Harrys

Thursday, 27 February, 17:49

Nyheter om Harrys

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 02 feb 20 kl. 06:01

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt med flera händelser där bland annat två personer är anhållna misstänka för att försökt stjäla en lastbil i Kalmar. I Växjö har ungdomsgäng förstört fönsterrutor och på Harrys i Kalmar har polisen gripit en man i 50-årsåldern misstänkt för misshandel..

SmålandsPosten - 02 feb 20 kl. 06:01

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt med flera händelser där bland annat två personer är anhållna misstänka för att försökt stjäla en lastbil i Kalmar. I Växjö har ungdomsgäng förstört fönsterrutor och på Harrys i Kalmar har polisen gripit en man i 50-årsåldern misstänkt för misshandel..

Barometern - 02 feb 20 kl. 05:40

Greps för våldsamt motstånd och misshandel

Under kvällen larmades polisen till restaurang Harrys i Kalmar där en man hade misshandlat en gäst..

Expressen - 01 feb 20 kl. 10:49

Meghan och Harrys plan: ”vill spendera sommaren i LA”

Meghan och prins Harry har planer på en sommar i Los Angeles, enligt E! News.Hertigparet är redan i färd med att titta på hus och har börjat intervjua potentiell säkerhetspersonal.

Jönköpingsnytt - 31 jan 20 kl. 07:21

Krog i Jönköping utsatt för stor skadegörelse

Harrys i Jönköping utsattes under natten för omfattande skadegörelse. Ett tiotal fönsterrutor hade krossats.
– Vi är intresserade av iakttagelser, säger Björn Öberg vid polisen.

Expressen - 30 jan 20 kl. 00:16

Prins Harry räddas av pappans plånbok

Prins Harry och Meghan är på väg bort från det brittiska kungahuset.De har sagt att de då ska stå på egna ben ekonomiskt.Men det ser ut som att det är Harrys pappa, prins Charles, och dennes förmögenhet som ska hjälpa dem..

DN - 29 jan 20 kl. 13:52

Snillrik design med onödiga konstsyftningar

Formgivaren Alexander Lervik närmar sig konsten i sin utställning på Sven-Harrys i Stockholm..

Expressen - 24 jan 20 kl. 21:21

Meghan och prins Harrys nya liv

Prins Harry och Meghan, hertiginnan av Sussex, har nu lämnat Storbritannien för Kanada.Innan han satte sig på planet till Vancouver fick prinsen in en bitter slutreplik, som har tolkats som en pik mot drottning Elizabeth.Nu börjar hertigparets nya liv, där de enligt rapporterna kan komma att följa i Michelle och Barack Obamas fotspår, med Netflix-avtal och bokkontrakt..

Jönköpingsnytt - 24 jan 20 kl. 19:03

Livebilder från Jönköping Allstar Festival

På fredagskvällen går Jönköping Allstar Festival av stapeln på Harrys i Jönköping. För tionde året i rad anordnas festivalen, som tidigare hette Coverfestivalen, för coverälskare att festa loss till omgjorda toner av kända melodier. Under kvällen kommer 20 akter att uppträda på tre olika scener.

Expressen - 23 jan 20 kl. 09:14

Experten: Meghan hade orealistiska förväntningar

Meghan, hertiginnan av Sussex, hade ”orealistiska förväntningar” på livet som kunglig, enligt en expert.Kungakommentatorn Omid Scobie säger att Meghan trodde att rollen som prins Harrys fru skulle innebära ”omedelbar popularitet”, och kallar detta ”naivt”.– Det var ett av de största misstagen Meghan gjorde, säger han i sin podcast..

DN - 22 jan 20 kl. 05:14

Så blir Harrys och Meghans nya liv i Kanada

Prins Harry har nyss landat på Vancouvers flygplats i Kanada för att återförenas med sin fru Meghan och deras åtta….

Dalarnas tidningar - 20 jan 20 kl. 10:33

INSÄNDARE: Inte något nytt påfund

Intressant att Harrys ledning i Falun nämner att vissa skulle vara bättre behandlade i Falun av....

Aftonbladet - 20 jan 20 kl. 00:00

Prins Harrys första ord efter beslutet

▸ Prins Harry bryter tystnaden. För första gången berättar prinsen om han och hans fru Meghan Markle skilsmässa från det….

Expressen - 19 jan 20 kl. 23:09

Prins Harrys första ord efter beslutet: ”Hade inget val”

Prins Harry hade ”inget annat val än att kliva tillbaka”, säger han i ett första uttalande i ett offentligt tal, rapporterar brittisk Mirror. .

