H��renstam

Saturday, 16 February, 22:24

Nyheter om H��renstam

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 21 dec 18 kl. 17:44

Syskonparet Kinhult vill erövra golfvärden

Syskonparet Marcus och Frida Kinhult har tävlat om allt sedan barnsben. Nu vill de erövra golfvärlden. – Jag vill bli en ny Sörenstam, säger lillayster Kinhult till SVT Sport..

SVT - 04 jan 19 kl. 23:04

Tacklad i ansiktet på slutsignal: ”Otroligt fult”

Rysslands storstjärna Vitalij Kravtsov avlossade ett skott på slutsignalen av den första perioden. Då blev han brutalt crosscheckad i ansiktet av USA:s Dylan Samberg. – Åh herregud, vad gör pojken?

Skånskan - 27 dec 18 kl. 16:44

Mr Barsebäck har gått ur tiden

Mannen bakom och ägaren till Barsebäck GCC, Gösta Carlsson, 99, har avlidit efter en kort tids sjukdom. En av golfsveriges och skånsk idrotts stora entreprenörer fick inte fira sitt hundraårsjubileum.– Ett mycket sorgligt besked att få, vi hade ju sett fram emot att nästa år få fira Göstas 100-årsdag och Barsebäcks 50 år.

Expressen - 12 dec 18 kl. 15:02

Sol, 18, misshandlades svårt – Leif GW Persson sågar polisen

Sol Adawi, 18, blev nedslagen bakifrån och misshandlad, men utredningen lades ned.Mer än två månader senare har fallet inte kommit närmare en lösning och Sol börjar bli frustrerad – liksom polisprofessor Leif GW Persson.– Det hade inte varit någon konst att klara upp det här brottet, om man hade gjort det som man skulle, säger han i ”Brottsjournalen” i TV4.

Expressen - 11 nov 18 kl. 07:00

Härenstams änka Birgitta visar upp kärleken till miljardären

Birgitta Härenstam har hittat kärleken i finansmannen och miljardären Erik Penser.På nyinvigningen av Nationalmuseet i Stockholm var paret på plats tillsammans, och visade glatt upp sin kärlek inför fotograferna.– När man som vi båda har haft ett lyckligt liv är det en ynnest att få uppleva kärlek på äldre dagar, har Birgitta Härenstam tidigare sagt till Svensk Damtidning om förhållandet med Erik Penser..

Nyheter 24 - 04 dec 18 kl. 09:41

Här är de hetaste kandidaterna till Bragdguldet 2018

Klockan 13:00 under tisdagen så är det äntligen dags att utse den idrottare eller det idrottslaget/gruppen som har stått för den enskilt största idrottsbragden under det gångna året.  Vi pratar såklart om det åtråvärda Bragdguldet, eller Svenska Dagbladets guldmedalj som det egentligen heter, som samma tidning har gett ut årligen sedan 1925. Till samlingen tidigare vinnare så hittar vi flera välkända namn så som Therese Alshammar, Per Elofsson, Stefan Edberg, Henrik Stenson och Annika Sörenstam.

GT - 02 nov 18 kl. 15:51

”Det bästa lag jag någonsin har sett”

Göteborg krossade Västmanland i tv-pucken.SVT-kommentatorn Chris Härenstam var lyrisk.– Det är det bästa lag jag någonsin har sett, säger han..

SVT - 17 okt 18 kl. 12:58

Bandyfinalerna 2019 sänds i SVT

Den 23 mars 2019 spelas SM-finalerna på Studenternas IP i Uppsala. Nu står det klart att de också kommer sändas i SVT. – Bandyfinalerna i SVT är en klassiker, säger SVT:s kommentator Chris Härenstam..

Expressen - 02 nov 18 kl. 16:01

JUST NU: Otäcka scener i tv-pucken

Tv-puckskvartsfinalen mellan Göteborg och Västmanland fick brytas i förtid. En av spelarna i Västmanland fick en hård tackling och blev liggande på isen. – Vi bryter matchen på grund av skada, säger domaren Andreas Wagman till SVT.

SVT - 03 nov 18 kl. 16:36

Här får kommentatorerna en ”svetsig” utmaning

Chris Härenstam och Jonas Andersson ställdes inför en svettig utmaning när båsdörren skulle svetsas..

GöteborgsPosten - 03 okt 18 kl. 17:00

Det började med farmors fotoalbum

Helga Härenstam ärvde ett gammalt fotoalbum där hälften av bilderna var borta och många dessutom hade bleknat. Det blev starten på ett konstprojekt..

