Hermansson

Thursday, 26 April, 07:45

Nyheter om Hermansson

Sortering: Relevans | Senaste
Sydöstran - 03 apr 18 kl. 08:51

Hon är ny ordförande för Centerkvinnorna

Ingrid Hermansson (C) från Nättraby har valts till ny ordförande för Centerkvinnorna i Blekinge..

GöteborgsPosten - 11 apr 18 kl. 16:05

Hermansson (S) om sparkade direktören: "Helt fel"

Kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) fördömer den före detta personaldirektörens agerande.
– Så ska det inte gå till helt enkelt, det är helt fel, säger hon till GP..

Expressen - 18 mar 18 kl. 07:05

IT-jättarna backar efter tuffa kritiken

Två veckor av tuff kritik och krav på skärpning – ändå fortsätter problemen. Den antisemitiska listan över svenska judar togs bort från Google, men fortsatte att spridas av andra IT-jättar.Först efter Expressens granskning tog svenska Yahoo bort listan och Bing utreder den nu.

GöteborgsPosten - 21 mar 18 kl. 14:37

Låt näringslivet lyfta samhället

Det är företagen som driver tillväxten, skapar en stor del av jobben och genererar resurser som är nödvändiga för välfärden. Därför är det så glädjande att det går bra för näringslivet i Göteborg. Men vi får inte stå stilla.

GöteborgsPosten - 21 mar 18 kl. 14:44

Låt näringslivet lyfta samhället

Det är företagen som driver tillväxten, skapar en stor del av jobben och genererar resurser som är nödvändiga för välfärden. Därför är det så glädjande att det går bra för näringslivet i Göteborg. Men vi får inte stå stilla.

Expressen - 21 mar 18 kl. 11:02

Ann-Sofie Hermansson polisanmäls för förtal

Filmen Burka Songs 2.0 med efterföljande panelsamtal skulle visats i kommunal regi.Men visningen ställdes in efter att evenemanget fått kritik och skapat debatt.

SmålandsPosten - 12 apr 18 kl. 18:30

Hermansson lämnar Tingsryd

Måns Hermansson spelar inte kvar i Tingsryds AIF nästa säsong, meddelar hockeyklubben i ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 28 mar 18 kl. 17:09

Sveriges Annonsörer om Googles åtgärder för säkrare annonsmiljöer

För drygt ett år sedan uppdagades att annonsörer synts i samband med olämpligt innehåll på Google och Youtube. Nyligen träffade Sveriges Annonsörer representanter för Google för att se vad de vidtagit och vidtar för åtgärder i frågan. Samtalet kretsade framförallt kring vilka insatser Google tagit sedan det för snart ett år sedan uppdagades att annonsörer synts i samband med hatvideos på plattformen Youtube, samt vilka åtgärder man nu tar då medias granskning visat att annonsörer även synts i kontexter med olämpligt innehåll på Google.

BT - 27 mar 18 kl. 15:54

Hermansson: Moderaternas psyksatsning är ett friskhetstecken

Moderaternas förslag om insatser för barns psykiska hälsa är välkommen, men kan också uppfattas som ett löfte om att valrörelsen inte behöver bli den smutsigaste någonsin..

GöteborgsPosten - 06 mar 18 kl. 15:54

M:s syn på svensk industri hotar tillväxten

Ulf Kristersson (M): varför säger Moderaterna nej till den miljardsatsning på ett nationellt testlabb för elfordon som nu slutförhandlas? Detta är en avgörande investering för fordonsindustrins konkurrenskraft, skriver Mikael Damberg (S) och Ann-Sofie Hermansson (S)..

GöteborgsPosten - 26 mar 18 kl. 16:21

Bräckliga argument från Västlänkens nej-sida

Det är bra att granskningen av Västlänken fortsätter. Det är viktigt att vi på ja-sidan blir mer aktiva. Men det är också viktigt att nej-sidan ställs till svars.

SR - 19 mar 18 kl. 06:30

Fyndigt elegant poesi i "Till dikten"

Den litterära mångsysslaren Malte Persson skriver allt från litteraturkritik till barnböcker. Nu kommer hans fjärde diktsamling och Lars Hermansson har läst..

GT - 17 feb 18 kl. 05:00

Väljarna smartare än M:s brunskiftande populism

M i Göteborg – med påtaglig fjärrstyrning från Stockholm – verkar övertygade om att Trump/SD-konceptet ska fungera. Men folket är alldeles för smarta, stolta och välinformerade för att sådana finter ska gå hem, skriver Ann-Sofie Hermansson (S)..

