Hemskt

Thursday, 20 September, 18:44

Nyheter om Hemskt

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 21 jun 18 kl. 13:48

”Svenska män bryr sig bara om VM – struntar i våldtäkter”

De svenska männen är så inne i fotbolls-VM att de vänder bort blicken från världens orättvisor.Det menar retorikexperten Elaine Eksvärd. – Jag tycker att det är Hemskt, säger hon.

Skånskan - 22 aug 18 kl. 21:36

Cupknall av Rosengård

FOTBOLL Ismael Hussein sköt FC Rosengård 1917 till gruppspel i Svenska cupen efter en sensationell 2-0-triumf över Superettanklubben Landskrona Bois.
Nu är drömmen att möta Malmö FF.
– Klart man hoppas på MFF.

Skånskan - 19 aug 18 kl. 10:05

Utpressade kommunen

ESLÖV En 29-årig man från Eslöv har polisanmäkts för utpressningsförsök. Enligt anmälan besökte han Arbete och försörjning på Åkermans väg i onsdags och krävde att få pengar, annars skulle något Hemskt hända. En halvtimme senare återvände han och framförde nya hot, om att de anställda inte ska känna sig trygga och att han ska förstöra för dem..

SVT - 25 jul 18 kl. 10:36

Frida Hansdotter om sorgen: ”Skidåkningen blev min frihetszon”

Frida Hansdotters sommarprat i Sommar i P1 är känslosamt. Hon pratar om sin mammas bortgång och hur hon gick igenom en känslomässig bergochdalbana. – På något Hemskt, underbart vis, kände jag att jag fick ett fint slut, säger Frida Hansdotter.

Expressen - 04 aug 18 kl. 20:27

Westlife-stjärnans hemlighet avslöjad

Trots över 55 miljoner sålda skivor blev Westlifes Shane Filan helt bakrutt.Nu kommer nästa slag mot den forne multimiljonären och pojkbandsstjärnan: Även hans fru, Gillian Filan, har förlorat allt.Det var en investering i den irländska fastighetsmarknaden som blev familjens fall.

Expressen - 26 jul 18 kl. 16:00

Michael, 17, fick parasit på stranden: ”Hemskt

Gräva ner någon i sanden på semestern? Kanske ska du tänka efter en gång till – i alla fall om man får tro Kelli Mulhollen Dumas.Kellis son drabbades nämligen av en parasit efter att ha lekt med sina vänner i stranden i Florida – nu varnar hon andra.

GöteborgsPosten - 13 aug 18 kl. 11:58

"Min familj och jag är under hot"

En explosion inträffade utanför en lägenhet i Majorna tidigt på måndagsmorgonen. Enligt mannen som äger lägenheten har han och hans familj under det senaste året blivit utsatt för flera hot som de polisanmält. Men enligt polisen själva finns i nuläget ingen hotbild mot mannen.

Expressen - 13 aug 18 kl. 17:24

Berntsson: ”Det var hemskt, fruktansvärt”

Ridsporttalangen och stjärnbloggaren Nellie Berntsson kommer snart flytta till Danmark. I ”Nyhetsmorgon” berättar hon om flyttplanerna, kärleken och om livet som offentlig person. – I den här branschen måste man ha skinn på näsan, säger Berntsson i programmet..

Nyan - 06 aug 18 kl. 16:49

Succésommar för många turistföretagare

På Åländska segelsällskapet redovisar man en kanonsommar efter heta juli. – Vi ligger väl plus 200 mot fjolåret och försäljningsmässigt har också allt varit bättre. Vädret har varit bra för oss.

SmålandsPosten - 03 aug 18 kl. 11:16

30 grader på 97-åringens äldreboende - ”det är hemskt”

30,2 grader. Det visade termometern när Vivianne Hjortzberg besökte sin 97-åriga mamma på äldreboendet Högåsens demensavdelning. Nu skickar hon in en skrivelse till kommunen.

Sydöstran - 10 aug 18 kl. 11:45

Bränder i Kungsmarken misstänks vara anlagda

Under torsdagskvällen mottog räddningstjänsten larm om ett flertal småbränder på Kungsmarksvägen - som misstänks vara anlagda. – Om det stämmer så är det Hemskt, säger Aslan Mazrek, boende i Kungsmarken..

