Godkänns

Wednesday, 25 April, 19:52

Nyheter om Godkänns

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 10 mar 18 kl. 08:53

Anna-Lena Laurén: Det är inget fel i att ibland gå hem och dra något gammalt över sig

Alla som har varit tonåringar vet hur det känns. När det viktigaste i världen är andras godkännande.  Man tolkade ständigt vad de tuffa tjejerna sade, till vem det sade det och hur de sade det.

Nyan - 27 mar 18 kl. 07:37

Framsteg i sjöfartsförhandlingarna

Skeppsbefälsförbundet och Finlands rederiförbund förhandlade fram ett lösningsförslag under måndagskvällen. Om förslaget Godkänns av respektive förbund är strejkhotet för fartygstrafikens utlandsresor avblåst. Svenska Yle skriver på sin hemsida att parterna enades om ett förslag i går.

Expressen - 27 mar 18 kl. 16:32

Beskedet till Trelleborg inför hemmapremiären

TFF väntar fortfarande på ett formellt beslut om Vångavallen Godkänns för spel i allsvenska premiären mot IFK Göteborg.Frågan är om trelleborgarna kan se allsvensk fotboll i premiären?– Absolut.

Nya Wermlands Tidningen - 04 apr 18 kl. 14:59

Stora valla godkänd för spel

Under onsdagen gjordes det en besiktning av Stora valla. Och planen blev godkänd för spel. – Det känns så klart väldigt bra, säger klubbchefen Patrik Werner..

Skånskan - 21 mar 18 kl. 21:00

Politikerna backar om fängelsebeslut

SVEDALA Kommunfullmäktige i Svedala lyssnade på medborgarna som höjt sina röster mot förslaget att bygga en kriminalvårdsanstalt i Svedala kommun. Lokaliseringsstudien ska nu genomgå en fördjupad analys.– Hade politikerna bara tagit beslutet idag hade det varit en oerhörd besvikelse.

BT - 02 apr 18 kl. 20:14

Backe: ”Det känns stenklart – den är ute”

Elfsborg fick en mardrömsstart mot Malmö FF. Mattias Svanberg sköt in 1-0 i krysset i den andra minuten. Enligt experterna Alexander Axén och Hasse Backe borde målet aldrig ha godkänts..

NSD - 20 mar 18 kl. 20:06

Asplövens miljonskulder: "Tingsrätten fattar beslut"

Asplöven närmar sig ett slutdatum för frågan om klubbens ackordsförslag Godkänns av fordringsägarna..

Skånskan - 21 mar 18 kl. 14:00

S vill stoppa bygget av privat äldreboende

löddeköpinge Socialdemokraterna vill stoppa bygget av ett privat äldreboende på en åker i utkanten av Löddeköpinge.
I stället vill partiet utveckla den kommunala verksamheten inne i centrala Löddeköpinge.– Vi tycker att kommunen har en god omsorg.

DN - 03 feb 18 kl. 18:54

Migrationsverket stoppar forskare – ”Svåraste jag varit med om”

I februari 2016 kontaktade tre forskare Migrationsverket för att ansöka om tillstånd för att genomföra ett forskningsprojekt. Efter nästan två års förhandling får de avslag på projektet, som de fått forskningsmedel för och som godkänts av Etikprövningsnämnderna.  – Det känns sorgligt och lite oroande, säger Hanna Sofia Rehnberg, språk- och kommunikationsforskare vid Södertörns universitet, som är en av de tre forskarna..

Dagensanalys.se - 06 apr 18 kl. 11:25

Efter granskning godkänns Facebooks annonsmätningar av MRC

Annonsörer har länge efterfrågat tredjepartsvalideringar av Facebook mätningar. Nu så är det äntligen klart, efter en granskning av självaste MRC, att Facebook får godkänt för globala annonsvisningar (impressions) både på Facebook och Instagram. Processen tagit närmare ett år att genomföra.

