Gunilla Persson

Thursday, 20 September, 22:28

Nyheter om Gunilla Persson

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 17 aug 18 kl. 05:58

Pernillas angrepp på Gunilla Persson

Familjen Wahlgren fick ny luft under vingarna när ”Wahlgrens värld” hade premiär - nu lanseras den fjärde säsongen i Kanal 5.  Så här byggdes programmet som omfamnade en ny tv-trend i precis rätt ögonblick och samtidigt skapa sina egna regler för vad en realityserie kan vara. – Det är roligt att det blivit en positiv succé.

Skånskan - 25 aug 18 kl. 14:00

Fortsätter att vårda sin by

Harlösa I år är det 80 år sedan Harlösas försköningsförening startade. Därför vankas det fest på söndag med tårta och kaffe i parken, som kallas för Torget.Försköningsföreningen startade år 1938.

Skånskan - 20 aug 18 kl. 09:30

Kalle Moraeus intog Bosjökloster

Ljungbyhed/Höör I går, söndag, uppträdde musikern Kalle Moraeus på Bosjökloster. På förmiddagen landade han med ett privatplan på flygfältet utanför Ljungbyhed.Vid elvatiden på söndagsförmiddagen landade Kalle Moraeus med vänner på skånsk mark.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 15:27

43 kvadratmeter stor stuga i Ljungbyhed såld till nya ägare

Stefan Persson, 52, och Gunilla Gerdin, 53, från Eslöv, är nya….

Expressen - 01 aug 18 kl. 21:38

Gunillas drag – efter misstänkta lyxstölden

Rättsprocessen fortsätter för Gunilla Persson som skriver på sin Instagram att hon åter är på plats i Miami med sin kvinnliga advokat.I september ska rättegången avgöras där utgången för närvarande är omöjlig förutspå enligt domaren Leonard Hanser.  "Nu har jag och min kvinnliga advokat från LA landat i Miami", skriver hon på sin Instagram..

Skånskan - 09 aug 18 kl. 09:00

Hus på 108 kvadratmeter sålt i Skurup

Skurup Eva Gunilla Persson, 66 år, är ny ägare till huset på Vårgatan 6 i Skurup. Husets byggår är 1982 och det har en boyta på 108 kvadratmeter. Säljare är Jonas Peter André Nilsson och Christina Ekdahl.

YA - 09 aug 18 kl. 02:02

Förr visste man vad Moderaterna stod för

I en insändare i YA den 2 augusti tar Sverker Meyer, Gunilla Andersson och Christian Persson, samtliga moderatpolitiker, till orda. Det består av tre delar där man i första delen totalt odugligförklarar Centern i Ystad. Sen berömmer man sig själv i sant gammalt högermanér och slutligen försöker man få ihop det med samma Centerparti.

Expressen - 19 jul 18 kl. 21:01

Här är skolan – där mobiler är förbjudna

En mobilfri zon – det är vad Nils Holgerssonskolan satsar på.Eleverna är förbjudna att använda sina telefoner under skoltid, alla medhavda mobiler måste lämnas in på morgonen.– Barn är sociala på sociala medier, men kan kanske må bra av fler sociala kontakter i verkliga livet, säger Gunilla Persson, rektor på Nils Holgerssonskolan, till Ystads Allehanda..

Expressen - 20 jun 18 kl. 07:55

Gunillas desperation – nu avslöjar advokaten

NEW YORK. Gunilla Persson och hennes advokat gör allt för att slippa en rättegång för den stöld av ett par Chanelsolglasögon värda 4 700 kronor som Hollywoodfrun misstänks för. Nu har den hearing där åtalet mot Persson skulle ha lagts fram ställts in.

Expressen - 22 jun 18 kl. 07:00

Hollywoodfrun fångad på bild – nu kommer det fram

PALM BEACH. Åtalet mot Hollywoodfrun Gunilla Persson för den misstänkta stölden av lyxsolglasögonen i Florida har mildrats – men hon riskerar fortfarande straff. Nyckeln i åklagarens bevisning: de två olika övervakningsfilmerna.

