Håkan

Wednesday, 25 April, 08:46

Nyheter om Håkan

Sortering: Relevans | Senaste
Länstidningen i Jämtland - 06 apr 18 kl. 15:01

Emil Jonasson siktar högt med IFK Östersund som vill etablera sig i division 2: "Vansinnigt tuff serie"

IFK Östersund slutade på en imponerande femteplats när laget var nykomlingar i division 2 Norrland förra året. Nu hoppas Emil Jonasson att laget ska klara av det svåra andra året och etablera sig i serien som också innehåller länsrivalen Ytterhogdal. – Förhoppningsvis kan vi göra lite fler mål i år och då kanske publiken kan hitta till våra matcher också, säger han..

Kristianstadsbladet - 07 apr 18 kl. 00:00

Exploateringen av Hässleholm kan bli dyr för skattebetalarna

Nu är måttet rågat även för en luttrad person som undertecknad. Vad gäller då frågan?.

YLE - 18 mar 18 kl. 18:47

Känslosam Saarinen efter avskedet: "Det här är underbart och fruktansvärt på samma gång"

Aino-Kaisa Saarinen var klädd för farväl. ”Tack och hej” stod det på kalsongerna – och nu lägger en av Finlands genom tiderna bästa längdåkare av. ”Jag har gjort saker som jag fortfarande inte kan förstå”, säger Saarinen till C More..

Skånskan - 04 apr 18 kl. 04:00

Hård re­vi­sors­kri­tik

Re­gi­on Skånes misskötta ekonomi de­bat­teras i re­gi­on­full­mäk­tige en gång om året, i sam­band med att års­re­do­vis­ningen ska god­kännas och re­vi­sorernas rap­port ska dis­ku­teras. Det var dags i går.
Re­vi­sorerna går inte så långt att de fö­re­slår att an­svars­fri­het ska vägras, men kri­tiken är hård, helt be­rät­ti­gat.

Blekinge Läns tidning - 04 apr 18 kl. 11:00

Läs allt om KHK:s kamp mot Timrå

Det är dags för den sjätte omgången i matchserien mellan Karlskrona HK och Timrå. KHK leder med 3–2. Kan de avgöra i kväll?

Alingsås tidning - 06 apr 18 kl. 05:30

Vårgårdakille tävlar i fysik-VM

Världsmästerskapen i teoretisk fysik avgörs just nu i Ryssland. Max Blom, 20, från Nårunga är en av sex personer som representerar Sverige.
– Det är väldigt roligt, jag tror vi har en bra chans i turneringen, säger han.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 08:59

Ungdomarna lyfter Sjöbo IF

FOTBOLL Hur långt ska Sjöbos ungdomliga entusiasm räcka?Premiären i division 5 sydöstra:
8 april: Gärsnäs-Ystads IF, Sjöbo-Köpingebro, Blentarp-Liga 06 (14), Skivarp-Spjutstorp (15).
OBS!

Skånskan - 06 apr 18 kl. 12:14

E22 avstängd efter olycka vid Gårdstånga

En olycka gör att E22 är avstängd i södergående riktning mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra.Strax innan klockan 12 inträffade en trafikolycka mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra. Olyckan har medfört att E22 är avstängd mellan de båda trafikplatserna och trafikanter uppmanas ta en annan väg.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

Han vill att fotboll ska vara mer än bara fotboll

PRISVÄRD. Gustav Plantin säger att han vill göra fotboll till lite mer än bara fotboll. Nu är han en av tio kandidater till att ta emot ett ledarskapsstipendium ur kungens hand.

Skånskan - 06 apr 18 kl. 14:00

SPI Välfärden tänker på procenten

Staffanstorp SPI Välfärden i Staffanstorp är ett litet parti som kan få svårt att ta en plats i kommunfullmäktige med de nya regler som gäller inför höstens val.I kommuner med mer än en valkrets behöver partierna få ihop tre procent av rösterna och i de övriga krävs två procent för en plats i fullmäktige. Det finns småpartier i Skåne som på grund av den nya regeln väljer att inte ens ställa upp i höstens val, men SPI Välfärden i Staffanstorp är inställt på att kämpa för sin plats.

