Håkansson

Sunday, 25 August, 09:56

Nyheter om Håkansson

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 01 aug 19 kl. 19:16

På rätt spår i frågesporten

Sve­da­la Det var många som klurade på tåg­frå­gorna som ställdes till dagcentralbesökarna på tors­dagen. Det var näm­li­gen På spåret täv­ling.– Om vi nu åker åt nord­ost hamnar vi i en hamn­stad.

YA - 01 aug 19 kl. 09:04

Krukväxten blev till glädje för hela gården – 52 blommor på en hortensia

Krukväxten som Sigbritt Håkansson fick i present för tre år sedan blev till glädje för hela gården – efter tre år..

Blekinge Läns tidning - 30 jul 19 kl. 20:00

Susanne håller grytorna fyllda

Susanne Håkansson har kul på jobbet. Det är hon som basar över restaurangen på Hälleviksbadet. I morgon firar de femårsjubileum..

Blekinge Läns tidning - 11 aug 19 kl. 20:01

Håkansson i topp på GM

OK Orions Jenny Håkansson hade två bra dagar i Hestra på Götalandsmästerskapen. På söndagen vann hon medeldistansen för D45..

Sydöstran - 11 aug 19 kl. 20:01

Håkansson i topp på GM

OK Orions Jenny Håkansson hade två bra dagar i Hestra på Götalandsmästerskapen. På söndagen vann hon medeldistansen för D45..

Skånskan - 27 jul 19 kl. 05:00

Slår larm: Hinner varken äta eller gå på toaletten

HÖRBY I anmälningarna till Arbetsmiljöverket vittnar personal på Bokegården och i Nattpatrullen om en ohållbar arbetssituation med ständig stress och hög belastning.
– Personalen hinner inte ta rast. Många tar arbetet med sig hem och kan inte koppla av då man är orolig för hur nästa arbetspass ska bli.

Skånskan - 26 jul 19 kl. 15:30

Fritt fram i Gluggstorp

tågarp Väntan har varit lång, men i höst kan satsningen på radhus och villor i Gluggstorp i utkanten av Tågarp äntligen gå igång.
I veckan gav bygg och räddningsnämnden klartecken för tio marklägenheter.– Allt är klart och därmed kan vi ge bygglov.

Sydöstran - 28 jul 19 kl. 14:00

Fiskförsäljare med flakmoped

I nästan 90 års tid bodde han i sitt föräldrahem vid Dackehall i Ettebro, längs gamla vägen mot Hasselstad. Inte förrän fram mot 80-årsdagen 1985 tyckte Werner Håkansson, i folkmun känd som ”Silla-Werner”, att det var dags att pensionera sig som fiskhandlare..

Skånskan - 26 jul 19 kl. 18:00

Nya ägare till fastighet i Vollsjö i juli

Vollsjö Markus Alexander Håkansson, 23, och Jessica Sten, 24, är nya ägare till fastigheten på Östra Kärrstorpsvägen 172-18 i Vollsjö. Säljare är Mats Paul Niklas Lövqvist och Christa Marie Lövqvist. Ägarbytet blev klart i juli 2019 och priset blev 3 200 000 kronor.

Skånskan - 26 jul 19 kl. 12:50

Åtalas för rasistiska inlägg på Facebook

Malmö Kvinnan skrev grova rasistiska uttalanden på en Facebooksida tillhörande Hyllie Folkets hus. Nu åtalas hon för hets mot folkgrupp.Det åtal som på fredagen lämnades in till Malmö tingsrätt omfattar tre fall av hets mot folkgrupp, alla begångna sommaren 2017, och alla publicerade på Hyllie Folkets hus Facebooksida.

DI - 26 jul 19 kl. 05:03

Framtidens gröda tar sikte på himlen

NÄR. Mickelgårds lantbruk ställer in siktet mot framtiden – med hjälp av en 100 år gammal kulturarvsgröda. Gotlandslinsen är tillbaka på ön efter lång frånvaro, tack vare familjen Thomsson/Håkansson..

YA - 24 jul 19 kl. 00:01

Konstnär återvänder till möllan vid ån

Även i år ställer Yngsjökonstnären Irené Håkansson ut i Bengtemölla kvarn utanför Brösarp. Det blir både måleri och textila verk den här gången..

