Haninge

Wednesday, 14 November, 23:01

Nyheter om Haninge

Sortering: Relevans | Senaste
Magazin24 - 15 okt 18 kl. 10:15

Medajlregn över Köpings Judoklubb

Visade framfötterna vid stor tävling i Haninge..

DN - 04 okt 18 kl. 14:22

Dricksvattnet i Handen får godkänt

Haninge kommun släpper nu på rekomendationen att koka dricksvattnet i centrala Handen. Det uppger kommunen på sin hemsida. .

Expressen - 06 sep 18 kl. 14:43

Skillnaden mellan gymmen: Fem mil och 30 000 kronor

Forskare larmar om att hälsoklyftorna mellan rik och fattig ökar. Även på gymmen är det skilda världar. Exklusiva boutiquegym är en het trend.

Nya Wermlands Tidningen - 17 sep 18 kl. 13:40

Två guld till Värmland i SM i crosscart

Stora framgångar när SM i crosskart avgjordes med femte och sista deltävlingen i Haninge.

Dalarnas tidningar - 14 okt 18 kl. 16:32

Stark insats när Brage tog poäng borta mot Haninge

Brage tog en poäng borta mot starka Haninge. Söndagens match i U 17 Div 1 Svealand i fotboll....

Corren - 01 sep 18 kl. 17:21

Ineffektivt Maif föll mot Haninge på bortaplan

Motala AIF skapade flest målchanser..

Expressen - 08 maj 18 kl. 18:23

Sexåringar som äter fläsk mobbas – skolan ber om hjälp

Sexåringar retas för att de äter fläsk och har kortbyxor.Nu varnar en skola i Haninge för att religiös mobbning pågår i förskoleklassen..

Helsingborgs Dagblad - 06 aug 18 kl. 21:19

Tågveteranen: Det har blivit bättre

Förseningar, stillastående tåg, inställda avgångar – tågkaoset har för många börjat kännas som vardag. Pensionären Jan-Erik Kaiser – som har tillbringat tio år på svenska tåg – anser däremot att det går åt rätt håll. Jan-Erik Kaiser, 73, från Haninge äl.

DN - 30 jul 18 kl. 14:20

Minnesord: Gunilla Sjöberg

Gunilla Sjöberg, Haninge, har somnat in i en ålder av 78 år. Hennes närmaste är lillebror Torbjörn med familj..

Expressen - 17 jun 18 kl. 07:04

Lisa, 26, lever med geparder i vildmarken

Under uppväxten i Haninge drömde hon om att få jobba med djur. Nu lever Lisa Kytösaho, 26, med geparder på Sydafrikas savann. Hon tar hand om djur som hållits fångna och tränar dem för ett liv i det vilda.

Expressen - 31 maj 18 kl. 12:44

”Foppa” blir slottsherre – här är nya investeringen

Peter Forsberg blir slottsherre.Bolaget Fopha Invest har via avtal med Haninge kommun övertagit driften av Årsta slott med närliggande golfbanor på ett femårsavtal.– Peter Forsberg är definitivt vår man, säger kommundirektören Magnus Gyllestad till Idrottens Affärer.

DN - 14 jul 18 kl. 22:25

Sportbåt körde in i bropelare

En fritidsbåt har kört in i en bropelare i Muskö kanal i Haninge utanför Stockholm. Tre personer befann sig i båten och det är oklart hur pass allvarligt skadade de är. .

Expressen - 14 jul 18 kl. 22:48

Båt krockade med bro – tre till sjukhus

Tre personer hamnade i vattnet efter att en mindre motorbåt krockat med ett brofundament vid Muskö i Haninge kommun, Aftonbladet.Personerna fördes till sjukhus i ambulans med oklara skador..

Expressen - 10 maj 18 kl. 14:42

Efter fläskmobbningen – svenska imamer varnar

Barn i en förskoleklass i Haninge mobbas av sina klasskamrater för att de äter fläskkött eller för att deras föräldrar inte bär slöja.Nu reagerar flera imamer – med ilska.– Det är extremt dålig stil.

DI - 05 jun 18 kl. 22:59

Här ska "Foppa" bygga nya bostäder

Peter ”Foppa” Forsberg står bakom satsningen av en idrottsprofilerad stadsdel i Haninge, söder om Stockholm. Kommunen är mer än nöjd med att få en före detta hockeystjärna som samarbetspartner. ”Det är så otroligt roligt.

Nya Wermlands Tidningen - 17 jun 18 kl. 21:49

Värmlänningarna heta i Haninge

Efter den norska deltävlingen i NEZ-mästerskapet fanns flera värmlänningar med i toppstriden..