Expressen - 19 jan 20 kl. 21:15

Prins Andrew gör comeback – efter Harrys och Meghans sorti

Efter att prins Harry och Meghan slagit ifrån sig brittiska kungahusets plikter har en annan kunglighet smugit fram i ljuset igen: prins Andrew. På söndagsmorgonen sågs han följa drottning Elizabeth in i kyrkan, efter flera månader i skamvrån. .

Expressen - 19 jan 20 kl. 14:57

”Förvandlar kungafamiljen till Walmart med krona på”

Nu när det står klart att Meghan och Harry blir av med sina kungliga titlar har Meghans pappa kommenterat situationen i en ny intervju.Thomas Markle kallar prinsparets uppförande ”genant”, skriver Daily Mail.– Det här är en av de främsta institutionerna som någonsin har existerat – och de förstör den, de gör den till något billigt och nedsolkat.

Expressen - 19 jan 20 kl. 09:35

Stormen bakom murarna: Så gick samtalen i slottet

Engelska kungahuset borde vara i upplösningstillstånd efter prins Harrys och Meghans chockbesked häromveckan, att de lämnar sina kungliga plikter och flyttar till Nordamerika..

Skånskan - 18 jan 20 kl. 21:13

Megxit fullbordat – förlorar kungliga titlar

Utrikes Prins Harry och prinsessan Meghan. Så kommer de inte längre att kallas.
Det står klart efter samtalen som paret haft med drottning Elizabeth om deras framtida roller.

Aftonbladet - 18 jan 20 kl. 06:00

60 minuter bara om Meghan och Harry

PLUS Prins Harrys och Meghans skilsmässa från kungahuset har skakat britterna och hela världen..

Aftonbladet - 17 jan 20 kl. 14:05

Hugh Grant försvarar prins Harry: Tänker som en man

▸ Skådespelaren Hugh Grant ger prins Harry och Meghan Markle sitt stöd. Som man är det Harrys uppgift att skydda sin….

Aftonbladet - 17 jan 20 kl. 10:21

Harrys och Meghans mystiska lyxvilla

▸ Den enorma strandvillan där Harry och Meghan ska bo värderas till 130 miljoner kronor..

Expressen - 16 jan 20 kl. 15:49

Meghans och Harrys lyxvilla – här ska de leva sitt nya liv

Prins Harry och Meghan har tagit ett steg tillbaka från kungahuset – och väljer nu att flytta till Kanada.Enligt Daily Mail kommer paret att slå sig ner i en lyxvilla som har en prislapp på 133,3 miljoner kronor.Trots det kommer kungligheterna billigt undan – då de lånar huset av en av Kanadas främsta gruvmagnater..

GöteborgsPosten - 16 jan 20 kl. 08:05

Hugh Grant: "Jag tänker som en man"

Den brittiske skådespelaren Hugh Grant försvarar prins Harry och hans fru Meghans beslut att lämna sina officiella uppdrag för kungafamiljen och skapa sig en ekonomiskt självständig tillvaro delvis i Kanada. Under en radiointervju på Sirius XM förklarade Grant att han står på Harrys sida, skriver.

Blekinge Läns tidning - 05 feb 20 kl. 11:46

Harrys om nyetablering i Blekinge: ”Pangläge, men...”

I augusti pekade restaurangkedjan Harrys ut Ronneby som en av 20 aktuella städer. Men trots erbjudande om flera lokaler står allt still. Man hittar ingen krögare..

Expressen - 14 jan 20 kl. 18:56

Meghans och Harrys svek mot drottningen

Prins Harry och Meghan hade fått order från högsta ort om att hålla sina abdikationsplaner hemliga – men gick till slut emot drottningen själv.Chockbeskedet har skakat Storbritannien och dess kungafamilj så till den milda grad att det ännu inte är säkert om skadorna går att reparera.Mitt i kaoset står den 93-åriga Elizabeth II som vill lösa familjetvisten så fort som möjligt, trots det som beskrivs som ett avgrundsdjupt svek från barnbarnet Harry och hans Meghan..

Aftonbladet - 14 jan 20 kl. 14:38

Meghan var inte med på krismötet med drottningen

▸ Krismötet kan avgöra prins Harrys och Meghan Markles framtid i det brittiska hovet. Men hertiginnan av Sussex deltog inte i överläggningarna..

UNT - 13 jan 20 kl. 13:21

Prinsarna: "Falsk historia" om osämja

Efter prins Harrys oväntade utspel håller drottning Elizabeth i dag vad som beskrivs som ett krismöte för den brittiska kungafamiljen..