DI - 23 jul 19 kl. 19:02

Säkra kassaklirret – bygg en pengamaskin med börsens bästa preffar

Efter räntekollapsen har det blivit allt svårare att hitta bra avkastning. Men bland börsens preferensaktier finns lysande undantag – något som investerarproffs som Patrik Brummer och East Capitals Peter Elam Håkansson tagit fasta på.   Di:s portfölj med fem preferensaktier ger dig hög direktavkastning till rimlig risk..

Expressen - 21 jul 19 kl. 19:00

Tv-bondens förlovning – efter brutala dumpningen

Efter den brutala dumpningen i ”Bonde söker fru” så hittade Simon Ohlsson kärleken i Amanda Håkansson.Och nu har paret även förlovat sig, skriver tv-bonden på Instagram.”Om ett år kan vi titulera oss som herr och fru Ohlsson”..

Skånskan - 17 jul 19 kl. 09:39

Öja FF blickar uppåt igen

FOTBOLL 38 poäng på 14 matcher, förlustnollan intakt, 73 gjorda mål och bara 13 insläppa och serieledning över sommaren.
Öja FF har gått fram som en stormvind i årets division 6 sydöstra.
– Målet är att gå upp, hälsar tränaren Pär Håkansson.

Sydöstran - 19 jul 19 kl. 21:00

”Samhället lämnar oss äldre i sticket”

– Samhället har blivit omöjligt för oss äldre. Det går inte få tag i vare sig myndigheter eller företag på telefon längre, säger 81-årige Åke Håkansson, som haft sömnlösa nätter på grund av felaktiga fakturor..

Sydöstran - 17 jul 19 kl. 18:00

Parkerade bilar hindrar komposttömning

VMAB har problem att tömma kompoststationen vid Ingenjörsgatan. Anledningen är att folk parkerar sina bilar i direkt anslutning till densamma. – Det är svårt att komma fram och vi vill ju inte orsaka att det ramlar ned grenar på bilarna, säger Malin Håkansson på VMAB..

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 19 kl. 07:44

Handelsbanken sämre än väntat – ”Svag rapport”

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 5 350 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 6 220 miljoner kronor motsvarande period i fjol. En klart svag rapport, anser analytikern Andreas Håkansson på Danske Bank.

Sydsvenskan - 17 jul 19 kl. 07:44

Handelsbanken sämre än väntat – ”Svag rapport”

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 5 350 miljoner kronor för andra kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 6 220 miljoner kronor motsvarande period i fjol. En klart svag rapport, anser analytikern Andreas Håkansson på Danske Bank.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 05:00

Bykrogen har fått nya krögare

Blentarp Blentarps byakrog har fått nya krögare – Pauline Nilsson och hennes pojkvän Marcus Sahlé planerar att öppna i mitten på augusti.Restaurangen har stått tom sedan den tidigare krögaren Sofia Håkansson och hennes föräldrar stängde 28 oktober i fjor. Hon drabbades av mjölallergi och familjen valde att sälja restaurangen.

Skånskan - 16 jul 19 kl. 15:45

120 kvadratmeter stort hus i Löberöd sålt till ny ägare

Löberöd Eddie Hallin, 34 år, är ny ägare till fastigheten på Högseröd 1602 i Löberöd. Byggår för huset är 1926 och boarean är 120 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 3 023 kvadratmeter.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 19 kl. 05:00

Kålmalen till angrepp: ”Det är en katastrof”

Kålmalen har attackerat hela Sverige och de flesta bönder märker stora effekter av angreppen. Lokale bonden, Christer Håkansson, ägare till Maglarps grönsaker, förlorar stora delar av kålen som måste skalas bort..

Expressen - 13 jul 19 kl. 20:08

Ulla, 81, tävlar på toppnivå i dressyr

Hon är en av Sveriges absolut mest erfarna ryttare, och hon ger inte upp trots att hon nu är över åttio år gammal.För Ulla Håkansson är nyckeln att hålla sig aktiv även vid sidan av hästryggen.Men hennes team saknar fortfarande en pusselbit - en hästskötare.

Skånskan - 12 jul 19 kl. 15:45

Ny ägare till mindre hus i Skurup

Skurup Huset på Skurup 1210 i Skurup har fått en ny ägare. Köpare är Bengt Anders Håkansson, 77 år, från Beddingestrand, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i juni 2019 och priset blev 670 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 16:00

Elkablar under Stadsfesten vållar problem för rullstolsburna

Skydden över elkablarna under Stadsfesten vållar problem för rullstolsburna. ”De är så höga och branta att det är svårt att komma över dem”, säger Thomas Håkansson som välte i onsdags..