Blekinge Läns tidning - 06 apr 18 kl. 14:00

Ge alla en fast husläkare

Alla i Sverige ska kunna välja sin egen fasta husläkare. En läkare man känner till namnet. En sådan läkare kan inte ha hur många patienter som helst – vi behöver tillåta tak för hur många patienter en husläkare kan ha..

Blekinge Läns tidning - 15 apr 18 kl. 14:00

En investering som kan bli dyr

En bostadsrätt på Kilströmskaj eller vid Krutviken kan bli en farlig investering av fyra skäl: ekonomin i en vikande bostadsmarknad för udda lägenheter med dåliga planlösningar risken att föreningen blir stående med kostnader för osålda lägenheter och lokaler kostnader för komplicerade konstruktioner som kommer att ge dyra fuktproblem problem med bostadsrättsföreningarna där många ägare inte bor i husen.

Nya Wermlands Tidningen - 25 mar 18 kl. 18:57

Visst kan FBK bli historiskt

Sommartid...då vaknade Färjestad ur slutspelsdvalan. Nu tror jag faktiskt att FBK har chansen att bli första laget som vänder 0-3..

PrivataAffärer - 04 apr 18 kl. 09:39

SEB: Väntad vinstvarning från Byggmax

Tisdagens vinstvarning från Byggmax – en försäljningsminskning på 15 procent under det första kvartalet – var inte särskilt oväntad givet den kalla vintern. Däremot kan vikande efterfrågetrender inklusive minskande antal bygglov dväljas....

SR - 05 apr 18 kl. 19:39

Kataloniens ledare Puigdemont släpps mot borgen

I Tyskland har en domstol beslutat att den katalanske ledaren Carles Puigdemont kan släppas mot borgen, enligt uppgifter från Reuters..

BT - 06 apr 18 kl. 04:00

Hur gick det sedan?

Å vad skönt att våren äntligen är på väg, nu kan snart mina gamla föräldrar sitta på balkongen och njuta av frisk luft och lite värme från solen, skriver signaturen Leo hoppfullt...

Skånskan - 06 apr 18 kl. 12:06

I morgon vill hon bara ha roligt

höör En ung generations suddiga intentioner väckte idén till Maria Maunsbach debutroman ”Bara ha roligt”. Med fina recensioner i bagaget kommer hon till Höör i morgon för boksignering.
– Det här blir min första signering i bokhandel och det är så himla fint att ha den i Höör, säger hon.

DN - 06 apr 18 kl. 21:20

Så blir vädret resten av april

Kommande veckorna kan bjuda på mer vårlikt väder och redan till helgen blir det rejält varmare och solsken. Men i slutet av april väntar bakslag – och mer snö i landets norra delar, visar en långtidsprognos..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 21:50

Facebook är för lag om politisk annonsering

Facebooks grundare och vd Mark Zuckerberg stöder lagen som ska reglera politiska annonser på nätet. En hög chef vid Facebook utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett..

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 21:50

Facebook är för lag om politisk annonsering

Facebooks grundare och vd Mark Zuckerberg stöder lagen som ska reglera politiska annonser på nätet. En hög chef vid Facebook utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett..

SVT - 09 apr 18 kl. 16:06

Meteorologen om klassiska aprilvädret: ”Det mest optimala vi kan ha just nu”

På många håll i landet har det klassiska aprilvädret tagit fart. Något vi ska vara glada över enligt SVT:s meteorolog Nitzan Cohen. – Det här är det mest optimala vädret vi kan ha just nu..

Expressen - 27 feb 18 kl. 16:20

Vänsterpartiet i samarbete med Kommunisterna: "Svårt att nå ut"

Vänsterpartiets lokalförening i Boden samarbetar med Kommunisterna och ordnar en gemensam kulturkväll där Sven Wollter kommer att medverka. Partiets distriktsordförande i Norrbotten, Nina Berggård menar att detta kan vara ett sätt att locka väljare, men säger samtidigt: – Det här betyder inte att vi delar deras värderingar, men vi tycker att det är rimligt att samverka för att få människor att engagera sig..

Sydsvenskan - 29 mar 18 kl. 15:34

Ted Eriksson: ”Jag känner en lättnad i dag”

Nu kan han fortsätta arbeta som polis..

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 18 kl. 20:20

Zlatan börjar på bänken i Los Angeles-derbyt

Zlatan kan komma att göra sin MLS-debut redan ikväll..

