Goda

Monday, 16 July, 08:36

Nyheter om Goda

Sortering: Relevans | Senaste
NT - 25 jun 18 kl. 20:28

Vilket innermittfält bollar Jens med?

Ett nytt innermittfält – som borde ha Goda chanser att spela i den allsvenska omstarten..

Skånskan - 25 jun 18 kl. 17:08

Det har fötts rekordmånga storkar i år. De 95 ungar som räknats ihop av Storkprojektet i Skåne är den högsta siffran på hundra år.

Flyinge. Det har fötts rekordmånga storkar i år. De 95 ungar som räknats ihop av Storkprojektet i Skåne är den högsta siffran på hundra år.

Sydöstran - 25 jun 18 kl. 17:10

Dressyrlöftet mästerskapsdebuterar

Estelle Nerö, 13, gör till helgen internationell tävlingsdebut i Nordisk-Baltiska mästerskapen i norska Drammen. Dressyrjunioren, som till vardags tävlar för Olofström Ridklubb, har Goda möjligheter att nå en topplacering..

Blekinge Läns tidning - 25 jun 18 kl. 17:10

Dressyrlöftet mästerskapsdebuterar

Estelle Nerö, 13, gör till helgen internationell tävlingsdebut i Nordisk-Baltiska mästerskapen i norska Drammen. Dressyrjunioren, som till vardags tävlar för Olofström Ridklubb, har Goda möjligheter att nå en topplacering..

BT - 21 jun 18 kl. 06:16

Bara ett parti kontrollerar sina kandidater: ”Är kanske naivt...”

Alla partier anser att politiker ska vara Goda föredömen i laglydighet, men bara Sverigedemokraterna begär utdrag ur belastningsregistret..

YA - 15 jun 18 kl. 00:01

Frans 2.0: Satsar på musiken efter studenten

I ettan på gymnasiet 2016 vann Frans Jeppsson-Wall Melodifestivalen med världshiten ”If I were sorry”. Trots alla Goda råd från förståsigpåare i musikbranschen valde han att fortsätta plugga. I dag tar han studenten i Ystad..

Cornucopia - 25 jun 18 kl. 11:10

Största bankinsättningarna från hushållen sedan 2007

Hushållens insättningar på rena bankkonton undre första kvartalet var i år de högsta sedan 2007 och innan finanskrisen drog igång sommaren 2007 med Bear Sterns krasch. Kanske säger något om var vi befinner oss i konjunkturcykeln?Hushållens nettoinsättningar på bankkonton första kvartalet 1999 - 2018.

Barometern - 24 jun 18 kl. 23:50

Lärlingsutbildning kan bli permanent

Den första lärlingsutbildningen med inriktning mot ­husindustrin gav mersmak. Utsikterna för jobb är Goda och en fortsättning planeras till hösten..

Dagen - 19 jun 18 kl. 17:26

Birger Thureson: Tid för vila och goda samtal

Än har jag inte sett frågan om någon gillar tystnad mer än samtal..

Kristianstadsbladet - 24 jun 18 kl. 18:51

Åhus körde över serieledarna

FOTBOLL Damtvåan Södra Götaland Det blev uddamålsförlust i första mötet i våras när lagen möttes. Revansch fanns i sikte. – Jag hade en bra känsla inför matchen, Goda vibbar eftersom vi lika väl kunde vunnit på bortaplan, konstaterade Fredrik Olsson, tränare i Åhus IF.

Skånskan - 22 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 18 kl. 21:59

Förlust till Sverige

Med många Goda chanser till vinst gick det inte hela vägen för Sverige under VM-matchen mot Tyskland. Det slutade med 2-1 till Tyskland..

Nya Wermlands Tidningen - 23 jun 18 kl. 21:59

Förlust för Sverige

Trots många Goda chanser till vinst gick det inte hela vägen för Sverige under VM-matchen mot Tyskland. Matchen slutade 2–1 till Tysklands favör..

Skånskan - 23 jun 18 kl. 15:08

Från början var detta världens undergång och att få information på datorn hjälpte inte.

Härifrån och framåt del 9 Det här är den nionde delen av reportageserien om familjen Jeppsson i Mala utanför Hässleholm. Sedan i början av september 2016 har jag följt Jeanne, Patric och deras gemensamma dotter Patricia. Dessutom Jeannes båda döttrar Jessica och Sara från en tidigare relation.

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 17:37

Wikström vill följa i Nygrens fotspår

Kompisen Benjamin Nygren har nyligen fått A-lagskontrakt. Jämnårige Rasmus Wikström är en annan Blåvitt-talang som spås ha en ljus framtid.
– Jag hoppas det finns Goda möjligheter för mig att också nå dit, säger försvararen som är en av U-spelarna som är med på Blåvitts läger i Dalarna..

