Gunilla Persson

Saturday, 16 February, 00:24

Nyheter om Gunilla Persson

Sortering: Relevans | Senaste
Skånskan - 16 jan 19 kl. 07:00

Vårböcker att längta efter

En prunkande trädgårdsberättelse av Jonas Karlsson, en ny roman av skånska Amanda Svensson, en hel bok bara om krusbär, en ny kriminalroman av Leif GW Perssons arvtagare Christoffer Carlsson – och mycket mer. Tidningens kulturchef Gunilla Wedding hittar många vårböcker att längta efter och vara nyfiken på.Svensk skönlitteratur:
I sin förra roman Blåst!

Sydsvenskan - 30 dec 18 kl. 09:00

”Hollywood”-fru som ser romantik i framtiden

Nu fyller Gunilla Persson 60 år..

Expressen - 08 dec 18 kl. 17:57

Gunillas Perssons varning till Alexandra Zazzi efter kritiken

Gunilla Persson kritiserar ”Biggest loser VIP”-deltagaren Alexandra Zazzi – för att hon gått ut i medierna och klagat på klippningen av programmet.Persson varnar nu Zazzi för att agerandet kan få ödesdigra konsekvenser för hennes eventuella karriär som realitystjärna:– Nästa gång kanske de tänker två gånger innan de väljer ut profilen som klagar så mycket..

Skånskan - 02 jan 19 kl. 09:58

Här har ni det bästa på scen 2018

Innan vi ger oss in i ett nytt scenår tittar vi tillbaka och minns det bästa och det mest speciella på scen från 2018.Gunilla Wedding Vinnaren tar allt på Hipp, Malmö Stadsteater:
Årets riktiga lyckopiller. I den politiska kabaréns form vävde Nina Persson och kompani på ett övertygande sätt ihop en mängd olika röster och olika sceniska och musikaliska uttryck till en stark uppmaning till publiken att använda sin egen rösta röst i demokratins och humanismens namn.

Helsingborgs Dagblad - 30 dec 18 kl. 09:00

”Hollywood”-fru som ser romantik i framtiden

Nu fyller Gunilla Persson 60 år..

Expressen - 02 jan 19 kl. 06:00

Moraeus avslöjar sanningen om relationen med Gunilla

Efter bråket mellan Kalle Moraeus och Gunilla Persson har nu ”Biggest loser VIP”-deltagarna begravt stridsyxan.I ”Agnetas nyårskarameller” berättar Kalle Moraeus och Gunilla Persson sanningen om deras försoning.– Kalle är på djupet en gentleman och det är ju väldigt attraktivt, säger Gunilla Persson i ett klipp från ”Biggest loser VIP”.

Expressen - 11 dec 18 kl. 20:12

Gunillas stora förvandling – okända bilderna visar allt

Hon var med i "Biggest loser VIP" för att få hjälp att gå ner extravikten hon lagt på sig.Men efter programmet har Gunilla Persson tappat flera kilo till – men vill samtidigt inte tillbaka till hur hon såg ut under sin långa modellkarriär.– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen.

Expressen - 22 dec 18 kl. 17:51

16 svenska kändisar: Så firar vi julen 2018

Malin Berghagen gör det för första gången utan sin mamma "Lill-Babs".Gunilla Persson firar pampigt i USA.Edward Blom, ja han gör det i 20 hela dagar.

GöteborgsPosten - 30 dec 18 kl. 16:15

Gunilla längtar efter den stora kärleken

Hon blev kändis vid 50. Men livet har alltid bjudit ”Hollywood”-frun Gunilla Persson på äventyr, utan att hon alltid vet hur det går till..

Skånskan - 06 dec 18 kl. 14:30

Mycket kul med årets spelnyheter

Sällskapsspel Tre fullpoängare och massor av spel som nådde nästan ända fram. Det är resultatet av tidningens test av nya spel av nästan 30 spel för från de yngsta till (nästan) vuxna.
De som fick fem pantrar i betyg var playmig.

Expressen - 22 okt 18 kl. 20:57

Gunillas Perssons svek – som får tränaren att reagera

Hollywoodfrun Gunilla Persson har svårt att delta under gruppträningen i programmet ”Biggest loser” – något som gör tränaren Mikael Hollsten upprörd.När Gunilla Persson vägrar delta under ett pass så ryter han ifrån.– Du kan sänka mig bäst du vill, men jag känner inte för att göra den här övningen, säger Gunilla Persson i programmet..

Expressen - 09 dec 18 kl. 06:00

Gunilla Persson fruktade att mamman skulle dö före jul

Hollywoodfrun Gunilla Perssons mamma Iris, 92, har under den senaste månaden åkt in och ut på sjukhus.Hennes tillstånd har stundtals varit mycket kritiskt – och Gunilla Persson har fruktat det värsta:– Det var särskilt jobbigt när man tänkte att hon skulle dö före jul..

Expressen - 06 nov 18 kl. 21:55

Martin Björk utskälld av Hollywood- fruarna efter orden: ”Otroligt otrevligt”

Fruarna i ”Svenska Hollywoodfruar - den stora återträffen” är knappast kända för att vara konflikträdda.När programledaren Martin Björk släpper ifrån sig en kommentar om ”lata hemmafruar” får han det hett om öronen.– Det har varit otroligt otrevligt här, säger Gunilla Persson när hon summerar inspelningen..

