Hemskt

Tuesday, 13 November, 19:23

Nyheter om Hemskt

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 23 okt 18 kl. 11:32

Podden Avspark: Med fokus på Stryktipset

MAGNUS HAGLUND: ”Det ju är Hemskt – det ska inte få förekomma”.

Expressen - 28 sep 18 kl. 11:42

Kraftig brand på skola – barn tvingades fly lågorna

Stora lågor slog ut från en skola i södra Stockholm.Samtidigt flydde barnen elden.– Det var Hemskt att se barnen springa och gråta, säger ögonvittnet Leo Petersson, 31..

YLE - 01 nov 18 kl. 19:11

NHL:s nya besked om OS-spel: "Det avbryter vår säsong på ett hemskt sätt"

NHL-spelare i nästa OS-turnering verkar vara en avlägsen dröm. Åtminstone om NHL:s kommissionär Gary Bettman får bestämma. ”OS avbryter vår säsong på Hemskt sätt”, säger han i Helsingfors..

Expressen - 09 okt 18 kl. 19:56

Anita, 76, nära att luras av fräcka bedragarna: ”Hemskt

När de lömska bedragarna hörde av sig till Anita Rickard Berg, 76, på Facebook var hon nära på att gå i fällan.Hon uppmanades ge 5000 euro, för att få en summa på 60 000 euro. Till slut såg hon igenom bluffen – och nu vill hon varna andra.

SVT - 19 okt 18 kl. 16:16

Växjöspelaren talar ut – och polisanmäler

”Jag hörde att din bror var bög, fyfan vad Hemskt”, ska en Jönköpingsspelare ha sagt till Växjöspelaren Otto Weidman enligt spelaren själv. Nu pratar den anklagade spelaren ut i Smålandsposten – och han är ångerfull. Men han har inte sagt de orden han anklagas för och har nu valt att anmäla Weidman för förtal.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 09:55

Jobbet vägen mot framtiden

SVEDALA Svenskan har tagit ett rejält kliv framåt liksom självkänslan fått en rejäl skjuts med jobbet på Holmagården.
Samtidigt har Zakiya Rezai fått en framtidsplan att förverkliga – att utbilda sig till sjuksköterska.Tacksamhet är ordet som 24-åriga Zakiya Rezai flera gånger upprepar när vi möts på avdelningen Fridhem en trappa upp på Holmagårdens särskilda boende i Svedala.

Nyheter 24 - 07 okt 18 kl. 08:10

Tidernas fight mellan McGregor och Nurmagomedov – slutade i kaos

Okej, så matchernas match i UFC 229 gick av stapeln natten mot söndag i Las Vegas. Mötet mellan Khabib Nurmagomedov och Connor McGregor hade byggt en hög förväntan hos många. Rivaliteten mellan dem har även den byggts upp, men under flera år.

SVT - 15 okt 18 kl. 08:41

Homofobiskt hån i SSL: ”Hemskt

Jönköping vann mot Växjö i SSL, men efter matchen var Otto Weidman arg och nedstämd. I slutet av matchen ska en spelare i Växjö sagt: ”Jag hörde att din bror var bög, fyfan vad Hemskt”..

DN - 16 okt 18 kl. 17:15

Oklart läge för svenska företag i Saudiarabien

Hundratals svenska företag kan påverkas i efterspelet av händelserna kring Jamal Khashoggi. Just nu är läget för dem ovisst, i väntan på svar om vad som egentligen hänt den försvunne journalisten.  – Har det skett någonting Hemskt kommer det antagligen påverka affärerna på lång sikt, säger Massoud Biouki, Business Swedens representant i Mellanöstern.

YLE - 13 okt 18 kl. 14:46

Ny storseger för Dicken men chefstränaren är inte nöjd: ”Hemskt anfallsspel, vi måste vara bättre”

Dickens damer har sett bra mycket starkare ut än vad många hade väntat sig. Men trots dagens klara seger över Grankulla IFK var Dickentränaren Thomas Hivert allt annat än imponerad av hur laget spelade..

Expressen - 29 sep 18 kl. 07:11

Gina Dirawis ilska mot tittarhatet

Årets "Idol"-finalister är ett av de yngsta startfälten någonsin.Redan innan säsongens första fredagsfinal har flera av deltagarna fått ta emot hat på sociala medier – särskilt tjejer som sticker ut.Näthatet får programledaren Gina Dirawi att se rött.

Västerbottens Folkblad - 13 okt 18 kl. 10:00

[PLUS] Klartecken för ny rastplats vid väg 92 och 90

En rastplats i Åsele ska nu bli av. – Det ska bli Hemskt roligt att bygga en rastplats i Åsele,....

Skånskan - 01 okt 18 kl. 05:00

Både Lars-Åke och Babsan revygästar

ESLÖV Lars-Åke Wilhelmsson kommer att växla mellan att spela sig själv och alter egot glitterstjärnan Babsan i kommande Eslövsrevyn.
I fredags fick han för första gången se Eslöv – och blev förtjust i Medborgarhuset.Lars-Åke Wilhelmsson hade aldrig varit i staden tidigare, såvitt han kunde påminna sig ”med reservation om jag varit här på något företagsgig som jag inte minns”.

GöteborgsPosten - 04 okt 18 kl. 19:30

Utsatt läge hotar det populära konstverket

Väder och vind kommer att tära hårt på det omtyckta konstverket Syriska hästen.
– Det kommer inte att hålla så Hemskt länge, säger kommunantikvarie Carl Casimir..

