Guide

Thursday, 23 May, 04:59

Nyheter om Guide

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 30 apr 19 kl. 12:19

Guide: Allt du behöver veta om Tre Kronors VM-genrep

Hockey-VM i Slovakien närmar sig. Nästa fredag är det VM-premiär, men först väntar en landslagsturnering. Sverige ställer upp med ett starkt lag där målvakten Henrik Lundqvist är den största stjärnan.

Expressen - 30 apr 19 kl. 08:57

Fina skrällbudet är lite väl glömd av spelarna

I veckans första Guide till V75 Örebro ingår:√ Bästa spikarna √ Spetsdragen √ Skrällbuden√ Unika statistiken √ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag■ Läs alla Expressens tips inför V75 och V86 med Expressen Premium!.

SR - 30 apr 19 kl. 06:00

Guide: Frölunda obesegrade hemma på tre månader

Det står 2-2 i finalserien i ishockey mellan Frölunda och Djurgården. Nu är det dags för den femte SM-finalen. Observera att matchen börjar först klockan 20.

Expressen - 29 apr 19 kl. 16:18

Guide till valborgsfirandet över hela Sverige

På valborgsmässoafton tänder vi eldar och hälsar våren med sånger och fest.Över hela Sverige firas dagen på traditionellt sätt. Här får du koll på vilket firande som finns nära dig..

Dagens PS - 10 maj 19 kl. 11:03

Stor guide: Allt du behöver inför EU-valet

Det stundande valet till Europaparlamentet kan känns övermäktigt och svårt att få grepp om, och därför har Dagens PS sammanställt en Guide med det viktigaste du behöver veta innan valdagen. Hur, var och när? Valet till Europaparlamentet är den 26 maj, men det går bra att redan nu förtidsrösta.

Affärsvärlden - 29 apr 19 kl. 14:53

Lokaltyngda välfärdsbyggen

DATA Välfärdssektorns börsbyggen har vuxit snabbt, men knappast ”kapitallätt” – aldrig ekonomiskt och nu inte heller redovisningsmässigt. Del 3 i Affärsvärlden Analys+ IFRS 16-Guide..

Kristianstadsbladet - 29 apr 19 kl. 13:18

Guide: Här firas valborg

Inte bestämt dig var du ska fira Valborgsmässoafton? Här är en lista på olika firanden:.

BT - 28 apr 19 kl. 06:57

Valspecial: Partiernas toppnamn svarar på BT:s frågor om EU

Vem tycker vad om EU – och varför? BT har frågat förstanamnen på valsedlarna till de svenska partier som i dag sitter i parlamentet. Här är en snabb Guide inför valet den 26 maj.

Trelleborgs Allehanda - 28 apr 19 kl. 05:00

Här tänds bålen – stor guide till valborgsfiranden

Om vädret tillåter och marken inte är alltför torr kommer det finnas en rad valborgsfiranden att välja mellan runtom i Trelleborgs och Vellinge kommuner. Här är ett urval av dem..

Vagabond - 26 apr 19 kl. 10:30

Matig krogguide från New York

I matmetropolen New York trängs all världens kök – från kinesiska gatukök till hippa kvartershak och tjusiga stjärnkrogar. Boken New York för foodisar är författaren och Vagabondmedarbetaren Martin Gelins personliga Guide till stadens bästa mat. Här listar han sina fem krogfavoriter..

NSD - 23 apr 19 kl. 11:23

Har Luleå Sveriges mest hållbara matbutik?

För andra året i rad presenterar White Guide Green en Guide som bedömer matbutiker ur ett hållbarhetsperspektiv..

Dagen - 24 apr 19 kl. 15:51

Pedagogisk guide till det fundamentala i tron

Vad är religion? Vem är Gud? Är vi religiösa av naturen?

Dagen - 24 apr 19 kl. 15:51

Pedagogisk guide till det fundamentala i tron

Vad är religion? Vem är Gud? Är vi religiösa av naturen?

Kristianstadsbladet - 24 apr 19 kl. 07:45

Guide in i operans värld når inte hela vägen

Musikskribenten Nicholas Ringskog Ferrada-Noli, från Simrishamn, har i ”Dröm och skådespel” skrivit en entusiastisk introduktion till opera för nybörjare. Syftet är gott men boken hade behövt mer diskussion och djup, tycker kulturskribenten Bella Stenberg..

