Hemskt

Saturday, 16 February, 00:32

Nyheter om Hemskt

Sortering: Relevans | Senaste
Nyan - 02 jan 19 kl. 16:56

Granlunda gård öppnar för husvilla

Om någon inte kan sova hemma i natt efter stormen finns Granlunda gård att vända sig till. – Vi har 14 bäddar att erbjuda för den som behöver. Det är ju Hemskt om det finns någon som inte har någonstans att sova i natt, säger ägaren Caroline Anderson-Granlund.

SVT - 14 jan 19 kl. 06:00

True detective vacklar mellan klassiskt och klyshigt

Mahershala Alis skådespel är den största behållningen med tredje säsongen av True detective, där varje säsong följer ett nytt polispar som utreder ett Hemskt brott. Fallet som säsong tre kretsar kring är spännande så det räcker, men minnet av den mycket vassare, mer nyskapande första säsongen är svårt att frigöra sig från..

Expressen - 24 nov 18 kl. 11:09

Sessan blev ihjälbiten av hund under promenaden

Selma Johanssons hund Sessan attackerades av en annan lösspringande hund när de var ute på promenad.Trots att hon snabbt tog Sessan till djursjukhuset gick det inte att rädda hundens liv.– Det känns så fruktansvärt Hemskt nu.

YA - 08 jan 19 kl. 14:22

YIF ger stöd och kärlek: ”High five åt Loui Sand!”

Efter att Loui Sand gått ut och berättat om sin könsdysfori ger spelarna i YIF:s damlag sin oreserverade kärlek åt landslagsspelaren, som valt att avsluta sin karriär. ”Det är ju Hemskt att hon har mått dåligt under en lång tid, men som offentlig person är det starkt och modigt att ta det här steget”, säger Michelle Fyhr Seifert, spelare och sportsligt ansvarig på damsidan i YIF ..

Sydöstran - 07 jan 19 kl. 14:05

Farmen-Inger om sin tv-debut: ”Kändes hemskt”

Blekinges bidrag i ”Farmen” utlovar både skratt och gråt framöver – under söndagskvällen gjorde Inger Johansson, 51, från Holmsjö sin tv-debut, med skämskudden redo..

YLE - 01 jan 19 kl. 12:50

Mjölksyran på hög höjd knäckte Pärmäkoski – "Det var hemskt"

Redan före Tour de Ski visste Krista Pärmäkoski att sprinten i schweiziska Val Müstair skulle bli den värsta etappen. Farhågorna besannades och Pärmäkoski tappade mycket terräng i sammandraget..

Expressen - 04 dec 18 kl. 16:15

Treååriga Izzys sjukdom avslöjades av detaljen i bilden

Familjefotot på lilla Izzy där hon sover vid gungorna värmde föräldrarnas hjärtan.Kort därpå fick de veta att bilden dolde ett mörkt tecken.Beskedet från läkarna krossade familjen, skriver Mirror.

Nyan - 28 dec 18 kl. 09:06

”Det är en ekonomisk nedåtspiral”

Qandra Henriksson har varit sjukpensionär i sju år, trots att hon bara är 30 år gammal.
– Jag har kämpat för att hitta en väg ut, men det har visat sig att vårt samhälle är motsträvande, säger Henriksson som efterlyser erfarenhetsexperter inom socialväsendet.  
Efter år av arbetsoförmåga på grund av psykisk sjukdom, så såg det ut som att lyckan hade vänt för Qandra Henriksson.

Nyan - 28 dec 18 kl. 09:09

”Folk kommer hit och släpper bomben”

Skulder av olika slag, dålig hantering av pengar eller ekonomisk utsatthet på grund av livskriser eller omständigheter. De som söker sig till Folkhälsans ekonomirådgivning är en blandad skara.
– Det vi sett som en trend är att folk har ganska stora skulder och mycket spelskulder, säger ekonomirådgivaren Gunilla Holmberg.

Nyan - 28 dec 18 kl. 09:10

”Att be om hjälp för andra människor går bra”

Elina har själv varit tvungen att vända på slantarna och tillbringar nu mycket av sin tid med att hjälpa till där det behövs. Hon konstaterar att hon är bra på att ”be om hjälp för andra människor” när det behövs.
– Jag är en vårdmänniska i grunden, säger Elina, vars namn är fingerat i artikeln.

Expressen - 04 nov 18 kl. 08:00

Kattungen klistrades fast på vägen: ”Det är hemskt”

På väg till jobbet fångade ett mörkt föremål Chuck Hawleys uppmärksamhet. Mitt på körbanan satt en kattunge fastklistrad.”Hon var kall, blöt och bokstavligen fastlimmad i vägen”, skriver Chuck på Facebook.

BT - 21 dec 18 kl. 06:58

Den virtuella världen har öppnats i Borås

Oavsett om du vill skjuta utomjordingar eller testa att hoppa från en skyskrapa (ja, det är lika Hemskt som det låter!) kan du göra det på Virtual Lion. Det nyöppnade VR-caféet erbjuder en speciell upplevelse - en portal till en helt annan värld..

