H��renstam

Wednesday, 21 November, 18:52

Nyheter om H��renstam

Sortering: Relevans | Senaste
GöteborgsPosten - 03 okt 18 kl. 17:00

Det började med farmors fotoalbum

Helga Härenstam ärvde ett gammalt fotoalbum där hälften av bilderna var borta och många dessutom hade bleknat. Det blev starten på ett konstprojekt..

Expressen - 13 sep 18 kl. 07:14

Seger – då får hon Sörenstam-priset

Evian Championship inleds i dag – och för Pernilla Lindberg innebär det en avlägsen möjlighet att skriva ny historia.Vid seger får hon priset som årets majorgolfare..

Expressen - 07 sep 18 kl. 20:57

Djurgården sågas: ”Alldeles för svagt”

Djurgården missade att ta ledningen i sin CHL-grupp.Detta efter flera misstag från Djurgården.– Djurgården bjuder på den här förlusten, säger kommentatorn Chris Härenstam i SVT..

DN - 17 aug 18 kl. 00:33

Snedeker tionde att gå på 59 slag

När Brandt Snedeker satte sin sexmeters birdieputt på det nionde och för honom sista hålet i PGA-tävlingen i golf i Greensboro, North Carolina, så anslöt han sig till en exklusiv skara av nu nio herrar och en dam som gått under 60 slag på USA-touren. Enda dam som lyckats med samma bedrift på damernas USA-tour är Annika Sörenstam..

GöteborgsPosten - 16 aug 18 kl. 23:56

Snedeker tionde att gå på 59 slag

När Brandt Snedeker satte sin sexmeters birdieputt på det nionde och för honom sista hålet i PGA-tävlingen i golf i Greensboro, North Carolina, så anslöt han sig till en exklusiv skara av nu nio herrar och en dam som gått under 60 slag på USA-touren. Enda dam som lyckats med samma bedrift på damernas USA-tour är Annika Sörenstam..

Expressen - 15 jul 18 kl. 18:16

Jätteskandal i finalen: ”Plocka undan skiten”

Tidigt i den andra halvleken fick VM-finalen avbröts spelet temporärt. Detta efter att ett antal åskådare stormat in på planen. – Herregud, plocka undan skiten, säger SVT:s kommentator Chris Härenstam.

Expressen - 18 jun 18 kl. 15:51

”Granens” mäktiga jubel efter segermålet

Efter 60 års premiärtorka...Sverige har fått en drömstart på fotbolls-VM.Andreas Granqvist blev stor matchhjälte när Blågult vann ödesmatchen mot Sydkorea med 1-0.

SVT - 02 aug 18 kl. 07:59

Stopptid: Annika Sörenstam – första vinsten i karriären

En gång var hon så blyg att hon förlorade med flit för att slippa hålla tal. Vi minns tillbaka till 1992 då Sveriges genom tiderna största golfspelare på damsidan började sin karriär..

Expressen - 18 jun 18 kl. 14:32

Kritiseras nu hårt: ”Hur är det möjligt?”

20 minuter på klockan och 0-0 – då kom läget.Efter lite flipperspel i straffområdet fick Marcus Berg ett totalt friläge – men brände.– Det ska vara mål.

SVT - 27 jun 18 kl. 06:44

GUIDE: Sveriges ödesmatch mot Mexiko

Sverige möter Mexiko i Jekaterinburg klockan 16.00. Sändningen börjar klockan 14.

Expressen - 19 jun 18 kl. 17:20

Hyllas i hela världen: ”Har aldrig sett något liknande"

Remarkabla scener utspelade sig under Senegals nationalsång inför matchen mot Polen.I positiv bemärkelse, alltså – de polska supportrarna applåderade nämligen under hela moståndarnas nationalsång.Nu hyllas den respektfulla gesten unisont.

Länstidningen i Jämtland - 06 jul 18 kl. 19:28

Östersund topp fem i Sveriges bästa idrottsstad

Högsta placeringen någonsin. Det blev resultatet för Östersund när nedräkningen av Sveriges bästa idrottsstad 2018 nu är nere på platserna 3-6. Trots att man rankades som nummer ett av bland annat profilen Chris Härenstam, hamnade Östersund till slut på en femteplats.