Skånskan - 23 jun 18 kl. 14:00

Fler elever behöriga att gå på gymnasiet

Kävlinge Andelen elever i Kävlinge som har gymnasiebehörighet när de går ut nian har ökat från 88,5 procent förra läsåret till 95,4 procent detta låsåret.
Samtidigt ökar meritvärdet eller medelbetyget för samtliga elever i respektive ämne.– Resultatet är fantastiskt.

PrivataAffärer - 21 jun 18 kl. 12:05

Hernhag: Stor risk följa storbolagsindex

Trots min ganska defensiva aktieportfölj har jag slagit Stockholmsbörsen hittills i år och även på ett års sikt och tre års sikt. Inte för att det är ett relevant index för mig som placerar aktivt och utifrån mina egna strategier och preferenser samt i olika länder, men det är kul ändå. I Goda börstider borde jag inte hänga med då mina preferensaktier och defensiva värdeaktier borde gå sämre och dra ned genomsnittet för mig.

Cornucopia - 21 jun 18 kl. 11:07

Yougov: SD största parti med 28.5% av väljarstödet

I Yougovs nya opinionsundersökning med ett urval ur en självrekryterad panel (=frivilliga) blir Sverigedemokraterna största parti om det vore val idag med 28.5% av rösterna. Även om alla automatiskt kritiserar Yougov för att göra sitt stickprov ur en självrekryterad panel och inte trakassera folk via telefon i hemmet, så var det just YouGov och Sentio som med självrekryterade paneler hade mest korrekt utfall i fallet SD i valet 2014.

Expressen - 22 jun 18 kl. 19:01

Islands förlust goda nyheter – för Messi

Nigeria besegrade Island i VM.Resultatet kan innebära en chans till revansch för Argentina..

GöteborgsPosten - 22 jun 18 kl. 10:00

Så ska Sverige slå Tyskland – spionen berättar

Roger Sandberg är mannen som scoutat Tyskland och han ser Goda chanser för Sverige att störa den tyska maskinen. – Vi ska ha stor respekt men livrädda behöver vi inte vara, säger han..

GöteborgsPosten - 17 jun 18 kl. 09:00

Philip Kerr skildrade Europas mörka historia

I mars gick noir-författaren Philip Kerr bort. Efter sig lämnar han ett livsverk av böcker som utforskar Europas mörka historia genom polisen Bernie Guther. Hynek Pallas skriver om ett författarskap där ingen lämnas med sitt Goda samvete intakt..

Västerbottens Folkblad - 22 jun 18 kl. 08:30

[PLUS] Ingen sommar utan de goda gubbarna

Jordgubbar med grädde, jordgubbar med socker, till sylt och saft eller precis som de är hör den....

Skånskan - 21 jun 18 kl. 09:14

Så undviker du det värsta trafikkaoset

Nyheter Midsommarhelgen utgör de dagar på året då flest människor dödas eller skadas i trafiken. Trafikverket går nu ut och uppmanar trafikanter att tänka på säkerheten.Midsommarhelgen och sommartrafiken innebär nästan alltid fler antal omkomna och skadade i vägtrafiken.

GöteborgsPosten - 08 jun 18 kl. 16:36

Tre steg mot mer sjöfart, fler jobb och bättre klimat

Med tre enkla åtgärder till låg kostnad kan regering och riksdag skapa Goda villkor för den svenska sjöfarten att växa med kraft. Något som innebär fler jobb, tillväxt och minskad klimatpåverkan, skriver sjöfartsorganisationerna i Blå Tillväxt..

Barometern - 16 jun 18 kl. 05:00

Här hittar vandrarna det stora andrummet

En pilgrimsvandring från fyr till fyr på Öland är inte bara många mil på stigar och oändliga vägar. En vandring på tio dagar betyder också att systemet i kroppen får en chans att lugna ned sig. Här blir naturen det stora andrummet där det finns utrymme för både tystnad och Goda samtal..

Nya Wermlands Tidningen - 20 jun 18 kl. 14:57

Finbesök på Lindskogs fotbollsvecka

Liam Svensson och Linus Fredriksson är båda födda 2004 och har varit med samtliga gånger som Jonas Lindskogs fotbollsvecka arrangerats. Anledningen till att de återvänder – den Goda stämningen..

SmålandsPosten - 18 jun 18 kl. 16:07

Jobb: Årets arbetsplats utnämnd i Växjö kommun

Varje år delas utmärkelsen Årets arbetsplats ut i syfte av att uppmärksamma Goda exempel på arbetsplatser inom Växjö kommun. Nu har utmärkelsen blivit tilldelad..

