Halvan av juni

Sunday, 12 July, 10:32

Nyheter om Halvan av juni

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 19 jun 20 kl. 17:25

Konstanta fyrverkerier plågar New York-bor

Klagomål mot fyrverkerier skjuter i höjden i New York. Enligt upprörda stadsbor startar de pyrotekniska explosionerna så gott som varje dag före solnedgången och skakar lägenhetsfönster ända fram till morgonen. Under den första Halvan av juni noterades.

Sydsvenskan - 19 jun 20 kl. 17:25

Konstanta fyrverkerier plågar New York-bor

Klagomål mot fyrverkerier skjuter i höjden i New York. Enligt upprörda stadsbor startar de pyrotekniska explosionerna så gott som varje dag före solnedgången och skakar lägenhetsfönster ända fram till morgonen. Under den första Halvan av juni noterades.

PrivataAffärer - 17 jun 20 kl. 08:33

Analytiker: Bopriserna oväntat motståndskraftiga

”Bostadspriserna sjönk under andra halvan av mars och i april, men har visat en anmärkningsvärd motståndskraft trots det stora fallet i BNP och ekonomisk aktivitet. Bostadspriserna är nästan tillbaka till samma nivåer som före coronakrisen”, skriver Nordeas seniorekonom Susanne Spector i ett marknadsbrev. Valueguards HOX-index över de svenska bostadspriserna steg 2,2 procent i maj, vilket säsongsrensat motsvarar en uppgång med 2,3 procent.

PrivataAffärer - 17 jun 20 kl. 06:34

Valueguard: Bopriserna vände klart uppåt i maj

Bostadspriserna har sjunkit 0,3 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 4,5 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter steg 1,0 procent i maj jämfört med föregående månad, medan villapriserna steg 3,0 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 1,4 procent, medan villapriserna steg 2,7 procent.

Realtid - 15 jun 20 kl. 13:23

"Bostadsmarknaden i Stockholm visar på oväntad styrka"

Danske Banks Boprisindikator avseende prisutvecklingen på bostadsrätter inom Stockholms kommun visar under första Halvan av juni på en uppgång av priserna på 2,4 procent (2,1 procent säsongsrensat)..

Nyan - 16 apr 20 kl. 17:00

Corona hotar shantyfestivalen

Det ”ser illa ut” för årets Baltic Shanty Festival i Mariehamn. Det säger projektledaren Kim Hansson. – De flesta shantyfestivalerna som ligger på första halvan av året har ställt in.

DI - 18 maj 20 kl. 19:17

New York hoppas kunna öppna industrier och butiker första halvan av juni

New York kan påbörja en återöppning av staden den första Halvan av juni. Bland annat ska industrier och butiker då kunna återuppta….

Skånskan - 02 jan 20 kl. 21:07

Zlatan har landat i Milano

Fotboll Hundratals Milansupportrar välkomnade Zlatan Ibrahimovic när den svenske stjärnanfallaren landade med ett privatflyg på flygplatsen Linate i Milano på torsdagen.Han är på plats för att slutföra övergången till AC Milan genom en läkarundersökning. ”Oh Ibrahimovic, Ibrahimovic, Ibrahimovic”, hördes flera av supportrar sjunga vid flygplatsen.

PrivataAffärer - 11 jul 19 kl. 06:14

Mäklarbarometern: Svagt intresse för renoveringsobjekt

I Malmö säger mäklarna att 24 procent av bostadsrättsköparna helst vill köpa ett renoveringsobjekt. I Stockholm är det bara två procent, enligt Mäklarbarometern som bygger på intervjuer med 220 fastighetsmäklare första Halvan av juni. –Jag tolkar det som att det handlar om ekonomi och inte vilja.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 19 kl. 14:00

Ingen sommar är komplett utan nya mord i Falsterbo

Efter boksläppet den 11 juni gick Turisten, den femte och fristående delen i den humoristiska deckarserien Mord i Falsterbo, direkt upp på försäljningstoppen. – Man kan säga vad man vill om topplistor, men när man väl ligger där så är det skitkul, skrattar Micke Hansen som utgör ena halvan i författarduon Olséni-Hansen..