Expressen - 01 jul 18 kl. 12:18

Kritiken: ”Det är ett stort misstag”

Annika Sörenstam har hyrt en husvagn - för att kunna totalrenovera sitt lyxhus.Samtidigt satsar hon på triatlon och ställer sig bakom den alpina stjärnan Lindsey Vonns önskan att få tävla mot män. – Att inte bjuda in henne är ett stort misstag, säger Sörenstam.

Expressen - 28 jun 18 kl. 16:27

SVT:s krisdrag – efter flygkaoset i Ryssland

I går kommenterade Chris Härenstam och Glenn Strömberg Sveriges VM-kross mot Mexiko. I dag var tanken att de skulle vara på plats i Saransk för att referera Panama-Tunisien – men efter ett flygkaos tvingas SVT till en nödlösning. – Flygplanet var trasigt, så vi tvingades boka om, säger SVT:s projektledare Marcus Törngren..

Sydsvenskan - 28 jun 18 kl. 14:28

Strömberg och Härenstam missar match efter flygstrul

SVT-profilerna missade flyget och blir kvar i Moskva..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 18 kl. 16:54

Alicia golfade med Sörenstam

Sveriges tolv främsta talanger deltog.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jun 18 kl. 20:48

Samuelsson i mitten av fältet

Totalt kom 78 inbjudna talanger till spel i Annika Invitational, turneringen som arrangeras av före detta världsettan Annika Sörenstam..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 18 kl. 06:00

Sörenstam och Grant – två golfare att hylla

Mattias Hjälm lyfter fram två kvinnliga golfare i veckans Min Helg..

Kristianstadsbladet - 14 jun 18 kl. 07:00

Marcus Nilsson: "Jag och fotbolls-VM har varit bästisar sedan 1986”

I dag börjar det. Klockan 16.00 pumpas VM-vinjetten ut i Sveriges Television och André Pops välkomnar oss till en månads lång fotbollsfest.

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 18 kl. 13:31

Skånska golftalanger bjuds in av Sörenstam

Sex skånska spelare till Annika Invitational i Stockholm..

Expressen - 22 maj 18 kl. 14:58

”Finland gjorde ett stort misstag i VM”

Finlands VM tog slut redan i kvartsfinalen, efter att laget förlorat med 3-2 mot Schweiz.Nu riktar SVT-profilen Chris Härenstam hård kritik mot Finlands förbundskapten Lauri Marjamäki.– Jag tycker att Lauri Marjamäki gjorde ett stort misstag i VM-turneringen, säger Härenstam i Yle Sportens podcast.

Expressen - 17 maj 18 kl. 20:01

Sörenstams skräck: ”Var blod överallt”

Annika Sörenstams andra barn, Will Nicholas, föddes 13 veckor för tidigt. Nu berättar Sörenstam och maken Mike McGee om de skräckfyllda timmarna innan Will kom till världen. – Annika väckte mig mitt i natten och sa att det var blod överallt, säger McGee till The Ringer.

GöteborgsPosten - 03 jun 18 kl. 16:29

"Chefsposterna har bytt kön"

Med minskad status blir färre män chefer. Och en grupp mår alltid bäst av att vara blandad. Det säger Annika Härenstam, professor emerita vid Göteborgs universitet..

Expressen - 07 maj 18 kl. 10:58

Fixstjärna som 10-åring – nu är Michelle Wie tillbaka

Som 10-åring blev hon sportens fixstjärna.  Hon spelade precis som Annika Sörenstam mot herrar – men sedan tog det stopp för Michelle Wie.Istället började allt mer handla om skador och kontroversiell klädsel.

GöteborgsPosten - 11 apr 18 kl. 19:07

Tågbolaget MTR anmäler SJ till konkurrensverket

Tågbolaget MTR vill få tillgång till SJ:s sajt för att sälja biljetter. Nu anmäler bolaget SJ till Konkurrensverket.
– Att ett av världens största tågbolag som ägs till tre fjärdedelar av kinesiska staten gnäller om att det är för dyrt att marknadsföra sin webb, det är patetiskt, säger Niclas Härenstam, presschef på SJ..

DN - 11 apr 18 kl. 09:59

Tågbolaget MTR utmanar SJ - anmäler bolaget till Konkurrensverket

Tågbolaget MTR anmäler SJ till Konkurrensverket. Nu kräver bolaget att få sälja sina biljetter på SJ:s sajt.  – Det är absurt att den kinesiska staten ska in på den svenska marknaden, säger Nichlas Härenstam, presschef på SJ.

