Hermansson

Monday, 23 July, 00:23

Nyheter om Hermansson

Sortering: Relevans | Senaste
GT - 18 jun 18 kl. 12:30

Sverige ska sitta i förarsätet för nya bilar

Sverige ska vara en permanent världsutställning för ny miljösmart teknik, skriver infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) och Göteborgs kommunstyrelseordförande Ann-Sofie Hermansson (S)..

Hela Gotland - 05 jul 18 kl. 07:36

Hermansson avbröt tal med klockringning

När debattören Thomas Gür höll ett oannonserat tal inne på domkyrkans område avbröt domprosten Mats Hermansson honom genom att låta klockorna ringa..

Sydöstran - 28 jun 18 kl. 19:05

Välkommen Nalin Pekgul

Välkommen tillbaka till politiken Nalin Pekgul. På torsdagen publicerade flera tidningar intervjuer med henne inför hennes comeback i valrörelsen. Nalin Pekgul är vän med Göteborgs starka kvinna, kommunalrådet Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson..

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 10:46

Smutskastningen i årets valrörelse är inledd sedan länge

Vårt löfte i valrörelsen blir att inte spela med i den pajkastning som Ann-Sofie Hermansson (S) för. Vi vill driva fram vår gemensamma allianspolitik och i stället prata om våra förslag och reformer som riktar sig till de strävsamma göteborgarna, skriver Jonas Ransgård (M), Helene Odenjung (L) och David Lega (KD)..

Jönköpingsnytt - 13 jun 18 kl. 12:04

Ingen biltrafik på nya sommargatan

Trädgårdsgatan på väster i Jönköping blir en sommargata. Det är inte tillåtet med biltrafik och i samband med sommargatans intåg tar även en ny aktivitet plats i Systembolagets före detta lokal.
- Det gamla bolaget förvandlas till en kreativ oas och ateljé i sommar, säger Henrik Hermansson vid kommunen, till Jnytt.

GöteborgsPosten - 19 jun 18 kl. 13:46

Nu stärker vi kampen mot antisemitism och extremism

Nu är vi i ett läge där kampen för demokratin uppenbart måste trappas upp. Vi måste ta nya och mer kraftfulla tag. Och vi måste göra det tillsammans, skriver Ann-Sofie Hermansson (S)..

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 16:15

Trött och gnälligt från Alliansen

Alliansens gruppledare har tillsammans suttit mer än 50 år i opposition. Den långa tiden på avbytarbänken tycks prägla deras budgetförslag. Det är trött, gnälligt och visionslöst.

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 11:21

Hyresgäster ska inte komma i kläm vid bytesaffärer

Allmännyttan är en grundbult i ett starkt samhälle. För oss är det självklart att den ska utgöra en stor andel av bostadsmarknaden. När kommunen äger och förvaltar bostäder innebär det att fler har råd att bo bra.

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 11:44

Hyresgäster ska inte komma i kläm vid bytesaffärer

Allmännyttan är en grundbult i ett starkt samhälle. För oss är det självklart att den ska utgöra en stor andel av bostadsmarknaden. När kommunen äger och förvaltar bostäder innebär det att fler har råd att bo bra.

SVT - 08 jun 18 kl. 14:12

Efter skadan – UFC-svensken tvingas till sex månaders vila

MMA-fajtern Jack Hermansson, 29, skadade sig i sin senaste match och beskrev smärtan som den värsta han varit med om. Efter läkarundersökningar står det nu klart att han tvingas vila i sex månader. – Ett revben hade lossnat helt från broskdelen och det kändes som att det flöt runt i ena änden, säger han till SVT Sport..

BT - 18 jun 18 kl. 06:17

Granskning: Fyra av fem ledande politiker bor centralt

Av Borås 59 ledande politiker bor endast nio utanför tätorten, visar en kartläggning som BT har gjort. Seglorabon Kerstin Hermansson (C) tycker att det spelar stor roll var makthavarna bor, samtidigt som stadsbon Annette Carlson (M) vill tona ned betydelsen..

GöteborgsPosten - 29 maj 18 kl. 16:50

Västlänken lyfter Göteborg

Efter en lång och turbulent process är vi i dag framme vid det första spadtaget för Västlänken. Äntligen! Att bygget nu på allvar kommer igång blir en vattendelare.

GT - 06 jun 18 kl. 05:30

Normsheriffen tar sig an moralpoliserna

Socialdemokraterna på riksplan borde lyssna till Ann-Sofie Hermansson. Rörelsen borde göra hennes korståg till sitt eget..

