Haga

Tuesday, 26 March, 06:58

Nyheter om Haga

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - 03 mar 19 kl. 14:42

Finland: Två vuxna, ett barn skadat i knivdåd

Två vuxna och ett barn har blivit knivhuggna i Helsingfors, skriver polisen på Twitter. En misstänkt gärningsman jagas av polisen, rapporterar nyhetsbyrån SPT. Enligt tidiga uppgifter till Yle är det en man som med kniv försökt skada flera personer i stadsdelen Norra Haga.

YA - 03 mar 19 kl. 14:42

Finland: Två vuxna, ett barn skadat i knivdåd

Två vuxna och ett barn har blivit knivhuggna i Helsingfors, skriver polisen på Twitter. En misstänkt gärningsman jagas av polisen, rapporterar nyhetsbyrån SPT. Enligt tidiga uppgifter till Yle är det en man som med kniv försökt skada flera personer i stadsdelen Norra Haga.

Dalarnas tidningar - 26 feb 19 kl. 22:20

Hagas dubbel bakom storsegern – men Mora kommer allt närmare ett kval: "Vi har inte givit upp racet"

Med två klockrena träffar visade Michael Haga vägen när Mora slog Brynäs med 6–1, och studsade....

YLE - 03 mar 19 kl. 14:01

Två vuxna och ett barn har knivhuggits i Norra Haga i Helsingfors

Ett allvarligt knivhuggningsdrama har inträffat på ett skyddshem för barn i stadsdelen Norra Haga i Helsingfors. Två vuxna och ett barn ska ha knivhuggits. Vi uppdaterar artikeln..

GöteborgsPosten - 29 jan 19 kl. 11:10

Så förändras Haga med Västlänkenstationen

Ökad kapacitet för kollektivtrafik och mer plats för cyklister. Planerna för Hagastationen, till en kostnad av 660 miljoner kronor, ska nu klubbas av kommunpolitikerna.
– Västlänken är oerhört viktigt för att vi ska kunna utveckla trafiken, säger Roger Vahnberg, vice vd Västtrafik..

YLE - 03 mar 19 kl. 14:01

Två vuxna och ett barn har knivhuggits i Haga i Helsingfors - gärningsmannen på fri fot

Ett allvarligt knivhuggningsdrama har inträffat i stadsdelen Haga i Helsingfors. Två vuxna och ett barn ska ha knivhuggits i närheten av ett skyddshem för barn. Vi uppdaterar artikeln..

YLE - 03 mar 19 kl. 14:01

Knivdåden i Haga i Helsingfors - gärningsmannen fortfarande på fri fot

Ett allvarligt knivhuggningsdrama inträffade på Santavuorivägen i Haga i Helsingfors på söndagen. Två vuxna knivhöggs och tre barn åsamkades skada i närheten av ett skyddshem för barn och ungdomar. I morse var gärningsmannen fortfarande på fri fot..

BT - 22 feb 19 kl. 22:07

Jessicas känsliga dejt med humor och allvar

Det är en ynnest att få vara med på en dejt med Trollhättans och hela landets schlagerdrottning Jessica Andersson. På ÅHaga bjuder hon intill en intim och känslofylld soloshow med rock, schlager, musikal ochinte minst humor och allvar tycker Kjellåke Dahlin..

NT - 19 feb 19 kl. 20:00

"Gubbsportens" nödrop till de unga

Sportlovskul är fullt allvar för Haga BGK..

Dalarnas tidningar - 12 feb 19 kl. 21:50

Våldsam slutforcering när Mora vände mot Linköping – Haga matchhjälte med två mål

Mora öste på men fick inte in pucken, och var på väg mot en trist förlust hemma mot Linköping. Då....

SVT - 02 feb 19 kl. 15:27

Didrik Tönseths raseri – slog till konkurrent

Detäöär hårt om VM-platserna i det norska landslaget. I dagens skiathlon slog Didrik Tönseth till konkurrenten Magne Haga med staven. – Det var onödigt av mig säger Tönseth till NRK..

YLE - 04 mar 19 kl. 09:59

HS: Knivdådet i Haga i Helsingfors undersöks som försök till mord - den misstänkte fortfarande på fri fot

Polisen undersöker söndagens knivdåd i Haga som ett mordförsök, ett försök till dråp samt tre försök till grov misshandel..

Expressen - 22 dec 18 kl. 10:37

Estelles och Oscars julhälsning från slottet

Se Estelles och Oscars julhälsning från Haga slott!Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor berättar om kungafamiljens jultradition – och drottningens särskilda önskemål – i Expressen TV.– Jag tror hela kungafamiljen kommer fira på Haga, säger Karin Lennmor..