Världen Idag - 21 jun 18 kl. 12:50

Varför är du på Torp och vad betyder konferensen för dig?

Andreas Öjebrandt, Piteå — Jag är här som kommunikations- och insamlingsansvarig för Ljus i öster och möter folk från alla möjliga sammanhang. Det är kul och positivt. Erika Palm, Örebro — Torp är en plats där vi som familj kan få del av Jesus på olika plan.

DN - 21 jun 18 kl. 09:00

Sommarfisk med krusbärssås

Hälleflundra och marulk är två fasta fina fiskar som blir så Goda när man smörsteker dem. Ofta panerar man fisk som ska pannstekas, men till krusbärssåsen ville jag inte det, utan bitarna är bara mjukstekta som de är. .

SR - 21 jun 18 kl. 08:45

En strimma hopp för havets koraller

Nu kommer amerikanska och brittiska korallforskare med Goda nyheter. De har funnit små "öar" av koraller som återhämtat sig bra efter blekning och andra hot..

PrivataAffärer - 21 jun 18 kl. 07:02

Tre heta aktietips

Affärsvärlden ger en köprekommendation till det finländska mobilspelsbolaget Rovio som haft det kämpigt sedan introduktionen på Helsingforsbörsen i september förra året. I samband med den första rapporten som noterat bolag föll aktien 22 procent. Aktien har sedan klättrat drygt 30 procent från botten, men har ändå mer än halverats jämfört med introduktionskursen på 11,5 euro.

Mobil - 20 jun 18 kl. 15:23

Försäljningen av VR-headsets rasar – men trots det väntas strålande tider

Försäljningen av VR- och AR-headsets föll under årets första kvartal med hela 30,5 procent jämfört med samma period 2017. Men trots det så tror analysfirman IDC att Goda tider väntar segmentet, som man menar har mognat..

SmålandsPosten - 21 jun 18 kl. 06:00

Elisabets ser världen genom linsen

Grundskolan var svår för Elisabet Åberg. Trots Goda betyg och en fantastisk familj, var utanförskap en del av vardagen. Men när hon började på teaterlinjen med inriktning fotografi hittade hon äntligen hem.

SR - 21 jun 18 kl. 06:07

En strimma hopp för havets koraller

Nu kommer amerikanska och brittiska korallforskare med Goda nyheter. De har funnit små "öar" av koraller som återhämtat sig bra efter blekning och andra hot..

BT - 19 jun 18 kl. 16:15

Hur längre dröjer det tills vi skakat av oss Malmödådet?

Martin Luther King Jr. sade en gång att den stora tragedin inte är de onda människornas brutalitet utan de Goda människornas tystnad. Man skulle mycket väl kunna applicera det på att allt fler synes bli avtrubbade från skjutningarna..

Affärsvärlden - 20 jun 18 kl. 19:37

Köp kapitalsnålt tillväxtbolag

Tjänsteföretaget lockar med fin organisk tillväxt och Goda kassaflöden. Aktien borde värderas upp..

Affärsvärlden - 20 jun 18 kl. 18:00

Kapitalsnålt tillväxtbolag

Tjänsteföretaget Coor lockar med fin organisk tillväxt och Goda kassaflöden. Aktien borde värderas upp..

Skånskan - 20 jun 18 kl. 17:10

Medicinarutbildningen samlas på en plats

Lund Genom en tillbyggnad av BMC, Biomedicinskt centrum, kan all utbildning vid Medicinska fakulteten i Lund plus en stor del av forskningen samlas på samma plats samtidigt som Sölvegatan får ett lyft.Byggnadsnämnden har nu beslutat om samråd för den ändrade detaljplan som är förutsättningen.
Forum Medicum skapas genom att en ny byggnad uppförs mot Sölvegatan och kopplar samman den befintliga bebyggelsen.

YLE - 20 jun 18 kl. 08:21

Stefan Björkman är Konstsamfundets nya vd - "Jag hoppas att det alltid finns mera idéer än pengar"

Konstsamfundet har valt Stefan Björkman till ny verkställande direktör då Kaj-Gustaf Bergh går i pension. Björkman säger att han vill fortsätta driva verksamheten med hög ambitionsnivå för att kunna understöda flera Goda projekt..

DN - 17 jun 18 kl. 14:08

Brandplanen på väg till skogsbrand i Umeå

De två italienska brandplanen är på väg till Umeå för att hjälpa till att bekämpa en skogsbrand i Hönefors.   – Om förutsättningarna är Goda kan släckningsarbetet från luften starta omgående, säger Britta Ramberg som är operativ chef på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB..


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.