DN - 13 mar 18 kl. 19:12

Risken för krig ökar med Trumps nya utrikesminister

Donald Trump har utsett Mike Pompeo till ny utrikesminister. Om han Godkänns lär han bli en lojal vapendragare till Trump. Hans kompromisslösa inställning i utrikesfrågor kan innebära att risken för krig ökar, varnar analytiker..

Skånskan - 09 mar 18 kl. 14:00

Beslut om byggsatsning på Stattena norra upphävs

HÖRBY Förvaltningsrätten har upphävt kommunfullmäktiges beslut om markanvisningen på Stattena norra.
– Det känns som en delseger, säger Patrik Hansson, en av de villa–ägare som har tagit strid mot kommunens planer. ERWP.

YLE - 14 mar 18 kl. 04:28

Live kl 14: Riksdagen debatterar valfriheten inom vården, experter hoppas reformen godkänns – ”farligare att inte göra någonting alls”

Flera experter som tidigare varit starkt kritiska till vårdreformen säger nu att det är bäst att genomföra den trots alla brister. Alternativet kan vara att vården kollapsar helt. Professor Heikki Hiilamo sätter sitt hopp till riksdagen som på onsdag börjar behandla valfrihetslagarna..

Realtid - 03 apr 18 kl. 12:05

Fusionsplanerna godkänns av Resurs Holding

Resurs Bank slukar det norska dotterbolaget Ya bank. Nu har en gemensam fusionsplan och redogörelse antagits och godkänts av koncernbolaget..

Skånskan - 10 mar 18 kl. 14:00

SD hoppas på stöd för förbud

STAFFANSTORP Trots att Vellinge försökt och hittills misslyckats med att införa tiggeriförbud lägger SD i Staffanstorp nu samma förslag. ERWP.fif(9)– Vi är väl medvetna om avslagen för Vellinges del och följer utvecklingen i kammarrätten med stort intresse, säger Richard Olsson (SD) men tycker ändå förslaget bör utredas även i Staffanstorp.

Dagens PS - 28 feb 18 kl. 13:06

Ny dödsdom i dag mot dieselbilar

Nu vill även Rom införa dieselförbud, rapporterar TT/AFP. I går, tisdag, meddelade Tysklands högsta förvaltningsdomstol att ett förbud för äldre dieselbilar Godkänns i båda storstäderna Stuttgart och Düsseldorf. Dagens PS berättade att det var på gång.

Realtid - 06 mar 18 kl. 13:19

Økokrim väntar fortfarande på prövningstillstånd

Ola Rollén och førstestatsadvokat Marianne Bender väntar fortfarande på besked från Borgarting lagmannsrett om överklagan Godkänns och ska tas upp i den högre instansen..

SR - 28 feb 18 kl. 06:45

Helt förarlöst godkänns i Kalifornien

I Kalifornien kan förarlösa bilar snart få testas utan mänskliga förare på plats i bilen. Detta efter en färsk lagändring..

DI - 28 mar 18 kl. 10:15

Stendörren har godkänts för notering på Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt att Stendörren Fastigheter AB (publ):s (”Stendörren”) B-aktier upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Godkännandet är villkorat av att sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt Godkänns och registreras av Finansinspektionen. Sista dag för handel på Nasdaq First North Premier är beräknad till måndagen den 9 april 2018 och första dag för handel på Nasdaq Stockholm är planerad till tisdag den 10 april 2018..

Dagens PS - 21 feb 18 kl. 11:03

Sluggern Heimersons råsop på Aftonbladet

DAGENS PS RECENSERAR PUNKT. SLUT? Plötsligt ringer telefonen.

Realtid - 28 mar 18 kl. 10:51

Stendörren godkänns för notering på huvudlistan

Nasdaq Stockholm godkänner handel i Stendörren Fastigheters B-aktie på huvudlistan. "Vi ser redan en stor efterfrågan på Stendörrens aktie från institutioner och fonder", säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren. .