Expressen - 23 nov 18 kl. 10:20

TV4 fälls efter bilderna på Annika Sörenstam

Besöket hos Annika Sörenstam i Florida blev en dyr historia för TV4.Kanalen döms nu till böter på 50 000 kronor för otillbörligt gynnande i programmet ”Tina på besök”..

BT - 08 dec 18 kl. 19:06

Nya muséet Wärenstam invigdes vid Knalleland

Uppslutningen var stor när nya Wärenstam konstmuseum invigdes i lördags eftermiddag. Muséet ska värna lokala förmågor och två bildkonstnärer med koppling till Borås tidning var först ut..

Expressen - 13 sep 18 kl. 07:14

Seger – då får hon Sörenstam-priset

Evian Championship inleds i dag – och för Pernilla Lindberg innebär det en avlägsen möjlighet att skriva ny historia.Vid seger får hon priset som årets majorgolfare..

Expressen - 07 sep 18 kl. 20:57

Djurgården sågas: ”Alldeles för svagt”

Djurgården missade att ta ledningen i sin CHL-grupp.Detta efter flera misstag från Djurgården.– Djurgården bjuder på den här förlusten, säger kommentatorn Chris Härenstam i SVT..

DN - 17 aug 18 kl. 00:33

Snedeker tionde att gå på 59 slag

När Brandt Snedeker satte sin sexmeters birdieputt på det nionde och för honom sista hålet i PGA-tävlingen i golf i Greensboro, North Carolina, så anslöt han sig till en exklusiv skara av nu nio herrar och en dam som gått under 60 slag på USA-touren. Enda dam som lyckats med samma bedrift på damernas USA-tour är Annika Sörenstam..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 23:56

Snedeker tionde att gå på 59 slag

När Brandt Snedeker satte sin sexmeters birdieputt på det nionde och för honom sista hålet i PGA-tävlingen i golf i Greensboro, North Carolina, så anslöt han sig till en exklusiv skara av nu nio herrar och en dam som gått under 60 slag på USA-touren. Enda dam som lyckats med samma bedrift på damernas USA-tour är Annika Sörenstam..

Expressen - 15 jul 18 kl. 18:16

Jätteskandal i finalen: ”Plocka undan skiten”

Tidigt i den andra halvleken fick VM-finalen avbröts spelet temporärt. Detta efter att ett antal åskådare stormat in på planen. – Herregud, plocka undan skiten, säger SVT:s kommentator Chris Härenstam.

Expressen - 18 jun 18 kl. 15:51

”Granens” mäktiga jubel efter segermålet

Efter 60 års premiärtorka...Sverige har fått en drömstart på fotbolls-VM.Andreas Granqvist blev stor matchhjälte när Blågult vann ödesmatchen mot Sydkorea med 1-0.

SVT - 02 aug 18 kl. 07:59

Stopptid: Annika Sörenstam – första vinsten i karriären

En gång var hon så blyg att hon förlorade med flit för att slippa hålla tal. Vi minns tillbaka till 1992 då Sveriges genom tiderna största golfspelare på damsidan började sin karriär..

Expressen - 18 jun 18 kl. 14:32

Kritiseras nu hårt: ”Hur är det möjligt?”

20 minuter på klockan och 0-0 – då kom läget.Efter lite flipperspel i straffområdet fick Marcus Berg ett totalt friläge – men brände.– Det ska vara mål.

SVT - 27 jun 18 kl. 06:44

GUIDE: Sveriges ödesmatch mot Mexiko

Sverige möter Mexiko i Jekaterinburg klockan 16.00. Sändningen börjar klockan 14.

Expressen - 19 jun 18 kl. 17:20

Hyllas i hela världen: ”Har aldrig sett något liknande"

Remarkabla scener utspelade sig under Senegals nationalsång inför matchen mot Polen.I positiv bemärkelse, alltså – de polska supportrarna applåderade nämligen under hela moståndarnas nationalsång.Nu hyllas den respektfulla gesten unisont.

Länstidningen i Jämtland - 06 jul 18 kl. 19:28

Östersund topp fem i Sveriges bästa idrottsstad

Högsta placeringen någonsin. Det blev resultatet för Östersund när nedräkningen av Sveriges bästa idrottsstad 2018 nu är nere på platserna 3-6. Trots att man rankades som nummer ett av bland annat profilen Chris Härenstam, hamnade Östersund till slut på en femteplats.