Expressen - 16 jul 18 kl. 17:04

Nya vändningen – bevisen mot Gunilla Persson

Gunilla Persson får mer tid på sig att förereda sitt försvar.Samtidigt har en lista på bevisen mot realitystjärnan offentligtgjorts. Åklagaren i Florida har bilder, övervakningsvideo och vittnesuppgifter som bevis för stölden som Gunilla Persson anklagas för.

Expressen - 13 jun 18 kl. 06:00

Gunillas avslöjande – efter bråket med Isabel

De har varit fiender i flera år. Nu tycks relationen mellan Gunilla Persson och Isabel Adrian tagit en ny vändning – något som avslöjas av de två profilernas agerande.– En exceptionellt bra fotografering, arrangerad av Isabel, skriver Gunilla på sin Instagram.

Expressen - 09 jun 18 kl. 05:58

Ex-maken avslöjar nu sin sanning om Gunilla Persson

Gunilla Persson har gjort sig känd för att få utbrott på bästa sändningstid i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”. Nu säger exmaken Stephen Linville att det inte var någon picknick att leva med Hollywoodfrun – och han hämnas genom att avslöja sin sanning.– Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova, säger han.

Expressen - 05 jun 18 kl. 08:14

Hockeylegendaren klar för ”Biggest loser VIP”

Den före detta hockeystjärnan Peter "Pekka" Lindmark är klar för årets säsong av ”Biggest loser VIP”.Tillsammans med bland annat Gunilla Persson och Kalle Moraeus kommer han att medverka i rutan när TV4 nu presenterar hela startfältet för 2018..

Länstidningen i Jämtland - 07 jun 18 kl. 14:30

Magnus Schönberg om att vara med i Biggest loser VIP – och överenskommelsen med hollywoodfrun Gunilla Persson

Först tvärt nej, sedan ja. Så kom våren att spenderas med en brokig skara svenska kändisar under inspelningen av Biggest loser VIP. Nu är fokus för Magnus Schönberg att hålla formen till finalen som spelas in i höst..

Expressen - 27 jul 18 kl. 16:55

Ingen överenskommelse för Gunilla Persson i rätten

Gunilla Perssons rättsfall går vidare – i september kommer hennes advokat förhandla med åklagaren. Då avgörs om Gunilla Persson kommer förklaras skyldig – eller om fallet går vidare till rättegång. – Det är omöjligt att förutspå vad som kommer hända, säger William Rivera, assistent till domaren Leonard Hanser.

Sydsvenskan - 05 jun 18 kl. 06:00

De tävlar i årets "Biggest loser VIP"

Efter en vår fylld av spekulationer offentliggörs årets deltagare i tv-programmet "Biggest loser VIP" Det är sedan tidigare känt att Hollywoodfrun Gunilla Persson, musikern Kalle Moraeus, journalisten Erik Hörstadius, ”Idol”-deltagaren Magnus Schönberg,.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 18 kl. 06:00

De tävlar i årets "Biggest loser VIP"

Efter en vår fylld av spekulationer offentliggörs årets deltagare i tv-programmet "Biggest loser VIP" Det är sedan tidigare känt att Hollywoodfrun Gunilla Persson, musikern Kalle Moraeus, journalisten Erik Hörstadius, ”Idol”-deltagaren Magnus Schönberg,.

Expressen - 29 jun 18 kl. 17:34

Gunilla Persson jagas – av ”stämningsman”

Tajmingen kunde inte ha varit sämre för Gunilla Persson, 59. "Hollywoodfrun" är åtalad för en glasögonstöld i Florida – och söks nu av en amerikansk "stämningsman" sedan Försäkringskassan stämt henne för misstänkt bidragsfusk.  – Nu har det skickats översättningar så att hon ska kunna delges i USA, säger Klara Axling, handläggare vid tingsrätten.

Skånskan - 15 maj 18 kl. 16:54

Modern tandklinik öppnad

lund Landets kanske modernaste tandvårdsklinik öppnade på tisdagen portarna för de första patienterna.
Folktandvården Skånes nya center ligger i det nybyggda Posthornet precis bredvid Kristallen.
Här samlas både allmän- och specialisttandvård, käkkirurgi, undervisning, ny teknik, forskning och ledning.

Expressen - 25 jun 18 kl. 10:38

Gunilla Persson förd akut till sjukhus – efter åtalet

Nyligen delade Gunilla Persson med sig att hon har haft det tufft. Nu har hon lagts in på sjukhus. "Har förmodligen fått en extrem hudallergi", skriver "Svenska Hollywoodfruar"-stjärnan på Instagram.