YA - 24 apr 19 kl. 07:45

Guide in i operans värld når inte hela vägen

Musikskribenten Nicholas Ringskog Ferrada-Noli, från Simrishamn, har i ”Dröm och skådespel” skrivit en entusiastisk introduktion till opera för nybörjare. Syftet är gott men boken hade behövt mer diskussion och djup, tycker kulturskribenten Bella Stenberg..

Sydöstran - 24 apr 19 kl. 06:00

Orrar i kamp för morgonpigga

Ingvar Nilsson är Guide och tipsar om tre saker man bör ha med sig på expeditionen som naturskyddsföreningen bjuder in till på Vakö myr..

Expressen - 23 apr 19 kl. 15:03

Guide till valborgsfesterna över hela Sverige

På valborgsmässoafton tänder vi eldar och hälsar våren välkommen, med sång och fest.Över allt i Sverige firas dagen på traditionellt sätt. Vi hjälper dig att hålla koll på vad som händer nära du bor..

Expressen - 23 apr 19 kl. 09:03

Skrällbudet smyger med – och ger rejäl utdelning

I veckans första Guide till V86 ingår:√ Bästa spikarna √ Spetsdragen √ Skrällbuden√ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag√ Stjärnkuskarnas tips■ Läs alla Expressens tips inför V75 och V86 med Expressen Premium!.

Expressen - 23 apr 19 kl. 09:16

Skorna rycks – då finns chansen mot Propulsion

I veckans första Guide till V75 ingår:√ Bästa spikarna √ Spetsdragen √ Skrällbuden√ Unika statistiken √ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ Systemförslag■ Läs alla Expressens tips inför V75 och V86 med Expressen Premium!.

DI - 21 apr 19 kl. 09:01

Komplett guide: Så väljer du rätt form för ditt bolag

Ligger du i startgroparna för att starta eget? Se upp för att välja aktiebolag som bolagsform av slentrian. Det är krångligare och mer riskabelt än många tror.

Dagensanalys.se - 19 apr 19 kl. 14:40

Glad Påsk och lite påskläsning

Vi på Dagens Analys önskar Glad Påsk till alla våra läsare. Vi hoppas att ni får en härlig påskhelg! Eftersom vi inte kan dela ut några påskägg tänkte vi istället lista några av våra härliga Guider.

SmålandsPosten - 20 apr 19 kl. 08:45

Konsten i det offentliga rummet lever ett tufft liv

Konsten i det offentliga rummet lever farligt. Kanske inte så mycket på grund av skadegörelse eller stölder. Snarare består hotet av att staden förändras.

DN - 20 apr 19 kl. 06:58

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalserien i hockey

På påskdagen spelas den första SM-finalen mellan Frölunda och Djurgården. Här är allt du behöver veta inför finalserien:.

The Local - 18 apr 19 kl. 14:10

What you need to know about travelling in Sweden over Easter

If you're travelling within Sweden this Easter, whether by rail or road, make sure to account for the many planned track works and increased traffic. Here's our in-depth Guide to what to expect from Sweden's transport this Easter..

Vagabond - 18 apr 19 kl. 09:36

Världens bästa takbarer – 7 favoriter du inte vill gå miste om

The Rooftop Guide är den ultimata hemsidan för dig som älskar att uppleva världen från ovan. Här kan du frossa i 1 300 takbarer, pooler och terrasser på mer än 120 destinationer. Vi pratade med grundarna Hans Ebenman och Rikard Fredricson och tog del av deras absoluta favoriter..

Expressen - 18 apr 19 kl. 10:16

Bästa filmerna på bio just nu – i 12 kategorier

Ska du gå på bio i påsk? Här är Expressens stora Guide över de populäraste och bästa filmerna i alla kategorier..

Sydsvenskan - 18 apr 19 kl. 09:00

Den siste ubåtsmannen som tjänstgjorde på U3

Lothard Andersson berättar om tiden i Flottan och som Guide på Tekniska museet i Malmö..