Expressen - 08 mar 18 kl. 13:59

Jag var själv med i processen för att stoppa "Burka songs"

Gulan Avci och Maria Nilsson (L) är oärliga när de påstår att S i Göteborg inte tar avstånd från arrangemang som den nu inställda visningen av filmen "Burka Songs 2.0" och det efterföljande panelsamtalet.  Den här typen av arrangemang är helt oacceptabla, skriver kommunstyrelsens ordförande i Göteborg, Ann-Sofie Hermansson (S).

BT - 23 mar 18 kl. 04:00

Hermansson: Gilla skatt på Facebook, Löfven

BRYSSEL. När EU:s regeringschefer äter middag kan stämningen bli allt annat än vänlig och kollegial. Som igår, torsdag, då förslaget om en EU-gemensam skatt på digitala företag stod på menyn..

GT - 08 mar 18 kl. 05:00

Upp till kamp mot hedersextremism

I dag den 8:e mars höjer vi rösten för alla kvinnor som förtrycks i hedersrelaterade situationer. Här finns inget utrymme för kompromisser: i Göteborg ska det råda nolltolerans mot alla former av hedersförtryck, skriver Ann-Sofie Hermansson (S) och Marina Johansson (S)..

Expressen - 22 mar 18 kl. 17:26

Två till sjukhus efter kollision

Två personer har förts till sjukhus efter en krock på Gamla Kilandavägen i Nödinge.– Vi har hjälpt dem ur och fått ordning på det hela, säger Carl-Gösta Hermansson, insatsledare vid räddningstjänsten..

BT - 20 mar 18 kl. 13:57

Hermansson: En Norgehistoria av nödvändighet – och anständighet

Norge slapp en regeringskris efter att statsminister Erna Solberg (H) valt att släppa det hopplösa försvaret av sin justitieminister Sylvi Listhaug (FRP)..

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 22:10

Poddindex väcker debatt om vikten av räckvidd och korrekta siffror

Poddindex väckte en stark debatt när de lanserade den nya räckviddsvalutan för svenska poddar. Det var rubriker som ”Så många lyssnare har poddstjärnorna, egentligen” och ”Nu får vi veta – så länge och mycket lyssnar vi på poddar” samt många andra intressanta utspel. Det har varit många frågor om varför räckvidd är viktig och hur man kan mäta den för poddar.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 10:55

Sveriges Annonsörer Match2One i samarbete för smartare onlineannonsering

Intresseorganisationen Sveriges Annonsörer inleder samarbete med startup-bolaget Match2One. Tillsammans erbjuder man en självservice programmatisk plattform för annonsörer. Plattformen bygger på AI och maskininlärning, vilket ska göra det lätt och säkert för annonsörer att handla annonser online.

GöteborgsPosten - 20 mar 18 kl. 11:42

Var på väg bli petad av partiet

Om Jahja Zeqiraj inte hoppat av hade han blivit petad – och det visste han, enligt kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson och partidistriktets ordförande Anna Johansson..

GöteborgsPosten - 14 mar 18 kl. 07:35

Sista hoppet: Politikernas lobbyresa till Stockholm

I ett sista försök att få regeringen att ändra sig går Ann-Sofie Hermansson (S), Johnny Magnusson (M) och Ulf Olsson (S) samman över blockgränsen. I dag reser de till Stockholm för att lobba för att höghastighetsjärnvägen mellan Borås och Göteborg ska byggas så snart som möjligt..

Nya Wermlands Tidningen - 16 mar 18 kl. 08:15

Karlstadsalliansen har tappat geisten

Karlstad har tappat mark i förhållande till andra medelstora städer, skriver Leif Lendrup och Urban Hermansson..

Blekinge Läns tidning - 19 mar 18 kl. 05:00

”Hoppas inte att deras oro är befogad”

Ingrid Hermansson (C) menar att det har funnits olika förutsättningar för länets två barnahus. Samtidigt hoppas hon att nedläggningen inte ska påverka barnen så mycket..

BT - 18 mar 18 kl. 23:50

Hermansson: Borås behöver en framtidsplan

I dag ska kommunstyrelsen i Borås fatta sitt beslut om den översiktsplan som arbetats fram under mandatperioden. Staden behöver sannerligen bestämma sig om vilken väg som är framtidsvägen..

GT - 12 mar 18 kl. 05:30

Göteborgs bidragshaveri dyster följetong

Att Ann-Sofie Hermansson (S) ryter till när staden misslyckats i sitt värdegrundsarbete är bra, men hon får gärna fortsätta på det spåret då att staden inte har koll på vilka föreningsbidrag som delas ut..