SVT - 06 apr 18 kl. 20:12

SVT:s meteorolog: Plusgrader i nästan hela landet under helgen

Helgen ser ut att bli mycket varmare än tidigare i vår, enligt SVT-meteorologen Tora Tomasdottir. På söndag kan temperaturen stiga över 15 grader i södra Sverige..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 21:17

Kvarnby vill ta flera kliv uppåt

FOTBOLL Ulf Jansson-tränade Kvarnby IK klarade sig i fjor kvar efter stor dramatik och en heroisk vändning i slutomgången.
2018 siktar man betydligt högre.– Vi ska inte alls behöva hamna i den sitsen och en mittenplacering är fullt rimlig, konstaterar Jansson som gör sin andra säsong i klubben.

SmålandsPosten - 06 apr 18 kl. 21:36

Teresa Küchler: Utlandssvenskens klagan

Så ligger man där i en hotellsäng i Kroatien eller Portugal, på en tråkig jobbresa eller kanske en efterlängtad, välförtjänt semester, och tänker att man äntligen kan passa på och se de sista avsnitten av Homeland eller Game of Thrones..

SmålandsPosten - 29 mar 18 kl. 07:37

Aktiv medborgare istället för lönearbetare

Under tre månaders tid gjorde Erik Malm ett eget basinkomstexperiment. Han ville visa hur man kan bidra till samhället utan att lönearbeta..

Skånskan - 02 apr 18 kl. 12:33

Kyrkan köper äldsta krogen

Malmös äldsta kyrka - St Petri - köper Malmös äldsta ölhall - Matssons.Efter 132 år är det slut på ölserveringen på Mattssons ölhall. Istället blir det en annan typ av mötesplats i kyrkans regi och kyrkkaffe som serveras istället för ölsejdlar.

GT - 05 apr 18 kl. 22:16

Volvochefen öppnar för samarbete med Geely

Vid Volvos årsstämma på torsdagen fanns en viss oro. Den nya ägaren, kinesiska Geely, har också köpt in sig hos konkurrenten Daimler. Styrelseordföranden Carl-Henric Svanberg, berättade att de kan tänka sig ett samarbete med Geely, men inte med konkurrenten, skriver Dagens Industri.

DN - 06 apr 18 kl. 09:58

Vad vet du om apokalypsen på film?

I början av maj är det premiär för postapokalyptiska ”The rain” som är Netflix första skandinaviska originalserie. Vad kan du om andra apokalyptiska skildringar i film och tv-fiktionen under 2000-talet?.

DN - 06 apr 18 kl. 13:30

Quiz: Vad kan du om världens flygplatser?

Testa dina kunskaper i DN:s frågesport..

GT - 06 apr 18 kl. 20:27

”Hans kapacitet är 20 minuter”

Moestafa El Kabir, 29, har en bra bit kvar till toppformen. Dessutom har anfallare en känning i höften. – Men min förhoppning är att han kan spela på måndag, säger tränaren Andreas Alm.

Sydöstran - 06 apr 18 kl. 20:48

Facebookchef befarar mer datamissbruk

Facebookchefen Sheryl Sandberg utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett via plattformen - utöver det som redan är känt om att uppemot 87 miljoner användares personliga uppgifter har varit på drift.(TT).

Blekinge Läns tidning - 06 apr 18 kl. 20:48

Facebookchef befarar mer datamissbruk

Facebookchefen Sheryl Sandberg utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett via plattformen - utöver det som redan är känt om att uppemot 87 miljoner användares personliga uppgifter har varit på drift.(TT).

GöteborgsPosten - 06 apr 18 kl. 20:48

Facebookchef befarar mer datamissbruk

Facebookchefen Sheryl Sandberg utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett via plattformen – utöver det som redan är känt om att uppemot 87 miljoner användares personliga uppgifter har varit på drift..

YA - 06 apr 18 kl. 20:48

Facebookchef befarar mer datamissbruk

Facebookchefen Sheryl Sandberg utesluter inte att fler fall av systematiskt missbruk av persondata kan ha skett via plattformen - utöver det som redan är känt om att uppemot 87 miljoner användares personliga uppgifter har varit på drift.(TT).


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.