Expressen - 15 jul 18 kl. 18:47

Sandras katt påkörd – lämnades att dö

På lördagsmorgonen fick Sandra Ibrahim, 28, ett Hemskt besked.Då hade hennes katt Sony hittats död – påkörd av en bil.Nu vill hon veta vem som lämnade honom att dö.

Skånskan - 09 aug 18 kl. 14:00

Snårigt få fixat gropen i gatan

Eslöv I flera år har några grannar på Remmarlövsvägen försökt få hjälp med höga hastighetsfarter och en skada på vägen när den plöjdes upp - utan resultat.Remmarlövsvägen är belägen strax ovanför Trollsjöområdet och fungerar också som en passageväg mellan väg 104 och väg 17.
På gatan bor många barnfamiljer, bland annat Marcus Malmström och Simon Thorsander och deras respektive, emellan dem bor Lars Erik och Marianne Nilsson.

SmålandsPosten - 31 jul 18 kl. 05:30

Vi måste ta det lugnt och njuta innan vi tar slut

Så här strax innan valet, mitt i allt mediebrus, sitter jag och funderar: när ska man få njuta av sina framsteg? Alla är missnöjda. Mera, mera, mera.

Expressen - 20 jul 18 kl. 13:57

Monika, 23, stängs av – får inte veta varför

Monika Mitasikova har stängts av från landslaget – men får inte veta varför. Nu rasar 23-åringen och hennes pojkvän, landslagskollegan Isak Öhrström. – Det är en brutal dom.

Expressen - 17 jul 18 kl. 20:00

Ernst, 89, mördades – med en stekpanna

Ernst Olsson, 89, slogs brutalt ihjäl med en stekpanna i huvudet.Två män erkände senare att de hade varit i bostaden – men skyllde dådet på varandra.Snart 30 år senare har ingen dömts i det uppmärksammade Lindomefallet.

Expressen - 02 aug 18 kl. 11:57

"Det var hemskt – det var inte kul alls"

En hjärnskakning förstörde säsongen i fjol och Andreas Engqvist missade slutspelet.Nu mår Djurgårdens stjärna förträffligt och tränar för fullt igen. Dessutom kan SportExpressen avslöja att han är Djurgårdens nye lagkapten.

Länstidningen i Jämtland - 02 aug 18 kl. 18:44

Peppe Femling fick stav genom benet – Hagström: ”Det är hemskt och gör väldigt, väldigt ont”

Uppvärmningen inför rullskidtävlingen Lysebotn Opp slutade i ambulanshelikopter för skidskytten....

Expressen - 22 jul 18 kl. 20:01

Pias kritik efter mamma Sonjas tragiska död

Sonja Pettersson, 88, avled efter att ha fallit ur sin rullstol under en utflykt med vårdboendet och landat med ansiktet rakt ner på en samling stenar.Karlstad kommun anmälde händelsen till IVO – som nu valt att avsluta ärendet eftersom man anser att kommunen vidtagit tillräckliga åtgärder, skriver NWT.– Jag tycker det är Hemskt att de avslutat ärendet, säger Sonjas dotter Pia Pettersson, som även gjort en egen anmälan..

Skånskan - 02 aug 18 kl. 21:47

Sent mål sänkte Olympic

FOTBOLL Decimerade nykomlingen BK Olympic åkte på en snöplig uddamålsförlust, 1-2 (0-0), borta mot Hittarps IK i återstarten av division 2 västra.Othuke Christian Ajakpoloho blev utvisad i 36:e minuten och 50 minuter senare avgjorde Hittarp.
Hemskt.

NSD - 01 aug 18 kl. 19:29

"För patienterna är det ju hemskt"

"Varmt och fuktigt, som om luften står stilla"..

Skånskan - 24 jul 18 kl. 12:09

Hunden Eddie drack algförgiftat vatten

Sjöbo Hunden Eddie av rasen papillon insjuknade plötsligt efter ett dopp i Vombsjön under måndagsmorgonen.Anna Hanson från Staffanstorp var på utflykt med sina sex papilloner tillsammans med hennes väninna som passar en cockerspaniel när olyckan inträffade.
Hundägaren hade i förväg kollat upp sjön på internet för att leta efter varningar, men fann inga sådana.

SVT - 17 jul 18 kl. 15:16

Boende: ”Så rökigt att jag inte ens kunde se sjön några hundra meter bort”

Skogsbränderna fortsätter att rasa runt om i Sverige och i Härjdedalen har räddningsledaren uppmanat alla som befinner sig i Olingdal och Härjåsjön att utrymma området. Det är kraftig spridningsrisk för skogsbranden där, rapporterar Sveriges Radio. – Det var nåt så alldeles Hemskt rökigt här i morse, berättar Mikael Jansson..