Skånskan - 19 jun 19 kl. 18:17

MFF:s väg ut i Europa klar

FOTBOLL Det blir antingen till Slovenien eller Malta som Malmö FF måste bege sig för att ta sig in i Europa Leagues gruppspel.När den andra och avslutande kvalrundan genomfördes på onsdagseftermiddagen så lottades MFF att få möta vinnaren i kvalmötet mellan slovenska Domzale och maltesiska Balzan.
Men först måste förstås MFF ta sig vidare från det inledande kvalsteget.

PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 06:22

Valueguard: Stigande bopriser i maj

Bostadspriserna har stigit 2,2 procent under den senaste tremånadersperioden och stigit 1,8 procent under de senaste tolv månaderna. Priserna på bostadsrätter steg 0,6 procent i maj jämfört med föregående månad, medan villapriserna steg 0,7 procent. Säsongsrensat steg priserna på bostadsrätter 0,6 procent, medan villapriserna steg 0,7 procent.

Skånskan - 16 jun 19 kl. 10:00

Medelhavets slumrande skönhet

Resor Menorca har fler stränder än både Mallorca och Ibiza tillsammans, en oexploaterad skönhet som fått Unesco att utse större delen av ön till världsarv. Dessutom ett tillbakalutat lugn och ett perfekt ställe för dem som älskar att vandra, cykla eller rida i en orörd natur.Menorca har haft ett rykte om sig att vara Mallorcas och Ibizas sömniga lillasyster, men det är inte längre sant.

SmålandsPosten - 22 maj 19 kl. 10:10

Kent Axelsson: Luddig tid med val och rik fröspridning

Det är i minnet väl bevarat när det oförhappandes föll en decimeter snö i en annars somrig tid. Det var den 14 juni 1982 och för säkerhets skull finns dagen förevigad med daterade bilder på en då fåårig son skapandes snögubbar på en vit gräsmatta. Att det snöar bevingade frön andra halvan av maj är mindre förvånande, men de har i år fykt i en omfattning som kan gå till historien..

Expressen - 18 maj 19 kl. 07:00

Natos jätteövning i Skåne – inför ögonen på Putin

Under första Halvan av juni samlas 12 000 soldater utanför de Sydsveriges kuster. På midsommarafton landsätts 500 man i Skåne.Baltops 2019 är den största övningen i området på flera decennier – och på andra sidan Östersjön håller ryssarna koll.

Skånskan - 05 maj 19 kl. 12:24

Succé på Ring Knutstorp

RACING Eslövsbaserade Team Brink Motorsport fick en önskestart i årets TCR Scandinavia, det ”nya STCC”. Efter en omtumlande premiärtävling på skånska Ring Knutstorp är det Brink Motorsport i topp i såväl team- som förarmästerskapet, det senare via Andreas Wernersson.Helgen bjöd på växlande väder och förutsättningarna förändrades kraftigt under racens gång.

PrivataAffärer - 30 apr 19 kl. 07:54

Epirocs resultat över förväntan

Epiroc, som knoppades av från Atlas Copco i juni 2018, redovisar ett justerat rörelseresultat på 1.989 miljoner kronor för det första kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 13 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat rörelseresultat på 1.

Skånskan - 10 apr 19 kl. 09:00

Tar höjd för framtidens skog

På landet På Skogforsks anläggning i Svalöv föds Sveriges framtida skog. Här forskar man på allt från trädens genetik till timmerbilarnas effektivitet.
Och allt började med en väldigt ovanlig asp, upptäckt på Lillön i Ringsjön sommaren 1935.

PrivataAffärer - 09 apr 19 kl. 10:30

Undersökning: Dramatisk ökning av mäklare som spår prisfall

”Jämfört med tidigare kvartalsprognoser under senare halvan av 2018 och början av 2019 har mäklarnas prognos ändrats dramatiskt. Där man tidigare spådde oförändrade priser och efterfrågan tror nu en klar majoritet att pris och efterfrågan kommer sjunka under april till och med juni. En möjlig tolkning är att en trögare marknad i kombination med allt fler signaler om en vikande konjunktur påverkar mäklarnas bedömning av utvecklingen under det kommande kvartalet”, säger Mäklarsamfundets vd Björn Wellhagen i en kommentar.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 15:33

Politiskt nej till campingkrav

SJÖBO De politiska turerna om Orebackens camping och skriverierna om dem gjorde att höstsäsongen blev mycket sämre än föregående år.
Det hävdar arrendatorsparet Eva och Mats Nilsson och kräver kommunen på 115 000 i ersättning.Men politikerna i tekniska nämnden säger samstämt nej till kravet.

