Helgl��sning

Saturday, 16 February, 23:18

Nyheter om Helgl��sning

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Media - 19 jan 19 kl. 08:00

"Det blir spektakulärt"

HELGLÄSNING. Efter åren hos DDB är Klarnas marknadsdirektör David Sandström nöjd över att numera få sitta i förarsätet. Högst upp på agendan står att ta prisade konceptet ”Smoooth” till nästa nivå..

Dagens Media - 01 dec 18 kl. 10:07

Linda Palmgren om mediebyråbranschen: ”Vi befinner oss i den perfekta stormen”

HELGLÄSNING. Hon hade inga planer på att bli mediebyrå-vd efter avhoppet från United Influencers, men när utmaningen att leda Starcom dök upp, kunde Linda Palmgren inte stå emot..

Dagens Media - 24 nov 18 kl. 11:10

Så har Huawei stärkt ställningen på den svenska marknaden

HELGLÄSNING. Huawei har satsat stort på den svenska marknaden under de senaste åren - vilket nu visar sig ha gett resultat. Bara under 2018 har bolaget gått från fyra till 13 procents marknadsandel.

Dagens Media - 11 okt 18 kl. 11:16

“En atombomb rakt in i Linkedin-världen”

HELGLÄSNING. Entreprenören Michael Saliba är mannen bakom uppmärksammade "#LinkedinSalibaChallenge" som resulterat i nära på 400 nya anställningar. Nu kommer hans första bok, där han delar med sig av sin framgångsstrategi..

Dagens Media - 06 okt 18 kl. 08:00

“Vi vill utmana företag att tänka annorlunda”

HELGLÄSNING. Det kvinnliga nätverket Heja Livet har börjat bygga sitt eget lilla mediehus. I fokus står medlemmarnas hjärtefrågor, och nu vill grundaren Emely Crona och kollegan Carro Levy ta insikterna från gruppen ut i verkligheten — tillsammans med samarbetspartners..

Dagens Media - 22 sep 18 kl. 08:00

Vill sälja shots med hjälp av "Dunderhonung"

HELGLÄSNING. Biodlare, gymgrossist – och nu en barkedja med shots som specialitet. Bamseförlaget får inte ha begreppet "Dunderhonung" i fred..

Dagens Media - 15 sep 18 kl. 08:00

Anders Oxelström: "Lätt att komma fram när man ringde från DN"

HELGLÄSNING. Tv-chefen Anders Oxelström lämnade TV4 i samband med det stora sparpaketet 2017. Nu sadlar han om helt och går över till pr-sidan istället.

Dagens Media - 08 sep 18 kl. 08:00

Kenneth Holmgren: "Ford förtjänar bättre"

HELGLÄSNING. Fords nya svenska marknadschef Kenneth Holmgren har mycket att ta itu med, då varumärket ligger på rekordlåga siffror vad gäller preferens och reklamerinran. För Dagens Media berättar han om hur han ska få trenden att vända..

Dagens Media - 16 sep 18 kl. 08:00

Tom Kelly: "Måste fundera över vad som adderar värde för kunden"

HELGLÄSNING. Mediacoms nya digitalchef svarar på vad som krävs för att lyckas som mediebyrå idag..

Dagens Media - 01 sep 18 kl. 08:00

Fernando Machado: "Som att fråga vilket barn du gillar bäst"

HELGLÄSNING. Burger Kings hyllade marknadsdirektör Fernando Machado är för första gången på besök i Sverige. Dagens Media tog ett snack med honom för att höra om varumärkets förändringsresa, varför han inte tror på inhouse och vilken kampanj han gillar allra mest..

Dagens Media - 18 aug 18 kl. 07:00

Bella Goldman: "Handlar alltid om effekten"

HELGLÄSNING. Bella Goldman klev i höstas in som strategi- och kommunikationschef för Lidl – och blev som 51-åring anställd för första gången i sitt liv. Efter provokativa koncept som "Dill" och "Le Bon" är hennes uppdrag att hitta en enhetlig Lidl-röst..

Dagens Media - 06 jun 18 kl. 08:00

Sneakersnstuff-grundarna: "Nästa stora milstople är Asien"

HELGLÄSNING. Svenska Sneakersnstuffs har levt genom många sneakerhyper sedan lanseringen för 20 år sedan. Idag är intresset större än någonsin och grundarna Peter Jansson och Erik Fagerlind utsågs nyligen till mäktigast inom svenskt herrmode.

Dagens Media - 09 jun 18 kl. 08:00

Lotta Onajin: "Edelman Deportivo ömsar skinn"

HELGLÄSNING. Edelman Deportivo befinner sig i en metamorfos – där målet är att bli en strategisk partner till stora kunder. Lotta Onajin som knappt fyllt ett år som vd, berättar om den internationella expansionen – och om utmaningarna med att leda en byrå i stor förändring..