Dagens PS - 21 feb 18 kl. 11:03

Sluggern Heimersons hämnd på Aftonbladet

DAGENS PS RECENSERAR PUNKT. SLUT? Plötsligt ringer telefonen.

Skånskan - 21 feb 18 kl. 15:41

Tre kronor utslaget ur OS efter superdrama

OS-ishockey Sverige är utslaget ur OS efter förlängning i kvartsfinalen mot Tyskland. ERWP.fif(3)Det krävdes en videogranskning av domarna innan målet godkändes och de tyska spelarna kunde jubla.

SVT - 23 mar 18 kl. 21:26

Husrannsakan i Cambridge Analyticas kontor godkänns

Domare i Storbritanniens högsta domstol godkänner ansökan om en husrannsakan i Cambridge Analyticas kontor i London, rapporterar Reuters..

DI - 22 mar 18 kl. 18:11

Astra Zeneca-läkemedel godkänns i EU

Astra Zenecas Lokelma (ZS-9) för behandling av hyperkalemi, förhöjda nivåer av kalium i blodet har blivit godkänt inom EU för behandling av vuxna patienter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 22 mar 18 kl. 10:31

Railcare godkänns för byte till Nasdaq

Stockholmsbörsens bolagskommitté har godkänt Railcare och handeln med bolagets aktie kommer därmed flyttas från Aktietorget till Nasdaq Stockholms huvudlista. Det framgår av ett pressmeddelande. .

Nya Wermlands Tidningen - 13 feb 18 kl. 17:18

Plan ska gynna bostadsbyggande

Kommunstyrelsen har beslutat att godkänna ett bostadsförsörjningsprogram för Hagfors.– Det känns jättebra. Det här är steg 1 i en byggnationsprocess, säger kommunalrådet Åsa Johansson (S)..

Barometern - 20 mar 18 kl. 14:11

Lantmäteriet godkänner inte plan för Torshammar

Det mesta med arbetet att ta fram ny detaljplan för Torshammar har gått klanderfritt. Men nu Godkänns inte planförslaget av Lantmäteriet..

SR - 25 jan 18 kl. 10:21

Skatteverket vill ändra reglerna för månggifte

Antalet månggiften är ungefär så många som Skatteverket tidigare uppskattat, visar en ny kartläggning. Nu vill myndigheten ändra reglerna – för att förhindra att fler Godkänns..

YLE - 09 feb 18 kl. 08:03

Nytt medlingsbud i hamnkonflikten - om budet inte godkänns hotar strejk på måndag

Det finns ett nytt medlingsbud i en konflikt som gäller lyftkransförare och hamntillsyningsmän i Åbo, Karleby, Nådendal, Raumo och Uleåborg..

GöteborgsPosten - 07 feb 18 kl. 20:08

USA: Senaten överens om budget

Ledarna för Republikanerna och Demokraterna i USA:s senat har kommit överens om en budget för 2018 och 2019. Men för att en stängning av statsapparaten ska kunna avvärjas krävs att den Godkänns av både senaten och representanthuset..

Sydsvenskan - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut – men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticke.

GöteborgsPosten - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut – men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan – med sikte på att vinna nästa val..

Blekinge Läns tidning - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut - men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan - med sikte på att vinna nästa val.(TT).

BT - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut - men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan - med sikte på att vinna nästa val.(TT).

Kristianstadsbladet - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut - men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan - med sikte på att vinna nästa val.(TT).

YA - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut - men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan - med sikte på att vinna nästa val.(TT).

SmålandsPosten - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut - men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan - med sikte på att vinna nästa val.(TT).

Sydöstran - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut - men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticker ut hakan - med sikte på att vinna nästa val.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 18 kl. 12:48

Merkel andas ut – men får dras med kaxigt SPD

Med den tunga finansministerposten innanför bältet kan Tysklands socialdemokrater sälja in uppgörelsen med Kristdemokraterna som en framgång inför medlemmarna. Om koalitionen Godkänns får förbundskansler Angela Merkel vänja sig vid en partner som sticke.


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.