Expressen - 17 mar 18 kl. 18:01

Edsbyns guldvrål – för andra året i rad

Regerande mästarna Edsbyn är på nytt svenska mästare i bandy.Edsbyn övertygade stort och vann med 4-0 över Sandviken på Studenternas IP.– Det är fenomenalt, säger SVT:s kommentator Chris Härenstam.

Expressen - 17 mar 18 kl. 12:56

Sensationellt guld: ”Kan ni tänka er?"

Publikrekord på Studenternas.Då tog Skutskär hem SM-finalen mot AIK – och bärgade klubbens första SM-guld någonsin.– Kan ni tänka er!

GöteborgsPosten - 02 apr 18 kl. 22:42

Lindbergs vinst hyllas redan som klassisk

Pernilla "Pillan" Lindberg bjöd på en riktig golfrysare och skrev in sig i historieböckerna när hon vann sin första major. Nu hyllas hon av bland andra Annika Sörenstam. "Wow!

Sydsvenskan - 02 apr 18 kl. 22:42

Lindbergs vinst hyllas redan som klassisk

Hyllas av bland andra Annika Sörenstam..

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 18 kl. 22:42

Lindbergs vinst hyllas redan som klassisk

Hyllas av bland andra Annika Sörenstam..

SVT - 22 mar 18 kl. 14:45

Passagerartåg slås sönder – SJ kritiserar Trafikverkets snöröjning

Dubbelt så många av SJ:s tåg har skadats av is och snö jämfört med tidigare år. Oplogade järnvägar har krossat fordonen och lett till inställda avgångar. Nu riktar SJ kritik mot Trafikverkets snöröjning.

Expressen - 02 mar 18 kl. 16:03

TV4 riskerar böter efter detaljen i programmet

TV4 riskerar att få betala 50 000 kronor i avgift efter en fällning i Granskningsnämnden. Ärendet gäller ett avsnitt av "Tina på besök", där golfstjärnan Annika Sörenstam burit synliga loggor på sina kläder.– Vi tycker programmet blev riktigt bra när det gäller mötet mellan Tina och Annika, även om det inte blev helt lyckat när det gäller synligheten av de här loggorna, säger Malin Willers, tillförordnad presschef på TV4.

Länstidningen i Jämtland - 20 mar 18 kl. 13:27

Nattågen mot Åre slutsålda i påsk – bokningarna har ökat med 173 procent

Fler än tidigare väljer att resa med tåg under påskhelgen. Hos SJ är nattågen mot Åre slutsålda inför helgen, och bokningarna har ökat med 173 procent sedan förra påsken. Störst resetryck är det på Skärtorsdagen.

Expressen - 15 mar 18 kl. 15:39

Ärofyllt pris till Sörenstam

 .

Expressen - 06 jan 18 kl. 04:23

Svensk ilska – efter förlust i JVM-finalen

Kanada blev en för tuff motståndare – Sverige får nöja sig med silver.Efter en dramatisk sista period avgjorde Kanada med en och en halv minut kvar av matchen.– Det är blytungt, säger SVT:s kommentator Chris Härenstam..

Expressen - 12 jan 18 kl. 19:51

Småkronornas succé - till historisk final i VM

Aldrig förr har ett europeiskt lag nått final i U18-VM.Den nordamerikanska dominansen bröt i dag Sverige efter vinst mot Ryssland.Och det svenska landslaget är nu garanterat medalj.

SVT - 28 jun 18 kl. 12:32

Svensktätt när Sörenstam gör comeback

Årets tredje golfmajor går av stapeln i Chicago och heter KPMG Women's PGA Championship. För första gången på tre år spelar Charlotta Sörenstam en tävling. Tillsammans med sex andra svenskor för hon det svenska golfundret vidare..

SVT - 29 jun 18 kl. 13:47

Annika Sörenstam: ”Framgångarna gör mig stolt”

SVT Sport träffade Annika Sörenstam, världens genom tiderna bästa kvinnliga golfare, i samband med hennes flicktävling Annika Invitational Europe som avgjordes på Drottningholms GK i mitten av juni. Hon är imponerade och stolt över att svensk golf går fram så starkt på flick- och damsidan. Hur skulle hon beskriva sin del i framgångarna?


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.