Dagens Media - 27 maj 18 kl. 08:00

"Det hade varit stort att casta Zlatan"

HELGLÄSNING. Stjärncastaren Åsa Thurhammar har gjort sig ett namn i branschen som den som fick Ingemar Stenmark att tacka ja till både ”Mästarnas mästare” och ”Let’s Dance”. Efter 22 i produktionsbolagsbranschen startar hon egen byrå..

Dagens Media - 26 maj 18 kl. 01:35

Niklas Svensson: "Expressen är mitt hem"

HELGLÄSNING. Under sin långa karriär på kvällstidningen har han hunnit få både spott, spä och sparken. Med tv-formatet "Duellen" säger sig Expressen-sonen Niklas Svensson ha roligare än någonsin på jobbet: "Det är en enorm egoboost att få så positiva reaktioner", säger han..

Dagens Media - 19 maj 18 kl. 08:00

"Bruno Mars hörde av sig och hade sett ett av våra klipp"

HELGLÄSNING. Miljontals människor följer dagligen de svenska tvillingarna Iza och Elle Cryssanthanders på musikappen Musically. Men trettonåringarna själva tar det hela med ro: "Vi har alltid bara gjort det för att det är kul", säger de till Dagens Media..

Dagens Media - 12 maj 18 kl. 08:00

Billy McCormac: "Jag vill inte vara amerikanen på jobbet"

HELGLÄSNING. Billy McCormac har gjort sig ett namn som både pr-konsult, vd och politisk kommentator. I maj återvände han till Prime efter fem år som som vd för Fastighetsägarna.

Dagens Media - 20 maj 18 kl. 09:10

"Det behövs fler strategiska skallar i reklamvärlden"

HELGLÄSNING. Det rörs om rejält i grytan nu när Nord DDB ligger i uppväxlingsfas. Sedan Andreas Dahlqvist återkomst från USA har flera nya verksamheter kickats igång, och 45 nya rekryteringar har gjorts.

Dagens Media - 05 maj 18 kl. 08:00

Asket vill öka transparensen i modebranschen

HELGLÄSNING. Askets grundare vill få oss att konsumera mode mer medvetet – och tar strid med ursprungsbeteckningen "made in". "Stöter du som konsument på motstånd när du efterfrågar mer information, handlar det ofta om att det finns något där som varumärket inte vill ska komma fram", säger August Bard Bringéus..

Dagens Media - 06 maj 18 kl. 08:00

Karl Garberg: “Nervös för att det skulle bli fel”

HELGLÄSNING. I oktober 2017 lämnade Karl Garberg McCann Stockholm för att bli marknadschef på fintech-bolaget Toborrow. Bolagets vision och hans nya roll passade honom som handen i handsken – men varumärket behövde en rejäl make-over.

Dagens Media - 29 apr 18 kl. 08:00

Klarna: "Folk skiter i varumärken"

HELGLÄSNING. Klarnas "Smoooth"-koncept har uppmärksammats både nationellt och internationellt. Nyckeln till framgång är att skapa en lojalitet till en känsla – inte till ett varumärke.

Dagens Media - 28 apr 18 kl. 08:00

Therese Lindgren: "Jag har sju saker kvar på min bucketlist"

HELGLÄSNING. Hon har flest nomineringar i Årets Guldtuben, är en av landets största influencers, och får snart barndomsdrömmen om att pryda veckorevyns omslag, uppfylld."Det känns fint att cirkeln är sluten och att jag gjort 15-åriga Therese väldigt stolt", säger Therese Lindgren till Dagens Media..

Dagens Media - 22 apr 18 kl. 08:00

"Varje intervju drar till sig nya hot"

HELGLÄSNING. Eskilstuna-Kurirens Mathias Ståhle har vant sig vid trakasserierna som följer efter granskningar. "Man går tillbaka till vardagen," säger Mathias Ståhle till Dagens Media..

Dagens Media - 15 apr 18 kl. 08:00

Gunilla Herlitz: "Innehåll har inget värde om ingen vill ta del av det"

HELGLÄSNING. Den tidigare dagspresstoppen Gunilla Herlitz berättar om varför hon tar klivet in i pr-branschen i rollen som vd för Miltton Labs. "Egentligen ligger ju den här branschen väldigt nära mediebranschen, så det känns inte helt främmande för mig", säger hon..

Dagens Media - 14 apr 18 kl. 08:00

"Internet gör människor galna"

HELGLÄSNING. Jessica Lauretti, global chef på Ryot Studio, berättar om hur samhället ska använda sig av ny teknologi på bästa sätt och problemet med sociala medier: "Det finns så mycket informaton där ute att folk inte ens vet vad det är eller var det kommer ifrån"..

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 08:00

Anders Lindberg: "Twitter börjar bli ett arbetsmiljöproblem"

HELGLÄSNING. Aftonbladets nytillträdde politiska chefredaktör Anders Lindeberg vill bidra med tydlighet i politiken och lägga fokus på sakfrågorna. “Opinionsjournalistiken måste börja med människorna för att komma åt samhällsproblemen,” säger han till Dagens Media..