Dagens PS - 04 jun 18 kl. 08:25

Butiksjätte bygger sex nya varuhus

Här i Sverige hamnar varuhusen. Det är butikskedjan Biltema som smäller upp sex nya varuhus i landet. Byggnationerna startar under 2018-2019 och varuhusen hamnar i Bredden och Haninge utanför Stockholm samt i Avesta, Nässjö, Falköping och Lidköping, rapporterar nyhetsbyrån TT.

Skånskan - 28 maj 18 kl. 17:42

Gott slut efter bra starter

CROSSKART För elvaårige Isac Nordbeck var det första gången han tävlade för sin nya klubb SMK Helsingborg på sin förra hemmabana, Svampabanan i Tomelilla.Så här gick det:
SM, Extreme: 1) Isac Egonsson, Finnskoga MK, 2) Linus Östlund, Finnskoga MK, 3) Viktor Andersson, Bollnäs.
SM, 650 cc: 1) Roger Björnson, Årjäng, 2) Roger Lunde, Haninge.

Dagens PS - 31 maj 18 kl. 08:25

Fritidshus rusar i värde – kolla här

Uppgången är 40 procent de senaste fem åren, enligt statistik. Affärsvärlden/TT rapporterar om att huspriserna gått upp 8 procent i värde bara under senaste året. Mest har värdet på fritidshusen stigit i Älvdalen, där uppgången uppges vara 86 procent under de senaste fem åren.

Sydsvenskan - 31 maj 18 kl. 06:00

Här stiger fritidshusen i värde mest

Under de senaste fem åren har fritidshusen i snitt stigit i värde med hela 40 procent, och under det senaste året hela åtta procent. Sett till utvecklingen under de senaste fem åren har priserna ökat allra mest i Älvdalen (+86 procent) och Haninge (+74.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 18 kl. 06:00

Här stiger fritidshusen i värde mest

Under de senaste fem åren har fritidshusen i snitt stigit i värde med hela 40 procent, och under det senaste året hela åtta procent. Sett till utvecklingen under de senaste fem åren har priserna ökat allra mest i Älvdalen (+86 procent) och Haninge (+74.

Expressen - 16 maj 18 kl. 14:49

Skogsbrand rasar söder om Stockholm

En skogsbrand rasade på onsdagseftermiddagen i Haninge söder om Stockholm.Det var en ambulanshelikopter som passerade platsen som kunde slå larm.– Vi har skickat ut enheter från två stationer, säger Cecilia Lundfeldt, kommunikatör vid Södertörns brandförsvarsförbund..

Skånskan - 24 maj 18 kl. 08:42

A-final är målet för Isac

CROSSKART Elvaårige Isac Nordbeck, med boende i både Tomelilla och Sjöbo, kommer till helgens crosskarttävling på Svampabanan med ny tävlingsadress. Nyligen bytte han nämligen klubb, från Tomelilla MK till Helsingborg.– Helsingborg satsar rejält ungdomar, bland annat står klubben för hela säsongens startavgifter, berättar pappa Morgan.

Corren - 20 maj 18 kl. 19:00

"Är lätt att man tappar det lite"

Hur det gick för AFK Linköping i hemmamötet med Haninge?.

Corren - 10 maj 18 kl. 20:41

Maif nära tappa given seger

Det som efter första halvlek såg ut att bli en promenadseger hemma på IP mot serieledande IFK Haninge fick en helt annan matchbild i andra..

Magazin24 - 23 apr 18 kl. 15:07

Starka insatser av Köpings Judoklubb

Tävlade vid Södra Judo Open 2 i Haninge..

Kristianstadsbladet - 18 apr 18 kl. 07:28

Fjällbrynt flyttar söderut

I dag fylls den sista burken messmör i det som kallats messmörets huvudstad. Messmöret lämnar Östersund och flyttar till Haninge, skriver Östersunds-Posten. Foodmark AB, som äger Fjällbrynt sedan 2010, kan inte längre vara kvar på mejeriområdet i Östersund som ägs av Arla.

BT - 18 apr 18 kl. 07:28

Fjällbrynt flyttar söderut

I dag fylls den sista burken messmör i det som kallats messmörets huvudstad. Messmöret lämnar Östersund och flyttar till Haninge, skriver Östersunds-Posten. Foodmark AB, som äger Fjällbrynt sedan 2010, kan inte längre vara kvar på mejeriområdet i Östersund som ägs av Arla.