SmålandsPosten - 05 feb 19 kl. 11:22

Förskolepersonal tvingas flytta bilen varannan timme

Sedan en tid har lediga parkeringsplatser vid Haga förskola ockuperats av utomstående. Föräldrarna har fått färre möjligheter att parkera och personalen tvingas ställa bilen på Nettos tvåtimmarsparkering. – Det har att göra med att boende hos Älmhultsbostäder använder parkeringarna, säger Haga förskolas chef, Maria Johnsson..

NT - 09 feb 19 kl. 23:44

Vittne hörde duns och skrik

En 37-årig man greps på lördagskvällen misstänkt för att ha misshandlat sin sambo på en adress i Haga..

Dalarnas tidningar - 09 feb 19 kl. 22:14

Tre mål av MIK-centern – sedan bröts matchen på grund av hål i isen

Mora center Michael Haga hade en stor kväll när Norge mötte Danmark i Klagenfurt i Österrike i....

YLE - 03 feb 19 kl. 17:45

Rasande Tönseth slog till konkurrent under tävling – kryper till korset: ”Hör inte hemma i idrotten”

Didrik Tönseth slog till Magne Haga med staven mitt under ett lopp i de norska mästerskapen under helgen. Tönseth blev rasande då hans stav gick sönder. Nu ber han om ursäkt för händelsen..

Nyan - 28 feb 19 kl. 12:03

Haga vill bygga reningsverk

Haga Kungsgård har ansökt om investeringsstöd från landskapet för att installera eget reningsverk för att rena sjövatten. – Det är ett sätt att trygga framtiden, säger Kristoffer Lundberg.
Totalt 34 000 euro beviljade landskapet för att bygga reningsverket.

GöteborgsPosten - 04 feb 19 kl. 10:28

30 ytterligare träd ska fällas i allén

30 nya träd ska nu fällas i arbetet med Västlänken och nya Station Haga. Enligt Trafikverket är träden i för dåligt skick för kunna flyttas..

GöteborgsPosten - 04 feb 19 kl. 10:28

Ytterligare 30 träd ska fällas

30 nya träd ska nu fällas i arbetet med Västlänken och nya Station Haga. Enligt Trafikverket är träden i för dåligt skick för kunna flyttas..

SVT - 03 feb 19 kl. 09:42

Didrik Tönseth lägger sig platt: ”Hör inte hemma i idrotten”

I går slog Didrik Tönseth till konkurrenten Magne Haga med staven skiathlonloppet i Meråker i Norge. Nu ber han om ursäkt. – Jag lägger mig platt, det hör inte hemma i idrotten eller någon annanstans, säger han till NRK..

Expressen - 02 feb 19 kl. 16:00

Norska stjärnan sågas: ”Jag skulle skämmas”

Det var heta känslor i spåret under norska mästerskapet i skiathlon.VM-aktuelle Didrik Tönseth diskades sedan han smällt till kollegan Magne Haga med staven.– Det är totalt oacceptabelt beteende, säger landslagschefen Eirik Myhr Nossum till VG.

GöteborgsPosten - 28 jan 19 kl. 05:00

Göteborg har störst problem i landet med luftföroreningar

Göteborg är den stad i Sverige som har störst problem med kvävedioxid – luftföroreningar som hotar både människa och miljö. 2017 var luften i Haga mer förorenad än tillåtna nivåer i 25 dagar..

Jönköpingsnytt - 25 jan 19 kl. 12:18

Lastbil i olycka vid rondell

Det har inträffat en trafikolycka i en rondell på riksväg 40 i höjd med Haga. Enligt trafikverket påverkar olyckan trafiken i båda riktningarna.
.

GöteborgsPosten - 13 jan 19 kl. 05:00

Kompromisslös politik driver fram Västlänken

Det fanns en sista chans att kompromissa om bygget av Haga station och därmed att läka den politiska splittringen i Göteborg. Nu verkar tyvärr hoppet ute om det..

BT - 22 jan 19 kl. 06:00

Norgren släpper nytt och åker på turné

Efter snart fyra års väntan – i april är Daniel Norgren tillbaka med ett nytt album, följt av en vårturné med stopp på ÅHaga i Borås. – Det är mer vind och öppnare spjäll, säger Tvärredsartisten..

SmålandsPosten - 21 feb 19 kl. 21:19

(S) vill ha äldreboende på Haga park

Haga park hotell, som tidigare var HVB-boende för ensamkommande flyktingbarn och nu står tomt, ska rivas och bli bostäder. Nu lägger Socialdemokraterna förslaget att vika lägenheterna till de äldre. Förhoppningen är att ersätta Nicklagården..