GT - 12 jun 18 kl. 05:00

Alliansen har satt sig i knät på Vänsterpartiet

Alliansen tycks ha gått så långt in i ett politiskt spel om föreningsbidragen i Göteborg att de tappat förnuftet på vägen, menar Ann-Sofie Hermansson (S) och Marina Johansson (S) i en replik till Jonas Ransgård (M), Helene Odenjung (L) och David Lega (KD)..

GöteborgsPosten - 16 maj 18 kl. 19:54

Rödgrönt storbråk inför öppen ridå

Det hettade till ordentligt mellan de rödgröna politikerna på presskonferensen efter kommunstyrelsens sammanträde.
– Det är ett fult sätt av Ann-Sofie Hermansson att föra debatten, säger Ulf Kamne (MP)..

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 00:54

20 000 kronor för tomt i Hylte kommun

Fastigheten Kvinja 1:11 i Hylte kommun har fått nya ägare. Köpare är Anna Therése och Daniel Holmén, 43 och 44 år, från Torup, och säljare är Leif Agne Hermansson. Köpet blev klart i juni 2018 och priset blev 20 000 kronor.

Alingsås tidning - 19 jun 18 kl. 05:30

Nej till fixartjänst

Miljöpartiets motion att Vårgårda kommun ska införa fixartjänst för seniorer avslogs. I voteringen skiljde endast en röst.
MP:s förslag var att äldre ska få hjälp med enklare arbetsuppgifter, till exempel byte av glödlampor och gardiner.

Expressen - 19 jun 18 kl. 08:52

Person påkörd av bil – svårt skadad

En person har blivit påkörd av en bil i Jönköping.– Personen är svårt skadad och förd till sjukhus, säger Kenneth Hermansson, inre befäl vid räddningstjänsten..

Dagen - 20 jun 18 kl. 10:49

Britta Hermansson: Fastna inte i jakten på den perfekta sommaren

Pastorn uppmuntrar: Låt sommaren bli som den blir..

Dagensanalys.se - 20 jun 18 kl. 09:31

Nytt expertteam ska verka för ett mer transparent mediesverige

Sveriges Annonsörer tillsätter ett nytt mediekvalitetsteam bestående av annonsörer, medier, mediebyråer, analysföretag och internetaktörer. Målet är att, genom expertis vägleda branschen framåt och få till ett mer transparent mediesverige. ”Vi har samlat några av Sveriges vassaste personer som är inblandade i medieköp från olika delar i vår bransch.

Nya Wermlands Tidningen - 19 jun 18 kl. 15:32

Duo fick toppresultat

Det var Mattias Gustafsson i senior samt Stefan Hermansson i veteran yngre som svarade för bästa resultaten när omgång sex avgjordes i Kulstigen vid Änggruvornas jaktskyttebana, 118 poäng för båda..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 21:38

Alliansen säkrade valfrihetsfinansiering

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet vill slopa valfriheten i hemtjänsten och daglig verksamhet. Men under måndagens budgetdebatt förlorade de frågan mot Alliansen.
– Det är bara att köpa läget, säger kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S)..

GT - 07 jun 18 kl. 13:10

Skattepengar ska inte gå till extrema föreningar

Att skjuta upp regeländringarna gällande Göteborgs föreningsbidrag till efter höstens val är inte seriöst, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Marina Johansson (S) i en replik till Daniel Bernmar (V)..

Dagens Media - 12 jun 18 kl. 06:00

Upplevelser och syftesdrivna kampanjer på centralstationer

PODD. Ann Hermansson marknadsansvarig på Jernhusen Media gästar veckans avsnitt av Digitala Mediepodden..

Expressen - 17 jun 18 kl. 13:46

Två personbilar i frontalkrock

En trafikolycka har inträffat i Vaggeryds kommun.– Det är två personbilar som frontalkrockat, fyra personer satt i fordonen. Vi är precis framme på plats, berättar Kenneth Hermansson, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping..

Skånskan - 10 jun 18 kl. 14:00

Sommarlov lovar mer spänning

SVT:s Sommarlovsbuss har flyttat till Beijers Park i Malmö och programledarna stortrivs i sin nya omgivning. Men platsen är inte den enda nyheten – Sommarlov kommer i år också att ha en hemlig och mystisk handling som avslöjas efterhand.
– Det blir mer spänning än någonsin, lovar Alex Hermansson.