Expressen - 12 mar 18 kl. 22:03

Ny skarp kritik väntas efter Ridsport-EM

Förra vintern kunde GT avslöja mångmiljonrullningen i Ridsport-EM. De arrangerande kommunala bolagen Got Event och Göteborg & Co har fått svidande kritik på flera punkter – och det kommer mera.Under måndagskvällen fick ansvariga politiker och tjänstemän del av ny allvarlig revisionskritik - denna gång från revisionsbyrån KPMG.

Sydsvenskan - 13 mar 18 kl. 09:34

Pottemagaren som älskar att bada

Åke Hermansson, 95, har alltid en längtan till solen, värmen och havet..

GöteborgsPosten - 05 apr 18 kl. 11:57

Därför vill Hermansson (S) fortsätta terrordebatten

En balansgång mellan att locka tillbaka SD-väljare – och att försöka förklara varför vänsterpartisterna som kallar henne rasist är snett ute. Det är de viktigaste skälen till att Ann-Sofie Hermansson förlänger den redan långa extremismdebatten..

GöteborgsPosten - 14 mar 18 kl. 15:26

Ännu inget tydligt besked om Boråsbanan

Ann-Sofie Hermansson (S) är försiktigt positiv efter mötet i riksdagen om Boråsbanan. Och innan den nationella planen ska spikas kommer hon att uppvakta infrastrukturminister Tomas Eneroth igen..

GöteborgsPosten - 21 mar 18 kl. 14:23

Ann-Sofie Hermansson polisanmäld för förtal

Kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) var drivande när visningen av filmen Burka songs 2.0 stoppades. Nu har hon polisanmälts för förtal, rapporterar P4 Göteborg..

Blekinge Läns tidning - 15 mar 18 kl. 13:02

Takbrand i fabriken ger försenade leveranser

Onsdagens brand på Norje Smidesfabrik innebär att företaget tappar produktion och därmed intäkter. Enligt vd:n Jonna Hermansson kommer de att bli sena med ett antal leveranser..

BT - 14 mar 18 kl. 20:17

Hermansson: Britterna står inte ensamma mot Ryssland

Sverige ska ge sitt oreserverade stöd till Storbritannien. I ett läge där Ryssland agerar som en skurkstat måste alla fria, öppna och demokratiska stater hålla samman..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 18 kl. 09:34

Pottemagaren som älskar att bada

Åke Hermansson, 95, har alltid en längtan till solen, värmen och havet..

SmålandsPosten - 12 mar 18 kl. 20:27

”Vi räcker till ännu mindre nu”

Mindre tid för eleverna och hårdare prioriteringar. Det vardagen för pedagogerna på Centrumskolan efter omorganisationen. – Det är en ökad oro bland eleverna, säger läraren Helena Hermansson..

Expressen - 10 feb 18 kl. 13:59

Kritiken: ”Det låter inte klokt”

Ett bolag har under sju års tid fakturerat Göteborgs stad över 50 miljoner kronor – helt utan att man vetat om att det är en Hells Angels-medlem som driver det.– Det låter inte klokt, säger Jonas Ransgård, moderat kommunalråd.–  Förstås tycker jag att vi inte ska ha några som helst kopplingar med kriminella aktörer, säger Ann-Sofie Hermansson, kommunstyrelsens ordförande..

BT - 08 mar 18 kl. 20:49

Centerkvinnor hyllar kvinnliga företagare: ”Roligt att de vågar satsa”

”De vågar tänka stort, djärvt och lokalt”, så löd motiveringen när Kerstin Hermansson, lämnade över årets centertårta till Lena Andrehn och Liselotte Andrehn Thunblom som driver Liselle brud och festmode. – Det känns nästan lite overkligt, säger Lena Andrehn med tårar i ögonen..

BT - 27 feb 18 kl. 04:00

Vegansk buffé i skolan kan minska specialkosten

Svar till Monika Hermansson Friedman (C), BT 18/2..

Expressen - 22 feb 18 kl. 15:15

Vi blir utskällda för att vi vågar se problemen

Ann-Sofie Hermansson (S) försöker ge sken av att tryggheten ökar. Men 66 bilbränder på ett år talar sitt tydliga språk.Påhoppen från Göteborgs ledande politiker är ovärdiga, skriver Göteborgsmoderaterna.

GT - 21 feb 18 kl. 19:15

Inga dörrar ska stängas till Göteborg

En fördubblad besöknäring i Göteborg fram till 2030 innebär 8 500 nya heltidstjänster, 4,5 miljoner nya gästnätter och ökad omsättning till 40 miljarder. De som flyger in från Kina eller USA ska vara lika välkomna som de som har kortare väg hit, skriver Håkan Linnarsson (S) och Ann-Sofie Hermansson (S)..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.