Skånskan - 26 nov 18 kl. 07:00

Ytterligare namn klara för Musikhjälpen

Peg Parnevik och Aron Anderson blir ambassadörer för årets Musikhjälpen och Hanna Persson resande reporter. Det avslöjades på måndagsmorgonen.Förra året var bloggaren, skribenten och programledaren Hanna ”HanaPee” Persson en av publikens ambassadörer för Musikhjälpen.

Expressen - 01 nov 18 kl. 06:00

Kalle Moraeus totala livs- förändring – avslöjar planen

I "Biggest Loser VIP" får tv-tittarna följa Kalle Moraeus kamp för ett hälsosammare liv, och artisten har gjort en märkbar viktnedgång.Nu berättar han om sin radikala livsförändring – och relationen till Gunilla Persson.– Det har betytt en total helomvändning i mitt liv, säger Kalle Moraeus..

Barometern - 31 dec 18 kl. 06:00

Gunilla ser romantik i framtiden

Hon blev kändis vid 50. Men livet har alltid bjudit Hollywoodfrun Gunilla Persson på äventyr, utan att hon alltid vet hur det går till..

Expressen - 10 dec 18 kl. 05:00

Gunilla Perssons storbråk med Zazzi - efter orden i tv

Alexandra Zazzi och Gunilla Persson träffas för första gången efter "Biggest loser VIP"-inspelningen, när det vankas final av tävlingen.Men den goda stämningen i studion visar inte den nuvarande relationen mellan kändiskvinnorna – som sedan finalen har brutit kontakten helt.– På finalen var det en massa gulligull, och sen blir jag huggen i ryggen när jag sitter hemma på hösten och ser programmet, säger Gunilla Persson..

Expressen - 10 okt 18 kl. 19:58

Gunilla avslöjad – av polisens bilder

Här är övervakningsfilmen inifrån lyxbutiken i Florida – som visar hur Gunilla Persson tar med sig ett par solglasögon utan att betala. Filmen var polisens starkaste bevis i den fyra månader långa rättsprocessen mot realitystjärnan. I fredags gjorde Gunilla Perssons advokat upp med åklagaren – stjärnan döms inte..

SmålandsPosten - 20 dec 18 kl. 05:00

Gunilla ser romantik

Hon blev kändis vid 50. Men livet har alltid bjudit ”Hollywood”-frun Gunilla Persson på äventyr, utan att hon alltid vet hur det går till..

Expressen - 03 dec 18 kl. 05:00

Gunilla Perssons vädjan till Kalle Moraeus

"Biggest loser VIP"-deltagarna håller kontakten med varandra efter inspelningarna i en intern chatt.Den enda som inte är med i chatten är Gunilla Persson – som inte har kontakt med de andra från programmet.– Jag tror att de planerar saker jag inte vet om, säger hon..

Expressen - 28 sep 18 kl. 07:17

Hollywoodfruns besked – avslöjar nya konflikten

Gunilla Persson, 59, har inte synts till under de första avsnitten av ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3.Men redan nästa vecka gör hon comeback i programmet.– Jag är här för att stanna och jag är med ända till slutet.

Expressen - 04 dec 18 kl. 06:18

Gunilla Perssons nya superkropp: ”Stark hjärna”

Gunilla Persson har efter ”Biggest loser VIP” fortsatt med träningen.Nu berättar hon om sin nya kropp – och hyllar även deltagaren Alexandra Zazzi.– Hon är stark som en björn, berättar Gunilla Persson..

NSD - 17 okt 18 kl. 09:10

Åsa återförenas med Hollywoodfruarna

Åsa Vesterlund, från Hortlax, återförenas med antagonisten Gunilla Persson i när gamla deltagare i "Svenska Hollywoodfruar" ses igen..

Expressen - 22 nov 18 kl. 05:00

Gunilla Perssons bild avslöjar livsändringen

Gunilla Persson tävlade i TV4:s "Biggest loser VIP", men tvingades lämna programmet efter en utröstning.Nu visar Hollywoodfrun upp sin kroppsförändring efter programmet på sociala medier."I form på gymmet med Erika" skriver Gunilla Persson till en bild på henne i gymkläder..

Expressen - 22 okt 18 kl. 16:35

Jakten Gunilla Perssons bidragspengar inleds

Nu kan jakten på Gunilla Perssons bidragspengar inledas.Hollywoodfrun är dömd att betala tillbaka felaktigt utbetalda bidrag från Försäkringskassan.– Jag vet inte att jag gjort något jävla bedrägeri, har Gunilla Persson, 59, tidigare sagt..

Skånskan - 19 sep 18 kl. 10:13

”Hollywoodfru” döms för bidragsfusk

USA Den svenska "Hollywoodfrun" Gunilla Persson förlorade målet mot Försäkringskassan i tingsrätten och döms nu att betala cirka 350 000 kronor.Gunilla Persson, 59 år, som har gjort sig mest känd i TV3:s serie ”Svenska Hollywoodfruar” förnekar brott och har inga planer på att betala. – På den här jorden kommer de aldrig att se ett rött öre från mig, säger hon till Aftonbladet.

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 18 kl. 14:08

Samtal pågår om vilka som ska styra

Kommunvalet i Sunne är färdigräknat. Bland annat kan noteras att Sverigedemokraterna fick fler röster än Moderaterna och att Centerpartiets Ola Persson kryssade sig förbi ettan Gunilla Ingemyr. Men hur Sunne ska styras är oklart.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.