Dagens PS - 17 jan 19 kl. 10:59

Småspararna minskar börsexponeringen

Under december månad noterade samtliga fonder en nettoinsättning på totalt 29,8 miljarder kronor. För aktiefonder var inflödet 15,3 miljarder kronor. Exklusive inflöde till PPM visade samtliga fonder ett utflöde med 10,2 miljarder kronor.

Dagens PS - 10 sep 18 kl. 07:11

Börsveckan: Här ska du köpa och sälja aktier

Börsveckan rekommenderar köp av Bahnhof och Dist IT i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Alcadon, Projektengagemang, Eltel samt säljråd för Footways preferensaktie. Haussen kring fiberutbyggnad har fått sig en rejäl törn med dåliga siffror från ett flertal aktörer i branschen.

UNT - 23 jul 19 kl. 11:35

Punktliga pendeltåg första halvan av året

Nio av tio pendeltåg håller tiderna, enligt den senaste mätningen för pendeltrafiken i juni månad..

Nyan - 20 jul 18 kl. 13:36

Positiv halvårsrapport för Ålandsbanken

Halvårsrapport för perioden januari – juni 2018 visar på goda siffror för Ålandsbanken. •&tab;Rörelseresultatet ökade med 51 procent jämfört med förra året. – Vi gör ett bra första halvår där vi når upp till våra långsiktiga finansiella målsättningar, säger vd Peter Wiklöf.

Västerbottens Folkblad - 09 jul 18 kl. 07:52

Slog alla tiders rekord

Fler än någonsin tidigare har velat åka färja mellan Umeå och Wasa. Under första halvan av 2018 har även andelen svenska resenärer ökat. Wasaline slår flera rekord.

Helsingborgs Dagblad - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni. Regeringspartiet nämndes i 242 toppnyheter under tidsperioden, jämfört med 158 för huvudmotståndaren Modera.

DN - 30 jun 18 kl. 09:49

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni. .

BT - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

YA - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

Barometern - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

UNT - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni..

Blekinge Läns tidning - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

SmålandsPosten - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

Sydöstran - 30 jun 18 kl. 08:26

Socialdemokraterna dominerar i medierna

Socialdemokraterna har överlägset störst genomslag i de traditionella medierna, enligt Sveriges Radios mätning för maj och första Halvan av juni.(TT).

Dagens PS - 05 jun 18 kl. 11:02

Färre tror på stigande bopriser

Det visar en ny Hemnet-undersökning. Di.se hänvisar till Hemnet-siffrorna och dessa visar att andelen bostadsköpare som tror på att bostadspriserna går upp sjunkit från 25 procent i maj till 21 procent i juni.

Cornucopia - 02 apr 18 kl. 14:10

Villaprisernas utveckling mars 2018

Enligt Husmaskens Booli-data är villapriserna -2.8% i hela landet under mars månad och -3.5% på ett år.

Sydsvenskan - 08 jan 18 kl. 04:14

Många i parlamentet ville se porr

Runt 160 försök att nå porrsidor på nätet gjordes varje dag under andra halvan av 2017, från det brittiska parlamentet. Totalt gjordes 24 473 försök sedan valet i juni, från enheter med koppling till parlamentets nätverk, enligt nyhetsbyrån PA. Premiär.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 18 kl. 04:14

Många i parlamentet ville se porr

Runt 160 försök att nå porrsidor på nätet gjordes varje dag under andra halvan av 2017, från det brittiska parlamentet. Totalt gjordes 24 473 försök sedan valet i juni, från enheter med koppling till parlamentets nätverk, enligt nyhetsbyrån PA. Premiär.

SmålandsPosten - 08 jan 18 kl. 04:14

Många i parlamentet ville se porr

Runt 160 försök att nå porrsidor på nätet gjordes varje dag under andra halvan av 2017, från det brittiska parlamentet. Totalt gjordes 24 473 försök sedan valet i juni, från enheter med koppling till parlamentets nätverk, enligt nyhetsbyrån PA.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.