Expressen - 01 jul 18 kl. 12:18

Kritiken: ”Det är ett stort misstag”

Annika Sörenstam har hyrt en husvagn - för att kunna totalrenovera sitt lyxhus.Samtidigt satsar hon på triatlon och ställer sig bakom den alpina stjärnan Lindsey Vonns önskan att få tävla mot män. – Att inte bjuda in henne är ett stort misstag, säger Sörenstam.

Expressen - 28 jun 18 kl. 16:27

SVT:s krisdrag – efter flygkaoset i Ryssland

I går kommenterade Chris Härenstam och Glenn Strömberg Sveriges VM-kross mot Mexiko. I dag var tanken att de skulle vara på plats i Saransk för att referera Panama-Tunisien – men efter ett flygkaos tvingas SVT till en nödlösning. – Flygplanet var trasigt, så vi tvingades boka om, säger SVT:s projektledare Marcus Törngren..

Sydsvenskan - 28 jun 18 kl. 14:28

Strömberg och Härenstam missar match efter flygstrul

SVT-profilerna missade flyget och blir kvar i Moskva..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 18 kl. 16:54

Alicia golfade med Sörenstam

Sveriges tolv främsta talanger deltog.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 18 kl. 20:48

Samuelsson i mitten av fältet

Totalt kom 78 inbjudna talanger till spel i Annika Invitational, turneringen som arrangeras av före detta världsettan Annika Sörenstam..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 18 kl. 06:00

Sörenstam och Grant – två golfare att hylla

Mattias Hjälm lyfter fram två kvinnliga golfare i veckans Min Helg..

Kristianstadsbladet - 14 jun 18 kl. 07:00

Marcus Nilsson: "Jag och fotbolls-VM har varit bästisar sedan 1986”

I dag börjar det. Klockan 16.00 pumpas VM-vinjetten ut i Sveriges Television och André Pops välkomnar oss till en månads lång fotbollsfest.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 13:31

Skånska golftalanger bjuds in av Sörenstam

Sex skånska spelare till Annika Invitational i Stockholm..

Expressen - 22 maj 18 kl. 14:58

”Finland gjorde ett stort misstag i VM”

Finlands VM tog slut redan i kvartsfinalen, efter att laget förlorat med 3-2 mot Schweiz.Nu riktar SVT-profilen Chris Härenstam hård kritik mot Finlands förbundskapten Lauri Marjamäki.– Jag tycker att Lauri Marjamäki gjorde ett stort misstag i VM-turneringen, säger Härenstam i Yle Sportens podcast.

Expressen - 17 maj 18 kl. 20:01

Sörenstams skräck: ”Var blod överallt”

Annika Sörenstams andra barn, Will Nicholas, föddes 13 veckor för tidigt. Nu berättar Sörenstam och maken Mike McGee om de skräckfyllda timmarna innan Will kom till världen. – Annika väckte mig mitt i natten och sa att det var blod överallt, säger McGee till The Ringer.

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 16:29

"Chefsposterna har bytt kön"

Med minskad status blir färre män chefer. Och en grupp mår alltid bäst av att vara blandad. Det säger Annika Härenstam, professor emerita vid Göteborgs universitet..

Expressen - 07 maj 18 kl. 10:58

Fixstjärna som 10-åring – nu är Michelle Wie tillbaka

Som 10-åring blev hon sportens fixstjärna.  Hon spelade precis som Annika Sörenstam mot herrar – men sedan tog det stopp för Michelle Wie.Istället började allt mer handla om skador och kontroversiell klädsel.

GöteborgsPosten - 11 apr 18 kl. 19:07

Tågbolaget MTR anmäler SJ till konkurrensverket

Tågbolaget MTR vill få tillgång till SJ:s sajt för att sälja biljetter. Nu anmäler bolaget SJ till Konkurrensverket.
– Att ett av världens största tågbolag som ägs till tre fjärdedelar av kinesiska staten gnäller om att det är för dyrt att marknadsföra sin webb, det är patetiskt, säger Niclas Härenstam, presschef på SJ..

DN - 11 apr 18 kl. 09:59

Tågbolaget MTR utmanar SJ - anmäler bolaget till Konkurrensverket

Tågbolaget MTR anmäler SJ till Konkurrensverket. Nu kräver bolaget att få sälja sina biljetter på SJ:s sajt.  – Det är absurt att den kinesiska staten ska in på den svenska marknaden, säger Nichlas Härenstam, presschef på SJ.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.