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 19:08

Videoappen TikTok förbjuds in Indien

Den populära kinesiska videoappen TikTok går inte längre att ladda ned i Indien, detta efter ett domstolsbeslut från den indiska regeringen. Apple och Google tvingas nu ta bort appen från sina appbutiker i Indien. De indiska politikerna menar att videoappen har opassande innehåll och uppmanar till barnpornografi.

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 10:21

Lista: Rapporterna där IFRS 16 väntas slå

DATA Affärsvärlden Analys+ listar rapportbolagen som själva guidat kring att betydande leasingtillgångar – och -skulder – nu åkt in i balansräkningen. Del 2 i Affärsvärlden Analys+ IFRS 16-Guide..

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 10:20

IFRS 16: Se upp med hyresskulden

BÖRSSPANING Första kvartalets rapportsiffror kommer på sina håll bli stora överraskningar för de som missat en ny viktig redovisningsregel. Än är hög tid att minska risken för förvirring och dyra felbedömningar – läs del 1 i Affärsvärlden Analys+ IFRS 16-Guide..

Affärsvärlden - 17 apr 19 kl. 10:21

Lista: Rapporter där hyresskulden väntas slå

DATA Affärsvärlden Analys+ listar rapportbolag som själva guidat för att betydande leasingtillgångar – och -skulder – nu åkt in i balansräkningen. Del 2 i Affärsvärlden Analys+ IFRS 16-Guide..

Sydöstran - 17 apr 19 kl. 08:00

Guide: Det händer i Blekinge i påsk

Flera åker bort över påsken men många stannar också på hemmaplan och Sydöstran har därför sammanställt ett urval av olika evenemang och aktiviteter som sker i Blekinge i påsk. Det blir allt ifrån äggjakter både utomhus och på nattklubb (!), påskpyssel, konstutställningar och hemvändarfester..

SVT - 16 apr 19 kl. 17:56

Guide: Här är OS-programmet i Tokyo

OS-programmet i Tokyo är klart. Här hittar du tiderna för simning och friidrott. Guiden uppdateras med fler tider kontinuerligt..

Expressen - 16 apr 19 kl. 08:31

Han galopperar – eller besegrar jättefavoriten

I veckans första Guide till V86 ingår:√ Bästa spikarna √ Spetsdragen √ Skrällbuden√ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens ranking√ Systemförslag√ Stjärnkuskarnas tips■ Läs alla Expressens tips inför V75 och V86 med Expressen Premium!.

Expressen - 16 apr 19 kl. 08:30

Formstallets skrällbud får inte glömmas bort

I veckans första Guide till V75 ingår:√ Bästa spikarna √ Spetsdragen √ Skrällbuden√ Unika statistiken √ Startlistorna√ Kommentarer och odds på alla hästar√ Expressens rankning√ SystemförslagLäs alla Expressens tips inför V75 och V86 med Expressen Premium!.

YA - 15 apr 19 kl. 00:10

På vandring i det gåtfulla Skåne

Älvorna dansar en tidig morgon vid gamla galgbacken utanför Brösarp. Längs vandringsleden sluter sig trollskogen mystiskt. Författaren, journalisten och vandraren Caroline Alesmark fortsätter att vandra.

Expressen - 14 apr 19 kl. 01:17

9 spelare som kan vinna US Masters

Guide: Här är spelarna som kan vinna den gröna kavajen.

SVT - 13 apr 19 kl. 06:50

Frida Östberg tror på Kopparberg/Göteborg

Linköping får de flesta tränartipsen, men för SVT-experten Frida Östberg är Kopparberg/Göteborg den hetaste guldkandidaten. Här är hennes Guide till damallsvenskan..

YA - 13 apr 19 kl. 00:01

Lars Yngve vill få österlenskan att sträcka på ryggen

Nu är den här, Lars Yngves Österlen-svenska ordbok. En oumbärlig Guide och introduktion till den österlenska dialekten så som den en gång pratades i trakten från Hagestad i söder och så långt upp som till Brösarp i norr..

SVT - 13 apr 19 kl. 00:00

Guide: Så bra är alla slutspelslagen i NBA

Golden State Warriors har blivit NBA-mästare tre gånger de fyra senaste åren och jagar nu ännu en titel – den här gången med svenske Jonas Jerebko i laget. Nu är det slutspelstider igen och SVT Sport har gjort en genomgång av alla lagen..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.