Dagens Media - 24 mar 18 kl. 08:00

Hasse Aro: "Det är en liten risktagning"

HELGLÄSNING. Tv-profilen Hasse Aro berättar om "Efterlyst 2.0", problemet med linjär-tv och det numera nedlagda SVT-programmet "Veckans Brott": "Det var lite "GW Show"..

Dagens Media - 24 mar 18 kl. 08:00

"Det är en liten risktagning"

HELGLÄSNING. Tv-profilen Hasse Aro berättar om "Efterlyst 2.0", problemet med linjär-tv och det numera nedlagda SVT-programmet "Veckans Brott": "Det var lite ´GW Show´"..

Dagens Media - 18 mar 18 kl. 08:00

Per Sinding-Larsen om SXSW: "Sorgligt när man tänker efter"

HELGLÄSNING. Militärisk planering, ansvar och anständighet är ledorden när musikjournalisten Per Sinding-Larsen sammanfattar SXSW och ger sina bästa tips för att få ut det mesta av besöket..

Dagens Media - 10 mar 18 kl. 08:00

Linda Waxin: "Sexismen har styrt hela min karriär"

HELGLÄSNING. Efter en framgångsrik karriär inom pr-branschen har Linda Waxin tagit klivet in på startup-scenen med nya bolaget Matching ID. När kommunikationsbranschens upprop #sistabriefen tog fart var hon dock snabb med att ställa sig vid fronlinjen.

Dagens Media - 04 mar 18 kl. 09:00

Mobbningen fick honom att bygga sin byrå med "hjärta"

HELGLÄSNING. Barndomens mobbning har visat vägen för Next States vd Johan Åberg – som byggt sin byrå på kärlek, mod och lekfullhet. Snart öppnar han dessutom portarna till nya Miamikontoret:" Det har med värmen att göra.

Dagens Media - 11 mar 18 kl. 08:00

Anders Jansson: "Jag verkar ha blivit Mr Fotboll"

HELGLÄSNING. Komikern Anders Jansson byter fotbollstwittrande mot studiosittande när han nu kliver in i sportens värld, och han gör det med två nya program: "Jag brukar säga att jag är raka motpolen till Erik Niva: jag är från Skåne, stor, hejar på Arsenal – och kan egentligen ingenting om fotboll"..

Dagens Media - 03 mar 18 kl. 08:00

Anitha Schulman: "Instagram går mot en beklaglig framtid"

HELGLÄSNING. Anitha Schulman är medieprofilen som inte räds att kritisera sociala medier-jättarna. För Dagens Media berättar hon om stressen när följarskaran minskar, om Instagram-experimenten – och vad som är hennes bästa galaminne..

Dagens Media - 17 feb 18 kl. 10:00

Christina Knight: "Är som att ha hittat hem"

HELGLÄSNING. Branschprofilen Christina Knight har jobbat med kommunikation i 32 år. För Dagens Media berättar hon om sitt nya uppdrag på The Amazing Society, sina mörkaste stunder i karriären – och den allra lyckligaste..

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Facebook har påverkats av vår kritik"

HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan Sverigeuppstarten har intresset exploderat här, menar cd:n Tove Blomgren, som är svensk talesperson..

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Jag är säker på att "Time well spents" kritik har påverkat Facebook"

HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan uppstarten i Sverige har intresset för initiativet exploderat, menar Dobermans cd Tove Blomgren, som är svensk talesperson..

Dagens Media - 24 feb 18 kl. 22:18

"Är säker på att Facebook påverkats av Time well spents kritik"

HELGLÄSNING. Rörelsen Time Well Spent har som mål att motverka digitala tjänster som utformats för att göra oss beroende. Sedan Sverigelanseringen har intresset exploderat här, menar cd:n Tove Blomgren, som är svensk talesperson..

Dagens Media - 18 feb 18 kl. 09:00

Globala marknadschefen: ”Snowflake är ungt i Europa, men det här är startskottet”

HELGLÄSNING. Unicornbolaget Snowflake har tagit första steget i sin Sverigelansering. Denise Persson som är global marknadschef på techbolaget, återvänder till Sverige efter 15 år i USA.

Dagens Media - 11 feb 18 kl. 08:00

Hanna Brogren: "Allt är väldigt upptrissat kring fake news"

HELGLÄSNING. Sveriges Kommunikatörers nya generalsekreterare och vd kastades rakt in i uppropet #sistabriefen. För Dagens Media berättar Hanna Brogren om kommunikatörens roll i valrörelsen, om utmaningen från fake news – och om hur algoritmens ökande betydelse ställer nya krav på yrket..

Dagens Media - 04 feb 18 kl. 08:00

Jennie Sandberg: "Det krävs äkthet och relevans"

HELGLÄSNING. Som Baaams nya chefredaktör har Jennie Sandberg uppgiften att tala till en generation kvinnor som aldrig har upplevt en vardag utan internet. För Dagens Media berättar hon om vikten av kampanjjournalistik och att räkna med att bli ifrågasatt..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.