Expressen - 20 jun 18 kl. 21:59

JUST NU: Gunilla Persson åtalas – efter lyxstölden

PALM BEACH. Gunilla Persson åtalas efter den misstänkta lyxstölden i Florida. Åklagaren skriver i åtalet att Hollywoodfrun begått grov stöld – men efter att dokumenten lämnats in meddelar rätten att brottsrubriceringen ändrats till en förseelse.

Expressen - 24 jun 18 kl. 10:00

Gunilla Perssons dubbelliv avslöjat

Hollywoodfrun Gunilla Persson har gjort sig känd för sina bråk i tv. Inför rättegången mot tv-frun avslöjar hennes exmake Stephen Linvilles tv-stjärnans dubbelliv – han hade nämligen inte någon aning om Gunilla Perssons konfrontativa sida i början av relationen.– Hon var mycket trevligare när jag träffade henne.

Expressen - 28 maj 18 kl. 16:12

Gunilla Persson jagas av F-kassan för bidragsfusk

”Hollywoodfrun” Gunilla Persson, 59, har hamnat i klammeri med amerikansk rättvisa efter en misstänkt butiksstöld. Samtidigt anklagas hon för bidragsfusk av Försäkringskassan – som har stämt henne på drygt 330 000 kronor i domstol.– Jag vet inte att jag gjort något jävla bedrägeri, har Gunilla Persson tidigare sagt till Expressen..

Expressen - 29 jun 18 kl. 13:01

Nya beskedet till Gunilla – efter rättens vändning

Gunilla Persson kallas till ännu en dag i rätten – den 16 juli tas hennes fall upp igen. Realitystjärnan står åtalad för stöld. Hon misstänks ha stulit ett par lyxsolglasögon av märket Chanel.

Expressen - 02 jul 18 kl. 18:22

Gunilla Persson visar upp vågade bilden efter alla år

Hollywoodfrun Gunilla Persson gör alla påminda om sitt förflutna som fotomodell med en avklädd bild på sin Instagram.TV3-profilen visar upp sig endast iklädd ett stycke leopardtyg, på den nypublicerade bilden.”Prinsessan Margarets hus i Mustique, Saint Vincent och Grenadines, Västindien, år 1992”, skriver Gunilla till bilden..

Expressen - 14 jun 18 kl. 06:00

Så kan Gunilla Persson dömas

NEW YORK. Hollywoodfrun Gunilla Persson åtalas nästa vecka i Florida för den misstänkta stölden av ett par Chanel-solglasögon värda 4 700 kronor. Hon riskerar som mest flera år i fängelse.

Expressen - 23 maj 18 kl. 19:06

Hollywood-frun Gunilla Persson gripen i USA

Gunilla Persson, känd från tv-serien ”Svenska Hollywoodfruar”, har gripits i Florida, USA, misstänkt för grov stöld.Enligt polis misstänks Gunilla Persson ha stulit ett par solglasögon av märket Chanel. – Gunilla mår bra.

Sydsvenskan - 20 apr 18 kl. 08:07

Hollywoodfrun klar för "Biggest loser"

Gunilla Persson är klar för TV4:s bantningssåpa "Biggest loser VIP", skriver Aftonbladet. Övriga medverkande är däremot inte kända. "I dag har våra stjärnor träffats för allra första gången och vi har precis avslutat den första känslosamma invägningen..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 18 kl. 08:07

Hollywoodfrun klar för "Biggest loser"

Gunilla Persson är klar för TV4:s bantningssåpa "Biggest loser VIP", skriver Aftonbladet. Övriga medverkande är däremot inte kända. "I dag har våra stjärnor träffats för allra första gången och vi har precis avslutat den första känslosamma invägningen..

Blekinge Läns tidning - 20 apr 18 kl. 08:07

Hollywoodfrun klar för "Biggest loser"

Gunilla Persson är klar för TV4:s bantningssåpa "Biggest loser VIP", skriver Aftonbladet. Övriga medverkande är däremot inte kända. "I dag har våra stjärnor träffats för allra första gången och vi har precis avslutat den första känslosamma invägningen.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.