Expressen - 12 jul 19 kl. 14:50

Bevattningsförbud i Båstad – struntat i att spara vatten

Nu gäller bevattningsförbud i Båstad kommun, med omedelbar verkan. Anledningen är att vattenförbrukningen i kommunen ökat kraftigt – trots uppmaningar om att spara vatten.– Vi kommer att patrullera områden i kommunen och knacka på hos folk som vattnar gräsmattor, säger Jonas Håkansson, dricksvattenchef på NSVA till SVT Helsinborg.

Affärsvärlden - 12 jul 19 kl. 09:58

Analytiker: SEB:s rapport är stark

"Aktien kommer att handlas upp ett par procent på det här", säger Andreas Håkansson, bankanalytiker på Danske Bank..

NSD - 12 jul 19 kl. 08:55

Analytiker om SEB: Stark rapport

Ett starkt resultat, anser Andreas Håkansson, bankanalytiker på Danske Bank om SEB:s rapport för årets andra kvartal..

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 11:30

Guzel Jachinas roman är otroligt skicklig – men vad säger den oss idag?

En otroligt skicklig roman – men vad säger den oss idag, undrar Gabriella Håkansson..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 11:30

Guzel Jachinas roman är otroligt skicklig – men vad säger den oss idag?

En otroligt skicklig roman – men vad säger den oss idag, undrar Gabriella Håkansson..

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 19 kl. 10:16

VM-bronshjälten hemma i vardagen på Vångavallen

Tomas Håkansson struntade i damlandslagets bronsfirande i Göteborg för att snabbt återvända till vardagen i TFF. Men nu kan målvaktstränaren se fram emot OS i Tokyo nästa år..

Sydöstran - 10 jul 19 kl. 09:47

Emmie och Johan Håkansson

Expressen - 10 jul 19 kl. 06:00

Bondens kärleksavslöjande med Amanda, 21

Kärleken sprudlar på den öländska bondgården.Efter den brutala dumpningen på Arlanda hittade Simon Ohlsson kärleken i Amanda Håkansson.”Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du”, skriver Simon Ohlsson i ett inlägg på Instagram..

Sydöstran - 08 jul 19 kl. 15:32

Ridklubb utsatt för sabotage: ”Blev förbannad”

Ridklubben har drabbats av skaderörelse. – Om det är någon som vet något får de gärna kontakta mig, säger Malin Håkansson..

Skånskan - 08 jul 19 kl. 14:37

TFF testade nytt

FOTBOLL I genrepet inför superettanomstarten tappade Trelleborgs FF 1-0 till slutligt 1-2 mot danska superliganykomlingen Silkeborg.– Första halvlek är ju på stora delar väldigt, väldigt bra, det tycker jag. Inte minst i det offensiva spelet tycker jag att vi gör många bra saker, uppger tränaren Peter Swärdh direkt i matchreferatet på TFF:s hemsida.

Barometern - 08 jul 19 kl. 08:58

Sonja Håkansson

Skånskan - 04 jul 19 kl. 12:00

Nya ägare till hus i Hörby

Hörby Eva Margareta Håkansson och Bror Hansson, båda 67 år, har tagit över fastigheten på Beckasinvägen 11 i Hörby från Lars Anders Fredrik Håkansson och Emma Nyberg. Ägarbytet blev klart i juni 2019 och köpesumman blev 2 000 000 kronor. Huset är byggt 1973 och har en boyta på 99 kvadratmeter.

DN - 04 jul 19 kl. 19:40

Färre söker hjälp hos Stödlinjen för spelberoende

Belastningen på den nationella stödlinjen för spelberoende har minskat kraftigt med den nya spellagen. Beroendeforskaren Anders Håkansson ser det som ett tecken på att självavstängningarna fungerar.  Samtidigt finns en oro för vad som händer när avstängningarna börjar löpa ut.

DI - 03 jul 19 kl. 17:44

Skogens klimatvärde i het debatt

Skogens betydelse för klimatet var föremål för en mycket engagerad diskussion på Di:s scen under onsdagen utifrån en ny rapport.  ”Nu har vi siffror på hur mycket olja och kol vi kan spara i backen genom att använda våra produkter”, säger Carina Håkansson, vd, Skogsindustrierna. .

Blekinge Läns tidning - 03 jul 19 kl. 17:07

Karlshamnsbo kan vinna pris för sin Gin & Tonic

Malin Håkansson har kvalificerat sig till final i en drinktävling. Hennes drink kan bli en av Sveriges bästa..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.