Expressen - 12 nov 18 kl. 19:51

Camillas bror Joakim höggs och stampades till döds

På sjukhuset kämpade man i dagar för att rädda Joakim Karlsson liv – men det var förgäves.Familjen var med när man avslutade de livsuppehållande insatserna.– Det var Hemskt.

Expressen - 24 okt 18 kl. 16:05

Katter lämnades för att dö – i en sopsäck

En hundägare var ute på promenad i Skaras skog när han upptäckte en sopsäck som rörde på sig.Han undersökte säcken och lyckades rädda två instängda katter.– Det är Hemskt när folk inte tar ansvar, jag blir riktigt arg, säger katthemsägaren Eva Hellkvist som nu tagit hand om katterna..

Jönköpingsnytt - 15 dec 18 kl. 17:22

Hallby föll: "Hemskt jobbig känsla"

Hallbys handbollsherrar lyckades inte ta andra raka segern mot Rimbo. I lördagens returmöte blev det en tung uddamålsförlust med 30-31.
– Vi var för oskarpa i de avgörande lägena, säger tränaren Jesper Östlund.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 09:08

We Float gästar buren

Nöjesredaktionen ställer fyra frågor till Anne Marte Eggen, låtskrivare och basist i Malmöbandet We float som spelar i Musikhjälpens glasbur på torsdagen.Vad ska ni göra i buren?
– Vi ska spela två låtar från vår färska skiva What’s Really Real?

Västerbottens Folkblad - 16 dec 18 kl. 10:00

”Kan vi svenskar inte skämmas längre?”

Det pågår ett krig i Jemen. Kriget har lett till en humanitär katastrof. FN larmar och vi ser på tv-bilder på hur människor svälter.

DN - 10 dec 18 kl. 05:00

”Att vara lärare har varit hemskt – men också underbart”

Trots oro, stress, konflikter, utmaningar, sena ankomster, fusk, stök och slit har jag aldrig ångrat att jag sökte mig till läraryrket. Jag vill minnas det goda. Trots allt är läraryrket helt underbart, skriver pensionerade läraren Erik Lindholm..

Dagen - 14 dec 18 kl. 09:14

Från claravintern: Härligt och hemskt

Stockholm är kallt. Hjälp din medmänniska att #claravintern..

Dagen - 14 dec 18 kl. 09:14

Från claravintern: Härligt och hemskt

Stockholm är kallt. Hjälp din medmänniska att #claravintern..

Expressen - 12 jan 19 kl. 11:10

Caroline, 28: ”Vi hörde skrik, det var hemskt”

En kraftig explosion inträffade vid ett bageri i Paris under lördagsförmiddagen.Caroline Bladh, 28, som var på semester i Paris med sin mamma, befann sig bara hundra meter från explosionen.– Det stod poliser och skickade bort folk som kom för nära.

Expressen - 04 nov 18 kl. 10:01

Polisen Johan blev lurad av utklädda fortköraren

När trafikpolisen Johan Löfstedt stoppade en fortkörare på E4 började han ana att något Hemskt hänt. Föraren var blodig i ansiktet och hade en kniv instucken i bröstet. Men när mannen vevade ner bilrutan fick allt sin förklaring.

Kristianstadsbladet - 12 dec 18 kl. 18:13

Anhörig: ”Jag är upprörd över hur hemskt dåligt det fungerar att komma fram och boka färdtjänst”

Lång väntan i telefonkö för att boka färdtjänst och särbehandling av bankkunder upprör i dagens jourhavande. Ros ges till radiomusik och hemtjänst..

Sydsvenskan - 11 dec 18 kl. 21:39

Storm kunde avgjort: ”Det känns hemskt”

Frederik Storm hade så när skjutit Malmö Redhawks vidare i Champions Hockey League..

VA - 11 dec 18 kl. 11:36

EMD-investeringar i en kris: Det här måste du känna till

• I takt med att de globala förhållandena ändras kan vi förvänta oss en ökad volatilitet på tillväxtmarknader som Turkiet och Argentina, vars ekonomier är väldigt beroende av utländska kapitalflöden. • Det typiska är att det finns tre stora investeringsfaser i en kris: likviditetsvakuumet, övergången "från Hemskt till dåligt" och återgången till det normala. • En av de bästa tidpunkterna att gå....

Expressen - 08 nov 18 kl. 15:36

Expressens Atilla Yoldas nominerad till "Årets mediala nätängel"

Årets nätängel är ett pris som tilldelas de som arbetar för att stoppa hatet på nätet.Av de fyra pris som delas ut har Expressens medarbetare Atilla Yoldas nominerats i kategorin "Årets mediala nätängel".– Det känns jättekul.