Världen Idag - 28 mar 18 kl. 12:30

Mormoner kom på besök vid kristen bokrelease

Mormoner, exmormoner och kristna samlades i Haninge kulturhus när det var releasefest för boken ”Sökte sanning fann tvivel” i fredags. – Vi vill berätta om vår jakt efter sanningen, säger Christina Hanke, en av författarna..

DN - 14 mar 18 kl. 18:35

Minnesord: Gunilla Bramme

Gunilla Bramme (född Rahme), Haninge, har lämnat en stor familj och många vänner efter sig här på jorden vid en ålder av 84 år. Hennes barn Jonas (avled 1999), Katarina, Anders och Lotta har gett henne inte bara värme och glädje utan även tolv fina barnbarn..

SmålandsPosten - 12 mar 18 kl. 21:43

Kjell och Stefan femma i Lima

Kjell Sandberg från Haninge och Stefan Ahl från Växjö blev femma totalt bland 220 startande i rallytävlingen LBC-Ruschen i Lima. Totalsegern gick till Fredrik Grahn och Martin Holmdahl från KAK/MK Ran..

Cornucopia - 01 mar 18 kl. 13:26

Urbaniseringsmyten: Fortsatt utflyttning från storstäderna

Utflyttningen från våra tre storstadskommuner fortsatte under 2017 med netto en fullsatt minibuss om dagen per kommun. Detta avser personer som redan bor i landet och alltså sitter med facit, och då väljer att flytta från kommunerna. Någon inhemskt inflyttningstryck som kan hålla upp bostadspriserna har inte existerat de senaste fyra åren.

Nyan - 25 feb 18 kl. 18:04

Slutspelsdags för IFK-damer

ISHOCKEY. Det tog till slutminuterna av söndagens match mellan IFK:s damlag och Haninge Anchors HC i Islandia innan hemmalaget lyckades kvittera och ta med sig en sista oavgjord match in i FHL-slutspelet.
Under lördagens match i detta dubbelmöte tog IFK en vinst med 3-2, efter mål av Vanessa Widelius och Therese Karlsson.

Nya Wermlands Tidningen - 15 feb 18 kl. 14:47

Tog sex medaljer i Södra judo open

Kristinehamns judoklubb tog två guld, tre silver och ett brons i Södra judo open i Haninge– Totalt placerade vi oss på en mycket bra 14:e plats, speciellt då klubben endast har ett hundratal medlemmar, säger coach Jimmy Pettersson..

Dalarnas tidningar - 01 jul 18 kl. 19:58

Brage vann hemma mot Haninge

Det blev Brage som vann matchen hemma mot Haninge i U 17 Div 1 Svealand i fotboll på söndagen. 4–0 slutade matchen. Brage stannar därmed på sjätte plats, och Haninge på tredje plats, i tabellen.....

Västerbottens Folkblad - 15 feb 18 kl. 15:10

SDHL-meriterad forward klar för Löven

Björklövens damer förstärker inför slutspurten av serien. Björklövens damer har fortfarande chans att nå kvalserien till SDHL. Men då krävs rent hus i de avslutande fem matcherna för Löven.

Expressen - 30 jan 18 kl. 17:58

Två efterlysta efter mordförsök i Brandbergen

Den 3 januari blev en man skjuten med två skott benet i Brandbergen i Haninge kommun. Polisen rubricerade händelsen som mordförsök och två män, 23 och 29 år gamla, häktades på måndagen i sin frånvaro.Nu går polisen ut med en efterlysning av männen, Bakary Binta "Fa" Dibba och Roberto Rodriguez Ortiz.

Regeringen - 31 jan 18 kl. 22:58

Finansminister Magdalena Andersson och försvarsminister Peter Hultqvist besökte Haninge garnison

Finansminister Magdalena Andersson och försvarsminister Peter Hultqvist besökte den 31 januari Amfibieregementet och 4:e Sjöstridsflottiljen i Berga utanför Stockholm..

Expressen - 29 jan 18 kl. 21:45

Centrum avspärrat – misstänkt föremål hittat

Haninge centrum har spärrats av. En misstänkt väska har hittats på platsen och polisen genomför en insats på platsen.– Det var någon som skulle lämna in den här på polisstationen, men det kan handla om ett missförstånd, säger Anna Westberg på polisen i Stockholm, till Aftonbladet..

Expressen - 23 jan 18 kl. 09:20

Kvinna påkörd av en förarlös bil

En kvinna har förts till sjukhus med skador efter att hon blivit påkörd av en förarlös bil i Haninge. Personen som klivit ur bilen innan den rullat iväg är misstänkt för drograttfylleri. .


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.