NSD - 13 jan 20 kl. 13:21

Prinsarna: "Falsk historia" om osämja

Efter prins Harrys oväntade utspel håller drottning Elizabeth i dag vad som beskrivs som ett krismöte för den brittiska kungafamiljen..

Aftonbladet - 13 jan 20 kl. 11:54

Prinsarna: "Falsk historia" om osämja

▸ Efter prins Harrys oväntade utspel håller drottning Elizabeth i dag vad som beskrivs som ett krismöte för den brittiska….

Expressen - 11 jan 20 kl. 19:56

Spekulationerna i Kanada – om Meghan och Harry

WASHINGTON DC. Prins Harrys och Meghans besked att de vill ta ett steg tillbaka har väckt uppståndelse – inte bara i Storbritannien. I Kanada har spekulationerna tagit fart om att paret kan komma att bosätta sig där.

Expressen - 11 jan 20 kl. 01:10

Meghans och Harrys hemliga besök hos tragedins hjältar

Här besöker prins Harry och hertiginnan Meghan i hemlighet kvinnor som hjälpte folk som drabbades av den katastrofala branden i Grenfell Tower 2017.Prinsparet publicerade bilder från besöket på sitt gemensamma konto på Instagram, parets första meddelande på sociala medier sedan när beskedet att de tar ”ett steg” tillbaka” som kungligheter – men tumultet som uppstod nämns inte.Meghan har nu rest till Kanada för att återförenas med sonen Archie – men maken Harry stannar i England..

Jönköpingsnytt - 07 jan 20 kl. 12:14

Friades från mordförsök – nu överklagas domen

Åklagaren yrkade på åtta års fängelse för försök till mord efter skottlossningen mot nattklubben Harrys i Jönköping. Men straffet blev betydligt lägre än så. Nu överklagar åklagaren den dom som friade tre män från misstankarna om mordförsök.

DalaDemokraten - 30 dec 19 kl. 15:05

Harryskonkursen angriper Falun bowling och krog – "vänskapskorruption" – kommunen skyndade på bowlingkrogens bygglovsansökan i somras

Harrys öppnade i Falun, efter många år av frånvaro, under hösten 2018. Men luften gick ur....

Expressen - 29 dec 19 kl. 07:56

Meghan och Harrys gömställe: Lyxvilla för 132 miljoner kronor

Meghan och prins Harry har spenderat julen i Kanada, och kommer bli kvar över nyår, rapporterar brittiska medier.Paret njuter av ledigheten på ön Vancouver Island, i en 132-miljoners lyxvilla som ägs av en rysk oligark, enligt Dailymail.com.

Aftonbladet - 25 dec 19 kl. 17:50

Harrys-miljonären: Vi ville öppna ett ställe där alla var välkomna

PLUS Hot från kriminella gäng, en omsättning på 700 miljoner kronor – och drömmar om en pub på månen..

Expressen - 24 dec 19 kl. 22:54

Prins Archie i centrum när Harry och Meghan firar jul

Han har två av världens mest berömda kungliga föräldrar.Men när Archie, sju månader, firar sin första jul får de snällt hålla sig i bakgrunden.Sonen är nämligen den som står i centrum på Meghans och Harrys julkort..

Expressen - 24 jan 20 kl. 13:52

Meghan och Harrys planer stoppas

Meghan och Harrys planer på att lansera sitt imperium försenas.För sex månader sedan ansökte paret om att skydda varumärket ”Sussex Royal” – men det har ännu inte blivit godkänt.Nu har en australiensisk doktor dessutom lämnat in en invändning hos brittiska myndigheter, som kan skapa stora problem för paret..

Expressen - 21 dec 19 kl. 20:49

Prins Harrys julhälsning till de föräldralösa barnen

Här skickar prins Harry en julhälsning till brittiska barn vars föräldrar fått sätta livet till i armén.”Det är oerhört svårt att förlora en förälder, men jag vet att varenda en av er genom att hjälpa varandra har en fantastisk framtid framför sig och en fantastisk jul också.”Men drottning Elizabeth får klara sig utan sin sonson Harry och hans fru Meghan den här julen..

News55 - 21 dec 19 kl. 09:22

Här kastades farligt föremål in på restaurang i tätort

En restaurang i Värnamo har spärrats av efter att någon kastat in ett farligt föremål genom ett fönster. Nationella bombskyddet är också på plats, uppger polisen. Enligt Aftonbladets uppgifter rör det sig om en handgranat samt restaurang Harrys.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.