YLE - 01 dec 18 kl. 09:59

Krävande, otåligt och frispråkigt skidlöfte – självkritiska själen Johanna Matintalos största styrka och värsta fiende

Hon är mycket beslutsam och sträng mot själv, men samtidigt oerhört målmedveten och ärlig. Samt ett av skid-Finlands största framtidsnamn. Jag har Hemskt svårt att vara nöjd med vad jag gör, säger Johanna Matintalo i en öppen intervju i Sportmagasinet..

DN - 02 dec 18 kl. 13:38

Lagerbäck: Hade hemskt gärna avstått från att möta Sverige

Sverige får en mycket bekant motståndare i Lars Lagerbäck under EM-kvalet.  – Vi är definitivt underdogs, säger Norges förbundskapten..

Sydsvenskan - 28 nov 18 kl. 17:30

Grannar på Korsbacka: "Det är hemskt"

Grannar oroliga efter att en man dödats i Kävlinge..

Skånskan - 21 nov 18 kl. 09:04

Hej hej på dig!

Idag, den 21 november, är det Världshejardagen. Passa därför på att säga hej till okända människor du möter på gatan för att uppmärksamma dagen. Allt börjar med ett enkelt hej.

SVT - 14 nov 18 kl. 12:04

Kulturprofilen: Tiden i häktet har varit hemsk

Under de pågående rättegångsförhandlingarna i hovrätten släpptes medierna in under en kort stund strax innan lunch. Där uttalade sig för första gången Kulturprofilen offentligt om tiden i häktet. – Det har varit Hemskt, sade han inför det samlade pressuppbådet..

Dagens PS - 30 nov 18 kl. 10:52

Ledarkollen: Hon fick inte bryta ihop!

Dagens ledarkoll handlar om Kinberg Batras nya bok, om ”På spåret”, om låglönejobb, om att SD är värre än V och att ekonomiska svackor alltid drabbar de fattigaste hårdast. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och utomlands. Fler låglönejobb!

Skånskan - 29 nov 18 kl. 14:38

Wetterberg debutant i På spåret

kultur/nöje På fredag sänds första avsnittet av 29:e säsongen av tv-programmet På Spåret. I januari tävlar författaren och historikern Gunnar Wetterberg tillsammans med Parisa Amiri.
– Det var en perfekt kombination, säger Gunnar Wetterberg.

Expressen - 18 nov 18 kl. 12:10

Carin, 23, vädjar – efter ungdomarnas slagsmål

När Carin Uggla Kihlquist, 23, kom körandes i bilen i fredags kväll blev hon och kollegan vittnen till ett bråk mellan ett gäng ungdomar.Hon beskriver hur en kille blev nedslagen flera gånger. – De var så unga och det var Hemskt.

Aftonbladet - 29 nov 18 kl. 09:13

Det är hemskt att ha barn

UNT - 14 nov 18 kl. 18:48

Sveriges bästa högstadielärare: "Jag hatar prov"

Att lära sig tabeller är "Hemskt, meningslöst och värdelöst" säger hon med emfas..

Skånskan - 28 nov 18 kl. 17:00

”En del tror att de bor i hus”

Skurup Pierre Esbjörnsson, vd i Skurupshem, poängterar att utemiljön är lika strikt reglerad som inomhusmiljön i Skurupshems bostäder.
– Det känns som att en del tror att de bor i eget hus och gör som man vill i sin egen trädgård, men det är fastighetsägarens regelverk som gäller.Dagen efter mötet berättar Pierre Esbjörnsson att den första informationen om uteplatserna gick ut i somras, i en broschyr till alla.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 20:00

Hon får specialskrivet verk för egna rösten

Malin Byström nappade direkt när kompositören Britta Byström föreslog att hon skulle skriva ett stycke direkt för hennes röst. Resultatet blev Notes from the City of the Sun, med text av poeten Bei Dao, som har urpremiär på Malmö Live på torsdag 22 november.Att framföra något som är skrivet här och nu är lite speciellt.

Expressen - 26 nov 18 kl. 21:55

Kanalens drag får deltagarna att reagera: ”Känns hemskt”

Anna Brolin ställde ”Biggest loser VIP”-deltagarna inför den svåraste prövningen hittills: att cykla 24 timmar i sträck, något som skulle visa sig bli ren ”stjärttortyr”.När tävlingen var som tuffast skickade kanalen in fjolårets vinnare Anna Book för att peppa deltagarna – men effekten blev inte riktigt som tänkt.– Hon tjatade på så bra så att jag tänkte att om jag sätter mig på cykeln, då får jag slut på tjatet, säger Erik Hörstadius i programmet..

DN - 07 nov 18 kl. 13:34

Malin Ullgren: Hemskt att unga inte kan lita på att äldre gör allt de kan för klimatet

Greta Thunbergs klimatengagemang sprider sig över världen. Nu strejkar skolelever i Australien. Det är underbart – och dystert, skriver DN:s Malin Ullgren.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.