Expressen - 08 jun 18 kl. 13:59

"Sommarlov" lovar mer spänning än någonsin

SVT:s sommarlovsprogram firar 40 år med ett mer spännande sommarlov än någonsin – dessutom på det nya läget i Beijers Park i Malmö.Till tittarnas glädje kommer dessutom publikfavoriten Malin Olsson tillbaka som programledare.– Det blir cliffhangers i varje avsnitt, säger Malin Olsson, som leder "Sommarlov" tillsammans med Alexander "Alex" Hermansson..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 17:02

Styr upp unga män och få en tryggare stad

Just nu växer ett nytt samhällsproblem fram i Göteborg. Det handlar om unga män som halkar efter. Konsekvenserna är destruktiva: sämre skolresultat, högre arbetslöshet och ett mer utbrett narkotikamissbruk.

Dagens Media - 15 jun 18 kl. 07:30

Så får annonsörer koll på sin data

EXPERTEN SVARAR. Mer inhouse och större krav på transparens väcker frågan om hur annonsörerna ska kontrollera sin egen data. Ulf Hermansson Samell, marknadschef på Sveriges Annonsörer, svarar på vad som är viktigt att tänka på..

SVT - 13 jun 18 kl. 23:47

Fler svenskar under EM-kvalgränsen

Det är knappt två månader kvar till friidrotts-EM i Berlin och än så länge är 19 svenskar uttagna. Johanna Holmén Svensson och Hanna Hermansson är några av kandidaterna som är på jakt efter den eftertraktade EM-platsen. Under onsdagen klarade de båda sina respektive EM-kvalgränser..

GöteborgsPosten - 01 jun 18 kl. 16:59

Liberalerna har fått en ny paradgren

Om det är någon som ska ta åt sig äran av det stadsbyggnadslyft vi nyligen presenterade så är det kommunala bostadsbolaget Framtiden AB. Men vi är så klart glada för att även Liberalerna gillar det, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Anna Johansson (S)..

BT - 13 jun 18 kl. 04:00

C vill se uppgraderad ställplats

Nu hoppas vi att denna ställplats blir väl mottagen och att den används flitigt av stadens besökare, skriver Kerstin Hermansson..

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 16:43

Stjärnfightern pantade burkar för att överleva

Han hade inget jobb, inga pengar och kämpade för att överleva. Det här är historien om fightern Jack Hermansson från Uddevalla som lyckades vända livet på botten till toppen i en av världens snabbast växande sporter – MMA..

GöteborgsPosten - 12 jun 18 kl. 11:38

Västsvenska modeföretag inleder samarbete

Modekedjan Lindex i Göteborg och nätaktören Nelly i Borås börjar samarbeta – Nelly blir ”digital partner” till Lindex.
– Det känns som ett naturligt steg att expandera online, säger Kristina Hermansson, kommunikationschef på Lindex..

GöteborgsPosten - 28 maj 18 kl. 16:40

Barriären mellan inner- och ytterstad ska byggas bort

Det är genom att bygga i Göteborgs ytterområden som vi på allvar kan göra något åt bostadsbristen och segregationen. Därför vill vi sätta igång ett långsiktigt lyft med särskilt fokus på Angered, Biskopsgården och Frölunda/Tynnered, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Anna Johansson (S)..

GöteborgsPosten - 18 maj 18 kl. 17:37

Logiskt att Göteborg är fäste för extremism

Socialdemokraterna har liksom övriga i stadens styre allt annat än en stolt historia av att agera mot de extremistiska miljöerna i Göteborg. Men när nu Ann-Sofie Hermansson (S) går ut och tar en modig och viktig kamp är det anmärkningsvärt att hon inte ges något stöd, skriver Sofie Löwenmark..

Sydsvenskan - 07 jun 18 kl. 19:00

Sommarlovsprogramledarna: ”Vi får vara storasyskon till flera tusen barn”

Malin Olsson, Alexander Hermansson och Angelika Prick återvänder i SVT:s ”Sommarlov”..

GT - 29 maj 18 kl. 18:30

Kör inte över föreningslivet

Nya riktlinjer för föreningsbidragen är på väg att införas i Göteborg. Då måste vi se till att inga föreningar som bedriver bra verksamhet stängs ute. Därför måste vi lyssna på föreningslivet innan beslut tas, skriver Daniel Bernmar (V) i en replik till Ann-Sofie Hermansson (S)..

GT - 26 maj 18 kl. 08:30

Lägg inte en våt filt över föreningsstöden

Vänsterpartiet nekar och förhalar om extremism, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Marina Johansson (S)..

BT - 23 maj 18 kl. 15:52

JUST NU: Larm om drunkning i centrala Borås – kvinna har dragits upp

En kvinna har dragits upp ur Viskan vid badhuset i centrum. – Vi fick larm om att det också kunde vara ett eller två barn i vattnet men så var det inte, säger Mats Hermansson vid räddningstjänsten..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.