Kristianstadsbladet - 30 sep 18 kl. 16:56

Bromöllabor om det misstänkta mordet: ”Ofattbart”

Flera Bromöllabor passerade under söndagseftermiddagen den misstänkta brottsplatsen i skogsdungen vid vattentornet. En av dem var Minna Rönnberg Mykkänen, som bor i närheten. – Det är Hemskt, ofattbart.

SVT - 30 sep 18 kl. 11:33

Mia från Palu: Väggarna började rasa, det var hemskt

Mia var och handlade med sina barn när jordbävningen drabbade Palu i Indonesien. Många fastande i rasmassorna, men Mia lyckades ta sig ut med sina barn..

Västerbottens Folkblad - 28 sep 18 kl. 14:02

Två bilar i krock

Två bilar kolliderade i Burträsk under fredagen. Olyckan inträffade vid 12:45 längs väg 364 mellan Burträsk och Andersfors. Enligt polisen var tre personer inblandade i olyckan.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 18 kl. 12:11

Spelade skadad – nu är BoIS-forwarden på väg tillbaka

Melvin Frithzell: "Det har varit Hemskt att inte kunna påverka"..

Skånskan - 26 sep 18 kl. 13:00

”Det är viktigt för mig att skriva realistiskt”

Den ame­ri­kans­ka dec­kar­för­fat­ta­ren Ka­rin Slaughter är ak­tu­ell på svenska med thril­lern Bilder av henne. Ti­digare i som­ras var hon på be­sök i Köpenhamn för ett ge­men­samt evenemang med den danska dec­kar­för­fat­ta­ren Sara Blaedel. Gu­nil­la Wed­ding fick en prat­stund med henne om dec­ka­re och jäm­ställd­het, om of­frens per­spek­tiv, om re­sear­ch och om att ald­rig tröttna på att skriva.

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 18 kl. 17:00

Politiker om skjutningen: ”Känns för jävla hemskt”

Trelleborgs ledande politiker fördömer skjutningen mot restaurang Istanbul. Kommunalrådet Torbjörn Karlsson (S) vill undersöka möjligheten till kameror i centrum, medan Mikael Rubin (M) efterlyser hårdare tag mot brottslingar..

Dalarnas tidningar - 12 sep 18 kl. 07:45

Därför nobbade LIF-stjärnan klubbarna i SHL: "Jag har gjort det och det är hemskt"

En handfull klubbar jagade honom i våras, men Johan Porsberger kände att det fanns mer att....

Västerbottens Folkblad - 21 sep 18 kl. 17:30

Sundling: ”Jag var helt orkeslös”

Magbesvär har ställt till det för Jonna Sundling. Nu berättar hon i en intervju med Sportbladet om att hon genomgått en gastroskopi och att resultaten var positiva. – Det var Hemskt att göra en gastroskopi, men det är skönt att ha den gjord och allt såg jättefint ut, säger hon till Sportbladet.

Sydöstran - 09 sep 18 kl. 23:42

Går framåt: ”Bra förhandlingsläge för Centern”

– Det är Hemskt glädjande och som det ser ut får Centerpartiet i Karlskrona två nya mandat i fullmäktige, säger en glad Ingrid Hermansson, C, när de lokala valsiffrorna börjar strömma in vid halv tolvtiden på söndagskvällen..

Expressen - 17 aug 18 kl. 05:58

Pernillas angrepp på Gunilla Persson

Familjen Wahlgren fick ny luft under vingarna när ”Wahlgrens värld” hade premiär - nu lanseras den fjärde säsongen i Kanal 5.  Så här byggdes programmet som omfamnade en ny tv-trend i precis rätt ögonblick och samtidigt skapa sina egna regler för vad en realityserie kan vara. – Det är roligt att det blivit en positiv succé.

Blekinge Läns tidning - 04 sep 18 kl. 20:00

”Helt ärligt så tyckte jag att det var hemskt”

SD:s förstanamn Nicolás Westrup lämnade Mallorca som 14-åring när diktaturen fallit. Ett slags flykt eftersom hans far stödde Francoregimen..

NSD - 01 sep 18 kl. 18:00

Folket efter giftlarmet: "Det är hemskt"

Det är en ort där människorna på ett ögonblick har förvandlats från lugna och trygga – till skräckslagna..

Expressen - 01 sep 18 kl. 20:51

Svenske stjärnans sorg efter dödsskjutningen

Mitt under NHL-laget Vegas Golden Knights uppladdning inför NHL-premiären slog en massmördare till i Las Vegas.Här är den unika kärlekshistorien mellan ett hockeylag och en stad.- Av något Hemskt kom också något vackert ut.

GöteborgsPosten - 02 sep 18 kl. 10:37

"Det här går inte att ta in"

En man har gripits misstänkt för mord på en kvinna och två barn, som polisen anträffade i en lägenhet i Frölunda.
– Det känns Hemskt, säger en boende i området till GP..

Expressen - 14 aug 18 kl. 11:00

Politikernas ilska: "Hemskt, destruktivt och ondskefullt"

På måndagskvällen sattes bilar i brand i Göteborg i vad polisen tror var en attack som synkroniserades i sociala medier.Stadens politiker reagerar starkt.– Man blir förbannad över att ligister förstör på det här sättet, säger Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens ordförande..

BT - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. - Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

SmålandsPosten - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. - Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

YA - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. - Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

Kristianstadsbladet - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. - Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

Sydöstran - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. - Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

Blekinge Läns tidning - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. - Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. – Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.

Sydsvenskan - 30 aug 18 kl. 18:40

Vännen: Hur kunde spärren släppa?

En tonåring har häktats misstänkt för mord på en hemlös man i Smedbyparken i Huskvarna. En annan pojke, under 15 år, är också misstänkt. – Det är så Hemskt att unga pojkar kan gå så långt att spärren släpper.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.