Västerbottens Folkblad - 25 jan 19 kl. 21:56

UMEÅ: Blinkade inte – får böta

Polisen utfärdade på fredagskvällen en bot till en bilist som inte använde blinkers. Det var vid klockan 19.16 på fredagen som en polispatrull stoppade en personbil på Haga i Umeå.

Expressen - 10 jan 19 kl. 20:29

Misstänkt våldtäktsförsök i centrala Göteborg

Polisen är på plats i stadsdelen Haga i Göteborg sedan en kvinna larmat att en man attackerat henne, skriver polisen på sin hemsida.Mannen har enligt larmet dragit ner kvinnan på marken och sedan dragit i hennes kläder.Han flydde platsen efter att kvinnan skrikit.

Expressen - 28 jan 19 kl. 18:04

Victorias och Daniels hemliga middag på Haga

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel bjöd in till hemlig middag på Haga slott. Unga framgångsrika svenskar var inbjudna för att diskutera integration och mångfald.– Det var en mycket lyckad kväll, säger Tord Magnuson till Svensk Dam..

Expressen - 17 jan 19 kl. 19:19

Tv-profilens vågade fråga till Victoria i tv

När "Antikrundan" kommer och spelar in i Hagaparken passar kronprinsessan Victoria på att få veta lite mer om ett ärvt föremål.I ett möte med Knut Knutson och Rickard Thunér visar hon upp en silverdosa – och berättar om den osannolika sanningen bakom.– Då fanns det ju inte i någons tankevärld att jag eller någon i vår familj skulle få möjligheten att flytta in på Haga igen, säger kronprinsessan Viktoria i "Antikrundan"..

Sydsvenskan - 11 jan 19 kl. 01:12

Kvinna överfallen i Göteborg

En kvinna på väg hem från jobbet överfölls i Haga i centrala Göteborg vid 20-tiden på torsdagskvällen av en okänd man, skriver Göteborgs-Posten. Han drog ned henne på marken, och började enligt polisen dra i hennes kläder. När hon skrek släppte mannen h.

GöteborgsPosten - 10 dec 18 kl. 05:00

Kasta inte bort alla miljoner på detta cykelgarage

Rimmar det exklusiva cykelgaraget under Station Haga väl med kommunstyrelsens nya ordförandes uttalanden om att kommunens huvudfokus är att se till göteborgarnas behov? skriver Mats Lövgren, nätverket Stoppa Västlänken NU..

Barometern - 12 jan 19 kl. 06:00

Saints siktar på dubbla vinster

Huddinge och Haga Dolphins - två lag som Kalmar Saints vill ha bakom sig när Basketettan gör bokslut i vår. – Har vi en normal dag är vi bättre..

UNT - 11 jan 19 kl. 01:12

Kvinna överfallen i Göteborg

En kvinna på väg hem från jobbet överfölls i Haga i centrala Göteborg vid 20-tiden på torsdagskvällen av en okänd man, skriver Göteborgs-Posten..

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 19 kl. 01:12

Kvinna överfallen i Göteborg

En kvinna på väg hem från jobbet överfölls i Haga i centrala Göteborg vid 20-tiden på torsdagskvällen av en okänd man, skriver Göteborgs-Posten. Han drog ned henne på marken, och började enligt polisen dra i hennes kläder. När hon skrek släppte mannen h.

Blekinge Läns tidning - 11 jan 19 kl. 01:12

Kvinna överfallen i Göteborg

En kvinna på väg hem från jobbet överfölls i Haga i centrala Göteborg vid 20-tiden på torsdagskvällen av en okänd man, skriver Göteborgs-Posten. Han drog ned henne på marken, och började enligt polisen dra i hennes kläder. När hon skrek släppte mannen henne och sprang från platsen.

Sydöstran - 11 jan 19 kl. 01:12

Kvinna överfallen i Göteborg

En kvinna på väg hem från jobbet överfölls i Haga i centrala Göteborg vid 20-tiden på torsdagskvällen av en okänd man, skriver Göteborgs-Posten. Han drog ned henne på marken, och började enligt polisen dra i hennes kläder. När hon skrek släppte mannen henne och sprang från platsen.

BT - 11 jan 19 kl. 01:12

Kvinna överfallen i Göteborg

En kvinna på väg hem från jobbet överfölls i Haga i centrala Göteborg vid 20-tiden på torsdagskvällen av en okänd man, skriver Göteborgs-Posten. Han drog ned henne på marken, och började enligt polisen dra i hennes kläder. När hon skrek släppte mannen henne och sprang från platsen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.