Skånskan - 18 jul 18 kl. 05:00

LRF: Foderbrist öppnar för ockrare

ESLÖV På LRF Skåne ser man med oro på att foderbristen öppnar för stölder och oseriösa ockrare. Anita Persson på LRF Skåne tar avstånd från ockrare som drar nytta av lantbrukarnas utsatta situation.
– Jag tycker det är förräderi att göra så.

Expressen - 25 jun 18 kl. 07:01

En hel stadsdel fruktar nya dödsskjutningar

På ytan ser det lugnt ut i stadsdelen Lindängen i Malmö.Men hos invånarna finns en rädsla för mer våld.– Det är Hemskt och går inte att sätta ord på oron.

Skånskan - 13 jul 18 kl. 14:00

Spelman med en dröm

Musikman. Ola Larssons stora dröm är att få fatt i någon gammal bok med spelmansnoter, som öppnar dörrar till gamla okända låtar. Han är riksspelman och med i 70-årsjubilerande Malmö spelmanslag.

Expressen - 13 maj 18 kl. 19:15

Katten Sune blev nedsprutad med tändvätska: ”Hemskt

Katten Sune kom hem mitt i natten – haltande och nedsprutad med tändvätska.Nu har Daniel Sundberg, 24, polisanmält händelsen, något som Corren har skrivit om.– Vi vill uppmärksamma andra att vara försiktiga, säger han..

Länstidningen i Jämtland - 04 jul 18 kl. 13:30

Kalejdoskopet: Taxichauffören mördade sin familj

Björkbackavägen 4B i Östersund. Strax före sju på morgonen den 22 januari 1954 kom den 50-årige taxichauffören in på polisstationen i Östersund. Jourhavande överkonstapel Carl Möller kunde genast se att något var fel, mannen var uppriven och gråtfärdig.

SR - 03 jul 18 kl. 13:03

Överklagande mot NMR avslås

Nazistiska Nordiska Moståndsrörelsen tillåts hålla allmän sammankomst på Södertorg i Visby under Almedalsveckan. Förvaltningsrätten avslår nämligen den överklagan som RFSL gjort mot NMR:s tillstånd. – Väldigt Hemskt, horribelt, säger RFSL:s vice ordförande..

Skånskan - 01 jul 18 kl. 18:50

Besvikelse i LB07 efter sen förlust

FOTBOLL LB07 klarade inte av att spräcka nollan och föll till slut hemma mot
damallsvenska nästjumbon Eskilstuna United.
0-1 kom i minut 90+1.Inte undra på att tränaren Otto Persson var besviken när han ombads summera tillställningen på Limhamns IP.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

sommarföljetongen del 2 Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Trelleborgs Allehanda - 21 jun 18 kl. 05:00

Politiker vana vid aggressiva kommentarer

”Det är väl Hemskt att man ska bli härdad, men så är det”, säger oppositionsråd Helmuth Petersén (SD). Inför valrörelsen är både politiker och kommunens säkerhetschef Malin Ekblad på tårna..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 14:00

Rasisten Albert Einstein

Albert Einstein var, förutom relativitetsteorin, känd för sin aktivism för afroamerikaners rättigheter. Ingen var så Hemskt förvånad över det, eftersom Einstein som jude var väl medveten om hur det är att vara del av en utsatt minoritet. Hans medkännande med afroamerikaner har lett till slutsatsen att han var en vidsynt, tolerant och modern person.

GT - 22 maj 18 kl. 10:57

Runes stora rädsla: Att hamna på hem

Efter att ha besökt en vän på ett äldreboende har Rune Johansson, 97, en sak klart för sig:Han vill aldrig hamna på ett hem.– Det skulle vara Hemskt, säger Rune..

Nyan - 11 jun 18 kl. 06:00

Tidningen Iltalehti: Finskspråkiga mobbas på Åland

Självstyrelsedagen till ära publicerade Iltalehti ett reportage om de finskspråkigas liv på Åland. – Av alla världens språk är finska det mest hatade, säger en källa till Iltalehti.
”Skäll, mobbning och diskriminering” lyder rubriken på första sidan på lördagens Iltalehti.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.