevligt möte, säger Martin Wannholt, ordförande i Demokraterna..

GT - 08 sep 18 kl. 11:01

Göteborg frisurfar inte

Göteborgs Stad har, på flera olika fronter, en viktig del i de positiva näringslivstrenderna, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) i en replik till Jonas Ransgård (M) och Anders Sundberg (M)..

Barometern - 15 sep 18 kl. 02:53

Nya ägare till fastigheten på Blåkullagatan 6 i Påskallavik – 1 350 000 kronor blev priset

Rickard Elowson, 29, och Nicholina Hermansson, 26, är nya ägare till huset på adressen Blåkullagatan 6 i Påskallavik. Det 103 kvadratmeter stora huset är byggt 2008 Säljare är Tommy Johansson. Ägarbytet gjordes i augusti 2018 och priset blev 1 350 000 kronor..

GT - 04 sep 18 kl. 19:30

Med allmännyttan bygger vi ett starkare Göteborg

Vi gör stenhårda men säkra och strategiskt viktiga bedömningar i hur vi hanterar allmännyttan, skriver Ann-Sofie Hermansson i svar till Vänsterpartiet i Göteborg..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.